ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…
Από τον Δρ Mathew Maavak
Οι επιγενετικές τροποποιήσεις επηρεάζονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, φαρμακευτικά και διατροφικά στοιχεία, τρόπο ζωής και αναπτυξιακά στάδια.
Το ανθρώπινο σώμα και η ψυχή σήμερα παραπαίουν κάτω από έναν αμείλικτο επιγενετικό πόλεμο, γράφει ο Δρ Mathew Maavak και διερευνά δύο αιτιολογικούς παράγοντες για τις επιγενετικές αλλαγές – συστατικά των τροφίμων και των εμβολίων – και τις πιθανές επιπτώσεις τους.
Στο δεύτερο μέρος της σειράς του, ο Δρ Maavak εμβαθύνει στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τον αντίκτυπό τους δυνητικά για δύο ή τρεις γενιές μετά το άτομο που τα κατανάλωσε. Και εγείρει την πιθανότητα τα εμβόλια ηπατίτιδας Α να προκαλέσουν αύξηση της δυσφορίας φύλου των γυναικών.
Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος της σειράς του Dr. Maavak ΕΔΩ.
Πριν φτάσουμε στο άρθρο του Δρ Maavak, μια σύντομη εξήγηση του τι είναι η επιγενετική για να βοηθήσει στην οπτικοποίηση των εννοιών που συζητά.
Το DNA είναι το μόριο που περιέχει τις γενετικές οδηγίες και τα γονίδια είναι τμήματα του DNA που κωδικοποιούν τις οδηγίες για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή χαρακτηριστικό.
loading...