Ο Τζούλιαν Μακφαρλέιν γράφει στον Βλαντιμίρ Πούτιν

Σε αυτή την επιτάχυνση της ιστορίας, η συνέχιση της κριτικής δουλειάς σε μια πραγματικότητα που αλλάζει ολοταχώς, η συμμετοχή στην ενημέρωση για να αντιταχθεί στην έκρηξη της προπαγάνδας από το σύστημα των μέσων ενημέρωσης, απαιτεί σημαντική κινητοποίηση.

 

 

 

 

 

 

 

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197

Άρθρα, βίντεο, δίκτυα, όλα αυτά χρειάζονται αρκετό χρόνο. Επίσης, όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, αποφάσισα να ζητήσω συνεργασία, συνεργασίες και να αναμεταδώσω άρθρα γενικά αγγλοσαξονικής προέλευσης που μου φαίνονται σχετικά. Σήμερα, καλώ έναν Καναδό αντιφρονούντα για τον οποίο το σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την οποία έκανε το προτεινόμενο ειρηνευτικό σχέδιο. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό για το μέλλον του κόσμου από την περιπέτεια που βιώνει η χώρα μας με τη νέα τρέλα του ψυχοπαθή στα Ηλύσια.

Εξακολουθώ να επιβεβαιώνω ότι δεν εγκαταλείπω το στυλό. Θα δημοσιεύσω μέσα σε δύο-τρεις μέρες ένα άφθονο άρθρο για να απαντήσω στο ερώτημα: το Σοσιαλιστικό Κόμμα υπήρξε ποτέ αριστερό; Αυτό μου φαίνεται απαραίτητο μπροστά στις κατανοητές ψευδαισθήσεις που γεννά η δημιουργία του «νέου Λαϊκού Μετώπου», που στα μάτια μου είναι πάνω απ’ όλα κατάληψη της αριστεράς από το PS. Με όλες τις προβλέψιμες προδοσίες που συνεπάγεται.

Régis de Castelnau

*

Αγαπητέ Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς

Σε θεωρώ φίλο – αφού μοιραζόμαστε παρόμοια ενδιαφέροντα όπως τζούντο, πολεμικές τέχνες, αγάπη για τα ζώα και άλλα παρόμοια. Εκτιμούμε και οι δύο την ειλικρίνεια.

Ξέρω ότι είστε απασχολημένος – γι’ αυτό σας συγχωρώ που δεν γράφετε, δεν τηλεφωνείτε ή δεν δημοσιεύετε φωτογραφίες του πρωινού σας στο Facebook για μένα όπως κάνουν οι άλλοι φίλοι μου – ή  θα έκαναν  – αν είχα  άλλους φίλους .

Το παράπονο

Ωστόσο, αισθάνομαι ότι μπορώ να  σας μιλήσω  ειλικρινά – και να κάνω ένα μικρό παράπονο.

Όπως γνωρίζετε, είμαι ένας ηλικιωμένος συγγραφέας στο Τόκιο, ένας ξένος σε μια παράξενη χώρα – ή σε παράξενες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου, του Καναδά.

Ο κόσμος μου επέτρεψε να ζω ενώ πολλοί από τους φίλους μου, πολλοί από αυτούς που αγαπώ, έχουν φύγει. Προσπαθώ λοιπόν να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου απομένει για να κάνω κάτι ουσιαστικό, όπως να περιγράψω μια ανάλυση. Είναι η καλύτερη μορφή σουβενίρ.

Και κυρίως γιατί αυτά που λένε τα ΜΜΕ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Κάτι συμβαίνει.  Ενα  γεγονός .

Σαν ένα άτομο που βρίσκεται στο δρόμο. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη, ειδικά η αστυνομία. Αλλά οι δημοσιογράφοι ζήτησαν ακόμα ένα σχόλιο από έναν περαστικό που βρέθηκε εκεί. Τι συνέβη ? Δεν ξέρει. Ωστόσο, θα αφήσει να ξεφύγει κάτι που θα δημοσιευθεί δεόντως: «Η αστυνομία λέει…»

Το ότι αυτή η «πηγή» ήταν ένας αστυνομικός που απλώς προσπαθούσε να ελέγξει το πλήθος με τα smartphone του, βγάζοντας φωτογραφίες από ένα σώμα στην άσφαλτο, δεν αναφέρεται.

Αυτό που έχει σημασία

Ο νεκρός στο δρόμο είχε κάποτε μια ζωή – μια ιστορία. Κατά μια έννοια, είμαστε όλοι αυτός και είναι όλοι εμείς. Του άξιζε καλύτερα.

Ένας καλός ντετέκτιβ θα ψάξει για στοιχεία, θα κάνει συμπεράσματα και θα αναλύσει. Δεν μπορεί απλά να περάσει. Ο κίνδυνος για έναν είναι κίνδυνος για όλους.

« Αντιλάβετε ό,τι δεν φαίνεται με το μάτι ». (Miyamoto Musashi)

Για να «δείτε» πραγματικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από  τα μάτια σας .

« Ο αντιληπτός κόσμος είναι το πάντα υποτιθέμενο θεμέλιο κάθε ορθολογισμού, κάθε αξίας και κάθε ύπαρξης ». (Maurice Merleau-Ponty)

Όλα αυτά τα ξέρεις φυσικά από την προπόνησή σου στις πολεμικές τέχνες.

Στις πολεμικές τέχνες «βλέπουμε» με όλο μας το σώμα, ολιστικά.

Η «Ιατροδικαστική», όπως την αποκαλώ, έχει να κάνει με  την αντίληψη , το να δούμε τι  πραγματικά  συνέβη, να εργαστείτε από ενδείξεις που συνδέουν τις τελείες και άλλα τέτοια.

Μερικές φορές κάνεις τα πράγματα δύσκολα

Παράλληλα προσπαθώ να παρακολουθώ τα γεγονότα στις ειδήσεις.

Χθες, οι κυρώσεις των ΗΠΑ έγιναν πρωτοσέλιδα –με τις ΗΠΑ να προσπαθούν προφανώς να ενθαρρύνουν εναλλακτικές στην οικονομική κυριαρχία των ΗΠΑ– καθώς και να κεντρίσουν το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα BRICS και νέους τρόπους οργάνωσης των οικονομιών.

Συμβουλές στους πολιτικούς, μην πετάτε, μην προσπαθήσετε να κλέψετε φαγητό από μεγάλα ζώα με δόντια και νύχια. Μπορεί να καταλήξετε να είστε το επιδόρπιό τους.

Σήμερα εσείς, Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, ανακοινώσατε ένα ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία. Το λεγόμενο « Istanbul Plus », βασικά μια επέκταση του σχεδίου που οι Ουκρανοί συμφώνησαν ήδη στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2022.

Είναι αρκετά απλό. Πρώτα απ ‘όλα, η Ουκρανία πρέπει να τιμήσει την ανεξαρτησία του Ντονμπάς και του Λούγκανσκ και τις αποφάσεις τους για δημοκρατικό δημοψήφισμα, καθώς και τις ψήφους των περιφερειών Kherson και Zaporizhia, για ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Πρέπει να επιστρέψει στη δημοκρατική διακυβέρνηση. Οι πολιτικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τον ναζιστικό πόλεμο και τις νεοναζιστικές ιδεολογίες πρέπει να απαγορευθούν και να προστατευθούν τα εθνικά δικαιώματα των μειονοτήτων. Η Ουκρανία πρέπει να δεσμευτεί ότι δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ. Και πρέπει να είναι ουδέτερο και αποπυρηνικοποιημένο. Καθώς και αποκήρυξη των αξιώσεων της στην Κριμαία.

Η Ρωσία προτείνει άμεση κατάπαυση του πυρός και ειρηνική, προστατευμένη απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων από το κατεχόμενο Ντονμπάς και το Λουχάνσκ και άλλες περιοχές που κυριαρχούν εθνοτικά στη Ρωσία. Τότε μπορούν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Φυσικά, εάν οι Δυτικοί Ουκρανοί μπορούν να παράσχουν κάποιον για διαπραγμάτευση, ο οποίος θα είχε κάποιο είδος νομιμότητας, που θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να προέλθει από το ουκρανικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά νέο σε αυτή την πρόταση. Όπως είπα, είναι η Κωνσταντινούπολη που ξαναεπισκεπτόμαστε –με μια παύλα του Μινσκ– και μια μικρή από τις τρέχουσες πραγματικότητες του πεδίου μάχης!

Αλλά γιατί τώρα;

Γιατί το ανακοινώνετε αυτό  τώρα ,  όταν ξέρετε –και το είπατε– ότι η Δύση και η δικτατορία Zelensky δεν θα το επιτρέψουν ποτέ;

Φυσικά, η πρόταση θα απορριφθεί και τα ρωσικά στρατεύματα θα πρέπει να συνεχίσουν να σκοτώνουν Ουκρανούς, χωριό με χωριό.

Στον Πόλεμο του Ειρηνικού, η αμερικανική στρατηγική ονομαζόταν “island hopping” – πηδώντας από το ένα στρατηγικό νησί στο άλλο, κλείνοντας στα κύρια νησιά του ιαπωνικού αρχιπελάγους. Οι Αμερικανοί στραγγάλιζαν σιγά σιγά τους Ιάπωνες – διακόπτοντας τις προμήθειες – έτσι ώστε ο αυτοκράτορας να συνειδητοποιήσει ότι η ήττα ήταν αναπόφευκτη και να παραδοθεί χωρίς οι Αμερικανοί να χρειαστεί να πραγματοποιήσουν μια αιματηρή εισβολή.

Η ρωσική στρατηγική είναι το «χωριό άλμα».

Οι Ρώσοι καταλαμβάνουν ένα χωριό κάθε φορά στην κατεχόμενη νότια Ουκρανία, αποφεύγοντας τις μεγάλες πόλεις όπου είναι δυνατόν. Επίσης, ένα χωριό κάθε φορά ανατολικά του Δνείπερου, αγνοώντας μέχρι στιγμής μεγάλες πόλεις όπως το Kharkov, το Kyiv και το Dnipro, εκτός από τις αεροπορικές επιδρομές σε στρατιωτικές υποδομές.

Μπορούν να περάσουν τον Δνείπερο αν χρειαστεί. «Εάν χρειαστεί», γιατί μέχρι να μπορέσουν να χτυπήσουν τη Δυτική Ουκρανία, οι Ουκρανοί θα στερούνται προμήθειες, ηλεκτρικό ρεύμα και θέληση για μάχη. Θα δουν την ανάπτυξη και την οικονομική επιτυχία της Ρωσίας και την αντίστοιχη παρακμή της Ευρώπης. Με τη Ρωσία έχουν μέλλον. Με τη Δύση, μόνο περισσότερη δυστυχία.

Καθώς δεν υπήρχε καμία ελπίδα, οι Ιάπωνες παραδόθηκαν άνευ όρων. Οι Ουκρανοί θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν το ίδιο.

Οι Ρώσοι θα τους προσφέρουν δημοψηφίσματα – επιμένοντας σε μια δημοκρατική διαδικασία – και απαγορεύοντας εξτρεμιστικές και αντιδημοκρατικές ομάδες όπως οι νεοναζί – που θα προσπαθούσαν να ανατρέψουν τη διαδικασία, αλλά μέχρι τότε θα έχουν φύγει κυρίως ούτως ή άλλως, γνωρίζοντας ότι θα καλωσόρισες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, έχοντας υπεξαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά από το ουκρανικό κράτος. Οι πλούσιοι «πρόσφυγες» τυγχάνουν πάντα θετικής υποδοχής στην Αμερική.

Η Ρωσία θα μπορούσε να προτείνει ένα δημοψήφισμα για όλη τη Δυτική Ουκρανία ταυτόχρονα – αλλά είναι πιο πιθανό να υπάρξουν πολλά δημοψηφίσματα,  περιφέρεια  με  περιφέρεια  – λαμβάνοντας υπόψη τις δημοκρατικές ανάγκες των κατεχόμενων από τη μειονότητα περιοχών, συμπεριλαμβανομένων των Ούγγρων και των Ρουμάνων και άλλων – για να μην αναφέρουμε τους ίδιους τους Γαλάτες.

Πώς πιστεύετε ότι θα ψηφίσει η Οδησσός δεδομένων των καταχρήσεων που υπέστησαν υπό τον έλεγχο των νεοναζί, συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης σφαγής της Οδησσού και της επακόλουθης καταστολής;

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι μια  νέα  Ουκρανία – αναπόσπαστο μέρος του ρωσικού κόσμου.

Η Δύση φυσικά θα επιμείνει ότι τέτοια δημοψηφίσματα είναι παράνομα –όπως συνέβη με τα προηγούμενα δημοψηφίσματα– ακόμη κι αν ήταν συνεπή με το διεθνές δίκαιο. Είσαι δικηγόρος, Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, ξέρεις πώς να κάνεις κάτι τέτοιο. Μην δίνετε σημασία, οι Αμερικανοί δεν φτιάχνουν το νόμο, νομίζουν μόνο ότι είναι νόμος.

Για εσάς, ο συγχρονισμός αυτού του «ειρηνευτικού σχεδίου» είναι τέλειος.

« Υπάρχει χρόνος σε όλα. Ο συγχρονισμός στη στρατηγική δεν μπορεί να κατακτηθεί χωρίς πολλή εξάσκηση .» (Miyamoto Musashi)

Συγχρονισμός

Ξαφνικά καταλαβαίνω γιατί παρουσιάζετε αυτήν την πρόταση  τώρα ,  παρόλο που δεν είναι πραγματικά νέα και θα απορριφθεί.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμπλακεί στον πόλεμό τους κατά της Ρωσίας – υπέγραψαν πρόσφατα μια 10ετή συμφωνία για την ασφάλεια με τον Ζελένσκι στη διάσκεψη της G7 στην Ιταλία – στην οποία συμμετείχε, αν και η Ουκρανία δεν είναι μέλος της G7. Και παρά τη σχεδόν μηδενική πιθανότητα αυτή η συμφωνία ασφαλείας να επικυρωθεί από το Κογκρέσο.

Αυτή η ενέργεια και τόσες άλλες υποδηλώνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «κολλήσει» σε ένα υψηλό σημείο, ανίκανες να προσαρμοστούν στη νέα εποχή που εισερχόμαστε τώρα, στην οποία οι χρηματιστικοί πολιτισμοί του νεοφιλελεύθερου και νεοαποικιακού ευρωπαϊκού/αμερικανικού μοντέλου είναι αναχρονισμοί, δεινόσαυροι τρώγοντας λαίμαργα τα πάντα, αγνοώντας την επικείμενη καταστροφή. « Τι είναι αυτό το τεράστιο κομμάτι βράχου που ορμάει προς τη γη ;» « Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα πρόσφατα εξελιγμένα μικρά θηλαστικά είναι νόστιμα ».

Τα θηλαστικά επέζησαν, μας γέννησαν. Οι δεινόσαυροι πέθαναν ή έγιναν πουλιά ή η Microsoft.

Η ειρηνευτική σας πρόταση ήταν φυσικά χρονολογημένη ως μήνυμα πριν από την επόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτό το καλοκαίρι. Αυτό το εντελώς περιττό ΝΑΤΟ είναι ένας αναχρονισμός, που δημιουργήθηκε για να υπερασπιστεί την απειλή μιας ΕΣΣΔ που δεν υπάρχει πλέον! Και δεν ήταν ποτέ πραγματικά απειλή.

Η Ρωσία και η Κίνα καθιερώνονται ως  λογικοί  παράγοντες – όχι απλώς ορθολογικοί αλλά  με αρχές . Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει την κλιματική αλλαγή, τον υπερπληθυσμό, τις νέες ασθένειες και τη συρρίκνωση των πόρων, κάθε κοινωνία πρέπει να λέει τη γνώμη της και διαφορετικές απόψεις πρέπει να εκπροσωπούνται. Η πρόοδος στις μεταφορές και την τεχνολογία της πληροφορίας σημαίνει ότι αν και είμαστε διαφορετικοί, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και για να επιβιώσουμε πρέπει να συνεργαστούμε.

Καμία χώρα δεν μπορεί να κυριαρχήσει με τον τρόπο που επιδιώκουν να κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Καμία χώρα δεν μπορεί να ασκήσει αυτό που ονομάζεται «εξωεδαφική» διακυβέρνηση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν αρχές, μόνο συνθήματα. Είναι παράλογο – ναρκισσιστικό ή ψυχοπαθητικό, επιλογή σου! Σαν δεινόσαυροι, μεγάλοι, ογκώδεις, με τεράστιες ορέξεις, και χωρίς μυαλό.

Ο Τζο Μπάιντεν είναι το τέλειο σύμβολο των σύγχρονων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ένας γέρος που δεν έμαθε ποτέ πολλά και δεν θυμάται τίποτα. Ούτε καλό ούτε σωστό, και παραπάτημα μέσα στη νύχτα.

Όπως και η χώρα του!

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ME ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ-ΑΚΛΗΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΕΣΟΔΑ. ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΕΣΤΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΠΙΘΜΥΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. 

 

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥTILENEPRESS ; 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

 

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

πηγή: Vu du Droit

loading...