Ο Μύθος του Θερμοπυρηνικού Πολέμου, των Ατομικών Βομβών και της Πυρηνικής Ακτινοβολίας!

Μα όλα στην τελική…είναι ένας …μύθος; Μύθος του Θερμοπυρηνικού Πολέμου, των Ατομικών Βομβών, της Πυρηνικής Ακτινοβολίας, της Ραδιενεργού Ρύπανσης και του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; What the huck is goin’ on!

Πρόλογος από τον Πύρινο Λόγιο

Πρώτα-πρώτα, να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό ΔΙΟΔΟΤΟ, που έκανε τον κόπο να μου συστήσει να διαβάσω το εν λόγω άρθρο. Για εμένα προσωπικά, πρόκειται για ένα άρθρο-γνώμης, που βασίζεται στην Συνομωσιολογία μεν, αλλά και που αποτελεί μια διαφορετική άποψη μιας τρομακτικής εικόνας που όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε. Οι εικόνες που είδαμε όλοι από το αποτέλεσμα της ρήψης των δύο ατομικών βομβών στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας ως επισφράγισμα του τέλους του πλέον φονικού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αποτελούν φρικτό ντοκουμέντο για τα αποτελέσματα μιας επίθεσης με ατομικά όπλα. Οι εικόνες αυτές, όντως είχαν αμφισβητηθεί από πολλούς “συνωμοσιολόγους” ως fake και προιόν τρομολαγνείας. Εγώ όμως, ως Ιστορικός, δεν μπορώ να δεχθώ οτιδήποτε εάν δεν ελέγχξω προηγουμένως όχι μία, αλλά τουλάχιστον 10 πηγές που να επιβεβαιώνουν με ατράνταχτες αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεται το άρθρο.

Ωστόσο, κατά την άποψη μου, το άρθρο αυτο ΑΞΙΖΕΙ να διαβαστεί και να δοθεί σε αυτό η δέουσα προσοχή. Εξ άλλου, εδώ και μια 80ετία βιώνουμε όλοι μας ένα είδος “Μatrix”, μια εικονική δηλαδή πραγματικότητα, αν δεχθεί κανείς ότι βομβαρδιζόμαστε σχεδόν καθημερινά, με μια ανηλεή προπαγάνδα για τα πάντα, η οποία έχει αλλάξει δραματικά τον ρουν της ιστορικής πορείας της ανθρωπότητας με τελικό σκοπό την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης οργουελικού τύπου.

Αφήνω το καλύτερο για το τέλος!

Οι απόψεις αυτές, συνάδουν εκπληκτικά και με τις προφητείες των Αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας μας, που μιλάνε μεν για έναν τεράστιο και καταστροφικό πόλεμο, αλλά ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΝ τον πυρηνικό όλεθρο.

Αυτό ειδικά το σημείο για εμένα προσωπικά, ήταν…σημείο αντιλεγόμενο. Διότι – κατά την παραδοχή των Αγίων ημών Γερόντων, ο Θεός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταστραφεί, ούτε ο κόσμος τον οποίο δημιουργησε, αλλά κυρίως ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ, το οποίο δημιούργησε κατ’ εικόνα και ομοίωση. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι πάμε για Παγκόσμια Σύρραξη υπερδυνάμεων, τα πυρηνικά οπλοστάσια τους θα τεθούν σε απόλυτη χρήση. Με τις γνώσεις που έχουμε σήμερα, η κάθε χρήση πυρηνικού όπλου προκαλεί καταστροφή όχι μόνο στον χώρο στον οποίο αυτό έπεσε, αλλά και γενικότερα στην ατμόσφαιρα που θα διασπείρει παντού τα ραδιενεργά της κατάλοιπα. Πώς λοιπόν θα μπορούσε ο ίδιος ο Πλάστης μας, ο οποίος είναι ο απόλυτος Αρχων των Πάντων, ορατών και αοράτων, θα επέτρεπε στον Σατανικό συρφετό να κατέστρεφε κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη μας;

Συμφωνώ απόλυτα ότι ό,τι περνάμε σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο από μια δοκιμασία. Δοκιμασία όμως που θα μας φέρει κοντύτερα προς την ΜΕΤΑΝΟΙΑ για την πτώση μας, όχι για να μας σκοτώσει. Δεν είναι αυτός ο σκοπός της Θείας Χάριτος. Ο σκοπός της είναι καθαρά ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο πράγματι…κολλούσα.

Το άρθρο αυτό, έρχεται από τη μία μεριά να μου δώσει μιαν άλλη εικόνα των πραγμάτων και από την άλλη, να μου…λυσει κι αυτο το άλυτο πρόβλημα που με απασχολούσε.

Όμως, ορθολογιστικά και επιστημονικά βλέποντας το, έρχεται σε σύγκρουση με όλα αυτά τα οποία είχα – τόσο εγώ, όσο και οι λοιποί συνάνθρωποι μου – ως αδιάσειστα στοιχεία, ως αξιώματα θα έλεγα. Πώς λοιπόν θα μπορούσαν όλα αυτά να ανατραπούν;

Θα μου πείτε, πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στον Θεό.

Μαζί σας ειμαι.

Αλλά ακόμη κι έτσι να το δει κανείς, χρειάζεται τουλάχιστον πέντε ή δέκα σοβαρά τεκμήρια που να το αποδεικνύουν. Ο Χριστός μας είπε να “Ερευνάμε τις Γραφές”. Μ’ άλλα λόγια, να αναζητούμε τις αποδείξεις. Εδώ ο ίδιος ο μαθητής του Χριστού Θωμάς, που είδε ολοζώντανο τον αναστημένο Χριστό μπροστά του, “απαίτησε” απόδειξη των πληγών Του και ο Χριστός το έκανε χωρίς εκείνος κάν να το ζητήσει. “Βάλε τον δάκτυλον σου υπό τον τύπον των ίλων” είπε και του άπλωσε τα χερια Του να τα δεί ο αμφισβητών μαθητής του.

Εν πάσειπεριπτώσει, μακάρι ο αρθρογράφος του άρθρου να λέει την αλήθεια. Εγώ προσωπικά, κρατώ μια ουδέτερη στάση ως επιστήμων και καθηγητής σε όλα όσα γράφονται στο κείμενο.

Πρόλογος από τον ΔΙΟΔΟΤΟ

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, θυμήθηκα, εκεί στα μέσα περίπου της δεκαετίας του ’80, τί τρόμο μάς είχαν δημιουργήσει με δύο ταινίες.

Την “Επόμενη Μέρα (1983)” και την “Όταν φυσσάει ο άνεμος (1986)”.

Στην δεύτερη μάλιστα, η διαφημιστική καμπάνια διέδιδε ότι φτιάχτηκε ως κινούμενο σχέδιο για να μην υποστεί ισχυρό σοκ ο κόσμος.

Έχουν φτιαχτεί κι άλλες πολλές σχετικές ταινίες. Η πρώτη βέβαια ήταν του Στάνλεϋ Κιούμπρικ Dr. Strangelove (1964) , η οποία τουλάχιστον προωθήθηκε ως μαύρη κωμωδία. Θεωρώ ότι όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι η εξωφρενική αλήθεια και το υποψιαζόμουν από καιρό.

Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν με ενεργό σύνδεσμο 15 παραπομπές. Το πρωί ίσχυαν όλες. Πριν από λίγο, η τελευταία εξαφανίστηκε. Μπορεί μέχρι να τελειώσετε το άρθρο.. να εξαφανιστούν κι άλλες. Και δεν ξέρω για τα βίντεο. Το μπλογκ μας είναι από αυτά που παρακολουθούνται στενά. Έχει συμβεί 10 φορές τουλάχιστον να εξαφανίζονται από το γιουτιούμπι βίντεο που είχαμε αναρτήσει λίγες ώρες πριν. Απολαύστε λοιπόν το άρθρο της.. “ραδιενεργοπυρηνικής απάτης”, και να ευχαριστήσουμε τον σχολιαστή μας Υπερίων που μάς το πρότεινε.

Μεταφερθείτε στον ΔΙΟΔΟΤΟ κλικάροντας ΕΔΩ

https://www.pirinoslogios.com

loading...