ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ DNA ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…
3 ΒΙΝΤΕΟ
Από τον Δρ Mathew Maavak
Οι λήπτες μεταμοσχεύσεων οργάνων αναφέρουν ότι κληρονομούν τα χαρακτηριστικά του δότη τους, όπως συμπεριφορές και δίαιτες. Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται σε φυσιολογική και ψυχολογική αποτύπωση. Ωστόσο, η υπόθεση του μικροχιμαιρισμού φαίνεται να είναι πιο συναρπαστική.
Ο μικροχιμαιρισμός είναι η παρουσία κυττάρων (ή DNA) από ένα άτομο σε ένα άλλο γενετικά διακριτό άτομο. Μπορεί να συμβεί φυσικά, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν τα εμβρυϊκά κύτταρα μεταφέρονται στην κυκλοφορία του αίματος της μητέρας και αντίστροφα.
Και μπορεί να συμβεί τεχνητά από μεταμόσχευση οργάνων / ιστών ή μετάγγιση αίματος, όπου τα κύτταρα του δότη μπορούν να παραμείνουν στο σώμα του λήπτη για χρόνια.
Σύμφωνα με τον Δρ Mathew Maavak, οι πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας γνωστές ως «εμβόλια» φέρεται να προκαλούν μικροχιμαιρισμό.
Επειδή οι λήπτες μοσχευμάτων οργάνων αναφέρουν κληρονομικά χαρακτηριστικά από δότες, πιθανώς μέσω μικροχιμαιρισμού, ο Δρ Maavik θέτει το ερώτημα: Μπορεί το ξένο DNA να ελέγξει την ψυχή σας;
 
loading...