Η Πορεία του Κτήνους προς τον Πολιτικό του Θάνατο!

Νομίζω πως η ώρα του έφτασε! Χτές το βράδυ, οι δύο ουσιαστικοί ηγέτες της ΝΔ Σαμαράς και Καραμανλής, του έδειξαν τον …δρόμο προς την έξοδο, κατακεραυνόνωντας τον για τα εθνικά θέματα, τους ΛΟΑΤΚΙ και την οικονομική του πολιτική που μετέτρεψε την Ελλάδα μέσα σε πέντε χρόνια σε σωρό ερειπίων και καμένης γης…

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος
Οι τίτλοι τέλους για την κυβερνητική λαίλαπα-συμφορά των ποταμίσιων-ΠΑΣΟΚων, δηλαδή του βδελυρού συρφετού του Κτήνους της Οδού Ηρώδη Αττικού που βρήκε την Ελλάδα στα 2019 μέχρι σήμερα, σχεδόν άρχισαν να πέφτουν.

Χτές, Δευτέρα 2 Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κωττάκη “Οι απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή” που έλαβε χώρα στο Πολεμικό Μουσείο με επίτιμους καλεσμένους τους Σαμαρά-Καραμανλή, δηλαδή τους εκπροσώπους της συντηρητικής ΝΔ, υπήρξε ένας πραγματικός κόλαφος για τον Μητσοτάκη και την…αμφιβόλου ανδρισμού παρέας του.

Η είσοδος Καραμανλή στην αίθουσα τελετών του Μουσείου, προκάλεσε …παντζουρλισμό. Σηκώνθηκαν άπαντες μόλις τον είδαν να μπαίνει και ξέσπασαν σε ξέφρενες εκδηλώσεις χαράς, με χειροκροτήματα, φωνές και συνθήματα όπως “Πρόεδρε μαζί σου”, “Δώσε λύση Καραμανλή” κλπ, πράγμα που έκανε την παρευρισκόμενη αδελφή του Μητσοτάκη Ντόρα Μπακογιάννη, να παρακολουθεί με βλέμμα απλανες αλλά και σκυθρωπό μαζί.

Η όλη αυτή εκδήλωση, φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένη από καιρό και απλά οι ιθύνοντες περίμεναν την πλέον κατάλληλη στιγμή για να…χτυπήσουν. Ο Μανώλης Κωττάκης από τη μεριά του, ως εκδότης και διευθυντής της ιστορικής “Εστίας”, όλα αυτά τα χρόνια του Μητσοτακισμού, προσπαθούσε, μέσα από τα κείμενα του να δώσει μια γραμμή σωστής πορείας στον μητσοτακικό εσμό αλλά…ήταν πάντα η “φωνή που βοά στην έρημο”.

Ουσιαστικά δηλαδή, έκανε ένα είδος “αντιπολίτευσης” μέσα στα πλαίσια της εσωκομματικής φωνής για ένα – δύο χρόνια, αλλά στη συνέχεια η φωνή αυτή ανέβαζε τους τόνους σταδιακά, μέχρι που έγινε…κραυγή διαμαρτυρίας και σκληρής κριτικής, ειδικά με την πορεία των Εθνικών μας θεμάτων που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Η ιδεά του στο να γράψει βιβλίο σχετικά με απόρρητα ντοκουμέντα του αρχείου Κ.Καραμανλή νεότερου, όσα χρόνια ήταν αυτός πρωθυπουργός, πιθανότατα να προέκυψε μέσα από την ίδια την ανάγκη του ίδιου του Καραμανλή να “βγεί” και να μιλήσει δημοσίως, όχι προσωπικά ο ίδιος, αλλά τα ντοκουμέντα που αποτελούσαν το αρχείο του.

Ο Κωττάκης, ως ένας από τους πλέον σοβαρούς και έντιμους δημοσιογράφους της συντηρητικής ριζοσπαστικής Δεξιάς, άρπαξε την ευκαιρία και μέσα σε έναν σχεδόν χρόνο, το βιβλίο είνει πλέον γεγονός. Με μια διαφορά: Η παρουσίαση του, θα γινόταν σε χρόνο όπου ο Μητσοτάκης θα αμφισβητούνταν από πάρα πολλούς, μέσα στο κόμμα της ΝΔ και θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στο να βγούν και να μιλήσουν τα δύο σημαίνοντα πρόσωπα της παράταξης, δηλαδή Καραμανλής-Σαμαράς με σκοπό την πρόκληση σοβαρού εσωκομματικού επεισοδίου, πράγμα που τελικά συνέβη.

Η όλη εκδήλωση, εκτός από την ομιλία Λιβάνη (ο εκδοτικός του οίκος είχε αναλάβει την έκδοση του βιβλίου), περιελάμβανε και τις ομιλίες κι άλλων στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι αρκέστηκαν στο να εκθειάσουν την πολιτική πορεία του Καραμανλή, προκαλώντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού, αλλά όλοι περίμεναν με αγωνία τις ομιλίες Καραμανλή (κυρίως) και Σαμαρά.

Δεν μπορούσε πραγματικά να υπάρξει ΚΑΛΥΤΕΡΗ συγκυρία από αυτή την χρονική περίοδο που περνάμε, με την εκλπηκτική άνοδο από τη μία της παραδοσιακής πατριωτικής Δεξιάς σε όλη την Ευρωπαική Ένωση, την απόλυτη νίκη Τράμπ έναντι του Μπάϊντεν στο Debate της Παρασκευής και φυσικά την – απόλυτη προ ημερών – ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές και φυσικά η οριστική – μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον – απώλεια του ενός εκατομμυρίου ψήφων για το κόμμα της ΝΔ.

Η μη αναστρέψιμη πορεία του μητσοτακισμού προς τον πολιτικό θάνατο

Έχω γράψει πολλές φορές κατά το παρελθόν πως το Πολιτικό αυτό Κτήνος, δεν έχει πολλή ζωή. Και πράγματι δεν είχε, τουλαχιστον λογικά και χωρίς άλλες “προσμίξεις”, διότι οι συγκυρίες ήταν τέτοιες (καταστροφικές πυρκαγιές, συνθήματα υβριστικά παντού, τα Τέμπη, οι πλημμύρες της Θεσσαλίας, τα – πάρα πολλά για κυβέρνηση – σκάνδαλα, οι κατηγορίες για διαφθορά από την ΕΕ κλπ) και όλοι πιστεύαμε πως…πλησίαζε η πτώση. Κάναμε λάθος όμως. Δεν υπολογίσαμε δύο σημαντικότατους παράγοντες:

Πρώτον. Δεν λάβαμε υπ’ όψη μας, κυρίως στις εκλογές του 2023, την συμβουλευτική καθοδήγηση του αμερικανικού παράγοντα που εκπροσωπούσε ουσιαστικά ο ήδη απολυμένος και πολυδάπανος σύμβουλος Γκρίνμπεργκ, ο οποίος είχε σπρώξει τον Μητσοτάκη στο να “σκοτώσει” ουσιαστικά το Σύνταγμα, μέσω εκείνης της ντροπιαστικής τροπολογίας περί των συμμετεχόντων στις εκλογές πολιτικών σχηματισμών που είχαν τη ταμπέλα του…ακροδεξιού και φυσικά την επιβολή της, μέσω των επίσης πληρωμένων δικαστών (περίπτωση απόπειρας εξαγοράς του δικαστή Τζανερίκου), που είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη ισοπέδωση των παραδοσιακών Δεξιών κομμάτων και ουσιαστικά την άνευ αντιπάλου εκλογική αναμέτρηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη “καταδικαστεί” σε θάνατο λόγω του μηδενικού αντιπολιτευτού του λόγου και οι φωνές των μικρών κομμάτων που εκπροσωπούσαν – χωρίς τους κομμένους “Ελληνες” του Κασιδιάρη – ήταν πολύ λίγες για να πείσουν το σώμα των ψηφοφόρων για κάτι καλύτερο.

Οι αμερικανοί του βαθέως κράτους (λέγε με Εγκληματική Συμμορία του WEF), είχαν σχεδιάσει τα πάντα στην τελευταία τους λεπτομέρεια και πράγματι, ο Μητσοτάκης, έχοντας υπ’ όψη του ότι οι παράνομες και αντισυνταγματικές κινήσεις αυτές θα επέφεραν, εκτός των άλλων, και ένα μεγάλο ποσοστό αποχής, κατόρθωσε με την ψήφο κυριώς των παραδοσικών ψηφοφόρων της ΝΔ που θα ψήφιζαν το κόμμα, ακόμη κι αν στην προεδρία του κόμματος υπήρχε ένας…γάιδαρος, να συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακότατο – πλήν νόθο – αποτέλεσμα του 41% και μάλιστα σε…εκλογές απλής αναλογικής!

Δεύτερον. Δεν υπολογίσαμε σωστά το τι πραγματικά επιδίωκε ο Νεοταξισμός για την Ελλάδα. Το μάθαμε, λίγες μέρες αργότερα μετά τις εκλογές. Και τα επιδιωκόμενα ήταν

Α) Η επιβολή της νέας ψηφιακής ταυτότητας

Β) Η επιδίωξη συμφωνίας με την Τουρκία για τα εθνικά μας θέματα και

Γ) Η επιβολή του νόμου για τους ΛΟΑΤΚΙ

Ολα τα παραπάνω, ήταν ζητήματα εκ των ούκ άνευ για την αμερικανική Ελίτ των Εγκληματιών, προκειμένου να …τελειώσουν με το θέμα των Ελλήνων που αντιστεκόταν με λύσσα εναντίον όλων αυτών των αντιχριστιανικών και αντεθνικών ζητημάτων, μαντρώνοντας τους μέσα σε μια ψηφιακή φυλακή (ταυτότητες), αποδεκατίζοντας τον εθνικό τους πλούτο (συμφωνία με Τουρκία) και ισοπεδώνοντας την παραδοσιακή τους οικογένεια, η οποία γεννάει ευσυνείδητους Έλληνες κατά τεκμήριο. Και ο μόνος που θα μπορούσε να τα επιτύχει αυτά, ήταν ο Μητσοτάκης. Το Κτήνος της οδού Ηρώδη Αττικού.

Τις συνέπειες όλων αυτών των απεχθών του πράξεων, ο Μητσοτάκης τις ήξερε. Ηλίθιος στον βαθμό που θέλουμε να πιστεύουμε όλοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αυτός και η καταραμένη φαμίλια του, γνωρίζουν καλά τι ΠΡΕΠΕΙ και τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν, δεν το μαθαίνουν εκ των υστέρων. ΗΞΕΡΑΝ λοιπόν το τι σάλος θα συμβεί και ήλπιζαν ότι με τις μεθοδεύσεις της προπαγάνδας μέσω των ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ, θα μπορούσαν να καταλαγιάσουν κάπως το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, που στη πλειοψηφία τους θεώρησαν πως ο νόμος ειδικά για τους ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και η κρυψίνοια πολιτική των Εθνικών Θεμάτων παράλληλα, θα ήταν το φυτίλι για να πυροδοτηθεί ένας πολιτικός και κοινωνικός πόλεμος χωρίς αύριο. Και αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε ουσιαστικά με τις ευρωεκλογές του Ιουνίου και εντείνεται τώρα μεσω της κοινής παρέμβασης Καραμανλή-Σαμαρά.

Ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να φοβήθηκε και τόσο, με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Το έδειξε άλλως τε με το φιάσκο του ανασχηματισμού, αλλά και με τις δηλώσεις του ότι… “οκ, θα προσπαθήσουμε περισσότερο” ελπίζοντας πως με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής ως πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο σκόπελος των πρόωρων εκλογών θα υπερπηδηθεί.

Αμ δε!

Εχει ο Μητσοτάκης βεβαίως τα…σχεδια του, αλλά κι αυτός ο …Θεός βρε παιδί μου που…δεν έχει το “Θεό” Του, έχει ΑΛΛΑ σχέδια! Και διαμόρφωσε μέσω του Θελήματος Του, όλες αυτές τις απαραίτητες εγχωσυγκυρίες ούτως ώστε, το Βδέλυγμα της Ερημώσεως που βρήκε την Ελλάδα, να αναγκαστεί να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα!

Και οι συγκυρίες αυτές, δεν είναι άλλες από:

Α) Την έξαρση της επέλασης της παραδοσιακής Δεξιάς που σαρώνει την Ευρώπη και την …μεγάλη πολιτική αλλαγή που επίκειται στη Γαλλία ειδικά, μέσω της Λε Πεν με τις εκλογές που προκήρυξε πρόσφατα ο Μακρόν, των οποίων το πρώτο μέρος τους, έδειξε την Λε Πεν να σαρώνει.

Β) Την επικείμενη αλλαγή εξουσίας και στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, μεσω της απρόσμενης εξέλιξης του Debate, που έβγαλε σαρωτικό νικητή τον Τράμπ (ο οποίος δεν θέλει να δει ούτε ζωγραφιστό των Μητσοτάκη) και τέλος

Γ) Την αποφασιστικής σημασίας χτεσινή παρέμβαση των Καραμανλή-Σαμαρά για…όλα τα αμαρτήματα των Μητσοτακαίων.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τούτη την ώρα το Πολιτικό Κτήνος του Μαξίμου, πρέπει ουσιαστικά να είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. Από χτές το βράδυ, τουλαχιστον 50 από τους βουλευτές της ΝΔ είναι έτοιμοι να τον “ρίξουν”, αν τολμήσει και προχωρήσει σε κάποιου είδους συμβιβασμό με τη Τουρκία ή αν προσπαθήσει να περάσει πάλι κανένα…νόμο που δεν πρέπει. Αν και η ζημιά που έγινε με τους ΛΟΑΤΚΙ είναι ήδη αξεπέραστη, μέσω του ενός εκατομμυρίου χαμένων ψήφων.

Μ’ άλλα λόγια, το Κτήνος δεν θα μπορεί να κυβερνήσει ουσιαστικά, από δω και πέρα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και το ζήτημα των νέων πυρκαγιών του Ιουνίου και Ιουλίου και πιθανόν αυτών που θα ξεσπάσουν μέσα στον καυτό Αύγουστο, μήνας που φέρνει και τους θυελλώδεις καυτούς ανέμους μαζί του. Ο κρατικός μηχανισμός δείχνει κάθε φορά την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ο συνδυασμός όλων των παραπάνω που παρέθεσα, συν την…πλήρη ανικανότητα της κρατικής αντιπυρικής προστασίας, ίσως και να δρομολογήσουν εξελίξεις μοιραίες για το Μητσοτακαίϊκο.

Οκ, η πτώση του Μητσοτάκη ίσως να μην είναι ακόμη το τέλος του Ψευτορωμαίικου – εκτός κι αν ξεσπάσει ο Γ’ ΠΠ μέσα στο 2024 ή ακόμη χειρότερα, το παγκόσμιο οικονομικό κράχ και την πείνα που επίκειται να ακολουθήσει και νομοτελειακά θα φέρει την τελική πτώση – αλλά είναι οπωσδήποτε ε΄να κενό χρόνου πριν την οριστική πτώση.

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, είναι μια…πλήρως ακυβέρνητη χώρα. Η κυβέρνηση ουσιαστικά σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως, η αντιπολίτευση του Κασσελάκη είναι…αλλού γι’ αλλού, το ΠΑΣΟΚ…είναι σε κατάσταση ΣΟΚ και τι μένει; Ενας Βελόπουλος που βάλλεται από παντού και που το ταβάνι του δεν ξεπερνάει το 8% και ένας…ανύπαρκτος σχεδόν Νατσιός. Καλά, οι πολυδιαφημισμένοι “Σπαρτιάτες” είναι ήδη διαλυμένοι και ανύπαρκτοι και αυτό το…κατόρθωσαν – διότι περί κατορθώματος πρόκειται – εξ αιτίας του προέδρου τους, ο οποίος φάνηκε πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας καιροσκόπος και πιθανότατα ένα…υποψήφιο μελλοντικό δεκανίκι του Μητσοτάκη.

Οπότε, η οποιαδήποτε αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ, αν δεν έχει τη συμμετοχή των Καραμανλή και Σαμαρά ως αρχηγου και υπαρχηγού, είναι καταδικασμένη να παραμείνει στο…28%. Ο Δένδιας, δεν είναι ικανός στο να αναστρέψει την πορεία προς τον θάνατο. Ο Δένδιας είναι ΔΕΣΜΙΟΣ τόσο των συμφερόντων Ρόθτσάιλντ στην Ελλάδα, όσο και αυτών που διοικούν τις Βρυξέλλες. Δεν έχει το πολιτικό ειδικό βάρος για να επωμισθεί τις βαριές ευθύνες των Εθνικών Θεμάτων, ούτε και να φέρει δραστικές αλλαγές σε ένα κράτος που αργοπεθαίνει.

Εν πάσει περιπτώσει, ήδη το πλοίο της Ελλάδας πλέον έχει πάρει τον δρόμο, ο οποίος οδηγεί σε συμπληγάδες. Και αποτελεί νομοτέλεια το να χτυπηθεί άσχημα μέσα από το πέρασμα των τεράστιων αυτών λίθων. Ομως, όπως μας διδάσκει και ο μύθος των Αργοναυτών, αυτό το χτύπημα θα είναι πολύ προσωρινό και ευκόλως ιάσιμο. Και δεν πρόκειται να κόψει την πορεία του Γένους προς την οριστική του Ανάσταση. Να είστε βέβαιοι.

Πύρινος Λόγιος

[email protected]

loading...