Αν υπάρξει αλλαγή στις ΗΠΑ; Τα όσα είπε ο Μεντβέντεφ δεν ήταν αυτά που περίμεναν πολλοί

Πώς ακόμα και μετά από ειρήνη στην Ουκρανία μπορεί να ακολουθήσει πόλεμος
Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίντρι Μεντβέντεφ, ανήρτησε κείμενο στο Telegram που τα λέει όλα σε σχέση με το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και στο τι θα συμβεί μετά από ενδεχόμενη συμφωνία για τέλος του πολέμου! Επιπλέον δεν συμμερίζεται την μεγάλη αισιοδοξία σε περίπτωση αλλαγής πολιτικού σκηνικού στις ΗΠΑ και συστήνει προσοχή!

 

 

Διαβάστε τι ανήρτησε:
Θα συμφωνήσει ο άθεος κλόουν να διαπραγματευτεί;

Φαίνεται ότι το ερώτημα είναι ρητορικό. Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι η εξαιρετικά διογκωμένη ματαιοδοξία του δύσοσμου μπούφου, οι απειλές από ριζοσπάστες Ναζί και η δυτική υποστήριξη καθιστούν αυτό το σενάριο σχεδόν μη ρεαλιστικό. Έγραψα για το γεγονός ότι ο πιανίστας των γεννητικών οργάνων φοβάται θανάσιμα τους λυσσασμένους του Μπαντέρας και τους ορκίστηκε πίστη με αίμα. (…)

Από τότε, λίγα έχουν αλλάξει. Ταυτόχρονα, μια αλλαγή σκηνικού στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να προσθέσει νέες νότες στην αποφασιστικότητα της διεφθαρμένης ουκρανικής ελίτ να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, θέτοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε παύση. Το ερώτημα είναι, είναι αυτό ωφέλιμο για την Ρωσία; Νομίζω ότι απολύτως όχι.

Η χώρα μας έχει επανειλημμένα δηλώσει σε διάφορους χώρους την ετοιμότητά της να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις μόνο με τους δικούς μας όρους. Είναι απλά – αναγνώριση των αποτελεσμάτων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, που καταγράφονται στο Σύνταγμα της Ρωσίας, και άρνηση αποδοχής της (όποιας) Ουκρανίας στην Συμμαχία. Την τελευταία φορά που μίλησε σχετικά με αυτά ο πρόεδρος της Ρωσίας, τα μέλη του ΝΑΤΟ και ο Ζελένσκι απέρριψαν αυτήν την πρόταση!

Κι αν τελικά τους δεχτούν;

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Γιατί; Να γιατί:

1). Οι ίδιες οι διαπραγματεύσεις, έως ότου το καθεστώς του Κιέβου εκφραστεί με σαφήνεια για να συνθηκολογήσει, θα είναι μόνο μια ανάπαυλα για τον εχθρό προκειμένου να αναπληρώσει το στρατιωτικό και ανθρώπινο δυναμικό του.

2). Οι δηλώσεις άρνησης της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ δεν θα οδηγήσουν σε τίποτα από μόνες τους.

3). Εάν το 1) και το 2) εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, ένα νέο, τρίτο ματωμένο Μαϊντάν θα ξεκινήσει γρήγορα στο Κίεβο, το οποίο θα σαρώσει την σημερινή χούντα και θα φέρει στην εξουσία μια ακόμη πιο ριζοσπαστική.

Και τότε, παραδόξως, μπορεί να προκύψουν προϋποθέσεις για διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της παράδοσης. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την Δυτική Συμμαχία να βοηθήσει προφανείς εξτρεμιστές. Επιπλέον, θα πρέπει να παραδεχτούν ανοιχτά ότι εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων τους έχουν πάει χαμένα. Και η Ουάσιγκτον και οι σύντροφοί του θα αναγκάσουν τους Ναζί στο Κίεβο να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα του πολέμου.

Η κυρίαρχη κλίκα, με επικεφαλής έναν κλόουν με κουρέλια (σ.σ. Ζελένσκι), θα καταφύγει στην Δύση ή θα κομματιαστεί από το πλήθος. Στα ερείπια του σωζόμενου τμήματος της Ουκρανίας θα αναδυθεί ένα μετριοπαθές πολιτικό καθεστώς.

Αλλά αυτό δεν θα είναι το τέλος της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας. Ακόμη και μετά την υπογραφή των εγγράφων και την αποδοχή της ήττας, οι υπόλοιποι ριζοσπάστες, μετά από μια ανασύνταξη δυνάμεων, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν στην εξουσία, εμπνευσμένοι από τους δυτικούς εχθρούς της Ρωσίας. Και τότε θα έρθει η ώρα να συντρίψουμε επιτέλους το ερπετό. Βάλτε ένα μακρύ ατσάλινο καρφί στο φέρετρο του οιονεί κράτους του Μπαντέρα. Καταστρέψτε τα απομεινάρια της αιματηρής κληρονομιάς του και επιστρέψτε τα υπόλοιπα εδάφη στους κόλπους της ρωσικής γης.

Αλλά οι εχθροί της Ρωσίας δεν θα πάνε πουθενά μετά από αυτό. Θα μαζέψουν δυνάμεις και θα περιμένουν έναν νέο βολικό λόγο για να καταστρέψουν την χώρα μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μελλοντικές μάχες για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...