Το Μεγάλο Θηρίο 666 και οι κίναιδοι (Επιβίωση από την υβριδική απειλή).

Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς, δίδαξε ο σωτήρας και λυτρωτής του κόσμου ο Ιησούς Χριστός. Τον αποκαλούν μεγάλο θηρίο και ο δάσκαλος του κόσμου. Έχει χαρακτηρίσει ως ο σατανικότερος άνθρωπος της ιστορίας και έγραψε την πρώτη λειτουργία για την λατρεία του Εωσφόρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager.

Είναι ο δημιουργός του σημαντικότερου θεοσοφικού κινήματος των δύο τελευταίων αιώνων Είχε συνεργαστεί με την Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών και διατηρούσε σχέσεις με μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου.

O Aleister Crowley ήταν ο σημαντικότερος αποκρυφιστής του 20ού αιώνα και θεωρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ένας από τους σημαντικότερους Βρετανούς όλων των εποχών. Ο Άγγλος μυστικιστής και μάγος Άλιστερ Κρόουλι είναι ο πιο δημοφιλής στους αποκρυφιστές, τους παγανιστές, τους καλλιτέχνες και τις διασημότητες,

Εκείνος πραγματοποίησε την κορυφαία φιλοσοφική αλλαγή που ισοπέδωσε τον δυτικό κόσμο τον 20ο αιώνα. Το δόγμα του ήταν η φιλοσοφία του Θελήματος και η ανακοίνωση σχετικά με την έλευση μιας νέας εποχής. Ο μεγάλος θεουργός διατύπωσε τις κύριες Διονυσιακές αρχές του 21ου αιώνα και τις προώθησε μανιωδώς.

Διατηρούσε δεσμούς με την Βρετανική κυβέρνηση, συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και με υψηλόβαθμα μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης. Η μυστική κοινωνία Ο.Τ.Ο η οποία έγινε δημοφιλής καθώς είχε στις τάξεις της μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους της εποχής. Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποίησαν την δύναμή τους για να προωθήσουν την κύρια φιλοσοφία του μεγάλου θηρίου. Το Θέλημα.

Οι πιο “σημαντικές” εμπειρίες του θηρίου στα μαθητικά χρόνια ήταν οι ομοφυλοφιλικές του σχέσεις, οι οποίες σύμφωνα με βιογράφο του Lawrence Sutin τον οδήγησαν σε μια συνάντηση με τους δαίμονες. Αυτό  η συνάντηση του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό, τις μυστικές κοινωνίες και πιο συγκεκριμένα την σεξουαλική μαγεία.

Ο Κρόουλι εντάχθηκε σε πολλές ομάδες εμπνευσμένος από το βιβλίο του Arthur E. Waite “The Book of Black Magic and of Pacts”. Το 1898 ο Κρόουλι εντάχθηκε στο Ερμητικό Τάγμα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής-“Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα”. Αυτή η μυστική κοινωνία είχε ανάμεσα στα μέλη της άτομα με μεγάλη επιρροή-δύναμη. Εκεί εισήχθη στην τελετουργική μαγεία και την χρήση ουσιών.

Το 1899 έγινε μέλος της σύναξης μαγισσών του George Pickingill. Ωστόσο δεν ήταν ευπρόσδεκτος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας των τάσεων του προς την ομοφυλοφιλία. Η ομοφυλοφιλικές σχέσεις  ήταν κάτι σοκαριστικό εκείνη την εποχή, ακόμα και στον κύκλο των θεουργών του απαίσιου δαιμονοθεού Savaziou  !!! Η ιέρεια του μυστικού τάγματος τον χαρακτήρισε ως ένα πολύ άρρωστο μυαλό και ένα  μεγάλο τέρας !!! Ο Κρόουλι εισήλθε σε Διονυσιακά τάγματα με υψηλούς βαθμούς και προέβη στην ένωση μερικών από αυτά.

Στην αυτοβιογραφία του περιέγραψε την απόκτηση του 33ου και τελευταίου βαθμού του Σκωτικού τύπου στο Μεξικό. Το μεγάλο θηρίο αναφέρει ενδεικτικά : “Ο Don Jesus Medina, ήταν απόγονος του μεγάλου δούκα της Αρμάδας και υψηλόβαθμος σε Διονυσιακό τάγμα Σκωτικού τύπου. Κατέχοντας ήδη βαθιά καβαλιστική γνώση σύμφωνα με τα τρέχοντα πρότυπα, με θεώρησε άξιο ώστε να μου απονέμει την υψηλότερη μύηση. Αποκτήθηκε ειδική εξουσία ενόψει της περιορισμένης παραμονής μου και ωθήθηκα άμεσα να δεχτώ τον 33ο και τελευταίο βαθμό πριν φύγω από την χώρα.”

Με την βοήθεια του διακεκριμένου συγγραφέα κα John Yarker, ο Κρόουλι απέκτησε και άλλους βαθμούς se Διονυσιακά τάγματα. Το 1904 ο Κρόουλι και η σύζυγος Ρόουζ επισκέφθηκαν την Αίγυπτο για τον μήνα του μέλιτος. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού o Κρόουλι έγραψε το πιο διάσημο βιβλίο του “Liber Legis, The Book of the Law”, το οποίο θα γινόταν ο ακρογωνιαίος λίθος των θεοσφοφικών αξιωμάτων του.

Η σύζυγος του τον οδήγησε σε ένα μουσείο στο Κάιρο. Εκεί του έδειξε μια στήλη νεκροταφείου του 7ου αιώνα π.Χ. γνωστή ως στήλη του Ankh-ef-en-Khonsu. Ο Κρόουλι έμεινε έκπληκτος από τον αριθμό  666, o αριθμός του θηρίου στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Αργότερα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αίγυπτο, ο Κρόουλι συμμετείχε με την Ρόουζ σε ένα μαγικό τελετουργικό κατά το οποίο ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από μια οντότητα ονομαζόμενη Aiwass. Ως αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας, ο Κρόουλι έγραψε τα τρία πρώτα κεφάλαια του Βιβλίου του Νόμου. Ένα ειδικό κείμενο που έφερε αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς των ηθών, της κοινωνίας και της ερωτικής ζωής. Ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου αιώνα στον οποίο ήταν ο αρχιερέας της νέας θρησκείας. Έφερε την εποχή του Ώρου. η οποία αποτελούσε σύνδεσμο μεταξύ της ανθρωπότητας και της ηλιακής-πνευματικής δύναμης, κατά την οποία ο “θεός” Ώρος θα εξουσιάζει για τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη.

Σκοπός ζωής για το μεγάλο θηρίο ήταν να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Χριστιανική πίστη, μέσα από την σεξουαλική μαγεία και τον Διονυσιακό πολιτισμό. Η νέα “θρησκεία” ήταν βασισμένη στον νόμο του Θελήματος. Η αποκάλυψη του ουρανού. Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα είναι ένα άστρο. Κάθε αριθμός είναι άπειρος και δεν υπάρχει διαφορά. Βοήθησε με, ω πολεμιστή κύριε των Θηβών, στην αποκάλυψή μου ενώπιον των Τέκνων των ανθρώπων.

Το Βιβλίο του Νόμου έχει απόκρυφους τύπους κοσμικού πεδίου και κωδικούς των καβαλιστών. Στόχος του Κρόουλι ήταν η εξουσία του Δυτικού κόσμου. Η Αγία Γραφή κυβέρνησε τον Δυτικό Πολιτισμό για είκοσι αιώνες. Εν τούτοις τώρα είχε έρθει η σειρά του “Θελήματος”, να εξουσιάσει τα επόμενα 2000 χρόνια. “Στον Αιώνα του Ώρου η δυαδική προσέγγιση της θρησκείας θα ξεπεραστεί μέσω της κατάργησης της έννοιας του ενός Θεού-Δημιουργού του Αριστοκλή.

Ο άνθρωπος δεν θα λατρεύει πλέον τον Θεό ως εσωτερική κατάσταση συνείδησης όπως στον Χριστιανισμό, αλλά θα συνειδητοποιήσει την ταυτότητά του σε σχέση με τους θεούς. Η εποχή του Ώρου βασίζεται στην ένωση της αρσενικής και της θηλυκής θεότητας. Το βασικά στοιχεία της νέας θρησκείας είναι ο Διονυσιακός πολιτισμός και η τελετουργική χρήση του σπέρματος ως η σατανική “θεία” κοινωνία. Οι πιστοί θα φτάσουν στο απόγειον της γνώσης με την αποθέωση των υλικών αγαθών και την συνειδητοποίηση της παλιάς Γνωστικής έννοιας ότι η ύλη δεν είναι διπλή, καθώς είναι ένα με το πνεύμα.  Αυτό σύμφωνα με το Μεγάλο θηρίο συμβολίζεται από τον ανδρόγυνο Μπαφομέτ των Ναϊτών και των Πεφωτισμένων.

Το Βιβλίο του Νόμου έγινε η βάση του Θελήματος, έχει τρεις βασικές φιλοσοφικές ιδέες. “Κάνε ότι θέλεις. Δεν υπάρχουν πρότυπα για το σωστό. Η ηθική είναι είναι μια ανοησία. Κάθε άστρο πρέπει να βρει τη δική του τροχιά. Δεν υπάρχουν ανθρώπινες αρετές. Ο μεγάλος μυστικιστής ενσωμάτωσε τις διδασκαλίες αυτές στο νεοσύστατο Argenteum Astrum, ένα μαγικό-μυστικό τάγμα μια που δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το Ερμητικό-Ναζιστικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Προκειμένου να προκαλέσει ενδιαφέρον για το τάγμα  ο Κρόουλι δημοσίευσε το “The Equinox – A Journal of Scientific Illuminism”, Το επόμενο έργο του “Book of Lies” έστρεψε το ενδιαφέρον του στο Ordo Templi Orientis (O.T.O), τον Theodor Reuss, ο οποίος σύντομα τον μύησε και τον έκανε αρχηγό του O.T.O. Ο λόγος για μια τέτοια αναγνώριση ήταν η γνώση του για την σεξουαλική μαγεία. Το O.T.O και η Σεξουαλική Μαγεία.

Το μαγικό και μυητικό σύστημα του Ο.T.O έχει ένα σύνολο τελετουργικών-μυσταγωγικών διδασκαλιών για την σεξουαλική μαγεία, με βάση τον Φρυγικό Θεό Savazio-Διόνυσο. H σεξουαλική μαγεία χρησιμοποιεί τις παρά φύσιν δραστηριότητες, τα πιο κτηνώδη πάθη και τις διεγέρσεις που προκαλούνται για την λατρεία του Εωσφόρου-δαιμόνων με απώτερο σκοπό την απόκτηση δύναμης και εξουσίας.

Η ισχύς αυτή είναι ίση με την “δύναμη της ζωής” και την “κουνταλίνι”. Μέσω της τελετουργικής χρήσης σεξουαλικών τεχνικών από την Ταντρική γιόγκα, ο μυημένος μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεράστια ισχύ της σεξουαλικής ενέργειας για να φτάσει σε υψηλότερες σφαίρες της πνευματικότητας.

Οι μύστες είχαν ανακαλύψει ξανά το μεγάλο μυστικό των Ναϊτών Ιπποτών, την μαγεία του σεξ η οποία αποτελεί το κλειδί  για την αρχαία αιγυπτιακή και ερμητική-γνωστική παράδοση, αλλά και για όλα τα μυστικά της φύσης, και τους συμπαντικούς νόμους του Ελευθεροτεκτονισμού, και όλα τα συστήματα Θρησκειών. Για να επιβάλει την Βακχική λατρεία στην ανθρωπότητα, ο Κρόουλι μελέτησε κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Η βασική  επιδίωξη ‘ήταν να φέρει τους μυσταγωγούς στο επίπεδο της “λογικής” συνείδησης. Για το σκοπό αυτό, πειραματίστηκε με αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης, συμπεριλαμβανομένων και απαγορευμένων ουσιών.

Εισήγαγε μεταξύ άλλων την πρακτική της ομοφυλοφιλικής-σεξουαλικής μαγείας στο Ο.Τ.Ο ως έναν από τους υψηλότερους βαθμούς του μυστικού τάγματος, διότι πίστευε ότι ήταν το ισχυρότερο είδος μαγείας. Για αυτό προωθούνται μανιωδώς οι κίναιδοι την σημερινή εποχή. Το μεγάλο θηρίο αντιλήφθηκε ότι οι κατηγορίες εναντίον των Ναϊτών ιπποτών σχετικά με τους σοδομισμούς και τα όργια με γυναίκες ήταν πραγματικές, αλλά μη κατανοητές από τους υπολοίπους τους.

Ο Βρετανός μάγος είχε πάντοτε μαζί του παλλακίδες του εωσφόρου. H πιο γνωστή από αυτές ήταν η Leah Hirsig, η “Πίθηκος του Θωθ”. Μαζί ενέδωσαν σε ποτά, ναρκωτικά και σεξουαλική μαγεία. Στο Θέλημα Κρόουλι, Οι Πορφυρές γυναίκες εκπροσωπούν την Βαβυλώνα, την μεγάλη μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της Αποκάλυψης. Το παγώνι είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα για όσους ασχολούνται με την Kundalini και την Tantric Yoga.

Το Παγώνι είναι το σύμβολο του θεού Savaziou στην ανατολή και την δύση.  Ο Φρυγικός θεός κυβερνά τα υψηλότερα επίπεδα του υποσυνείδητου. Το Παγώνι είναι το σύμβολο της σπονδυλικής στήλης στον Ινδουισμό. Τα χρώματα των φτερών του Παγωνιού συμβολίζουν τα Τσάκρας. Παράλληλα το Παγώνι αποτελεί το σύμβολο της ενέργειας Κουνταλίνι και Tantric γιόγκα ακτινοβολoύν πνευματικά και ψυχικά με την ανύψωση της ενέργειας. Αυτός είναι η αιτία που ο Savazios-Διόνυσος απεικονίζεται με έξι πρόσωπα ή με έξι κεφάλια, με βάση τα τσάκρας που συνδέονται στον εγκέφαλο. Είναι το σύμβολο όλης της συνειδητότητας των τσάκρα που ενεργοποιούνται στον εγκέφαλο.

Ο Φρυγικός αρχιδαίμονας εξουσιάζει το υψηλότερο επίπεδο πνευματικής ενέργειας σχετικά με την αφύπνιση-ενεργοποίηση του αρχαίου Όφι. Ο Διόνυσος ως θεός της Κουνταλίνι-Tantric Yoga στην ανατολή ονομάζεται Murrugan. Σύμφωνα με την ιστορική παράδοση ο Σίβα και η γυναίκα του Pravati ήταν σε σεξουαλική ένωση συνδυάζοντας μια σταγόνα που είχε ανδρικό και θηλυκό υγρό το οποίο έσταξε στην γη.

Ο Άγκνι πήρε αυτή την καυτή ουσία στο ράμφος του και έδωσε την μορφή ενός πτηνού. Το πουλί τοποθέτησε στον Γάγγη ποταμό. Από αυτή την ενέργεια δημιουργήθηκαν επτά σπινθήρες. Μέσα από αυτή την διαδικασία  γεννήθηκαν επτά παιδιά σε λωτούς τα οποία ανατράφηκαν από επτά παρθένες των Πλειάδων. Τα παιδιά αυτά ενώθηκαν σε ένα παιδί που μεγάλωσε πλήρως εντός επτά ημερών. Στην συνέχεια ο Σίβα έδωσε το δόρυ Vel στον Διόνυσο και τον στρατό των Γκάνα. Ο Savazios πολέμησε και σκότωσε τους τρεις αρχηγούς των Ασούρα και απελευθέρωσε τους Ντέβα. Aπό αυτήν την μάχη απέκτησε το Παγώνι.

Οι λευκές και κόκκινες σταγόνες των αρσενικών και θηλυκών τσάκρας γίνονται ένα με την εσωτερική σεξουαλική ένωση . Ο Άγκνι είναι η φωτιά και συμβολίζει την κάθαρση με την ενέργεια της φωτιάς. Οι επτά σπινθήρες στον ποταμό Γάγγη είναι τα ενεργοποιημένα επτά τσάκρας στην σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο. Τα επτά παιδιά που αφυπνίζονται και μεταμορφώνονται είναι τα 7 τσάκρας από την ένωση των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών. Το γάλα των επτά παρθένων είναι η αγνή ενέργεια που τρέφει και μεταμορφώνει την ψυχή και το μυαλό.

Όταν ο Διόνυσος νίκησε τους τρεις αρχηγούς έδωσε το δικαίωμα να ενεργοποιηθεί ο αρχαίος Όφις μέσα από την Κουνταλίνι και την Ταντρική γιόγκα. Οι αφυπνισμένες συνειδητότητες της Κουνταλίνι-Tantric Yoga φτάνουν στο μυαλό και την ψυχή και τα ανοίγουν διάπλατα, για να δεχτούν τον Όφι. Η καταστροφή των Ασούρα από τον Διόνυσο απελευθερώνει τους Ντέβα. Αυτό συμβολίζει την τελευταία μετουσίωση των τσάκρας που συμβαίνει με τον ανυψωμένο Όφι. Τα τσάκρας είναι συμβολικά για τους Ντέβα. Το επίτευγμα του θεού είναι η αναγεννημένη ψυχή. Το δόρυ Βελ είναι το σύμβολο της ανυψωμένης ενέργειας του Εωσφορου και η γυναίκα του η Pravatti εκπροσωπεί τα πέντε στοιχεία.

Το σημαντικότερο όλων είναι η ανέλιξη της ενέργειας Κουνταλίνι αφυπνίζει τον Κινέζικο δράκο, τον αρχαίο Όφι της Αγίας Γραφής.  Ο Δράκος θεωρείται Θεϊκός και αποτελεί το ιερότερο σύμβολο της Κινέζικης φυλής. Οι Κινέζοι αυτοαποκαλούνται με υπερηφάνεια ως “Lung Tik Chuan Ren” (Απόγονοι του Δράκου). Οι Δράκοι αναφέρονται ως τα θεϊκά πλάσματα που φέρνουν τον πλούτο-ευημερία και καλή τύχη. Ως έμβλημα του Αυτοκράτορα και της αυτοκρατορικής κυριαρχίας, οι Δράκοι καθόρισαν τον Κινέζικο πολιτισμό μέχρι και σήμερα.

Οι Δράκοι είναι οι “άγγελοι” της Άπω Ανατολής. Ναοί και προσκηνήματα έχουν χτιστεί για να τους τιμήσουν, επειδή ελέγχουν την βροχή, τα ποτάμια, τις λίμνες, τις θάλασσες καιτις τύχες του Κινέζικου έθνους. Ενδεικτικό ήταν ότι το παρεκκλήσι  του Μαύρου Δράκου κοντά στο Πεκίνο, ήταν πάντα κρατημένο για την Αυτοκράτειρα και την Αυλή της.  Ειδικές λατρευτικές τελετές λάβαιναν χώρα εκεί κάθε πρώτη και δέκατη πέμπτη ημέρα κάθε μήνα.

Σε πολλά μέρη της άπω Ανατολής βλέπουμε ιερά των Δράκων. Συνήθως βρίσκονται κατά μήκος των ακτών και σε όχθες ποταμών, επειδή οι περισσότεροι Δράκοι της Άπω Ανατολής ζουν στο νερό. Στο Νησί του Ναού (Isle of the Temple), στην Θάλασσα της Ιαπωνικής Ενδοχώρας (Japan’s Inland Sea), έχει γίνει διάσημη στάση για προσκυνητές που διαλογίζονται και προσεύχονται στους Δράκους.

Σύμφωνα με τους Κινέζους ο Δράκος φέρει την ουσία της ζωής, με την μορφή της θεϊκής του πνοής, γνωστή σε πολλούς ως cheng chi. Προσφέρει ζωή και αποδίδει την δύναμή της με την μορφή των τεσσάρων εποχών, φέρνοντας νερό από την βροχή, ζεστασιά από την λιακάδα, αέρα από τις θάλασσες και χώμα από την γη.

Ο Δράκος είναι η υπέρτατη αντιπροσώπευση των δυνάμεων της Μητέρας Φύσης.  Ο Κινέζικος Δράκος παρουσιάζεται συχνά σαν το σύμβολο της θεϊκής προστασίας και επαγρύπνισης. Θεωρείται ως το Ανώτερο Ων ανάμεσα σε όλα τα πλάσματα.

https://ceramicartdragons.wordpress.com/2009/02/18/%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C/

Από το 2006 που ξεκίνησα να γράφω την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς Δια της Γνώσεως, έχω αναφέρει σε δεκάδες εργασίες μου ότι όλα τα έθνη που ασπάζονται την Διονυσιακή κουλτούρα έχουν κοινή πολιτική-στρατιωτική, οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική και ερωτική ιδεολογία. Σοδομισμοί, στοματικά-καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες και πάσης φύσεως σεξουαλικές παρεκτροπές γινόταν στην αρχαία Ελλάδα και δυστυχώς εκ νέου στην σημερινή εποχή. Όλες αυτές οι σεξουαλικές πράξεις, αποτελούν από τα πανάρχαια χρόνια το βασικότερο λατρευτικό τυπικό του Εωσφόρου.

Τις προαναφερόμενες εμετικές-αισχρότατες ερωτικές δραστηριότητες, τις έκαναν και τις κάνουν όσοι πιστεύουν στον Εωσφόρο, για να τιμήσουν τον μιαρό τους αφέντη και παράλληλα να αποκτήσουν δυνάμεις. Τα φιλιά στο στόμα με την γλώσσα συμβολίζουν τον αρχαίο Όφι-Εωσφόρο και παράλληλα είναι πολύ εμετικά και τρομερά αηδιαστικά. Στον αντίποδα τα αγνά ερωτικά Ελληνοχριστιανικά φιλιά στο στόμα χωρίς γλώσσα, μας δίνουν ζωή-ψυχική αρμονία, ενέργεια, δημιουργικότητα, λογική, καλοσύνη και ανθρωπιά.

Όταν ο Όφις (Εωσφόρος-Savazios) ενεργοποιηθεί μέσω διαλογισμών και ερωτικών πράξεων όπως το φιλί με την γλώσσα, ο σοδομισμός, ο στοματικός έρωτας, τα όργια, την λαγνεία, τα μαγιό μπικίνι ανελίσσεται μέσω των επτά τσάκρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι επέρχεται έντονη συνειδητότητα-φώτιση, έχουμε απόκτηση πνευματικών ικανοτήτων και παντογνωσία. Η κόμπρα που υπάρχει σε πολλές τοιχογραφίες και ζωγραφιές στην αρχαία Αίγυπτο, συμβολίζει την διευρυμένη συνειδητότητα μετά απο την ανέλιξη του Όφι-Savaziou. Αυτή είναι η πραγματική βάση του Σατανισμού με την ανέλιξη του αρχαίου Όφι-Δράκου.  Αυτοί που επιτυγχάνουν να ενεργοποιήσουν και να ανελίξουν την ενέργεια Κουνταλίνι, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερα πνευματικά επίπεδα και δεν μπορούν να εξαπατηθούν από τον χριστιανισμό και τα σχετικά τους προγράμματα !!! Αυτά αναφέρει γνωστός εωσφορικός ιστότοπος !!! Μια ακόμη δικαίωση μου σχετικά με όλα είναι οι αναφορές ιστολογίων τα οποία είναι προσκείμενα στην Ολύμπια Θρησσκεία.

Ο Διονυσιακός πολιτισμός στον ερωτικό τομέα επανήλθε την σύγχρονη εποχή από τον Άλιστερ Κρόουλυ. Ο Κρόουλι τον ονόμασε σεξουαλική μαγεία. Σύμφωνα με τον Κρόουλι η γνώση της ερωτικής-Βακχικής μαγείας ήταν το μεγαλύτερο μυστικό των μυστικών ταγμάτων της αρχαιότητας και αποκαλύπτεται μόνο στους μυσταγωγούς. Η δύναμη της μαγείας μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής, προέρχεται από τα αρχαία μυστήρια. Επίσης στοιχεία μπορούν να βρεθούν στον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και στις μεσαιωνικές μυστικές εταιρείες όπως οι Ναΐτες. Στο σύγχρονο δυτικό κόσμο το O.T.O λέγεται ότι είναι ο κληρονόμος αυτής της διαδρομής, όπως ανέφερε το μεγάλο θηρίο,-Άλιστερ Κρόουλυ και ο βοηθός ιερέας του, ο Theodor Reuss.

Ο Theodor Reuss αναφέρει ότι το O.Τ.Ο. είναι ένα σώμα μυημένων, στα χέρια των οποίων συγκεντρώθηκε η μυστική γνώση όλων των ανατολίτικων ταγμάτων και όλων των υφισταμένων τεκτονικών βαθμών. Το τάγμα είχε ανακαλύψει τα μεγάλα μυστικά των Ναϊτών ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί για την αρχαία Αιγυπτιακή και την Ερμητική παράδοση, αλλά και όλα τα μυστικά της φύσης, όλους τους συμβολισμούς του Τεκτονισμού και όλα τα απόκρυφα τάγματα.

Η βασική αρχή πίσω από αυτό το “μεγάλο μυστικό” είναι η σεξουαλική διέγερση, ή “δύναμη ζωής”. Αυτή είναι μια ενέργεια που χρησιμοποιείται μόνον για μαγικούς σκοπούς. Ο Άλιστερ Κρόουλι δίδαξε την σεξουαλικό σατανισμό μέσα από την Ταντρική Γιόγκα. Στην ταντρική μαγεία η βασική προυπόθεση είναι η αύξηση της ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι γνωστή ως το φίδι της φωτιάς.

 

Αυτή η μυστηριώδης ενέργεια παραμένει στο χαμηλότερο από τα επτά τσάκρα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με δύο διαφορετικές μεθόδους που παραδοσιακά ονομάζονται, δεξί και αριστερό μονοπάτι. Το δεξί παραχωρεί την υπεροχή στην αρσενική αρχή, το αριστερό στην θηλυκή. Καθώς η ισχύς του φιδιού ανορθώνεται σύμφωνα με τους διορατικούς, ανεβαίνει την ραχοκοκαλιά του μύστη, ενεργοποιώντας κάθε τσάκρα, μέχρι που φτάνει στον εγκέφαλο και ονομάζεται συμβολικά, το κεφάλι του φιδιού, όπως αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στα Αιγυπτιακά αγάλματα. Την ταντρική γιόγκα-Ερωτική μαγεία δίδαξε στους μύστες και στα κλειστά τάγματα μαγείας το λεγόμενο θηρίο, ο Άγγλος παγανιστής-εωσφοριστής Άλιστερ Κρόουλι.

Ο παγανιστής Κρόουλι ήταν φανατικός λάτρης του Savaziou-Βάκχου, του Πάνα και των Διονυσιακών οργίων. Στον σύγχρονο κόσμο η tantric yoga είναι η τέχνη του αποκρυφισμού στην σεξουαλική μαγεία. Η ιδέα που “εισήχθη”, από τον Βρετανό αποκρυφιστή  Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley), βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των διδασκαλιών των διαφόρων μυστικών ομάδων. Οι σχέσεις του Άλιστερ Κρόουλυ με την Ινδική Γιόγκα και την Τάντρα ήταν σημαντική και ιδιαίτερη. Ο Άγγλος αποκρυφιστής-θεουργός έδινε πολύ μεγάλος βάρος στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Για αυτό σοδόμιζε μανιωδώς τον βοηθό του. Εν τούτοις μετά από κάποια χρόνια ζήτησε από τον συνεργάτη του να τον σοδομίσει εκείνος προς τιμήν του απαίσιου και φριχτού δαιμονοθεού Savaziou. Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε τι δίδασκαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί σχετικά με τους κίναιδους.

Ο βίος των κίναιδων είναι βδελυρός, αίσχρός και άθλιος (Πλάτων-Γοργίας).

Οι νεοταξίτες στα πλαίσια των ανθελληνικών τους σχεδίων, συκοφαντούν τον Αριστοκλή-Πλάτωνα ως δήθεν υποστηρικτή της ομοφυλοφιλίας. Οι αρχαίοι Έλληνες καταδίκαζαν την ομοφυλοφιλία. Αριστοκλής-Νόμοι 636c : “Εννοητέον ότι τη θηλεία και τη των αρρένων φύσει εις κοινωνίαν ιούση της γεννήσεως ή περί ταύτα ηδονή κατά φύσιν αποδεδόσθαι δοκεί, αρρένων δε προς άρρενας ή θηλέων προς θηλείας παρά φύσιν.

Είναι κατανοητό ότι η φύσις ωθεί τα θηλυκά να είναι σε επαφή με τα αρσενικά από την γέννησή τους,ενώ η επαφή των αρσενικών με τα αρσενικά και των θηλυκών με τα θηλυκά εiναι ενάντια στην φύση.” Ο Αριστοκλής προτείνει πολύ αυστηρές ποινές για όσους σκοπεύουν να παρεκλίνουν από τους νόμους της Φύσεως. Ή μηδένα τολμάν μηδενός άπτεσθαι των γενναίων άμα και ελευθέρων πλην γαμέτης εαυτού γυναικός, άθυτα δε παλλακών σπέρματα και νόθα μη σπείρειν, μηδέ άγονα αρρένων παρά φύσιν ή το μέν των αρρένων πάμπαν αφελοίμθ’ άν.”

“Ή κανένας να μην τολμά να έρχεται σε επαφή με τους γενναίους και ελευθέρους εκτός από την ίδια τους την γυναίκα, ούτε να επιτρέπεται να σπείρουν νόθα σπέρματα στις παλλακίδες, είτε σε άνδρες άγονα παρά φύσιν ή μάλλον καλύτερα την μεταξύ ανδρών επαφή να την απαγορεύσουμε εντελώς”. Ενδεικτiko είναι και το απόσπασμα,από τον Πλουτάρχου στο “Περί Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής Λόγος Α’12”. Εκεi εχουμε την εξής αναφορά: : “Αλέξανδρος δε, Φιλοξένου του της παραλίας υπάρχου γράψαντος, ότι παίς εν Ιωνία γέγονεν οίος ουκ άλλος ώραν και είδος, και πυνθανομένου δια των γραμμάτων ει αναπέμψη, πικρώς αντέγραψεν ω κάκιστ’ ανθρώπων, τι μοι πώποτε τοιούτο συνέγνως, ίνα τοιαύταις με κολακεύσης ηδοναίς ;”

Και ο Αλέξανδρος όταν του έγραψε ο Φιλόξενος, ο κυβερνήτης της παραλίας ότι υπάρχει στην Ιωνία ένα παιδί που, όμοιο στην ομορφιά του δεν ξανάγινε ποτέ, και ζητούσε να πληροφορηθή με γράμμα, αν ήθελε να του το στείλει, ο Αλέξανδρος του έγραψε απαντώντας αυστηρά: “Ω πιο κακέ απ’ όλους τους ανθρώπους, με ξέρεις ανακατεμένο, ποτέ, με τέτοιες βρωμοδουλειές, για να με κολακεύσης με τέτοιου είδους απολαύσεις.”

Η NOMOΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Οι νόμοι στην αρχαία Ελλάδα εiναι χαρακτηριστικοί. Νόμοι Σόλωνος, κεφάλαιο 5, άρ. 332 : Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.  Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω”. Ακόμη ο Αιλιανός μας αναφέρει σχετικα : “O Σπαρτιατικός έρωτας δεν είχε καμία σχέση με αισχρότητες.

Eάν ποτέ κάποιος έφηβος τολμούσε να ανεχθεί ασέλγεια εις βάρος του ή εάν κάποιος άλλος έφηβος επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος κάποιου άλλου, δεν συνέφερε κανέναν απ’ τους δύο να καταντροπιάσουν την Σπάρτη, αφού σε τέτοια περίπτωση ή εξοριζόντουσαν εφ’ όρου ζωής από την Σπάρτη ή έχαναν την ζωή τους” (Αιλιανού στο έργο του «Ποικίλη Ιστορία ΙΙΙΙ, 12). Με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους διαδίδουν διάφορα αισχρά ψεύδη για τους αρχαίους Έλληνες.

Σύμφωνα με τους νεοταξίτες όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κίναιδοι. Όμως δεν ήταν μόνον οι Έλληνες της αρχαιότητος “κίναιδοι”, αλλά ήταν και οι Έλληνες Χριστιανοί του Imperium Romanum του Βοσπόρου. Εντούτοις οι νόμοι που είχαν οι προγονοί μας κατά την αρχαία και την μεσαιωνική εποχή ενάντια στους αισχρούς κίναιδους τους διαψεύδουν. Εάν ήταν υπέρ των κίναιδων και ήταν και οι ίδιοι, δεν θα είχαν τέτοιους νόμους τους οποίους μάλιστα εφάρμοζαν με αυστηρότητα όλους εκείνους τους αιώνες, ενάντια στις παρά φύσιν πράξεις.

Ο Μ. Κωνσταντίνος διέταξε το γκρέμισμα ενός παγανιστικού-Εβραϊκού ναού της Αφροδίτης στα Ιεροσόλυμα. Εκεί δεν εκδίδονταν μόνο κορίτσια-γυναίκες όπως στους υπόλοιπους εωσφορικούς ναούς της Αφροδίτης, αλλά εκδιδόταν και αγόρια ως παθητικοί ομοφυλόφιλοι. Ο Μέγας Θεοδόσιος το 390 μ.Χ, με ένα διάταγμα του, προέβλεπε την θανατική ποινή, για τον πειθαναγκασμό, η το εμπόριο ανδρών για πορνεία. Το 533 μ.Χ. ο Ιουστινιανός έθεσε όλες τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις κάτω από την ίδια κατηγορία με την μοιχεία. Επέβαλε και για τα δύο αδικήματα την θανατική ποινή. Όλα αυτά σε συνέχεια των αξιωμάτων των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων-σοφών και αξιωματούχων της αρχαιότητος, οι οποίοι στερούσαν στους κίναιδους όλα τους τα πολιτικά δικαιώματα.

Είχαμε μέχρι και την θανατική ποινή ανάλογα με την βαρύτητα του ομοφυλοφιλικού παραπτώματος. Κατά την αρχαία κλασική περίοδο οι κίναιδοι, δεν είχαν δικαίωμα να γίνουν ιερείς, κήρυκες, να καταλάβουν μια θέση στην εκκλησία του δήμου. Επίσης δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν μηνύσεις και να είναι μάρτυρες κατηγορίας κλπ. Γενικότερα δεν είχαν καμία θέση στην δημόσια ζωή στην αρχαία Ελλάδα. Πολύ ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Αισχύνη στον οποίο έκανε μήνυση ένας κίναιδος. Ο Αισχύνης απέδειξε ότι ο Τίμαρχος ήταν κίναιδος, και ότι με βάση τους νόμους της Αθηναϊκής πολιτείας δεν είχε κανένα απολύτως δικαίωμα να κάνει μήνυση. Η κατηγορία ενάντια στον ρήτορα Αισχύνη, έπαψε να υφίσταται, και ο Τίμαρχος όπως αναφέρεται σε κάποιες πηγές αυτοκτόνησε λίγο αργότερα.

Ο τρόπος ζωής των αρχαίων Ελλήνων και η περί ηθικής αντιλήψεις τους είχαν πάντοτε ως αρχή τα χρηστά ήθη και την εγκράτεια. Για αυτό καυτηριαζόταν με πολύ σκληρό τρόπο η άρρωστη ψυχικά πράξη της παιδεραστίας και της ομοφυλοφιλίας. Τις πράξεις αυτές της θεωρούσαν εωσφορικές και τις πιο αισχρές. Τα είδη της αρσενοκοιτίας ήταν τρία. Το πρώτο ήταν «το παρ’ άλλων παθεί, το δεύτερο ήταν το ποιήσαι εις έτερον, και το τρίτο και αισχρότερο, το παθείν παρ’ ετέρου και ποιήσαι εις έτερον.

Οι προγονοί μας είχαν την πεποίθηση, ότι αν συναντούσαν κάποιο κίναιδο το πρωί στον δρόμο αυτό ήταν κακός οιωνός. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι εάν οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κίναιδοι δεν θα είχαν την γενναιότητα να πολεμούν επί τόσους αιώνες και να κερδίζουν τόσες πολλές μάχες και πολέμους. Οι κίναιδοι ως θηλυπρεπείς είναι δειλοί για αυτό δεν έχουν την δύναμη την ψυχική και την ηθική για να πολεμήσουν.

Ο τραγικός ποιητής Σοφοκλής στις τραγωδίες του μας αναφέρει για τον Λάιο. Ο Λάιος Φοίνικας- παγανιστής από την αρχαία Θήβα, ήταν προσκεκλημένος του βασιλιά Πέλοπα. Κατά την διάρκεια της φιλοξενίας αυτής ο Λάιος ως γνήσιος Διονυσιαστής, ερωτεύτηκε τον γιο του βασιλιά Πέλοπα, τον Χρύσιππο. Για αυτό παρά την θέληση του Χρυσίππου ο Λάιος θα τον βιάσει.

Ο Πρίγκιπας Χρύσιππος αντιλαμβανόμενος πλέον την ανεπανόρθωτη βλάβη που του προξένησε ο παρανοϊκός Λάιος, θα αυτοκτονήσει από ντροπή. Στην συνέχεια ο Βασιλιάς Πέλοπας θα δώσει την εντολή να συλλάβουν τον Λάιο, όμως εκείνος θα επιτύχει να διαφύγει. Όταν επέστρεψε ο Λάιος στην Θήβα εξαιτίας αυτής της ανώμαλης πράξης θα ξεκινήσουν μια σειρά από δεινά για τον ίδιο, για την οικογένεια του, αλλά και για ολόκληρη την πόλη των Θηβών η οποία δεν είχε καμιά συμμετοχή σε αυτό το απάνθρωπο έγκλημα. Αρχικά τον Λάιο θα τον σκοτώσει ο γιος του ο Οιδίποδας. Ο Οιδίποδας θα παντρευτεί την μητέρα του, με την οποία θα κάνει τέσσερα παιδιά. Μετά ο Οιδίποδας θα τυφλωθεί και η μητέρα του θα αυτοκτονήσει. Παράλληλα θα αρχίσουν και τα πολύ φοβερά δεινά για ολόκληρη την πόλη της Θήβας, της οποίας οι κάτοικοι σας επαναλαμβάνω δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στις ανωμαλίες του Λάιου.

Εάν η αρχαία Ελληνική κοινωνία των Αθηνών αλλά και όλης της Ελλάδος ήταν υπέρ των κίναιδων, τότε σε καμία των περιπτώσεων δεν θα τα έγραφε όλα αυτά ο μεγάλος τραγικός ποιητής ο Σοφοκλής. Αντιθέτως θα έγραφε ότι ο Λάιος με τον Χρύσιππο έγιναν ζευγάρι, έζησαν ευτυχισμένοι και κύλησαν όλα ομαλά. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό γεγονός ήταν ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτονας, που συμμετείχαν μαζί με την αδελφή του Αρμοδίου Παναθήναια.  Οι γνήσιοι Έλληνες τους απομάκρυναν διότι ήταν κίναιδοι, αλλοδαποί, και το κορίτσι ήταν ελευθέρων ηθών. Σε περίπτωση κατά την οποία ήταν αποδεκτοί οι κίναιδοι και οι πόρνες δεν θα τους απομάκρυναν από τα Παναθήναια.  Όπως είδατε δολίως οι νεοταξίτες, αποκαλούν ¨μισογυνισμό”, την Χριστιανική ηθική, την οποία δίδαξαν και οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί.

ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Οι θεϊκές δυνάμεις των Ολύμπιων και των ανθρώπων, αποτελούν έναν συνδυασμό καλού και κακού. Οι θεοί της Αιγυπτιακής-Φοινικικής θρησκείας, είναι ικανοί να επιδείξουν οίκτο και παράλληλα καταστροφική συμπεριφορά. Επίσης επιδεικνύουν υπερβολική ζήλια προς τους ανθρώπους.

Στην αρχαιοελληνική θρησκεία συναντάμε υποκινούμενους εμφυλίους πολέμους, ανθρωποθυσίες, καταστροφές, ανομία-αταξία, κτηνώδεις παρορμήσεις, δεισιδαιμονία και τελετές μαύρης μαγείας. Σε όλες τις θρησκευτικές εκφάνσεις υπήρχε η σεξουαλική μαγεία ως κορωνίδα της λατρείας του Εωσφόρου, η οποία συνοδευόταν από πρωτογονισμό και κανιβαλισμό. Μελετώντας την αρχαιοελληνική θρησκεία είναι εύκολο να διαπιστωθούν τα άπειρα εωσφορικά της στοιχεία. Η ερωτική μαγεία, η μαντική, η αγυρτεία, αποτελούσαν μια θλιβερή κοινωνική πραγματικότητα, για τους ιερείς και ειδικά για τις ιέρειες της σκοτεινής θρησκείας.

Διαχρονικά ο Εωσφόρος και ο Savazios ήταν και είναι οι βασικοί εκπρόσωποι της ανομίας-αταξίας και της καταστροφής του Ελληνικού έθνους, καθώς επιβουλεύονται τον Ελληνισμό-Αριστόκλειο πολιτισμό, με σκοπό να εμποδίσουν την εθνική και ηθική-πνευματική ανύψωση των ανθρώπων. Ο Διόνυσος είχε έρθει από την Ανατολή για να εδραιώσει στον τόπο αυτό την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής-Φιλοσοφικής σκέψης.

Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους και την κατάργηση του Αριστόκλειου πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία”-μαγεία (Άλιστερ Κρόουλι) από τα “δεσμά” της ηθικής που εκπροσωπούν οι αρχαίοι μονοθείστές σοφοί και οι Πατέρες της Εκκλησίας  και του Χριστιανισμού. Το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους.

Σε όλες τις θρησκευτικές εκφάνσεις υπήρχε η σεξουαλική μαγεία, ως κορωνίδα της λατρείας του Εωσφόρου, Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν “θεοί”–δαίμονες ως προστάτες των παρά φύση ερωτικών πράξεων.

Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί δεν συμμετείχαν ποτέ και καταδίκαζαν δημόσια κάθε σεξουαλική παρεκτροπή. Είναι τραγικό όμως οι νεοταξίτες, εξουσιάζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από την σεξουαλική διαφθορά. Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις αισχρές Διονυσιακές εορτές, διότι οι κρατούντες επέτρεψαν, να υπάρχει σε αυτές ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών. Ο Ελληνικός-Αριστόκλειος πολιτισμός του φωτός, της ηθικής, των Ηρώων, της δημιουργίας, της εξέλιξης, της λογικής, της δικαιοσύνης, είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Αντιθέτως ο Ιουδαϊκός πολιτισμός κατά γενική ομολογία είναι σκοτεινός και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφανίσει τον Ελληνικό-Αριστόκλειο για να κυριαρχήσει και να επιβάλει το παγκόσμιο κράτος.

Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Φοινικική-Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης.

Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Φοινικικός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Savazio. Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια και η λογική.

Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου και η εύθυμη πλευρά της ζωής. Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες.

 

 

 

Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία, τον αθλητισμό, τον έρωτα και τα έθνη. Δεν ήταν σύμπτωση ότι το Σημιτικό μαντείο των Δελφών διοικούσαν οι δύο κορυφαίες θεότητες του Ισραηλινού έθνους Savazios και Απόλλων .

Οι παράγοντες της Διονυσιακής κουλτούρας επιθυμούν το νομοσχέδίιο περί ομοφυλοφίλων για πολύ σημαντικότατους λόγους. Με την ψήφιση του νομοσχεδίου ο ΔΙονυσιακός πολιτισμός γίνεται και επίσημα νόμος-θρησκεία του κράτους. (1)

Την σεξουαλική μαγεία επανέφερε κατά την σύγχρονη εποχή ο κατά γενική παραδοχή μεγαλύτερος μάγος-θεουργός των δύο τελευταίων αιώνων Αλιστερ Κρόουλι. Ο Βρετανός είναι γνωστός και ως το Μεγάλο Θηρίο. Μεταξύ άλλων ο Μέγας μυστικιστής Κρόουλι εκτός από ερωτικά όργια και ομοφυλοφιλικές σχέσεις σοδόμιζε τον βοηθό-συνεργάτη του και αντιστοίχως ο συνεργάτης του σοδόμιζε τον μεγάλο δάσκαλο του στα πλαίσια της λατρείας του απαίσιου αρχιδαίμονα Savaziou-Διόνυσου και του Πάνα.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι στην εποχή μας ένα μεγάλο μέρος των κίναιδων συμμετέχει συνειδητά για θρησκευτικούς λόγους, γνωρίζοντας ότι το βασικότερο λατρευτικό τυπικό του σατανισμού-Διονυσιακού πολιτισμού είναι ο σοδομισμός. Οι κίναιδοι είναι παγκοσμίως οργανωμένοι και διδάσκονται τα πάντα περί της Διονυσιακής πίστης. Δείγμα της οργανώσεως τους μεταξύ άλλων είναι η παρελάσεις υπερηφάνειας.  Συνεπώς εδώ δεν πρόκειται για αναγνώριση δικαιωμάτων αλλά για αναγνώριση της Διονυσιακής θρησκείας και ότι αυτή εκπροσωπεί.

Τα έθνη κατακτώνται-αφανίζονται όταν απολέσουν τον πολιτισμό, την παιδεία, την θρησκεία, την γλώσσα και την ηθική. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις και την Διονυσιακή κουλτούρα.

ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

EΠΕΙΓΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ MYTILENEPRESS ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

https://timesofvoulgaroktonos.blogspot.com/2024/05/blog-post_22.html

 

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤA KEΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ THE TIMES OF VOULGAROKTONOS 

loading...