ΠΏΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ΣΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…
Στα προηγούμενα άρθρα μου, εξετάσαμε τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών, τις οργανώσεις που πιέζουν για τη Μεγάλη Επαναφορά των Τροφίμων, τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για την επιβολή αυτών των αλλαγών στο κοινό, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για να αφαιρέσουν την πρόσβασή σας σε υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα, τις γονιδιακές θεραπείες mRNA, RNA και DNA που εισέρχονται στον εφοδιασμό τροφίμων μας και πώς η ατζέντα One Health απειλεί να καταστρέψει τόσο την ελευθερία των τροφίμων όσο και την ιατρική ελευθερία.
Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε γι’ αυτό;
Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Ορισμένες από αυτές τις λύσεις μπορεί να ακούγονται ακραίες ή άβολες.
Αλλά υποθέτω ότι πολλοί από εσάς επιλέξατε άγρια άβολα και βαθιά θαρραλέα μονοπάτια για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τους ασθενείς σας κατά τη διάρκεια της ψυχολογικής λειτουργίας του Covid και να αποφύγετε την ένεση με εμβόλια mRNA.
Οι ουσίες που παίρνετε μέσω του πεπτικού σας συστήματος μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβείς με εκείνες που έρχονται μέσω μιας βελόνας.
Μην ενδίδετε. Μην συμμορφώνεστε. Μην πάρετε τη βολική διαδρομή. Οδηγεί στη δουλοπαροικία. Εμπλακείτε. Ξεκινήστε να μιλάτε για αυτό το θέμα στους ανθρώπους γύρω σας.
Σταματήστε να τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα. Είναι ένα εθιστικό δηλητήριο και γίνεται όλο και πιο δηλητηριώδες. Γίνετε μέλος του κινήματος για την αποχρηματοδότηση και τη διάλυση του USDA, του FDA και του Υπουργείου Γεωργίας της πολιτείας σας.
loading...