Τι να του κάνω αυτού που πάει δρόμο ..δρόμο έλεγε ο Πάππος μου κε Αυγεννάκη μου ….

 

Ως κάτοικος του εξωτερικού και ως φορολογούμενος θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το πως δαπανώμενα τα χρήματα του Ελληνικού Λαού… Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει αυτεπαγγέλτως από Σοβαρές Υπηρεσίες και τώρα να μαθαίναμε πραγματικά και όχι να ενημερωνόμαστε από τις εκπομπές .. Να είναι καλά και αυτές … Οι ελάχιστες που υπάρχουν ..

Ένα από τα επιχειρήματα της Διοίκησης για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού ήταν πως θα χαθούν τα χρήματα από την Ευρώπη, αν ΔΕΝ γίνει ο ΧΥΤΑ στο Γραμματικό μέσα στα ΡΕΜΑΤΑ… Ήταν ΟΛΟΙ τους τόσο “σοβαροί” και “μετρημένοι” με τα χρήματα που ΔΕΝ είχαν χάσει δεκάρα και σεντς … και ΔΕΝ ήθελαν να χάσουν ακόμα και αυτά τα ΧΡΗΜΑΤΑ του ΧΥΤΑ στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ακόμα δε και αν αυτό το έργο κατασκευάζονταν μέσα σε ΡΕΜΑΤΑ…

Βέβαια .. Κανείς δεν είχε το θάρρος να πει ευθαρσώς πως πρόκειται να χαθούν οι ΜΙΖΕΣ αν δεν προχωρήσουμε το έργο στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, μέσα στα ΡΕΜΑΤΑ..

Εδώ τώρα για 3 ημέρες δίνουμε για την κατασκευή Κερκίδας το ποσό των 223.200 ευρώ … Ε …. και ??

Όποιοι τα κάνουν ΜΑΓΚΕΣ είναι ..
Και οι γυναίκες τους και οι Μπατζανάκηδες και οι συνεργάτες τους .. και ΚΑΛΑ μας κάνουν .. Τα βρίσκουν και τα κάνουνε ..
Και αυτά και όσα άλλα καταγγέλλονται στις εκπομπές που σας παραθέτω παρακάτω…

Δεν είμαι ονειροπόλος να πιστέψω πως πρόκειται να γίνει κάτι ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ..

Τίποτα δεν θα γίνει …

Ζούμε σε μια εποχή που ΒΛΕΠΟΥΜΕ πάσης φύσεως εγκλήματα και είμαστε ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ και ΜΟΙΡΑΙΟΙ να αντιδράσουμε.. Από το χαστούκι στον ανήμπορο υπάλληλο, την διασπάθιση δημοσίου χρήματος, είτε αυτός είναι Υπουργός ή Βουλευτής ή κατέχει μια θέση εξουσίας ….. ΚΑι ΔΕΝ μιλάει κανένας …….
Δεν υπάρχουν Σοβαροί Ελεγκτικοί Μηχανισμοί … Και αν βρεθούν κάποιοι να μιλήσουν …. θα τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί ..

ο σώζων εαυτόν σωθήτω –

Τι να του κάνω αυτού που πάει δρόμο .. δρόμο έλεγε ο Πάππος μου κε Αυγεννάκη μου ….

Cheers,

Kyriakos Gkikas

loading...