«…Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.

Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί!».

Κωστής Παλαμάς.

Φίλοι μου

Σε μια παρέα κάποιος είπε «η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πεθάνει ως κόμμα», σε αυτόν απάντησα ότι «για να πεθάνει κάποιος πρέπει να είναι ζωντανός, και η Νέα Δημοκρατία είναι πτώμα σε αποσύνθεση».

Η Νέα Δημοκρατία της οικογενείας Μητσοτάκη είναι η «εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα γυνή» είναι ανθελληνικό κόμμα που δρα και κινείται σε βάρος της Ελλάδας.

Ας μην ξεχνάμε ότι δημιουργός της ΝΔ είχε αμαρτωλό παρελθόν αφού έδωσε την μισή Κύπρο στους Τούρκους για να παριστάνει τον Εθνάρχη.

Ο πατέρας Μητσοτάκης είχε πολύ βεβαρυμμένο ανθελληνικό παρελθόν:

– Δημιούργησε το Σκοπιανό με την άρση των ενστάσεων της Ελλάδας για να μπουν τα Σκόπια στον ΟΗΕ προς έκπληξη του προέδρου Κλίντον των ΗΠΑ.

-Αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ.

-Έκανε άρση του εμπολέμου που είχαμε με την Αλβανία.

-Έκανε δεκτό μαζί με την υπουργό κόρη του Ντόρα το Σχέδιο Ανάν που προέβλεπε την παραχώρηση και του άλλου μισού της Κύπρου στους Τούρκους.

-Ταξίδεψε στην Τουρκία παρά της ενστάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Καραμανλή για να έχει η Τουρκία δικαιώματα στο Αιγαίο όπως είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του προ λίγων ημερών..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την ανθελληνική πορεία της οικογενείας του:

– Όταν ακούει την λέξη δεξιά παράταξη την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί αλλά και την λέξη πατριώτης παθαίνει παράκρουση. Οι δεξιοί και οι πατριώτες έχουν ως πιστεύω τους «Πατρός τε και μητρός και των προγόνων απάντων τιμιότερων εστί η πατρίς και σεμνότερον και αγιωτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι-Σωκράτης». Οι δεξιοί αγαπούν την οικογένειά τους την ιστορία τους, την εθνική τους υπόσταση και αγωνιούν για την πατρίδα τους.

-Πήγε στην Τουρκία για παραχωρήσεις και μόλις γύρισε στην Ελλάδα οι Τούρκοι διεκδικούν το Δέλτα του Έβρου, διδάσκουν στα σχολεία τους για την Γαλάζια Πατρίδα και θέλουν το μισό Αιγαίο.

-Αρνείται να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι την κατάργησαν μονομερώς οι Σκοπιανοί και λέγονται σκέτο Μακεδονία.

-Έδωσε βήμα στον Αλβανό πρωθυπουργό ο οποίος είπε ότι «Η Ελλάδα» ανήκει και στους Αλβανούς» και δεν τον εγκάλεσε στην τάξη.

-Εγκλημάτησε κατά της Ελληνικής οικογενείας με την νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, αντικαθιστώντας τις πανίερες λέξεις «μητέρα και πατέρα» με την ονομασία « γονέας Α- γονέας Β» για χάρη μια μικρής μειοψηφίας και αγνόησε την δυσαρέσκεια του όγκου των ψηφοφόρων του.

-Έδωσε βήμα στην Ελληνική Βουλή στον αιματοβαμμένο ναζί Ζελένσκι και τον εξοπλίζει θέτοντας την Ελλάδα στο στόχαστρο των Ρωσικών πυραύλων. Επαναλαμβάνει το ίδιο έγκλημα με τον προδότη Βενιζέλο ο οποίος με την εκστρατεία της Ουκρανίας του 1917(σε συνεννόηση με τον Γάλο πρόεδρο Κλεμανσώ) οδήγησε την Ελλάδα στην Μικρασιατική καταστροφή.

-Ο ανιστόρητος Μητσοτάκης είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας, η Ουκρανία ούτε στο ΝΑΤΟ είναι ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτός τι θέλει; Γιατί δεν παραδειγματίζεται από την ευφυή ουδετερότητα του Τούρκου προέδρου;

Το άλλο σκέλος των Ελλήνων πολιτικών, οι «Προοδευτικές δυνάμεις», οι αιμοσταγείς εγκληματίες κομμουνιστές και μη, με προδοτικό παρελθόν, οι οποίοι δολοφόνησαν με τον συμμοριτοπόλεμο (έτσι χαρακτηρίστηκε από τον ΟΗΕ) περισσότερους Έλληνες από όσους σκοτώθηκαν στον 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο μαζί. Αυτοί επέφεραν την διάλυση της οικογενείας και τον καλπάζοντα εκφυλισμό.

Για το φαινόμενο του αρσενοκοίτη Κασελάκη αηδίασε τόσο πολύ ο θεός με δαύτους που τους κατέκαψε με πυρακτωμένη πίσσα και θειάφι από τον ουρανό (Γένεση 19-24) η δε «Αγία Γραφή» είναι ξεκάθαρη «Οι αρσενοκοίτες θανάτω θανατούσθω»(Λευϊτικόν Κ-13,16 ), η Καινή Διαθήκη, ο Απόστολος Παύλος και οι Άγιοι πατέρες καταδικάζουν το φαινόμενο Κασελάκη και πιο πολύ την αισχρότητα Μητσοτάκη που ξεπέρασε τον Θεό και τους έδωσε δικαιώματα.

Δια ταύτα κηρύττουμε απηνή πόλεμο κατά της πολιτικής σαπίλας Μητσοτάκη και της πολιτικής αλητείας των κομμουνιστών και των προοδευτικών δυνάμεων να πάνε στην Ουκρανία των συμφερόντων του γιου του Μπάϊντεν που καταδικάστηκε με 25 χρόνια κάθειρξη για τρία εγκλήματα.

Η δε αδελφή του η Ντόρα τις προάλλες έκανε διαθήκη και μοίρασε στο εφτά εγγόνια το ποσόν των 5.000.000.000(πέντε δισεκατομμυρίων) ευρώ. Που τα βρήκε;

Με εκτίμηση

Γεράσιμος Καλογεράκης

Υποστράτηγος ε. α.

loading...