Ο κόσμος χωρίζεται στα δύο οι Αγγλοσάξονες και από την άλλη τα ανθρώπινα όντα

Έτσι είπε ο φίλος μου Adnan Azzam, ένας Σύριος συγγραφέας, στη Δαμασκό πέρυσι, καθώς περπατούσαμε μαζί στους αλληλένδετους δρόμους της παλιάς πόλης, δίπλα στο υπέροχο τέμενος των Umayyad.

 

 

 

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197

Μιλούσαμε για την καταστροφική κατάσταση που υφίσταται ο συριακός λαός για, δυστυχώς, περισσότερα από 12 χρόνια.  Κάναμε απολογισμό της γενοκτονίας που ενορχήστρωσαν σε όλο τον κόσμο οι Αγγλοσάξονες από τη δημιουργία της αυτοκρατορίας τους με μια θανατηφόρα ιδεολογία, με μοναδικό στόχο να λεηλατήσουν όλο τον πλούτο του πλανήτη εις βάρος των ανθρώπων.

Στην κορυφή η βρετανική βασιλική οικογένεια,το Σίτι του Λονδίνου, η Wall Street, το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, τα διεθνή υψηλά οικονομικά και μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA, η MI 6 κ.λπ.

Το φρικτό βιογραφικό των Αγγλοσάξωνων αποδεικνύει τη δολοφονική τρέλα των ηγετών τους για πάρα πολύ καιρό.  Εδώ είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος των γενοκτονιών τους:  • 1492 έως σήμερα .

Η γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών υπολογίζεται μεταξύ 80 και 100 εκατομμυρίων θυμάτων. Φυσικά, αυτή η σφαγή δεν αποδίδεται μόνο στους Αγγλοσάξονες, αλλά συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν. Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ένα λουτρό αίματος.1 ,2  • 1747-1947 .

Η βρετανική αποικιοκρατία προκάλεσε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια θανάτους στην Ινδία για σαράντα χρόνια, σύμφωνα με μια ακαδημαϊκή μελέτη. Και κατά τη διάρκεια σχεδόν 200 ετών αποικιοκρατίας, η Βρετανική Αυτοκρατορία έκλεψε τουλάχιστον 45 τρισεκατομμύρια δολάρια σε πλούτο από την Ινδία.3 ,4  • 1839-1842 .

Οι Πόλεμοι του Οπίου. Η αναγκαστική εισαγωγή οπίου στην κινεζική αυτοκρατορία από τους Άγγλους, εκτός από τη διαφθορά, τηΝ ληστεία και την πορνεία, σκότωσε μεταξύ 120 και 150 εκατομμύρια ανθρώπους. Για να μην αναφέρουμε τις καταστροφές του οπίου σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.5 ,6  • 1840-1891 . Νέα Ζηλανδία. Το 40% του πληθυσμού των Μαορί σκοτώθηκε.

Μεταξύ αυτών των ετών ο πληθυσμός των Μαορί μειώθηκε από 80.000 σε 42.000. Ο πληθυσμός της Νέας Ζηλανδίας σήμερα περιλαμβάνει το ενενήντα τοις εκατό των κατοίκων ευρωπαϊκής, αγγλοσαξονικής καταγωγής και περίπου το δέκα τοις εκατό των Μαορί.

Το ποσοστό των Μαορί μειώνεται συνεχώς, εν μέρει λόγω της έλλειψης πόρων, της κακής υγείας, της φτώχειας και της ανεργίας των πληθυσμών.

1945. Ιαπωνία . Δύο άχρηστες ατομικές βόμβες. Τα βιβλία ιστοριών δεν σας το διδάσκουν. Πράγματι, τη στιγμή που ο Πρόεδρος Τρούμαν σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει την ατομική βόμβα εναντίον της Ιαπωνίας, σκέφτηκε να σταματήσει τον αγώνα. Πράγματι, στις 31 Ιουλίου, ο αμερικανικός στρατός κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα κωδικοποιημένο τηλεγράφημα του ιαπωνικού Υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 26 Ιουλίου που διαβεβαίωνε ότι « το Τόκιο μελετά το συμμαχικό τελεσίγραφο », δηλαδή ότι η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να καταθέσει τα όπλα. Όμως οι Αμερικανοί είχαν αποφασίσει να εξαπολύσουν πυρηνικά πυρά. Αποτελέσματα:

Οι μεταπολεμικές εκτιμήσεις για τις ιαπωνικές απώλειες κυμαίνονται από 66.000 έως 80.000 νεκρούς και 69.000 έως 151.000 τραυματίες. Δεκάδες χιλιάδες άλλοι πέθαναν από την ακτινοβολία και τα τραύματά τους. Υπολογίζεται ότι 140.000 άνθρωποι πέθαναν από την ατομική βόμβα μέχρι το τέλος του 1945. Οι υψηλότερες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό σε 230.000. Από τους επιζώντες, οι 171.000 έμειναν άστεγοι.7  • 1945-1975 . Πόλεμοι στο Βιετνάμ. Από την αμερικανική πλευρά, υπήρχαν σχεδόν 60.000 νεκροί και 350.000 τραυματίες και ακρωτηριασμένοι.

Από την πλευρά του Νοτίου Βιετνάμ, σχεδόν 700.000 νεκροί, συμπεριλαμβανομένων 430.000 αμάχων, προστέθηκαν στα 1,8 εκατομμύρια τραυματίες και ακρωτηριασμένες. Από την πλευρά του Βορείου Βιετνάμ, σχεδόν 1 εκατομμύριο στρατιώτες σκοτώθηκαν, με περισσότερους από 900.000 τραυματίες και ακρωτηριασμούς. Μεταξύ Ινδοκίνας και Βιετνάμ συμπεριλαμβανομένου, σχεδόν 4 εκατομμύρια άμαχοι έχασαν τη ζωή τους, χωρίς να υπολογίζονται οι αντάρτες που ακολούθησαν.8  • 1950-1953 .

Πόλεμος της Κορέας. Αυτή η σύγκρουση θα είναι πολύ θανατηφόρα. Από δύο έως τρία εκατομμύρια θύματα με την απειλή πυρηνικού βομβαρδισμού.9  • 11 Σεπτεμβρίου 2001 . Από εκείνη την ημερομηνία, οι συνεχείς πόλεμοι «κατασκευασμένοι στις ΗΠΑ» έχουν σκοτώσει 4,5 εκατομμύρια αμάχους. Πάντα για έναν «καλό σκοπό». Από το Αφγανιστάν μέχρι το Ιράκ, την Λιβύη, την Σομαλία, την Συρία και περιοχές του Πακιστάν που επηρεάστηκαν από τις συνέπειες του πολέμου στο Αφγανιστάν, η σφαγή έχει επιταχυνθεί. Επιπλέον, οι θάνατοι Αμερικανών στρατιωτών και εργολάβων, συμπεριλαμβανομένων των επακόλουθων θανάτων από καρκίνους, αυτοκτονίες και άλλες συνέπειες πολέμων, δεν λαμβάνονται υπόψη.10  • 5 Μαΐου 2022.

Ουκρανία. Σύμφωνα με την Ukrainska Pravda , « Η πιθανότητα συνομιλιών μεταξύ Ζελένσκι και Πούτιν σταμάτησε μετά την επίσκεψη του Τζόνσον, σύμφωνα με πηγές του UP » – Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, 13:32» (…)

Η θέση του Τζόνσον ήταν ότι η συλλογική Δύση, η οποία είχε προτείνει τον Φεβρουάριο ότι ο Ζελένσκι έπρεπε να παραδοθεί και να τραπεί σε φυγή, τώρα ένιωθε ότι ο Πούτιν δεν ήταν πραγματικά τόσο ισχυρός όσο φανταζόταν προηγουμένως και ότι υπήρχε η ευκαιρία να «τον ασκήσει πίεση ».  Προσθέτοντας και αφήνοντας κάποιο περιθώριο, τα συνολικά θύματα είναι μεταξύ 350 και 400 εκατομμυρίων ανθρώπων. Ιλιγγιώδες κρεοπωλείο!

Ο αγγλοαμερικανικός ιμπεριαλισμός είναι η πιο βίαιη και αιματηρή δύναμη στον πλανήτη, και ο κίνδυνος είναι ότι εάν ο πόλεμος με αντιπροσώπους κατά της Ρωσίας γίνει μια πιο εκτεταμένη σύγκρουση, που περιλαμβάνει πυρηνικά όπλα, ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί για να ξεπεραστεί αυτός ο φρικτός αριθμός.

Το πολιτικο-μιντιακό σύμπλεγμα των χωρών της ΕΕ έχει γίνει ένας μεγάλος ειδικός στην αγανάκτηση με μεταβλητή γεωμετρία. Οι συζητήσεις δεν υπάρχουν πλέον. Μόνο οι ακτιβιστές του πολέμου και της προπαγάνδας μιλάνε. Είναι μειλίχιο, επιθετικό, ασυνεπές, χωρίς αιτιολογία και πολύ συχνά, σπάνιας πνευματικής ανέχειας. Αλλά γυρίζει και γύρο στα μέσα ενημέρωσης σαν αέναος ατμοστρωτήρας.

Για αυτό κατάφεραν να μας ωθήσουν στον αρχηγό του κράτους, και στη μεγαλύτερη ατυχία μας, τον τυμβωρύχη της Δημοκρατίας και τον πολέμαρχο της Ευρώπης: τον Εμμανουέλ Μακρόν .  Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε το μη βιώσιμο. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν θέλετε η κοινωνία μας να υψωθεί ή να βυθιστεί στα βάθη της κόλασης. Βιάσου.

loading...