ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ!!! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: ΤΟ fb ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ;

ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΡΙΝΥΑ…!!!(ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ)

Ειρηναίος Ερινύα … Καθαίρεσαν Πατριάρχη αλλά αδυνατούν να καθαιρέσουν τον ακόλαστο αρχιμανδρίτη ! Στο απυρόβλητο ο Βεβήλης της μονής Οσίου Αββακούμ! Από τη Βαβυλιάδα στη Βεβηλιάδα! Από τον Βαβύλη στον Βέβηλο Βεβήλη!! 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δικαιοκρισία!!

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ….

ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές….

Η Βαβυλιάδα έριξε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων με εντολή ξένου παράγοντα. Ως και τα ισραηλινά δικαστήρια στη συνέχεια τον δικαίωσαν. Ωστόσο τα σκοτεινά κυκλώματα και η διαπλοκή τον κατέστησαν έγκλειστο για δεκάδες χρόνια στο εσωτερικό του πατριαρχείου ως απλό μοναχό..

”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” ..

τον είδε νοερά τελευταία τον Ειρηναίο στο μαρτύριό του .. ήταν σαν ψυχολογικό θρίλερ .. έπεφτε αλλεπάλληλα από τοίχο σε τοίχο μέσα στους περίκλειστους διαδρόμους. Βίωνε το αδιέξοδο το Λαβύρινθο της Κόλασης…Δεσπότης Δεσμώτης…. Μ΄ένα συναίσθημα άγχους κι αγωνίας…ασφυκτιούσε αλλά υπέμεινε. Επέδειξε μαχητικό φρόνημα αντίστοιχο με αυτό της εγκαρτέρησης των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων.

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. ακόμα δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...