Την εποχή του Covid-19 o παγκόσμιος Ν. Τζόκοβιτς επιβάλει τον νόμο της σιωπής στους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού.

Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

O Σέρβος Ορθόδοξος Χριστιανός Νόβακ Τζόκοβιτς ταπείνωσε τους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού κατά την κορύφωση της υβριδικής απειλής. Τα στελέχη του Διονυσιακού πολιτισμού διέσυραν και ταλαιπώρησαν τον Σέρβο τενίστα  όσο κανέναν άλλο αθλητή.

 

 

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager.

Για δύο συνεχόμενες σεζόν ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο αντιμετωπίστηκε ως κοινός εγκληματίας και εισβολέας από τις Ναζιστικές-Διονυσιακές αρχές της Αυστραλίας.

Το έτος 2022 για δεύτερη συνεχόμενη φορά γίναμε μάρτυρες των φασιστικών μεθόδων της νέας τάξης πραγμάτων σχετικά με την συμμετοχή του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Open. Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στο τένις ενοχλεί πολύ καθώς αποτελεί παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο, για εκατομμύρια ανθρώπους. Οι πιστοί των Διονυσιακών αξιωμάτων προσπάθησαν να εξαναγκάσουν τον Ορθόδοξο -Χριστιανό Νόλε να εμβολιαστεί είτε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό. Εν τούτοις απέτυχαν παταγωδώς και διασύρθηκαν.

 

 

Ο τελικός του τένις το 2023 στην Μελβούρνη ήταν κάτι πολύ περισσότερο από έναν αγώνα υψηλού αθλητισμού καθώς είχαμε την σύγκρουση των δύο παγκόσμιων πολιτισμών Διονυσιακός ενάντια στον Αριστόκλειο (εμβολιασμένοι vs ανεμβολίαστοι). Οι δύο πολιτισμοί από τα πανάρχαια χρόνια προσπαθούν να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς. Νικητής σε αυτή την παγκόσμια διαμάχη πολιτισμών στα πλαίσια της υβριδικής απειλής αναδείχθηκε ο Νόλε.

Να περάσουμε να δούμε τι προηγήθηκε πριν την κατάκτηση του τίτλου και την έναρξη των αγώνων τένις το έτος 2023. Η Αυστραλιανή κυβέρνηση ανακάλεσε ξανά την βίζα του «Νόλε». και ο τενίστας ήταν και πάλι προς απέλαση. Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας με Ελληνικές ρίζες, Άλεξ Χοκ, χρησιμοποίησε την προσωπική του εξουσία για να ακυρώσει την βίζα του Σέρβου αστέρα, ενώ την ίδια ώρα οι δικηγόροι του τενίστα καταθέσαν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης. Η κίνηση αυτή έφερε τα πάνω κάτω, με το Αυστραλιανό Οpen να ξεκινά την Δευτέρα (17/1). Εάν ο Τζόκοβιτς δεν δικαιωνόταν στα δικαστήρια, θα είχε απελαθεί για δεύτερη φορά από την χώρα. Επίσης όπως σημειώνει το BBC, ο Σέρβος αθλητής ήταν πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με μία τριετή απαγόρευση απόκτησης νέας αυστραλιανής βίζας.

Η δήλωση του υπουργού Αλεξ Χοκ ανέφερε:

 

«Σήμερα άσκησα την εξουσία μου σύμφωνα με το άρθρο 133Γ(3) του νόμου περί μετανάστευσης για να ακυρώσω τη βίζα που κατείχε ο κύριος Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με τη βάση ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να το πράξω. Η απόφαση αυτή ακολούθησε τις εντολές του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου στις 10 Ιανουαρίου 2022, ακυρώνοντας μια προηγούμενη απόφαση ακύρωσης για λόγους διαδικαστικής δικαιοσύνης..Κατά τη λήψη αυτής της απόφασης, εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες που μου παρείχαν το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη και ο κ. Τζόκοβιτς. Η κυβέρνηση Μόρισον είναι σταθερά δεσμευμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας, ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία κορωνοϊού».

Υπενθυμίζεται ότι η βίζα του Τζόκοβιτς ανακλήθηκε για πρώτη φορά μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, στις 6 Ιανουαρίου, αφότου αξιωματούχοι της Αυστραλιανής Συνοριακής Δύναμης δήλωσαν ότι «απέτυχε να παράσχει τα κατάλληλα στοιχεία» για να λάβει εξαίρεση εμβολίου.

 

Επίσης υπήρξε τεράστια αντίδραση από το Aυστραλιανό κοινό, το οποίο έζησε κάτω από μερικά από τα μεγαλύτερα και αυστηρότερα lockdowns στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Τζόκοβιτς κρατήθηκε και πέρασε ώρες στον έλεγχο μετανάστευσης στο αεροδρόμιο και μετά οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο κράτησης μεταναστών και αιτούντων ασύλου. Μέρες αργότερα η βίζα του αποκαταστάθηκε από έναν δικαστή, ο οποίος διέταξε την απελευθέρωσή του, αποφασίζοντας πως οι συνοριοφύλακες αγνόησαν την σωστή διαδικασία κατά την άφιξή του.

Ο Τζόκοβιτς κρατήθηκε αρκετές ημέρες και τελικά απελάθηκε κατά το περσινό Αυστραλιανό Open. Ο Σέρβος είχε απελαθεί την παραμονή της έναρξης του τουρνουά που διεξάγεται στην Μελβούρνη καθώς μετέβη στην «χώρα των καγκουρό» χωρίς να έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Aν και ανεμβολίαστος ο «Νόλε» είχε εμπλακεί σε μια μακρά αντιδικία με τις Aυστραλιανές αρχές και είχε προσκομίσει ιατρικές γνωματεύσεις, οι οποίες όμως κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Η συμμετοχή του στο περσινό τουρνουά κρίθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η τελευταία του έφεση δεν έγινε δεκτή την παραμονή του πρώτου του αγώνα. Τελικά οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο, από την δομή όπου κρατούνταν, και απελάθηκε. Κατά την φετινή εκδίκαση της υπόθεσης, Ενδεικτικόέιναι ότι κατά την εκδίκαση της υποθέσεως η Ναζιστική κυβέρνηση της Αυστραλίας την οποία εκποωπούσε  ο νομικόςΣτέφεν Λόιντ υποστήριξε πως ο Τζόκοβιτς «έχει γίνει πλέον σύμβολο για τους αντιεμβολιαστές». «Και τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει εάν κάποιος με το status και τη σημασία του Tζόκοβιτς βρίσκεται στην Αυστραλία σε μια εποχή που ο εμβολιασμός είναι ένα ζήτημα» διερωτήθηκε με νόημα στο δικαστήριο.

Eπίσης αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς φάνηκε ότι αφήνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο αγγλόφωνο κανάλι wion. «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς για το Australian Open.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Αυστραλιανού Όπεν ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία –δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι προκειμένου να  αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Johnson & Johnson.

Η απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του Τζόκοβιτς την περασμένη εβδομάδα ανατράπηκε στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο την Δευτέρα, αλλά ο υπουργός Μετανάστευσης εξακολουθούσε να έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα επιτραπεί στον σταρ του τένις να παραμείνει στη χώρα. O Νόβακ Τζόκοβιτς, συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και στην κλήρωση για την διοργάνωση του Αυστραλιανού ;Open με τον κορυφαίο τενίστα να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Σέρβο Miomir Kecmanovic. Ελληνικά αθλητικά ΜΜΕ αναφέρουν σχετικά με την περίπτωση :

“Η ολιγοήμερη περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία είναι ένας εφιάλτης που δεν τελειώνει εδώ και χρόνια για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι κρατούνται παράνομα στη χώρα και ελπίζουν στην αλληλεγγύη του Σέρβου.

Η ταλαιπωρία που διήρκεσε μόλις λίγα 24ωρα για τον Νο 1 τενίστα στον κόσμο, ο οποίος κρατήθηκε στο ξενοδοχείο Park της Μελβούρνης, έχει παραταθεί έως και 9 χρόνια για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι βλέπουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως τον Μεσσία, που θα μιλήσει για τις παράνομες συνθήκες κράτησής τους.”

https://www.sdna.gr/tenis/925185_nole-tha-koitaxei-tin-parti-toy-i-tha-milisei

Αυτή η αναφορά είναι ενδεικτική για το ναζιστικό καθεστώς της Αυστραλίας.

Κατά την εκδήλωση υβριδικών απειλών έχουμε πολλές μορφές πολέμου. Πνευματικό-πολιτιστικό, ηθικό, κοινωνικό, αθλητικό, οικονομικό, διαδικτυακό, μεταναστευτικό, εγκληματικό, υγειονομικό-βιολογικό, μεταφορικό (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς-οχήματα), ψυχολογικό και Διονυσιακό. Ο υβριδικός πόλεμος είναι ένα είδος πολέμου που εξελίσσεται διαρκώς και η αντιμετώπιση του απαιτεί πολλές γνώσεις και ειδικές ικανότητες.

Η χρήση όπλων σε ιστορικό επίπεδο ξεκινά από την αρχαιότητα και προηγείται της εμφάνισης των εθνών-κρατών και των δύο παγκόσμιων πολιτισμών (Αριστόκλειος-Διονυσιακός). Η νόμιμη άμυνα επιτρέπεται και είναι δίκαιη όταν τεθούν σε κίνδυνο οι βασικές ανθρώπινες αξίες η ελευθερία, η αξιοπρέπεια, η τιμή, η επιβίωση και η ζωή. Τo πώς ορίζεται η έννοια του δικαίου διαφέρει με βάση τις αξίες του Αριστόκλειου και του Διονυσιακού πολιτισμού και τις θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές πεποιθήσεις ενός έθνους. Επίσης δύο αντικρουόμενες εκδοχές για τα αίτια του πολέμου, είναι λογικό να παρουσιασθούν ως δίκαιες. με αξιόπιστα επιχειρήματα επιχειρήματα από την κάθε πλευρά.

Οι πόλεμοι αποδοκιμαζόταν εν μέρη στην αρχαία Ελλάδα. Εν τούτοις η νομι­μότητα τους ουδέποτε αμφισβητήθηκε. Oι αρχαίες Ελληνικές πόλεις έδιναν μεγάλη βαρύτητα στις αιτίες για την προσφυγή σε πόλεμο. “Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεοὺς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε   τους δε ελευθέρους.”

Ο πόλεμος είναι ο πατέρας όλων, ο βασιλεύς των πάντων, και άλλους τους κατέστησε θεούς και άλλους ανθρώπους, άλλους τους έκανε δούλους και άλλους ελεύθερους. (Ηράκλειτος Fragmenta, απόφθεγμα 53, H. Diels and W. Kranz, «Die Fragmente der Vorsokratiker», vol. 1, 6th edn.,Berlin: Weidmann, 1951: 150-182).  (1) Στα πλαίσια της αιώνιας σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών του Αριστόκλειου και του Διονυσιακού παρά τα θαύματα, τις διδασκαλίες και την Ανάσταση του Χριστού, η ιστορία της ανθρωπότητας είναι κατά κύριο λόγο στρατιωτική, γραμμένη με αίμα και φρικτά μαρτύρια-καταστροφές. Διαχρονικά το μέλλον της ανθρωπότητας καθορίζεται από τα μεγάλα πολεμικά γεγονότα.

Τα υπόλοιπα γεγονότα έχουν δευτερεύουσες συνέπειες, σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών. Πατήρ πάντων ο πόλεμος, όπως δίδαξε ο Μέγας προσωκρατικός Φιλόσοφος Ηράκλειτος. Μερικούς αιώνες αργότερα ο υποστράτηγος των ΗΠΑ Smedley Butler στις αρχές του προηγούμενου αιώνα έγραψε ότι ο πόλεμος είναι μια απάτη. Σύμφωνα με τον Αμερικανό υποστράτηγο Butler στους πολέμους μόνο μια μικρή ομάδα μυημένων είναι ενημερωμένοι για την πραγματικότητα.

Οι πόλεμοι είναι μια πραγματική απάτη που οργανώνεται προς όφελος ενός μικρού αριθμού ατόμων που ελέγχουν την εξουσία. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι πραγματοποιούνται σε βάρος των λαών και παράλληλα δίνουν το δικαίωμα σε έναν μικρό αριθμό να αυξήσει την περιουσία του.

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Οι υβριδικές απειλές-δραστηριότητες είναι πολυποίκιλες και δαιδαλώδεις. Ποτέ δεν είναι μονόπλευρες και βασίζονται στις καινοτομίες και τους αιφνιδιασμούς-τρομοκρατία.. Κατά την διάρκεια των υβριδικών πολέμων γίνεται χρήση όλων των ειδών του εις βάρος του αντιπάλου έθνους. Υψηλή Τεχνολογία-ΜΜΕ, ψυχολογία, μπούλινγκ, απειλές, τρομοκρατία-βία, οικολογικές καταστροφές, κοινωνικός ρατσισμός, πολιτιστική εκμηδένιση και δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

 

Παράμετροι του υβριδικού πολέμου αποτελούν οι ασύμμετρες απειλές, η τρομοκρατία, η λαθρομετανάστευση, το οργανωμένο έγκλημα, η ενεργειακή-οικονομική υποτέλεια, η πολιτική επιρροή, ο έλεγχος των μειονοτήτων, οι παραστρατιωτικές- εγκληματικές οργανώσεις εντός της επικράτειας του έθνους. Οι τακτικές περιλαμβάνουν συμβατικές και ενέργειες όπως  γεωστρατηγικούς-Γεωπολιτικούς σχεδιασμούς, πνευματική-οικονομική εξαθλίωση τρομοκρατικές ενέργειες, τυφλή βία και φοβερή εγκληματική δραστηριότητα. Η παράλληλη χρήση αυτών των μεθόδων σε όλο το εύρος παραλύει σταδιακά το αντίπαλο κράτός το οποίο ανίσχυρο υποτάσσεται στα κελεύσματα των επιβούλων.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό, μεταναστευτικό, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς-οχήματα (θανατοφόρα-σοβαρά τροχαία ατυχήματα), αθλητικό, υγειονομικό-βιολογικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή.

Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η έλλειψη παιδείας, η εγκληματικότητα, η ερωτική ελευθεριότητα, η μετανάστευση, και τα τροχαία ατυχήματα. Χωρίς βία-εγκλήματα, διαφθορά, ερωτική ανηθικότητα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση επικρατεί στους πολίτες του επιτιθέμενου κράτους. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και τα Διονυσιακά Αξιώματα, επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα τύπου Μ. Κατσουρή, τα υποτιθέμενα ατυχήματα τύπου Τεμπών σε συνδυασμό με την ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα, τα βίαια τροχαία ατυχήματα και τον ψυχολογικό πόλεμο. Βαλλόμενοι πανταχόθεν σαστισμένοι οι Έλληνες δεν έχουν δυνάμεις να αντισταθούν, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτουν στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια, τα θανατηφόρα-σοβαρά τροχαία ατυχήματα και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών, ταραχή και διχασμός.

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τις πανδημίες, τα μνημόνια, τα θανατηφόρα-σοβαρά τροχαία δυστυχήματα, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, στην Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός. Βασικό σκέλος του υβριδικού πολέμου είναι και ο αθλητισμός. Τα ισχυρά κράτη δείχνουν την ισχύ τους μέσα από τον αθλητισμό και τις παγκόσμιες-πανευρωπαϊκές επιτυχίες και επιχειρούν να κυριαρχήσουν-υποτάξουν τα αντίπαλα έθνη σε συνδυασμό με την εφαρμογή των υπολοίπων κλάδων υβριδικής απειλής.

Κατά την εκδήλωση υβριδικών απειλών έχουμε πολλές μορφές πολέμου. Ο υβριδικός πόλεμος είναι ένα είδος πολέμου που εξελίσσεται διαρκώς και η αντιμετώπιση του απαιτεί πολλές γνώσεις και ειδικές ικανότητες. Η περίπτωση της Ελλάδας αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο μελέτης. Όλες οι στρατιωτικές σχολές υβριδικού πολέμου παρακολουθούν με μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον την εξέλιξη των υβριδικών απειλών στην Ελληνική επικράτεια και τις τακτικές που εφαρμόζονται στην χώρα μας από τις μεγάλες δυνάμεις,

Δυστυχώς η πολιτιστική κατάπτωση-παρακμή και η άγνοια αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες στην απώλεια αθώων συνανθρώπων μας. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πλήρη άγνοια περί υβριδικής απειλής και πολέμου. Η έννοια του αμυντικού-επεκτατικού και του υβριδικού πολέμου στο διεθνές δίκαιο αναφέρεται στην ένοπλη σύρραξη μεταξύ των εθνών. Μετά την ήττα στο θέμα των εμβολίων οι μέτοχοι στην Διονυσιακή πίστη είναι αποφασισμένοι να μας εκδικηθούν και να πάρουν την ρεβάνς επιβάλλοντας της Διονυσιακές ταυτότητες (Κάρτα του πολίτη). Επίσης επιθυμούν να εμβολιάσουν όλους τους ανεμβολίαστους στο άμεσο μέλλον.  Στα πλαίσια αυτών των σκοπών-υβριδικού πολέμου διέπραξαν το 2023 τρία τρομερά εγκλήματα για να προκαλέσουν τρόμο-υποταγή, σύγχυση-παράλυση και αδυναμία. 

Οι εσκεμμένες δολοφονίες στα Τέμπη-Θεσσαλία (πλημμύρες) και ο θάνατος του Μ. Κατσουρή  έγιναν στα πλαίσια αυτών των άνομων σκοπών. Ενδεικτικό του εμπαιγμού ήταν ότι οι μετεωρολόγοι των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών ισχυρίστηκαν ότι μέσα σε 72 ώρες στην Θεσσαλία είχαμε το νερό 195-198 ημερών που έχουμε σε ετήσια βάση στον νομό Αττικής.  Οι πλημμύρες αυτές έγιναν λόγω της καταστροφής των Δασών στην περιοχή και με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Είναι αδύνατον έχουμε βροχοπτώσεις 6,5 μηνών μέσα σε τρεις ημέρες. Οι ναζιστές μας θεωρούν “ανόητους-εξαθλιωμένους και απαίδευτους”. Δυστυχώς μεταξύ άλλων φοβερών δεινών έφεραν τους Κροάτες νεοναζί για να περάσουν το μήνυμα ότι εάν δεν συμμορφωθούμε και δεν αποδεχτούμε τα εμβόλια και την κάρτα του πολίτη, θα έχουμε την ίδια ακριβώς μοίρα με τον άτυχο φίλαθλο. Γνώριζαν από τις Κροατικές αρχές ότι έρχονται οι νεοναζί δολοφόνοι στην Ελλάδα. Εν τούτοις δεν τους σταμάτησαν στα σύνορα και τους συνόδευσαν με περιπολικά μέχρι την Αθήνα για να φτάσουν στον προορισμό τους. Φοβόταν ότι μέχρι να φτάσουν στην Ν. Φιλαδέλφεια να σκοτώσουν ότι θα έκανα επιθέσεις και σε άλλες περιοχές.

Στην Ελλάδα που μαστίζεται από την παρακμή και την διαφθορά και κατά γενική ομολογία είναι χειρότερη από την πατρίδα του Εσκομπάρ, συμβαίνουν πολύ περίεργα-αντιφατικά πράγματα. Γερμανοί-Ουκρανοί και Κροάτες ναζιστές πολέμησαν για τις πατρίδες τους γιατί τις αγαπούν. Αριστεροί-κομμουνιστές Ρώσοι, Βούλγαροι και Σύριοι πολέμησαν για τα έθνη τους. Ενδεικτικό ήταν ότι οι Μπολσεβίκοι ακολούθησαν την εθνικιστική-εξωτερική πολιτική των Χριστιανών Ρομανώφ.

Οι Βούλγαροι αριστερών πεποιθήσεων όταν ασκούσαν την εξουσία τις προηγούμενες δεκαετίες, πριν από την κατάρρευση της Σοβιετικής ενώσεως είχαν εθνικιστική πολιτική στην παιδεία. Διδασκόταν ως εθνικός ήρωας ο τσάρος Σαμουήλ που πολέμησε με τον Βουλγαροκτόνο. Οι Σύριοι κομμουνιστές απέδειξαν εμπράκτως από το 2011 ότι δίνουν και τις ζωές στα πεδία των μαχών για την απελευθέρωση της Συρίας από την νέα τάξη πραγμάτων.

Εν τούτοις στην Ελλάδα οι ναζιστές και οι κομμουνιστές-ακροαριστεροί μισούν θανάσιμα το Ελληνικό έθνος και τον Εθνικισμό. Είναι οι μοναδικοί ναζιστές και αριστεροί σε όλο τον κόσμο οι οποίοι εχθρεύονται σε υπερθετικό βαθμό την πατρίδα τους !!! Μεταξύ άλλων εκμεταλλεύτηκαν κάποιους υποστηρικτές του Χίτλερ και δολίως διώκουν και ποινικοποιούν τον αγνό πατριωτισμό. Ένα ακόμη πολύ οξύμωρο είναι ότι διώκονται από τους κρατούντες οι νοσταλγοί του Χίτλερ στην Ελλάδα και παράλληλα υποστηρίζονται με κάθε δυνατό τρόπο οι νεοναζί της Ουκρανίας !!! Ο εμπαιγμός και η συμπαιγνία δεν έχουν όρια με κίνητρο τον αφανισμό των νεοελλήνων. Οι Τοπικοί νεοναζί έχουν άριστες σχέσεις με τους ναζιζστές της Ουκρανίας-Γερμανίας και όλης της Ευρώπης. Για αυτό οργάνωσαν την δολοφονία Κατσουρή για εκφοβισμό των νεοελλήνων.

Σε άρθρο του το ιστολόγιο Οίμος-Αθήνα αναρωτιέται “Πόσο ναρκωμένοι είμαστε και καθόμαστε και κοιτάμε μια φονική εξουσία, χωρίς να ξεσηκωνόμαστε για να την διώξουμε; Περιμένουμε να μας ξεκάνουν όλους ; Τώρα ξαφνικά το πανελλήνιο ξέχασε όλα τα δεινά, όλες τις φωτιές, τους νεκρούς ήρωες πιλότους, τον Χρήστο και τον Περικλή, για αυτούς κανένας κυβερνητικός δεν κουνήθηκε από την θεσάρα του !!!”

https://oimos-athina.blogspot.com/2023/08/blog-post_9.html

Παράπλευρη απώλεια αυτής της διαμάχης και του υβριδικού πολέμου που εναντίον του Ελληνικού έθνους, ήταν ο άτυχος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής και οι πιθανότητες τιμωρίας του δολοφόνου είναι μηδαμινές. Δυστυχώς προαποφασισμένες απώλειες στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ήταν τα θύματα των Τεμπών και της Θεσσαλίας.

 

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών διχάζουν την Ελληνική κοινωνία. Μια διχασμένη κοινωνία είναι εντελώς αδύναμη να αντιδράσει στους εξωτερικούς εχθρούς.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Η μεταστροφή της Ορθοδόξου πίστεως από τον Διονυσιακό-Ιουδαϊκό στον Ελληνικό πολιτισμό, δημιούργησε τις προυποθέσεις για την παγκοσμιότητα της Ορθοδοξίας, του Ευαγγελίου, του κλασικού πολιτισμού και του Ελληνικού Imperium Romanu. Ο Μέγας Αριστοκλής μαζί με τον σωτήρα Ιησού Χριστό διαμόρφωσαν ηθικά και πνευματικά ολόκληρη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, διότι εξ αρχής ο Χριστιανισμός με τον Ελληνισμό, είχαν τα ίδια ηθικά αξιώματα στους περισσότερους τομείς. Ενδεικτικό περί αυτού ήταν ότι τρία από τα τέσσερα Ευαγγέλια γράφτηκαν απευθείας στην Ελληνική γλώσσα, όπως επίσης οι πράξεις των Αποστόλων, οι επιστολές του Αποστόλου των εθνών Παύλου, καθώς και τα πρώτα άρθρα της Ορθόδοξης, Χριστιανικής θεολογίας.

Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη. Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική κλπ, και σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία. παράλληλα δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρείς ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Το μεγαλύτερο όπλο υβριδικού πολέμου από τα πανάρχαια χρόνια ήταν και είναι η πορνεία-ερωτική ελευθεριότητα. Η  λαγνεία με τον χορό της κοιλιάς και τις έκφυλες-κτηνώδεις ορμές στην αρχαιότητα, τα μαγιό μπικίνι στην σύγχρονη εποχή, σε συνδυασμό με τις ελεύθερες παρά φύσιν σεξουαλικές δραστηριότητες, αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες για τον αφανισμό του έθνους. Τα προαναφερόμενα αποτελούν τα απόλυτα υπερόπλα για την αποσύνθεση και την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας. Μέσα από τις Διονυσιακές δραστηριότητες οι Έλληνες σαπίζουν ηθικά-πνευματικά με αποτέλεσμα να επακολουθεί η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η κοινωνική κατάρρευση. Δεν υπάρχει μέτρον άριστον, λογική, δικαιοσύνη, δημιουργικότητα, πρόοδος και ανθρωπιά. Αντιθέτως κυριαρχεί η πορνεία, η βία, η εγκληματικότητα, η διαφθορά, ο παραλογισμός, η σήψη-παρακμή και η αταξία.

Συνεπώς το πιο κομβικό σημείο για την εθνική επιβίωση είναι η αποδοχή είτε η απόρριψη της Διονυσιακής Κουλτούρας. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής δίνουμε την απόλυτη εξουσία στον Θεό-Δημιουργό του Αριστοκλέους (Τριαδικός Θεός) είτε στον στον Εωσφόρο και στους Αρχιδαίμονες των καταστροφών Savazio και Απόλλων. Από την στιγμή που έχετε ασπαστεί τον Διονυσιακό πολιτισμό μην διαμαρτύρεστε για τα φοβερά δεινά που μας βρίσκουν. Με βάση τον βίο που διάγετε δεν έχει καμία εξουσία να σας προστατεύσει ο Θεός.

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη-πανάρχαια ιδεολογία του Διονυσιακού πολιτισμού. Ο Διονυσιακός πολιτισμός εκφράζει την κοινωνία της αταξίας-αδικίας, της ανομίας, της βίας, της ανωμαλίας, του κέρδους και της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί τους ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη (σεξουαλική μαγεία Α. Κρόουλι και το δόγμα κάνε ότι θέλεις).

Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός-ξεπεσμός των εθνών, ώστε οι άνθρωποι να είναι παθητικά ανδράποδα. Να μην έχουν κρίση-βούληση και δύναμη αντιστάσεως. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν αδύναμα και υποταγμένοι θηλυπρεπείς.

Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι παράγοντες της Διονυσαικής Κουλτούρας έφτιαξαν μια αγέλη ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Δημιούργησαν πειθήνιους σκλάβους.Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν-ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία. Διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε το παρά φύσιν.

Εδώ και αιώνες επιχειρούν να παρουσιάσουν την κάθε ανωμαλία, ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα δίχως ίχνος παιδείας και αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση, διχασμό και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο την πλήρη υποταγή, των εθνών.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή της αρχαίας Ρώμης, των Κομνηνών και της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Επίσης αποτελεί μια θλιβερή μορφή ζωής όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει και ο G. Ostrogorsky για το Ελληνικό βασίλειο της Νίκαιας. Όπως τότε το ίδιο και την σύγχρονη εποχή το κράτος-έθνος βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική, ηθική παρακμή-απαξίωση και απομόνωση.

Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη,σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Η ηθική-πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.

Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά την ιδιότητα του εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.

Οι φίλοι της Διονυσιακής Κουλτούρας κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την Ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει ως βασικό δόγμα την σεξουαλική λατρεία-μαγεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένας ηθικός δισταγμός.

Η εχθρική προς το ανθρώπινο γένος νέα τάξη πραγμάτων έχει αφαιρέσει σχεδόν ολοκληρωτικά κάθε ίχνος ανθρωπισμού, λογικής, παιδείας, και πολιτισμού. Επέτυχαν να ζούνε οι περισσότεροι, χωρίς ηθικές αρχές, γνώσεις, και να είναι εχθρικοί-ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ζούμε σε μια εποχή καθαρά σαρκική, όπου κυριαρχούν τα πιο κτηνώδη και αισχρά ένστικτα.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο Διονυσιακός πολιτισμός κατέστρεψε δύο παγκόσμιες αυτοκρατορίες Περσική-Ρωμαϊκή, και οδήγησε στην κατάρρευση-κατάκτηση τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο. Όταν ένα έθνος απολέσει την ηθική της Αριστόκλειας παιδείας, ακολουθεί κατά σειρά η πνευματική, η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η κοινωνική παρακμή.

 

Η ελευθεριότητα των ηθών που επέτρεψαν οι νεοταξίτες έχει ως στόχο την πνευματική-κοινωνική παρακμή, για να επακολουθήσει η αναίμακτη κατάκτηση και την καταστροφή του Ελληνικού έθνους.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

imesofvoulgaroktonos.blogspot.com/2024/05/blog-post_22.html

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ. 

XΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ζ ΕΔΩ 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ THE TIMES OF VOULGAROKTONOS 

loading...