ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!
ΒΙΝΤΕΟ
Από την  Rhoda Wilson. 
Τι ψεκάζουν στον ουρανό; Ποιος το κάνει; Γιατί το κάνουν, ποια είναι τα κίνητρά τους; Και τι μπορούμε να κάνουμε για να θέσουμε τέρμα σε αυτό;
Αυτά είναι ερωτήματα που έθεσε ο Richard Vobes σε δύο πιλότους την περασμένη εβδομάδα, οι οποίοι διεξάγουν εις βάθος έρευνα για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους, οι δύο πιλότοι ονομάστηκαν Eves και Russ για τη συνέντευξη.
Η Eves, που εδρεύει επί του παρόντος στο Βέλγιο, είναι εμπορικός πιλότος για πάνω από 25 χρόνια. Έχει ταξιδέψει εκτενώς σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, τη Μέση Ανατολή και τη Σιγκαπούρη και άρχισε να παρατηρεί τους χημικούς αεροψεκασμούς πριν από περίπου 10 χρόνια.
Ο Russ ξεκίνησε την καριέρα του στην αεροπορία στο στρατό πριν προχωρήσει στο να γίνει εμπορικός πιλότος. Αυτή τη στιγμή πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.
Οι χημικοί αεροψεκασμοί οδηγούν πίσω στην ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού, δήλωσε ο Eves. Οδηγεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και μεταξύ των κύριων χορηγών του είναι ο Bill Gates.
Το πρόγραμμα chemtrail πηγαίνει βαθιά, είπε ο Russ. Εμπλέκονται οι διεθνείς αρχές περιορισμού και ελέγχου του εναέριου χώρου, καθώς και οι στρατιωτικές αρχές και οι αρχές πολιτικής αεροπορίας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...