Οι BRICS βαραίνουν την Παλαιστίνη.

ΜΟΣΧΑ – Κάτι ασυνήθιστου μεγέθους συνέβη στη Μόσχα στις 23 Μαΐου.  Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν Hamad bin Isa Al Khalifa ζήτησε προσωπικά από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στη διοργάνωση μιας ειρηνευτικής διάσκεψης για την Παλαιστίνη, στην οποία η Ρωσία θα είναι το πρώτο μη αραβικό έθνος που θα προσκληθεί.

 

Ο Αλ Χαλίφα και ο Πούτιν είχαν δύο γύρους συζητήσεων – ο ένας εκ των οποίων έκλεισε – κατά τους οποίους το επίκεντρο ήταν πάντα η Παλαιστίνη. Ο μονάρχης του Μπαχρέιν σημείωσε ότι σε μια σπάνια επίδειξη ενότητας, ο αραβικός κόσμος συγκέντρωσε επιτέλους σε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα. Υπονοήθηκε ότι η Ρωσία επιλέχθηκε στη συνέχεια ως ο πιο αξιόπιστος μεσολαβητής για τον τερματισμό της βίαιης σύγκρουσης.

Το Μπαχρέιν –και ο Αραβικός Σύνδεσμος– αναγνωρίζουν ότι η θέση της Ρωσίας επικεντρώνεται γύρω από αυτό που ο Πούτιν είχε προηγουμένως ορίσει ως «φόρμουλα του ΟΗΕ»: ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Αυτή είναι η θέση των εθνών των BRICS-10 και σχεδόν ολόκληρης της Παγκόσμιας Πλειοψηφίας. Είναι κρίσιμο, επίσης,  η κοινή θέση της Κίνας και του αραβικού κόσμου,  που επιβεβαιώθηκε στο Πεκίνο μόλις μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση Ρωσίας-Μπαχρέιν.

Το πρόβλημα είναι πώς θα εφαρμοστεί η «φόρμουλα» όταν ο ηγεμόνας των ΗΠΑ, ο άνευ όρων σύμμαχος του Ισραήλ, έχει μια εικονική ασφυξία στα Ηνωμένα Έθνη.

Μέχρι το 2020, καθώς το Τελ Αβίβ ανακοίνωνε ανοιχτά την αναπόφευκτη προσάρτηση της Δυτικής Όχθης, οι Συμφωνίες του Αβραάμ έσπαζαν ένα μεγάλο αραβικό ταμπού για την ανοιχτή υποστήριξη του Ισραήλ, μέσω των συμφωνιών ομαλοποίησης που υπέγραψαν στην Ουάσιγκτον το Μπαχρέιν, τα ΗΑΕ, το Μαρόκο και το Σουδάν.

Πριν από εννέα μήνες, η Παλαιστίνη ήταν ουσιαστικά απομονωμένη και προοριζόταν να εξαφανιστεί μέσω των ήρεμων ισραηλινών πολιτικών για να εξαναγκάσει σταδιακά την απέλαση. Αλλά μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη μιας γενοκτονίας που διαπράχθηκε με το φως της ημέρας, σε βίντεο. Σήμερα, η στρατηγική συνεργασία Ρωσίας-Κίνας, οι BRICS και η Παγκόσμια Πλειοψηφία έχουν κινητοποιηθεί για να κατοχυρώσουν την Παλαιστίνη ως κυρίαρχο κράτος – πιστό στην πρόσφατη υπερπλειοψηφική ψήφο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για αποδοχή της Παλαιστίνης ως μέλος του ΟΗΕ.

Θα είναι ένας μακρύς, ελικοειδής και ακανθώδης δρόμος που έχει τη δυνατότητα να χωρίσει τον κόσμο στα δύο.

Ο Λαβρόφ τα λέει όλα

Το φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την περασμένη εβδομάδα πρόσφερε τρία κρίσιμα μηνύματα στην Παγκόσμια Πλειοψηφία, επικεντρωμένα στους BRICS. Η ουσία των συνεδριάσεων μπορεί να ήταν η γεωοικονομία, αλλά ένα αναπόφευκτο πλέον μήνυμα υποστήριξης προς την Παλαιστίνη μπήκε στο περιθώριο.

Μετά από μια επιτροπή που φαινομενικά συζητούσε την  προσφορά και τη ζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου , και η οποία έθιξε τον πρωταρχικό ρόλο της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα κατά της γενοκτονίας της Γάζας, η υποστήριξη για την Παλαιστίνη, ανάμεσα σε φιλικά χαμόγελα (αλλά εκτός αρχείου), ήταν εμφατική από όλοι – από τον γενικό γραμματέα του ΟΠΕΚ Haitham al-Ghais μέχρι τον υπουργό Ενέργειας των ΗΑΕ Suhail Mohamed al-Mazrouei.

Το ίδιο σε ένα  πάνελ Ρωσίας-Ομάν  , προερχόμενο από τον Υπουργό Εμπορίου Qais bin Mohammed bin Moosa al-Yousef.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η παλαιστινιακή τραγωδία αναφέρθηκε λεπτομερώς –στα σημεία 34 και 35– στην  κοινή δήλωση των 10 Υπουργών Εξωτερικών των BRICS , οι οποίοι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για πρώτη φορά στο Νίζνι Νόβγκοροντ, προετοιμάζοντας το εξαιρετικά σημαντικό ετήσια σύνοδος κορυφής BRICS τον προσεχή Οκτώβριο στο Καζάν, υπό τη ρωσική προεδρία. Τρία πολύ σημαντικά σημεία επισημάνθηκαν εκεί:

Πρώτον, οι Υπουργοί «επιβεβαίωσαν την απόρριψή τους για οποιαδήποτε απόπειρα που στοχεύει στον βίαιο εκτοπισμό, εκδίωξη ή μεταφορά του παλαιστινιακού λαού από τη γη του». Δεύτερον, συλλογικά «εξέφρασαν σοβαρή ανησυχία για τη συνεχιζόμενη κραυγαλέα περιφρόνηση του διεθνούς δικαίου, του Χάρτη του ΟΗΕ, των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των εντολών του Δικαστηρίου». Και τρίτον, οι δέκα υπουργοί Εξωτερικών:

«Επαναβεβαίωσαν την υποστήριξή τους για την πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης στα Ηνωμένα Έθνη και επανέλαβαν την ακλόνητη δέσμευσή τους στο όραμα της λύσης των δύο κρατών που βασίζεται στο διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ψηφισμάτων του ΣΑΗΕ και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και της Αραβικής Ειρηνευτικής Πρωτοβουλίας που περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας κυρίαρχης, ανεξάρτητης και βιώσιμο Κράτος της Παλαιστίνης σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα του Ιουνίου 1967 με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά της που ζουν δίπλα δίπλα σε ειρήνη και ασφάλεια με το Ισραήλ».

Αυτό είναι το BRICS που μιλά με μία φωνή – συμπεριλαμβανομένων, κυρίως, των εκπροσώπων των μεγάλων κρατών με μουσουλμανική πλειοψηφία: του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΑΕ. και την Αίγυπτο.

Στη συνέχεια, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε μια διευρυμένη σύνοδο BRICS  που ορίστηκε ως BRICS+/BRICS Outreach, πρόσφερε επιπλέον, σημαντικό πλαίσιο.

«Πραγματοποιήσαμε μια ενδοπαλαιστινιακή συνάντηση στη Μόσχα. Το κάναμε αυτό επανειλημμένα. Την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε στα  τέλη Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους , όλες οι παλαιστινιακές φατρίες, συμπεριλαμβανομένων της Χαμάς και της Φατάχ, ήταν παρούσες. Για πρώτη φορά, μια εκδήλωση αυτού του είδους ολοκληρώθηκε με την έγκριση κοινής δήλωσης στην οποία όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Χαμάς, εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να ενώσουν τις τάξεις των Παλαιστινίων στη βάση της πλατφόρμας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Προηγουμένως, δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί αυτό».

Ο Λαβρόφ εξήγησε γιατί, για τη Ρωσία, είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η Παλαιστινιακή ενότητα:

«Μόνο μια ενωμένη Παλαιστίνη μπορεί να είναι εταίρος στις διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στην επίτευξη του μέγιστου επιθυμητού αποτελέσματος. Όσο οι Παλαιστίνιοι είναι διχασμένοι, αυτό είναι απίθανο να λειτουργήσει. Τώρα, χωρίς Παλαιστίνιους, αρχίζουν να σκέφτονται τι θα κάνουν στη συνέχεια με τη Λωρίδα της Γάζας: είτε να δημιουργήσουν κάποιο είδος προτεκτοράτου των αραβικών χωρών, είτε να εισαγάγουν κάποιο είδος ειρηνευτικής δύναμης, είτε να δηλώσουν τεχνητά ότι αυτά θα είναι εδάφη. διοικείται από την Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή. Όλες αυτές είναι πρωτοβουλίες που επιβάλλονται από εξωτερικούς παράγοντες».

Και αυτό μας φέρνει στον πυρήνα της ρωσικής θέσης: «Το πιο σημαντικό στοιχείο της μακροπρόθεσμης πολιτικής μας σε αυτόν τον τομέα θα είναι η υποστήριξη του κινήματος για τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους σε πλήρη συμμόρφωση με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ».

Πώς να απαντήσετε “συμμετρικά”

Όλα τα παραπάνω συνοψίζουν την προσεκτικά βαθμονομημένη, επίσημη ρωσική θέση. Η Μόσχα αποστρέφεται την αδιάκοπη, παράλογη κλιμάκωση του Ισραήλ, ενώ οι προτάσεις για κατάπαυση του πυρός είναι σε αφθονία. Ταυτόχρονα, δεν θα πάρει μέρος – είτε με τη Χαμάς είτε με τον Ανσαράλα της Υεμένης. Είναι μια συναίνεση που οι διπλωμάτες και οι Ρώσοι αναλυτές εκφράζουν τακτικά: η Ρωσία δεν θα μπει σε πόλεμο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά όταν πολεμά μια υπαρξιακή απειλή ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ακριβώς στα δυτικά της σύνορα.

Μετά τις απαντήσεις του Πούτιν στο Q&A μετά την ομιλία του στην ολομέλεια της Αγίας Πετρούπολης, μαίνεται η συζήτηση σχετικά με το τι είδους «συμμετρικές» απαντήσεις θα έφερνε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας για να αντικρούσει το πράσινο φως του ΝΑΤΟ για χτυπήματα με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο εσωτερικό του Ρωσική Ομοσπονδία.

Η Δυτική Ασία, όπως ήταν αναμενόμενο, χαρακτηρίζεται από το αγαπημένο σενάριο: προηγμένα όπλα κρούσης που αναπτύσσονται στη Συρία, που περιγράφονται ως «συριακά όπλα» για να αντικατοπτρίζουν την υπονόμευση των «ουκρανικών όπλων» της Δύσης. Αυτά θα συμπληρώσουν τα όπλα που έχουν ήδη αναπτυχθεί στις βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς της Ρωσίας  – που καλύπτουν την Ανατολική Μεσόγειο, τον Λίβανο, το Ισραήλ και τις αμερικανικές βάσεις στην Ιορδανία, την κατεχόμενη Συρία και το κατεχόμενο Ιράκ – και θα λειτουργούν από ρωσικό προσωπικό, όπως και το προσωπικό των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ». Ουκρανικά όπλα.

Ένα αγκάθι των BRICS

Τώρα ερχόμαστε στο αγκάθι στη σύνθεση λουλουδιών BRICS – Σαουδική Αραβία.

Ένας αποδιοργανωμένος Λευκός Οίκος και αμερικανικό Deep State φαίνεται ότι βρήκαν μια φόρμουλα για να απογαλακτίσουν το Ριάντ από τον νέο ρόλο του ως ισχυρού παίκτη των BRICS: μια αμυντική συνθήκη ορόσημο, που ονομάστηκε Συμφωνία Στρατηγικής Συμμαχίας, στα φτερά εν αναμονή της επισημοποίησης των σχέσεων του Ριάντ με το Τελ Αβίβ.

Η Συμφωνία Στρατηγικής Συμμαχίας θα πρέπει να λάβει πλειοψηφία δύο τρίτων στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ωστόσο, η επιμονή στην «ομαλοποίηση με το Ισραήλ» μπορεί κάλλιστα να σκοτώσει τη συμφωνία, καθώς ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MbS) έχει τώρα επιλογές να εξετάσει προσεκτικά, όχι μόνο σχετικά με την τραγωδία της Γάζας, αλλά και για τις νέες συμμαχίες του BRICS.

Η επίσημη θέση του Ριάντ για την Παλαιστίνη συνδέεται με τους BRICS. τέλος του πολέμου/γενοκτονία στη Γάζα και την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Και κάθε κόκκος άμμου στα εδάφη του Ισλάμ γνωρίζει πλήρως ότι ένα Τελ Αβίβ που κυβερνάται από έναν εθνοκεντρικό όχλο εξτρεμιστών δεν θα δεχτεί μια λύση δύο κρατών.

Επιπλέον, μια στρατιωτική συμμαχία Σαουδικής Αραβίας-ΗΠΑ είναι εντελώς ασυμβίβαστη με το να γίνει το Ριάντ μέλος με επιρροή των BRICS. Αντίθετα, οι κινήσεις της σκακιέρας υποδεικνύουν αργά ή γρήγορα μια πιθανή στρατιωτική συμμαχία της Παγκόσμιας Πλειοψηφίας για να αντισταθμίσει τον κλιμακούμενο πόλεμο ΗΠΑ/ΝΑΤΟ – Υβριδικό και άλλο – ενάντια στην ανατολή ενός πολυκομβικού , πολυκεντρικού και κατά την ορολογία του Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη, «αρμονικής» πολυπολικής κόσμος.

Προσθέστε σε αυτό τη λήξη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα της συμφωνίας ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας που υπογράφηκε πριν από 50 χρόνια για την καθιέρωση του πετροδολαρίου, ουσιαστικά σε αντάλλαγμα για την αμερικανική στρατιωτική προστασία.

Ήδη πέρυσι το Ριάντ είχε ξεκαθαρίσει ότι η συμφωνία δεν θα ανανεωνόταν όταν έκλεισε μια συμφωνία με την Κίνα βασισμένη στο εμπόριο ενέργειας χρησιμοποιώντας το πετρογιουάν.

Θεωρητικά, λοιπόν, προχωράμε περαιτέρω προς την κατάρρευση του πετροδολαρίου, σε συνδυασμό με την επέκταση του ψηφιακού γουάν. Η Κεντρική Τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας είναι πλέον  «πλήρης συμμετέχων» του Project mBridge, το οποίο ενώνει  το BIS Innovation Hub, την Κεντρική Τράπεζα της Ταϊλάνδης, την Κεντρική Τράπεζα των ΗΑΕ, τη Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας και τη Νομισματική Αρχή του Χονγκ Κονγκ.

Ουσιαστικά, το mBridge είναι  μια πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος πολλαπλών κεντρικών τραπεζών (CBDC) που μοιράζεται μεταξύ Κεντρικών Τραπεζών και εμπορικών τραπεζών και επιτρέπει άμεσες διασυνοριακές πληρωμές και διακανονισμούς. Η Ταϊλάνδη, για παράδειγμα, αγοράζει πετρέλαιο από τα ΗΑΕ χρησιμοποιώντας το mBridge.

Υπάρχουν όχι λιγότεροι από 26 mBridge παρατηρητές – αρκετά ανάμεικτα, συμπεριλαμβανομένης της Τράπεζας Επενδύσεων Υποδομής της Ασίας υπό την ηγεσία της Κίνας (AIIB), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Καθώς η Σαουδική Αραβία προσχωρεί στο mBridge, η Saudi Aramco – αφού άνοιξε τον εαυτό της σε ξένους επενδυτές με μια τεράστια δημόσια εγγραφή – μόλις παραχώρησε ένα επιπλέον 0,64 τοις εκατό του κεφαλαίου της, με το 60 τοις εκατό των αγοραστών να είναι Αμερικανοί. Η Aramco είναι μια τεράστια πηγή μερισμάτων για τους μετόχους: φέτος, αυτό θα ανέλθει σε 141 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μαντέψτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι νέοι επενδυτές; Οι τρεις μεγάλοι – Vanguard, BlackRock και State Street – τώρα κυλιούνται στο πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίας.

Άραβες, CENTCOM και Ισραήλ: στο κρεβάτι μαζί;

Και τώρα για τον απόλυτο παράγοντα περίπλοκο.

Τη Δευτέρα, στρατιωτικοί από το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιορδανία – η οποία περιλαμβάνει τρία μέλη των BRICS και το φιλικό προς τη Ρωσία Μπαχρέιν – συναντήθηκαν με τον Herzi Halevi, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου του IDF για να συζητήσουν… αμυντική συνεργασία.

Τη συνάντηση διευκόλυνε κανείς άλλος από την CENTCOM των ΗΠΑ. Αν και τόσο χαμηλού προφίλ όσο γίνεται, η συνάντηση διέρρευσε ακόμα, δεδομένης της αντιπαράθεσης της γενοκτονίας της Γάζας μαζί με μια συνάντηση κορυφαίων Αράβων ηγετών που κάθονται με τους χειρότερους εχθρούς του αραβικού κόσμου.

Ένας μεταμοντέρνος επίγονος των κυνικών που κατοικούν στην Αγορά της Αρχαίας Ελλάδας θα παρατηρούσε ότι με Άραβες «φίλους» της CENTCOM – τρεις από τους οποίους είναι μέλη των BRICS – η Παλαιστίνη δεν χρειάζεται εχθρούς.

Εν τω μεταξύ, η τραγωδία παραμένει σε τόσα πολλά επίπεδα. Καθώς  οι Κινέζοι μαθητές γυμνασίου σε όλο το κράτος-πολιτισμό  δείχνουν την υποστήριξή τους στην Παλαιστίνη μετά τις εισαγωγικές εξετάσεις τους, ο άξονας ΗΠΑ-Ισραήλ ομογενοποιεί την τρομοκρατία, που συνδέεται με την καταστροφή του Project Ukraine, σε συνδυασμό με τις ασταμάτητα δολοφονίες Παλαιστινίων.

Τα πάντα ρουφούνται στη μαύρη τρύπα της τρομοκρατίας – με το ΝΑΤΟ να επανεξοπλίζει τώρα ανοιχτά το τάγμα νεοναζί Azov και το Κίεβο να στοχεύει πολίτες στο Belgorod με drones και να σκορπίζει νάρκες σε πάρκα όπου παίζουν παιδιά.

Όλες οι συνιστώσες της Λεγεώνας των Ξένων Τρόμου που τρέφονται από Ηγεμόνες ενώνονται, σε συνδυασμό με το Ισραήλ, που είναι ουσιαστικά το ISIS με πυρηνικά όπλα. Όμως, παρ’ όλα τα υψηλά ιδανικά τους και την ιερή τους πίστη στον ΟΗΕ, οι BRICS δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε μια σταθερή, πρακτική στρατηγική για την καταπολέμηση  της φρίκης .

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ME ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ-ΑΚΛΗΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΕΣΟΔΑ. ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΕΣΤΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΠΙΘΜΥΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. 

 

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥTILENEPRESS ; 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

 

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα εκείνες του Mytilenepress.

loading...