Ο Π.Ο.Υ θέτει ως επίσημο στόχο την παρακολούθηση και τον έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων…

«Ένα νέο σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση μόλις εγκαινίασε μια συμμαχία για τον έλεγχο του τι τρώτε. Η συμμαχία θα έχει εξουσία πάνω στο τι τρόφιμα παράγονται, πώς θα παράγονται, θα διαχειρίζονται και θα ελέγχονται – και πού θα διανέμονται τα ‘τρόφιμα’».

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θέτει παγκόσμιους στόχους για την «ασφάλεια» των τροφίμων που πρέπει να επιτευχθούν έως το 2030. «Επί του παρόντος, δεν υπάρχει κανένας παγκόσμιος μηχανισμός για την ευθυγράμμιση των προσπαθειών στον τομέα αυτό και την παροχή καινοτομίας και υποστήριξης στις χώρες με συντονισμένο τρόπο», αναφέρει ο ΠΟΥ, έτσι για να καλύψει το θεωρούμενο κενό, ο ΠΟΥ συγκάλεσε τη συνάντηση της «Συμμαχίας του ΠΟΥ για την Ασφάλεια των Τροφίμων» με σκοπό να αναπτύξει ένα σχέδιο εργασίας για την περίοδο 2023 – 2030, προκειμένου να βοηθήσει τις χώρες να επιτύχουν τον στόχο του Π.Ο.Υ για την επιτήρηση των τροφιμογενών ασθενειών έως το 2030.

 

Πηγές: Expose News & redko-da-metko.ru

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Στις 8 Μαΐου 2024, ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της «Συμμαχίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων του ΠΟΥ». Συνεκλήθη συνάντηση των συνεργαζόμενων κέντρων του ΠΟΥ, των οργανώσεων του ΟΗΕ και των χορηγών για να υποστηρίξει την εφαρμογή της Παγκόσμιας Στρατηγικής του ΠΟΥ για την Ασφάλεια των Τροφίμων 2022–2030.

Η οργάνωση «Liberty Counsel Action» (Δικηγόροι για την Ελευθερία) συνόψισε αυτή την πρωτοβουλία ως εξής:

«Ένα νέο σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση μόλις εγκαινίασε μια συμμαχία για τον έλεγχο του τι τρώτε. Η συμμαχία θα έχει εξουσία πάνω στο τι τρόφιμα παράγονται, πώς θα παράγονται, θα διαχειρίζονται και θα ελέγχονται – και πού θα διανέμονται τα ‘τρόφιμα’».

Αυτό το νέο σχέδιο χρησιμοποιεί την προσέγγιση της «μίας Ενιαίας Υγείας». Υπάρχει και μια άλλη διόλου κολακευτική άποψη για το πρόγραμμα One Health.  Πέρυσι, ο David Bell εξήγησε ότι το One Health έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί το φόβο για να μας ελέγχει και να δικαιολογεί τον περιορισμό, την εξαθλίωση και το θάνατό μας. Είναι μια αίρεση που βασίζεται στο φόβο για τον κόσμο και τους ανθρώπους που λένε ότι τον δηλητηρίασαν. Και είναι ενσωματωμένη στις προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΠΟΥ στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και στη Συνθήκη για την Πανδημία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι ένας εξειδικευμένος οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών («ΟΗΕ»). Ο ΟΗΕ υποτίθεται ότι θα γίνει η Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση (One World Government).

Σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ («CDC»), το Τμήμα Διατροφής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΠΟΥ διοργάνωσε στις 6 έως 8 Μαΐου 2024 την πρώτη συνάντηση της Συμμαχίας του ΠΟΥ για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και αναδημοσιεύστε το, σεβόμενοι τον κόπο μας, ΠΑΝΤΑ με ενεργό link αναφοράς στη πηγή: https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2024/05/o-POY-thetei-ws-episimo-stoxo-thn-parakolouthisi-kai-ton-elegxo-ths-pagkosmias-promitheias-trofimwn.html

loading...