ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΡΓΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…
 Γράφει η Elizabeth Nickson
Γιατί δεν ζούμε σε μια Χρυσή Εποχή;
Η πιο κατάφωρη κλοπή συλλογικού πλούτου και ευημερίας – και είναι ξεκάθαρη κλοπή – είναι η αναστάτωση στις «εναλλακτικές» μορφές παραγωγής ενέργειας.
Ο γερουσιαστής Tommy Tuberville της Αλαμπάμα δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του στον Steve Bannon ότι οι ΗΠΑ έχουν δαπανήσει περίπου 7 τρισεκατομμύρια δολάρια πάνω από τον προϋπολογισμό τα τελευταία τρία χρόνια και το 25% αυτού πήγε σε έργα «κλιματικής αλλαγής».
 Είναι όλοι σαν τη Solyndra, μαζικά επιδοτούμενοι και μέσα σε μια δεκαετία, μαζικές αποτυχίες. «Οι επενδυτές παίρνουν μια φορολογική απώλεια», δήλωσε ο Tuberville, «και στη συνέχεια προχωρούν στην επόμενη προσπάθεια όπου λεηλατούν και πάλι το κοινό».
Αυτό είναι αλατισμένο μέσω όλων των επενδυτικών τραπεζών, των λογαριασμών συνταξιοδότησης. Αντιπροσωπεύει όλη την υποτιθέμενη ανάπτυξη.
Τον Ιούνιο του 2023, το Υπουργείο Ενέργειας παραδέχτηκε ότι είχε διαθέσει 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια για επενδυτική στήριξη «καθαρής ενέργειας» από το 2020 και ότι οι δαπάνες αυξήθηκαν κατά 25% από το 2021-23.
loading...