Ο Ηγεμόνας διατάζει την Ευρώπη

Το ελβετικό ρολόιτης «ειρήνης» ήρθε-παρήλθε και ο νικητής ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν χρειάστηκε καν να συστηθεί.

 

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197

Κανείς από τους Μεγάλους Ηθοποιούς δεν το χρειαζόταν. Ή, εάν έστελναν τους απεσταλμένους τους, υπήρχε μια σημαντική άρνηση να υπογράψουν την ανόητη τελική δήλωση – όπως συμβαίνει με τα μέλη των BRICS, τη Βραζιλία, την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Νότια Αφρική.

Χωρίς BRICS, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορεί να κάνει η συλλογική Δύση –δηλαδή ο Ηγεμόνας και οι ανάμεικτοι υποτελείς της– για να αλλάξει τη σκακιέρα του πολέμου με πληρεξούσια στην Ουκρανία.

Στην προσεκτικά βαθμονομημένη ομιλία του προς τους διπλωμάτες και την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Πούτιν περιέγραψε μια απίστευτα νηφάλια και στρατηγική προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος της Ουκρανίας. Στο πλαίσιο του πράσινου φωτός για κλιμάκωση που έδωσε ο Ηγεμόνας –στην πράξη επί αρκετών μηνών– στο Κίεβο για να επιτεθεί βαθύτερα στη Ρωσική Ομοσπονδία, η προσφορά του Πούτιν ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρη.

Πρόκειται για άμεση προσφορά προς τον Ηγεμόνα και τη συλλογική Δύση, γιατί ο ηθοποιός με το ιδρωμένο μπλουζάκι στο Κίεβο, εκτός από παράνομος, είναι και εντελώς ασήμαντος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ΝΑΤΟ –μέσω του επιληπτικού νορβηγικού κομματιού ξύλου– έχει ήδη διακηρύξει την άρνησή του να διαπραγματευτεί, ακόμη και όταν ορισμένα σχετικά αφυπνισμένα μέλη του Verkhovna Rada (ουκρανικό κοινοβούλιο) άρχισαν να συζητούν την προσφορά, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δούμας Vyacheslav Volodin.

Η Μόσχα θεωρεί ότι το Verkhovna Rada είναι η μόνη νόμιμη οντότητα στην Ουκρανία – και η μόνη με την οποία θα ήταν δυνατή η επίτευξη συμφωνίας.

Ο Ρώσος εκπρόσωπος στον ΟΗΕ, Vasily Nebenzya, μπήκε κατευθείαν στο θέμα – διπλωματικά: αν απορριφθεί η γενναιόδωρη πρόταση, οι συνθήκες για την έναρξη των διαπραγματεύσεων θα είναι « διαφορετικές » την επόμενη φορά. Και « πολύ πιο δυσμενές », σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας, Αντρέι Καρταπόλοφ.

Ενώ ο Nebenzya τόνισε ότι αν αρνηθεί, η συλλογική Δύση θα φέρει την πλήρη ευθύνη για τη συνεχιζόμενη αιματοχυσία, ο Kartapolov εξέτασε τη Μεγάλη Εικόνα: Ο πραγματικός στόχος της Ρωσίας είναι να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ασφαλείας για τον ευρασιατικό χώρο.

Και αυτό, φυσικά, είναι ανάθεμα για τις ηγεμονικές ελίτ.

Το όραμα ασφαλείας του Πούτιν για την Ευρασία χρονολογείται από εκείνη τη θρυλική ομιλία στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου το 2007. Σήμερα, με τη σταθερή πρόοδο ενός νέου, μη αναστρέψιμου συστήματος πολυεθνικών διεθνών σχέσεων, κόμβου (τα πλάγια γράμματά μου) και πολυκεντρικά, το Κρεμλίνο πιέζει για μια επείγουσα λύση – δεδομένης της εξαιρετικά επικίνδυνης κλιμάκωσης των τελευταίων μηνών.

Για άλλη μια φορά, ο Πούτιν έπρεπε να υπενθυμίσει στους κωφούς, άλαλους και τυφλούς το προφανές:

« Οι εκκλήσεις να επιβληθεί στρατηγική ήττα στη Ρωσία, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων, καταδεικνύουν τον ακραίο τυχοδιωκτισμό των δυτικών πολιτικών. Είτε δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της απειλής που δημιουργούν οι ίδιοι, είτε απλώς διακατέχονται από την πίστη στη δική τους ασυλία και αποκλειστικότητα. Και οι δύο περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδία ».

Παραμένουν κωφοί, άλαλοι και τυφλοί.

Μια πρόταση που δεν λύνει τίποτα;

Η πρόταση του Πούτιν αποτελεί αντικείμενο έντονης συζήτησης στους ενημερωμένους κύκλους της Ρωσίας. Οι επικριτές το αποκαλούν συνθηκολόγηση – που επιβλήθηκε από ορισμένους σημαίνοντες ολιγάρχες και επιχειρηματικούς κύκλους, εχθρικούς σε έναν «οιονεί πόλεμο» (το προτιμώμενο σύνθημα) που συνεχίζει να πιέζει την αναπόφευκτη απεργία αποκεφαλισμού.

Οι επικριτές ισχυρίζονται ότι η στρατιωτική στρατηγική υποτάσσεται πλήρως στην πολιτική στρατηγική. Αυτό θα εξηγούσε τα σοβαρά προβλήματα που συναντώνται στη Μαύρη Θάλασσα και την Υπερδνειστερία: το κέντρο της πολιτικής εξουσίας αρνείται να κατακτήσει τον υπ’ αριθμόν ένα οικονομικό/στρατιωτικό στόχο, δηλαδή την Οδησσό.

Επιπλέον, οι αλυσίδες εφοδιασμού όπλων της Ουκρανίας δεν διαταράσσονται σωστά.

Η κύρια κριτική είναι ότι «αργεί πάρα πολύ». Απλώς πάρτε το παράδειγμα της Μαριούπολης.

Το 2014, η Μαριούπολη αφέθηκε υπό τον έλεγχο συμμοριών Ναζί-Μπαντεριστών ως μέρος μιας οικονομικής συμφωνίας με τον Ρινάτ Αχμέτοφ, τον ιδιοκτήτη των εργοστασίων Azovstal. Αυτή είναι μια κλασική περίπτωση ολιγαρχών και χρηματοδότων που υπερτερούν στρατιωτικών στόχων.

Η γενναιοδωρία του Πούτιν, ορατή σε αυτή την τελευταία προσφορά ειρήνης, πυροδοτεί επίσης έναν παραλληλισμό με αυτό που συνέβη στη Νταράα στη Συρία: η Ρωσία διαπραγματεύτηκε επίσης αυτό που με την πρώτη ματιά έμοιαζε με ειρηνευτική συμφωνία. Ωστόσο, η Dara’a παραμένει μια ζώνη χάους, εξαιρετικά βίαιη, όπου Σύροι και Ρώσοι στρατιώτες κινδυνεύουν.

Η κατάσταση γίνεται πολύ λεπτή όταν η τρέχουσα πρόταση απλώς ζητά από το ΝΑΤΟ να μην καταπατήσει το έδαφος του Κιέβου, ενώ το τελευταίο εξουσιοδοτεί να έχει στρατό, με βάση τις (αποτυχημένες) διαπραγματεύσεις του Απριλίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι επικριτές λένε επίσης ότι ο Πούτιν φαίνεται να πιστεύει ότι η πρόταση θα επιλύσει τον πόλεμο. Όχι πραγματικά. Μια πραγματική εκστρατεία αποναζοποίησης εκτείνεται δεκαετίες και περιλαμβάνει τα πάντα, από την πλήρη αποστρατιωτικοποίηση έως την εξάλειψη των εστιών εξτρεμιστικής ιδεολογίας. Μια αληθινή πολιτιστική επανάσταση.

Η τρέχουσα κλιμάκωση είναι ήδη σύμφωνη με τις εντολές που δίνονται από την αραιή πλουτοκρατία που στην πραγματικότητα διευθύνει την εκπομπή για τους αγγελιοφόρους – και τους πράκτορες: οι ναζιστικές-μπαντεριστικές συμμορίες θα εξαπολύσουν έναν πόλεμο του τρόμου στη Ρωσία για χρόνια. Από ουκρανικό έδαφος. Όπως ακριβώς το Ιντλίμπ στη Συρία παραμένει ένα περιβάλλον που ευνοεί την τρομοκρατία.

Το αρχείο της Οδησσού

Η στρατηγική του Πούτιν μπορεί να βασίζεται σε κάτι που λείπει από τους επικριτές του. Η επιθυμία του για επιστροφή στην ειρήνη και την αποκατάσταση υγιών σχέσεων με το Κίεβο και τη Δύση πρέπει να είναι τέχνασμα, γιατί είναι ο πρώτος που ξέρει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Είναι σαφές ότι το Κίεβο δεν θα παραχωρήσει οικειοθελώς εδάφη: αυτά θα πρέπει να κατακτηθούν στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, το ΝΑΤΟ απλά δεν μπορεί να υπογράψει την κοσμική του ταπείνωση στη διακεκομμένη γραμμή, αποδεχόμενος ότι η Ρωσία θα πάρει αυτό που ζητούσε από τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο πρώτος – διπλωματικός – στόχος του Πούτιν, ωστόσο, έχει ήδη επιτευχθεί. Έδειξε ξεκάθαρα στην Παγκόσμια Πλειοψηφία ότι ήταν έτοιμος να επιλύσει το δίλημμα σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ενώ το ΝΑΤΟ, ανησυχημένο, συνέχιζε να φωνάζει «Πόλεμος!». κάθε δύο λεπτά.

Ο Ηγεμόνας θέλει πόλεμο; Θα είναι λοιπόν πόλεμος, μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.

Και αυτό μας φέρνει στην υπόθεση της Οδησσού.

Ο Πούτιν, και αυτό είναι απαραίτητο, δεν είπε τίποτα για την Οδησσό. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Κιέβου να κρατήσει την Οδησσό. Εάν η πρόταση ειρήνης απορριφθεί οριστικά, η Οδησσός θα είναι στην επόμενη λίστα με τα αδιαπραγμάτευτα σημεία.

Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χτύπησε για άλλη μια φορά το καρφί στο κεφάλι: « Ο Πούτιν είναι υπομονετικός. Όσοι έχουν αυτιά θα ακούσουν, όσοι έχουν μυαλό θα καταλάβουν ».

Δεν πρέπει να περιμένουμε να προκύψουν λειτουργικοί εγκέφαλοι στη Δύση. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν επιβεβαίωσε ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τεράστιες εγκαταστάσεις στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία για να « συντονίσει τη μεταφορά όπλων στην Ουκρανία ».

Προσθέστε σε αυτό το επιληπτικό νορβηγικό ξύλο που δηλώνει ότι το ΝΑΤΟ «συζητά» να φέρει τα πυρηνικά του όπλα σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας « ενόψει της αυξανόμενης απειλής από τη Ρωσία και την Κίνα ».

Για άλλη μια φορά, ο γέρος Stolty αποκαλύπτει το παιχνίδι: πρόκειται για την παράνοια του Ηγεμόνα απέναντι στις δύο κύριες «υπαρξιακές απειλές», τη στρατηγική συνεργασία Ρωσίας-Κίνας. Δηλαδή, οι ηγέτες των BRICS συντονίζουν τη δράση τους υπέρ ενός πολυπολικού, πολυκόμβου (τα πλάγια μου) και «αρμονικού» (σύμφωνα με την ορολογία του Πούτιν) κόσμου.

Η κλοπή ρωσικών χρημάτων είναι νόμιμη

Στη συνέχεια, υπάρχει η κατάφωρη κλοπή ρωσικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων.

Στο θλιβερό τους θέαμα στην Απουλία της νότιας Ιταλίας, οι G7 – παρουσία του παράνομου ηθοποιού με το ιδρωμένο μπλουζάκι – συμφώνησαν να παράσχουν επιπλέον δάνεια 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, χρηματοδοτούμενα από τόκους παγωμένων και, στην πράξη, κλεμμένων Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία.

Με άψογα στριμμένη λογική, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni –της οποίας η αλλαγή μαλλιών και γκαρνταρόμπας δεν ίσχυε για τον εγκέφαλό της– δήλωσε ότι η G7 « δεν θα κατάσχει τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας » . ” Μιλάμε για τους τόκους που συγκεντρώνουν με την πάροδο του χρόνου .”

Όταν πρόκειται για οικονομικές απάτες, αυτό είναι κάτι το όμορφο.

Ουσιαστικά, ο κύριος πελάτης (ο Ηγεμόνας) και το όργανό του (η ΕΕ) επιχειρούν να συγκαλύψουν την πραγματική κλοπή αυτών των «παγωμένων» ρωσικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων σαν να επρόκειτο για νομική συναλλαγή.

Η ΕΕ θα μεταφέρει τα «παγωμένα» περιουσιακά στοιχεία – περίπου 260 δισεκατομμύρια δολάρια – ως εγγύηση για το δάνειο των ΗΠΑ. Αυτό είναι το όλο θέμα, γιατί μόνο τα έσοδα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία δεν θα ήταν αρκετά για τη διασφάλιση του δανείου.

Η κατάσταση είναι ακόμη πιο σύνθετη. Αυτά τα κεφάλαια δεν θα φύγουν από την Ουάσιγκτον για το Κίεβο. θα μείνουν στην πόλη προς όφελος του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος για την κατασκευή ακόμη περισσότερων όπλων.

Έτσι, η ΕΕ κλέβει τα περιουσιακά στοιχεία, με ένα αδύναμο νομικό πρόσχημα (η Janet Yellen είπε ήδη ότι ήταν εντάξει) και τα μεταφέρει στις ΗΠΑ. Η Ουάσιγκτον είναι ασφαλής αν όλα πάνε στραβά – όπως θα γίνει.

Μόνο ένας ανόητος θα πίστευε ότι οι Αμερικανοί θα χορηγούσαν ένα μεγάλο δάνειο σε μια de facto χώρα 404 της οποίας το δημόσιο χρέος βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Η βρώμικη δουλειά επαφίεται στους Ευρωπαίους: εναπόκειται στην ΕΕ να αλλάξει το καθεστώς των κλεμμένων/«παγωμένων» περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας σε εξασφαλίσεις.

Και περιμένετε τον τελευταίο λεπτό ελιγμό. Όλο αυτό το σχέδιο αφορά την Euroclear, στο Βέλγιο, όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των ρωσικών κεφαλαίων. Ωστόσο, δεν ήταν το Βέλγιο, ούτε καν οι ευρωκράτες, που πήραν την απόφαση να στήσουν αυτή την απάτη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Αυτή είναι μια απόφαση της G7 που επιβλήθηκε από τον Ηγεμόνα. Το Βέλγιο δεν είναι καν μέρος της G7. Ωστόσο, τελικά, είναι η «αξιοπιστία» της ΕΕ στο σύνολό της που θα υπονομευτεί σε όλη την παγκόσμια πλειοψηφία.

Και οι κωφοί, άλαλοι και τυφλοί, όπως θα περίμενε κανείς, δεν το γνωρίζουν καν.

του Mikhail Gamandiy-Egorov

Η διάσκεψη για την ειρήνη στην Ουκρανία που διοργανώθηκε στην Ελβετία και στην οποία τα δυτικά καθεστώτα είχαν εναποθέσει μεγάλες ελπίδες προκειμένου να κινητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες υπέρ του δυτικού σχεδίου, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από προφανές φιάσκο. Ένα φιάσκο που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την οργή της δυτικής προπαγάνδας προς τα έθνη των BRICS και τον Παγκόσμιο Νότο.

Η αποτυχία των δυτικών καθεστώτων είχε ουσιαστικά ξεκινήσει ακόμη και πριν από την έναρξη της λεγόμενης ελβετικής διάσκεψης, στην οποία δεν είχε προσκληθεί η Ρωσία. Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή: να επιχειρηθεί, για άλλη μια φορά, από τη ΝΑΤΟ-δυτική πλευρά, να παρουσιαστεί το ρωσικό κράτος ως «απομονωμένο» και να επιβληθεί το δυτικό σχέδιο στο ουκρανικό ζήτημα.

Από τις 160 χώρες που προσκλήθηκαν, μόνο λίγο περισσότερες από τις μισές ήταν παρούσες, συμπεριλαμβανομένων μόνο πενήντα αρχηγών κρατών, που αντιπροσώπευαν σχεδόν αποκλειστικά δυτικά καθεστώτα, και μερικές θυγατρικές πιστές στα συμφέροντα της πλανητικής μειονότητας και εκείνων που νοσταλγούν τη μονοπολικότητα. Επιπλέον, η εν λόγω ομάδα δεν αντιπροσωπεύει σχεδόν τίποτα ως προς το δημογραφικό βάρος σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Κίνα, της οποίας η παρουσία ήταν ευρέως επιθυμητή, αγνόησε εντελώς το εν λόγω «γεγονός». Χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, που συμμετείχαν, ισχυρίστηκαν ότι χωρίς την παρουσία της Ρωσίας, το ειρηνευτικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Ταυτόχρονα και υπό την πίεση ορισμένων χωρών του Παγκόσμιου Νότου, το σημείο της «απαίτησης» για απόσυρση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αφαιρέθηκε από το κείμενο της τελικής ανακοίνωσης της διάσκεψης, επισημαίνοντας σημεία επί της διαδικασίας γενικά χωρίς πραγματική αξία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. 13 χώρες, όλες μη δυτικές, έχοντας συμμετάσχει στην ελβετική εκδήλωση, δεν συμμετείχαν στην υπογραφή του τελικού ανακοινωθέντος. Συγκεκριμένα, Σαουδική Αραβία, Ινδία, Νότια Αφρική, Βραζιλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Μεξικό, Μπαχρέιν, Λιβύη, Κολομβία, Βατικανό και Αρμενία. Και τα τελευταία νέα είναι ότι το Ιράκ και η Ιορδανία, που αρχικά ανακοινώθηκαν ως υπογράφοντες, αποδείχθηκαν επίσης ότι ήταν μεταξύ των μη υπογράφων. Αφήνοντας μεταξύ των υπογραφόντων, μια προφανή παγκόσμια μειονότητα και ένα από τα καλύτερα «δώρα» στα ΝΑΤΟ-δυτικά καθεστώτα.

Το πρακτορείο  Bloomberg  σημειώνει  από την πλευρά του ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δεν κατάφερε να πείσει πολλές βασικές χώρες του Παγκόσμιου Νότου, ρίχνοντας σκιά στην προσπάθειά του να διευρύνει τη διεθνή υποστήριξη προς την Ουκρανία. Προφανώς, η δυτική προπαγάνδα ψεύδεται επειδή δεν είναι το καθεστώς ανδρείκελου του Κιέβου, του οποίου ο πρόεδρος δεν έχει πια καμία νομιμότητα, αφού η προεδρική του θητεία έχει λήξει, που ήταν ο εμπνευστής, ήταν απλώς ένας εκτελεστής εξωτερικών εντολών, αλλά ακριβώς η Δύση που απέτυχε για να λάβετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Το ίδιο άρθρο υπενθυμίζει ότι η Κίνα, έχοντας αποφύγει εντελώς οποιαδήποτε συμμετοχή στην εν λόγω ελβετική διάσκεψη, καθώς και η Βραζιλία, έχοντας στείλει μόνο έναν παρατηρητή, συμπληρώνουν τις «λεγόμενες χώρες BRICS» που ήταν απαραίτητες για να «στρατολογηθούν» ως σύμμαχοι στην προσπάθεια να απομονώσει τη Ρωσία. Ο τόνος είναι ξεκάθαρος, δεν είναι πια καν η πικρία, αλλά η οργή του μικρού δυτικού κόσμου, οι BRICS είναι πράγματι μια μεγάλη παγκόσμια δύναμη που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε ισχύ, και όχι «εαυτούς». Το λεγόμενο είναι ακριβώς η πλανητική μειονότητα που ονομάζεται Δύση. Και αν τα δυτικά καθεστώτα μπορούν σίγουρα ακόμα να στρατολογήσουν μερικά καθεστώτα μαριονέτες και υπεργολάβους, έναντι των BRICS η παγκόσμια μειονότητα παραμένει ολοένα και πιο ανίσχυρη.

Τέλος, μερικά ακόμη σημαντικά σημεία. Η ελβετική διάσκεψη ήταν στην πραγματικότητα καταδικασμένη σε αποτυχία από την αρχή. Πρώτον, λόγω του επιθυμητού στόχου, να προσπαθήσει να αποκλείσει τη Ρωσία με την ελπίδα να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ενάντια στη Μόσχα. Το αποτέλεσμα που λήφθηκε ήδη περιγράφηκε παραπάνω. Δεύτερον, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τις ρωσικές αρχές, ιδίως μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, η Ελβετία δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή υποψήφια για να μπορέσει να φιλοξενήσει τέτοιες «πρωτοβουλίες». Έχοντας χάσει το καθεστώς της ως «ουδέτερης χώρας» για αρκετό καιρό, και ως υποτιθέμενος εκπρόσωπος των συμφερόντων της δυτικής παγκόσμιας μειονότητας, μιας δυτικής μειονότητας στην οποία ανήκει πλήρως.

Τρίτον, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επανέλαβε πρόσφατα τις προϋποθέσεις για ειρήνη. Πράγματι, αυτές οι συνθήκες δεν είναι πλέον αυτές του 2022 γιατί τα πράγματα έχουν εξελιχθεί, τόσο στο στρατιωτικό μέτωπο όσο και σε άλλες πτυχές. Όλα αυτά δεν είναι προς όφελος του άξονα ΝΑΤΟ-Δύσης. Σε περίπτωση άρνησης αυτών των όρων, οι επόμενες θα είναι επίσης διαφορετικές από αυτές που ανακοινώνονται σήμερα, με βάση τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις.

Το τελευταίο σημείο είναι το εξής: η Δύση πρέπει να αντιμετωπίσει μια πολύ σκληρή πραγματικότητα για τους υποκριτές και τους αλαζόνες που την εκπροσωπούν. Δηλαδή ότι τα συμφέροντα της δυτικής πλανητικής μειονότητας κάθε άλλο παρά είναι συμφέροντα της παγκόσμιας πλειοψηφίας. Και αυτό είναι κάτι με το οποίο ο μικρός δυτικός κόσμος θα πρέπει να ζήσει από εδώ και στο εξής. Είτε το αρνηθούμε είτε όχι, αυτό δεν θα αλλάξει τη σύγχρονη πραγματικότητα, καθώς και τη μελλοντική πραγματικότητα, στο πλαίσιο της διεθνούς πολυπολικής τάξης.

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ME ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ-ΑΚΛΗΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΕΣΟΔΑ. ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΕΣΤΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΠΙΘΜΥΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. 

 

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥTILENEPRESS ; 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

 

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

 

πηγή: Continental Observer

loading...