Τελικά όποιος ΠΡΟΣΚΎΝΑ τον Ελον Μασκ πάει πολύ ψηλά

Όταν τα γράφαμε εμείς εδώ και ενάμιση χρόνο ότι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόρφου σε ορισμένα πράγματα πέφτει έξω, (όπως με το ότι άργησε να ειδοποιήσει το ποίμνιο του για τις βιομετρικές ταυτότητες) , δεν ήθελε να ακούσει κανείς.

Βλέπε εδώ https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/01/blog-post_24.html?m=1

Τώρα ορισμένοι ήρθαν από το σπίτι τους και γράφουν άρθρα για “πολύ μυημένους” όπως λένε, αλλά και για την ευγενική υπενθύμιση του Μητροπολίτη για το Φειδία…..

 

Λοιπόν ο Μητροπολίτης καλά έκανε γιατί αλλιώς δεν θα φαινόταν η κατρακύλα των Ανίκανων, Εντεταλμένων Κυπρίων Πολιτικών που όπως γράψαμε σε χθεσινό μας άρθρο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΕΙ ΟΎΤΕ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!!  Έπρεπε να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης για να καταλάβουν και οι πλέον υπνωτισμένοι. Γιατί οι 30 ψήφοι που παίρνει κάποιος που έχει την υποστήριξη ενός ολόκληρου κόμματος μπροστά στις 70.000 του νεαρού You TUBER είναι τεράστια και αβυσσαλέα διαφορά …

Τώρα για όσους κράζουν την επιλογή της Ευγενικής Υπενθύμισης, θα πούμε κάτι που θα τους τσούξει λίγο και άμα το καταλάβουν και αυτό μετά από κάποιους ΜΉΝΕΣ, ας αρχίσουν να γράφουν άρθρα πάλι για … Πολύ Μυημένους …. 😂

Λοιπόν άκουσε Καλά : “Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΦΈΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ” δηλαδή Η ηλιθιότητα τους θα φέρει τον Αντίχριστο όπως η ηλιθιότητα τους έκανε να ξεφτιλιστούν από ένα νεαρό παιδί😉 …. ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΤΟΝ ΦΈΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΈΡΝΕΙ.    ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ!!

Κάτσετε τώρα πάλι στις καρέκλες σας και συνεχίστε να γράφετε άρθρα για… πολύ μυημένους 😂 μέχρι να αποφασίσουμε να δημοσιεύσουμε το : “ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΆΡΑ ΜΌΝΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. .  ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΊ ΝΕΦΕΛΙΜ”

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός

(ένα άρθρο για όλους και όχι για πολύ μυημένους και .. μύστες )

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/06/blog-post_12.html?m=1

loading...