Ευχαριστούμε τον κ. Σαμαρά και τον κ. Καραμανλή που επιδιώκουν να κρατήσουν την κοινωνία χωρίς παρανοϊκές διαταραχές και εκφυλισμούς . .

Παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας "Εστία", Μανώλη Κοττάκη, "Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή", στο Πολεμικό Μουσείο, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκφώνησαν ομιλία οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός

Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι <ετερόκλητοι> παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο και γιατί, όπως αναλύουν μερικοί για να υποτιμήσουν την προσπάθεια των δυο πρώην πρωθυπουργών.

Άλλα άτομα πιθανόν το έκαναν για να δείξουν μεγαλοψυχία , άλλα για ψήφους, άλλα για μετάνοια, άλλα για να δειχτούν σε άλλους κλπ

Επεδίωξαν οι πρώην πρωθυπουργοί με επιχειρήματα, να ξεθολώσουν το σύμφυρμα , το οποίο εντέχνως έχει σπείρει η κυβέρνηση στην κοινωνία καθώς και στα μυαλά των πολιτών , να μη καταλαβαίνουν δηλαδή ,ποιο είναι το ορθολογικά σωστό, σύμφωνα με τους νόμους της Μάνας φύσης , του ορθολογισμού, και του ψυχικού πολιτισμού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντελώς φασιστικά, αγνόησε τους ψηφοφόρους της και ψήφισε τον γάμο των ομοφυλοφίλων καθώς και την τεκνοθεσία αυτών , από μάνες που νοικιάζουν τις μήτρες τους.

Πόσο ψυχικά υγιείς είναι αυτές οι γυναίκες; Φυσικά έχουν σοβαρές ψυχασθένειες, για να δίνουν το παιδί τους, όση ανάγκη και να έχουν για χρήματα.

Τα παιδιά αυτά που θα βγουν από ψυχασθενείς γυναίκες, θα είναι ψυχασθενή παιδιά και η κοινωνία θα νοσεί μελλοντικά αενάως.

Αυτό δεν τους ενδιαφέρει προφανώς τους εντολοδόχους της κυβέρνησης που αγνοούν τους ψηφοφόρους τους, για αυτό , δικαίως τους έφυγαν ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι. Προφανώς να το επιδιώκουν για να ηγούνται καλύτερα σε ψυχασθενή άτομα.

Ακόμα και οι βουλευτές ως πειθήνια όργανα, υπάκουσαν παραβαίνοντας τις αρχές τους, για να μη χάσουν τις καρέκλες τους, τους μισθούς τους και τα αξιώματα τους. Συμφώνησαν να εκφυλίσουν την κοινωνία, αφού τα δικά τους παιδιά και εγγόνια θα τα προφυλάξουν επαρκώς.

Τα άλλα τα εργαλειοποιούν για τα συμφέροντα και τη βίαιη αλλαγή κοσμοειδώλου, κοσμοθεωρίας, για την ώθηση στην υπογεννητικότητα, και την επικράτηση της Αφρικής και Ασίας.

Έχουν συμφωνήσει πολλά επαγγέλματα για την ώθηση αυτή , και τον βιασμό στους εγκεφάλους; των νέων παιδιών για φυλομεταβάσεις

Συμφέρει γιατρούς χειρουργούς, συμφέρει αυτούς που γράφουν τις ορμόνες , γιατί τα άτομα αυτά παίρνουν ορμόνες εφ όρου ζωής, συμφέρει ψυχιάτρους που γράφουν αντικαταθλιπτικά, γιατί τα άτομα αυτά έχουν μεγάλη αυτοκτονικότητα, συμφέρει ψυχολόγους, γιατί τα άτομα αυτά μαλώνουν πολύ μεταξύ τους , αλλά κρύβουν την ενδοοικογενειακή τους βια, για να ωθήσουν τους νέους στην κοινότητα αυτή, συμφέρει επίσης μοντελιστ για τρανς κ.α

Έτσι λοιπόν τους ωθούν τους νέους και τους εργαλειοποιούν όλοι ,με πρώτη την κυβέρνηση Μητσοτάκη, φυσικά για το υλικό κέρδος τους.

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί βουλευτές έχουν τεράστια δάνεια και για αυτό πήγαν στην πολιτική, για να κάνουν τα σπίτια που ονειρευόντουσαν, όχι για την Ελλάδα βέβαια για την οποία αδιαφορούν. Έπρεπε λοιπόν να πουλήσουν τις συνειδήσεις τους, γιατί δεν μπορούσαν με έντιμη δουλειά και ανύψωση πνεύματος να κάνουν τα σπίτια που ήθελαν. Κάνουν το άσπρο μαύρο μέσα στην πνευματική παρία τους και μας προκαλούν μόνο απέχθεια , γιατί μας υποτιμούν.

Μέσα σε αυτό το κοινωνικό σύμφυρμα και το Gaslighting ( είναι η μέθοδος για να μας βγάζουν τρελούς) που μας κάνει η κυβέρνηση και οι βουλευτές που πούλησαν τις αξίες τους για τον μισθό, ευτυχώς υπήρξαν δυο πρώην πρωθυπουργοί που έβαλαν τα πράγματα σε μια τάξη, στα άτομα που είναι ανιδιοτελή και αθόλωτα.

΄

Η κυβέρνηση φέρθηκε με αγένεια και αλαζονεία. Αγένεια και αλαζονεία δε λέγεται ,όταν το 1/3 των βουλευτών δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τον γάμο,και οι υπόλοιποι του ιδίου κόμματος πανηγύριζαν με τους ΛΟΑΤΚΙ, λόγω συμφερόντων, σαν να είχαν κάνει κατόρθωμα, αντί να ντρέπονται; Σίγουρα δε μεγάλωσαν με τέτοιες αξίες. Πούλησαν τις συνειδήσεις εις βάρος άλλων παιδιών που καταστρέφονται με όλα αυτά, για το συμφέρον τους .

Αναζητήστε πώς έλεγε ο φιλόσοφος Σωκράτης τους σοφιστές που αλλοτρίωναν τις συνειδήσεις των νέων. Κάτι παρόμοιο κάνουν και αυτοί οι βουλευτές στους νέους μας που τους ωθούν στις φυλομεταβάσεις και τις τεκνοθεσίες. ) Είναι καθαρή ώθηση

Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί θα μπορούσαν να ήταν στη θάλασσα με τις οικογένειές τους, να γελούν, να παίρνουν τις συντάξεις τους και τα εισοδήματά τους, και να μην ενδιαφερθούν καθόλου για την ελληνική κοινωνία που τρελαίνεται λόγω της κυβέρνησης και της αλαζονείας της. Όμως δεν το έκαναν αυτό, αλλά είναι πάντα στις εθνικές επάλξεις, για ν αφυπνίσουν τους Ελληνες , να σκεφτούν και ν αντισταθούν, για να επιβιώσει η Ελλάδα.

 

Αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση, είναι τιμή μας που ενδιαφέρονται και αγαπούν την Ελλάδα, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καραμανλής οι οποίοι ως από μηχανής θεοί, έπρεπε να επέμβουν να γίνει ντόρος και να ελεγχθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που μας ωθεί στον εκφυλισμό και την παράνοια. .

Οι δυο πρώην, μπορεί για μερικούς να έκαναν κάποια λάθη λόγω συμπιέσεων και αντίρροπων δυνάμεων, δεν εξετάζουμε αυτό τώρα, αλλά ψυχοκοινωνικά. Και μια νοικοκυρά μπορεί να κάνει λάθος στο μαγείρεμα της, αλλά αγαπάει την οικογένεια της, όταν δεν την εκφυλίζει και δεν την υποβιβάζει αμβλύνοντας τον πολιτισμό της. Το βλέπουμε στο σύνολο του το ενδιαφέρον για τη χώρα μας.

Επειδή λέγονται και γράφονται διάφορα από μετακλητούς, κουμπάρους, δημοσιογράφους και λοιπούς Μητσοτακικούς, οι οποίοι βέβαια έχουν ωφεληθεί πολύ από την οικογένεια και μόνο ιδεολόγοι δεν είναι.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο κ. Σαμαράς στήριξε και υποστήριξε τον κ. Μητσοτάκη , όταν βγήκε για πρώτη φορά πρωθυπουργός. Ήταν δίπλα του σε κάθε πόλη, σε κάθε ομιλία, ώστε να πειστεί η σαμαρική πτέρυγα, ότι πρέπει να ψηφίσει τον Μητσοτάκη, γιατί ναι μεν ήθελε να φύγει ο Τσίπρας, αλλά το συγκεκριμένο άτομο, δεν το ήθελαν πολλοί Νεοδημοκράτες, λόγω της οικογενείας του, και λόγω της έπαρσής του, καθώς και της τεράστιας περιουσίας τους, που δεν δικαιολογείται με τους μισθούς τους. ( όπως και άλλοι πολίτικοι βέβαια)

Πολύ περισσότερο όταν μαζευτήκαμε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία επί Τσίπρα, (ο οποίος σε 15 λεπτά μας έριξε δακρυγόνα) άνθρωποι από όλα τα κοματα, ακόμα και ο Μίκης ( οποίος ειχε έρθει και μίλησε) ο κ. Μητσοτάκης είχε πάει στις Άλπεις για σκι. Πολλοί είπαν και λόγω αυτού ,οτι δεν θα τον ψηφίσουν. Ο κ. Σαμαράς με τη παρουσία του έπεισε να τον ψηφίσουν, διαφορετικά ο Μητσοτάκης δεν θα έβλεπε το Μαξίμου ούτε με τα κιάλια.

Αφήνω που όταν βγήκε, έδειξε ναρκισσιστική συμπεριφορά, μέσα στο Μαξίμου με το σόι του να φιλιέται ,που δεν το είχε κάνει κανένας.

Εκτός αυτών είχε πει και περιμέναμε να μειώσει το κράτος, και αυτός το αύξησε με τους μετακλητούς. Στα εθνικά μας θέματά, καμιά ουσία, μόνο θέατρο. Στο μεταναστευτικό συνέχισε τα του Τσιπρα. . Το δημογραφικό το μποϋκοτάρει επιδεικτικά, αλλά το σερβίρουν αντίθετα.

Αντί να δώσει επιδόματα να γεννούν οι Ελληνες, τα δίνει στους λαθρο, σαν να μη μπορούν οι Ελληνες να κάνουν παιδιά. Αν μπορούσαν να βγάλουν εμβόλιο στειρότητας , θα το έριχναν στο νερό των Ελληνων, για να σταματήσουν να αναπαράγονται , σύμφωνα με τις εντολές που εκτελεί, τείνουμε δικαίως να πιστέψουμε όταν βλέπουμε τέτοια κακοποίηση στο έθνος μας.

Για την ακρίβεια και τους φόρους, όλοι ξέρουμε ότι δεν τα έχει καταφέρει.

Μόνο φιλελευθερισμό δεν εφαρμόζει, ούτε ο ίδιος ξέρει τι εφαρμόζει και σε ποιο φιλοσοφικό ρεύμα ανήκει η πάλαι ποτέ ΝΔ. Μόνο αυτοί που τους ενδιαφέρει το όνομα, οι νομιναλιστές (ταμπελοκράτες) και αυτοί που έχουν ωφεληθεί, δεν ενοχλούνται από τη μετάλλαξη ιδεών , πράξεων, σχεδίων.

Οι ρασιοναλιστές που τους ενδιαφέρει η κοινωνία και η ουσία αυτής, έχουν υποχρέωση ν αφυπνίζουν με κάθε τρόπο .

Το κερασάκι στη δύσοσμη κοινωνική αυτή τούρτα που έβαλε η κυβέρνηση, είναι ο εκφυλισμός της κοινωνίας,αλλάζοντας την Αποστολή των ατόμων, ο βιασμός των εγκεφάλων και των συνειδήσεων και η κακοποίηση της Φύσης , αγνοώντας εγωκεντρικά όλους εμάς τους πολίτες.

Σε αυτά τα πλαίσια. Ευχαριστούμε τους δυο πρώην πρωθυπουργούς και θα τους παρακαλέσουμε να ξανα-επέμβουν αν χρειαστεί ,και να μην μας αφήσουν απροστάτευτους με τον Μητσοτάκη, όλους εμάς του ανιδιοτελείς ιδεολόγους ΄Ελληνες που δε θέλουμε να μας καρφώνει πρόκες στους εγκεφάλους μας, που δεν επιτρέπουμε να μας σπάσουν τα πηγμένα καλούπια των αξιών μας , των αρχών μας , και την ανύψωση των πνευμάτων μας και να μας υποβιβάζει καθημερινά, με ζητήματα τα οποία ποτέ δεν είχε εξαγγείλει.

Μέσα στα πηγμένα καλούπια μας, κάνουμε αλλαγές και προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταλαμβανόμενο κοινωνικό περιβάλλον , διαφοροποιώντας μερικές αξίες, όσον αφορά την τεχνολογία , τη διευκόλυνση της ζωής μας, τις επιστήμες, την ιατρική , αλλά να μεταλλάσσουμε τη Φύση μας και την Αποστολή μας , με την ώθηση των δύστυχων νέων μας , από την κυβέρνηση Μητσοτάκη , είναι μόνο διαστροφή και διαταραχή.

Οι γονείς ν αφυπνιστούν. Θ αντισταθούμε για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας

Επιζητάμε αφύπνιση και προστασία από τους πρώην πρωθυπουργούς που αγαπούν την Ελλάδα

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός

Master of education

Κλινική και ιατρική ψυχολόγος

 

loading...