Ο Klaus Schwab είπε στους παγκόσμιους ηγέτες ότι «θα αναπαραξουν τον εγκεφαλό τους με ΑΙ» όταν πεθάνουν… Μη χάσουμε τέτοια διατροφικά μυαλά!

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab είπε στους νέους παγκόσμιους ηγέτες του WEF ότι όχι μόνο θα μπορούσαν να περιμένουν μια καριέρα 50 ετών στον οργανισμό, αλλά ότι θα μπορούσε να επεκταθεί ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας τεχνολογία και AI.

«Έχετε την ευκαιρία να προσβλέπετε σε μια καριέρα 50 ετών, κατά τη γνώμη μου. Ίσως περισσότερο», είπε ο Schwab στους έκπληκτους παρευρισκόμενους σε ένα βίντεο που διέρρευσε από ένα συνέδριο του WEF Young Global Leader τον Σεπτέμβριο του 2022.

 

«Θα κάνετε μερικές ενέσεις και ούτω καθεξής», εξήγησε ο Schwab, προκαλώντας γέλια στο πλήθος.

«Και τότε μην ξεχνάτε το avatar σας θα συνεχίσει να ζει», συνέχισε.

«Και ο εγκέφαλός σας θα αναπαραχθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης και αλγορίθμων… έτσι δεν το γνωρίζουμε πόσο ακόμα θα υπάρχεται, αλλά τουλάχιστον 50 χρόνια», πρόσθεσε.

Ενώ το κοινό του Σβάμπ που αισθάνεται πως ανήκει στην ελίτ, μπορεί να θεωρούσε τις παρατηρήσεις του Schwab ως αστείο, στην πραγματικότητα έλεγε την αλήθεια για το πώς οι διανθρωπιστές τεχνοκράτες οραματίζονται ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι συγχωνεύονται με μηχανές και τεχνητή νοημοσύνη.

Η ελπίδα τους είναι ότι αυτό θα ολοκλήρωνε έναν κρατικό μηχανισμό επιτήρησης πλέγματος κατασκοπείας και τελικά θα επιτρέψει σε λίγους επιλεγμένους παγκοσμιοποιητές υψηλού επιπέδου να αψηφήσουν τον θάνατο.

anazitiseis.gr

loading...