ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ 9 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΡΙΧΤΕΡ. ΝΑ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ.

ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…ΝΕΚΡΙΚΗ!!!

Μεγάλο ρήγμα στα ανοιχτά της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικό μεγασεισμό 9 Ρίχτερ, σύμφωνα με μελέτη – και πρόκειται να εκδηλωθεί ανά πάσα στιγμή, αναφέρει η Daily Mail.

Κάπως έτσι η Αμερική θα γίνει μερική όπως προείπε ο παραγνωρισμένος μεγάλος Άγιος του καιρού μας ο Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης..

Μια υποβρύχια γραμμή ρήγματος κατά μήκος της δυτικής ακτής των ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει έναν μεγασεισμό που θα ήταν πιο καταστροφικός από το «Big One» της Καλιφόρνια, αναφέρει μια νέα μελέτη.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές υποβρύχιας χαρτογράφησης, οι επιστήμονες χαρτογράφησαν τη Ζώνη Καταβύθισης Cascadia – ένα ρήγμα 600 μιλίων που εκτείνεται από τον νότιο Καναδά έως τη βόρεια Καλιφόρνια – με λεπτομέρειες που δεν έχουν ξαναδεί.

Αποκάλυψαν ότι το ρήγμα χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα αντί να είναι μια συνεχής λωρίδα όπως οι περισσότερες γραμμές ρήγματος. Η ανακάλυψη θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο καταστροφική επειδή οι τεκτονικές πλάκες μπορούν να γλιστρήσουν η μία κάτω από την άλλη, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση και πιο σοβαρούς σεισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...