Σύλλογος Δανειοληπτών & ΠΚΒΕ – Τι να (μη) ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές

Έχει έρθει η ώρα για μια νέα Ευρώπη.

Για μια Ευρώπη με σεβασμό προς τους λαούς που την αποτελούν και όχι με τα τραπεζικά/οικονομικά συμφέροντα στην εξουσία, ώστε να υφαρπάζουν τις περιουσίες των πολιτών και να μην δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Οφείλουμε να καταψηφίσουμε όλα τα κόμμματα που προσπαθούν να “αλλάξουν τη συζήτηση” και αντί για την ευημερία των ανθρώπων και το πρόβλημα του χρέους των πολιτών, προτάσσουν άλλες ατζέντες.

Για αυτό η κυβέρνηση, όπως και τα “συστημικά” κόμματα, πρέπει να καταψηφιστούν από όλους μας! Ειδικά το κόμμα της ΝΔ:

Γιατί λέει ψέματα για το οικονομικό δήθεν θαύμα της χώρας, όταν το 20% της κοινωνίας ευημερεί και το υπόλοιπο 80% «αγκομαχά».
Γιατί αδυνατεί να διαχειριστεί την ακρίβεια, όταν τα Ελληνικά προϊόντα πουλιούνται φθηνότερα σε χώρες του εξωτερικού.
Γιατί λέει ψέματα πως έλυσε το πρόβλημα των κόκκινων δανείων και για τους πλειστηριασμούς, ενώ κατάσχουν τις πρώτες κατοικίες των πολιτών (και ισχυρίζονται ότι δεν συμβαίνει).
Γιατί λέει ψέματα ότι τιμωρεί τους servicers που λειτουργούν ανεξέλεγκτα, ενώ τους επιτρέπει να έχουν κέρδη εξωπραγματικά!
Γιατί λέει ψέματα για τις μειώσεις φόρων, ενώ επιβάλλουν τεκμαρτό εισόδημα που πνίγει τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις.
Γιατί λέει ψέματα για τις επενδύσεις στη Δημόσια Υγεία, ενώ βλέπουμε το ΕΣΥ να καταρρέει και ο υπουργός υγείας να αποκαλεί τους λειτουργούς του ΕΣΥ “κάφρους” και “ανθρωπάκια”.
Γιατί ενώ χρωστάει πάνω από μισό δισεκατομμύριο προς τις τράπεζες, σπάει κάθε φορά ρεκόρ στα ποσά που δίνει για διαφήμιση, ποσά που τα πληρώνουμε εμείς! Μόνο στο Google έχει δώσει τις τελευταίες ημέρες για διαφήμιση πάνω από 192.000 ευρώ!
Οι επικοινωνιολόγοι προσπαθούν να επιβάλλουν αυτόν τον Πρωθυπουργό ως “χαρισματικό ηγέτη” ενώ πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο, για έναν στυγνό καταστροφέα και εκμεταλλευτή της πατρίδας μας.

O Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος και το Κ.ΕΛ.ΔΑ. που είναι ο πολιτικός βραχίονας του Συλλόγου, ξεκαθαρίζει τη θέση του:

Όλοι μαζί, αποτελούμε μια πολύ μεγάλη δύναμη! Ας τη στρέψουμε ενάντια σε εκείνους που λειτουργούν εναντίον μας, για να θέσουμε τις βάσεις για μια νέα, μεγάλη πολιτική αλλαγή σε όλη την Ευρώπη!

Σύλλογος Ελλήνων Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος
———————

loading...