ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΒΟΗΘΕΙΑ” ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ 210 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 600 ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΓΙΑ Ν΄ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ 4 ΟΜΗΡΟΥΣ!

ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ NUSEIRAT ΣΤΗ ΓΑΖΑ
7 ΒΙΝΤΕΟ 5 ΦΩΤΟ
ΣΦΑΓΕΙΟ Nuseirat στη Γάζα: ”ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ” κανιβαλίζουν 210 πολίτες και τραυματίζουν άλλους 400 στη Γάζα για ν΄απελευθερώσουν 4 ομήρους! αλλά κατά την επιχείρηση σκότωσαν άλλους ομήρους!
update 11.00 μμ o αριθμός των τραυματιών από την ισραηλινή επιχείρηση Nuseirat πέρασε τους 600 (Al-Hadath)
Σήμερα, Σάββατο, οι δυνάμεις Kατοχής διέπραξαν μια αιματηρή σφαγή στο στρατόπεδο Nuseirat στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, αφού εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση και κατέστρεψαν πολλά σπίτια πάνω από τους κατοίκους τους.
Eπιχείρηση απελευθέρωσης 4 Ισραηλινών ομήρων οδήγησε σε ΜΑΚΕΛΕΙΟ νεκροί εκατοντάδες άμαχοι!
Το κυβερνητικό γραφείο ΜΜΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο στρατός κατοχής εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου βάναυση επίθεση στο στρατόπεδο Nuseirat, επιβεβαιώνοντας την παρουσία εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών στους δρόμους.
Πρόσθεσε ότι η Kατοχή στόχευσε άμεσα αμάχους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν δεκάδες πτώματα μαρτύρων και τραυματιών που βρίσκονται στο έδαφος, στους δρόμους και μέσα σε ασφαλή σπίτια, ενώ ασθενοφόρα και πολιτική άμυνα δεν μπορούν να φτάσουν στο σημείο λόγω της έντασης ο βομβαρδισμός και η επιθετικότητα της κατοχής.
loading...