ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΘΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ;
 
Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου
Με πορεία και συναυλία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Gay Pride των ” ΛΟΑΤΚΙ+” στη Θεσσαλονίκη από τις 22 έως τις 29 Ιουνίου 2024.
Παρά την προσδοκία των διοργανωτών της να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη, η πόλη του Αγίου Δημητρίου, σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με πλήθος εκδηλώσεων, αντίθετων στην έως τώρα παράδοση της πόλης, η αποτυχία της συμμετοχής σ΄αυτό ήταν πλήρης.
Έτσι πήραν το μάθημά τους από τον λαό της Θεσσαλονίκης, όσοι πάνω από τις ηθικές αξίες βάζουν μόνο την αύξηση των εσόδων από τον Τουρισμό και εκείνοι που από τον Οκτώβριο του 2017 τη σχεδίαζαν και την προετοίμαζαν.
Ανάμεσα σε αυτούς που συμμετέσχον στις εκδηλώσεις του Gay Pride, οι Τζορτζ Τσούνης, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Αλέξης Πατέλης οικονομικός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού και ο ‘Αλμπερτ Μπουρλά της Pfizer.
Μέλη της διεθνούς ελίτ του Νεοφιλελευθερισμού ως κύμβαλα αλαλάζοντα. Το επισημαίνω αυτό, γιατί πρέπει να το πληροφορηθούν οι Χριστιανοί Έλληνες πολίτες.
Έτσι θα συνειδητοποιήσουν ότι η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” έχει την επικυριαρχία στην πολιτική, οικονομική και πνευματική κοσμική ηγεσία παγκοσμίως και δυστυχώς και της χώρας μας.
 
 
loading...