ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΔΥΣΗ: «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ;» ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ!

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ … ΠΟΥΤΙΝ !!!

2 ΒΙΝΤΕΟ

Πούτιν προς Δύση: ”Τρελαθήκατε εντελώς;”Δεν απέκλεισε χρήση πυρηνικών!

Το Ημερολόγιο ενός … Πούτιν !!!

Ο Πούτιν είναι ατομιστής εξού και η Ατομική Ενέργεια. ”Πάσχει” από ”σταλινικό σύνδρομο” ΄Νίκης και θα νικήσει!!! Ο αντίπαλος δεν παίζει με τη φωτιά παίζει με τον πυρηνικό όλεθρο δεν τον έχει ψυχολογήσει καλά.

Ο Πούτιν θα το πάει μέχρι το τέλος και θα βγει νικητής γιατί ακριβώς είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι την άκρη με όποιο κόστος. Θέλει να επισκιάσει τον Στάλιν να τον κάνει δεύτερο.. θα είναι αυτός που θα γκρεμίσει την αμερικανο-ευρωπαική αυτοκρατορία.

Ο Πούτιν δεν απέκλεισε χρήση πυρηνικών… «Τρελαθήκατε εντελώς;» : στην αυγή μιας μεγάλης κλιμάκωσης της σύγκρουσης, ο Πούτιν στέλνει μηνύματα στη Δύση…

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι θα μπορούσε να αναπτύξει συμβατικούς πυραύλους σε απόσταση προσβολής από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Ευρωπαίους συμμάχους τους, εάν επιτρέψουν στην Ουκρανία να χτυπήσει βαθύτερα στη Ρωσία με δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς.

Είπε ότι η Δύση έκανε λάθος να υποθέσει ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ πυρηνικά όπλα και είπε ότι το πυρηνικό δόγμα του Κρεμλίνου θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...