ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ : Κύριε Πρωθυπουργέ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!. Δεν σας θέλει ο λαός!. Σας εμπιστεύεται μόνο το 11,2% του εκλογικού σώματος!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Κύριε Πρωθυπουργέ
Εσείς ήσασταν, που σε αυτές τις Ευρωεκλογές, είχατε προσδώσει χαρακτήρα Εθνικών εκλογών!.
Εσείς ήσασταν, που έναν προς έναν, επιλέξατε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές σας!.
Εσείς ήσασταν, που πήρατε στις πλάτες σας, όλη την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος σας!.
Εσείς ήσασταν, που καλούσατε όλους τους Έλληνες να πάνε να ψηφίσουν και έγινε κάτι πρωτόγνωρο!. Το 60% του εκλογικού σώματος δεν πήγε να ψηφίσει και μόνο το 40% συμμετείχε σε αυτή την εκλογική διαδικασία!
Εσείς ήσασταν, που καλούσατε τους Έλληνες να υπερψηφίσουν το κόμμα σας, για να έχουμε πολιτική σταθερότητα!.
Οργώσατε την Ελλάδα απ’ άκρον εις άκρον και πετύχατε να πάρετε μόνο το 28% επ’ αυτών που ψήφισαν!.
Και επειδή ψήφισε το 40% του εκλογικού σώματος, εσείς πήρατε το 28% του 40% του εκλογικού σώματος!.
Και εάν γνωρίζετε λίγα μαθηματικά, κε Πρωθυπουργέ, εύκολα μπορείτε να βρείτε ότι το 28% του 40% του εκλογικού σώματος ισοδυναμεί με το 11,2% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Ε!, λοιπόν κε Μητσοτάκη, σας ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, το 11,2% των Ελλήνων, που έχουν δικαίωμα ψήφου!.
Με το 11,2% των Ελλήνων ψηφοφόρων που σας εμπιστεύεται, θα κυβερνήσετε την Ελλάδα, κε Μητσοτάκη?.
Με το 11,2% των Ελλήνων ψηφοφόρων που σας εμπιστεύεται, θα συνεχίσετε τις συνομιλίες σας με τον παμπόνηρο Ερντογάν και θα πάρετε αποφάσεις για τα αδιαπραγμάτευτα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο, κε Μητσοτάκη?.
Με το 11,2% των Ελλήνων ψηφοφόρων που σας εμπιστεύεται, θα υπάρχει πολιτική ηρεμία και σταθερότητα στα επόμενα 3 χρόνια μέχρι τις επόμενες Εθνικές εκλογές, όταν η μείζον και η ελάσσον Αξιωματική Αντιπολίτευση, κάθε λίγο και λιγάκι, θα αμφισβητεί την πολιτική σας κυριαρχία, κε Μητσοτάκη?.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!
Με το 11,2% του εκλογικού σώματος που σας εμπιστεύεται :
. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!
. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ
ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!
. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (που είναι σκέτο ηλεκτρονικό φακέλωμα).
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!, κε Μητσοτάκη!
Να ζητήσετε ΝΕΑ ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ από τον Ελληνικό λαό!
Και εάν την πάρετε να προχωρήσετε απερίσπαστος!
Εάν πάτε όμως έτσι, μετά απ’ αυτό το πολιτικό στραπάτσο που πάθατε και μοιράσετε το Αιγαίο και επιλύσετε και άλλα Εθνικά μας θέματα, θα έχετε διαπράξει σοβαρά πολιτικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, που θα σας οδηγήσουν στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εσάς και το σημαντικότερο θα έχει απωλέσει η Πατρίδα μας και άλλα κυριαρχικά της δικαιώματα, όπως συνέβη και επί Τσίπρα με τη Μακεδονία μας!.
Έως ΕΔΩ κε Πρωθυπουργέ!.
Με μια τέτοια ΙΣΧΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (11,2% του εκλογικού σώματος) περπατάτε πάνω σε ένα χαλαρωμένο πολιτικό σχοινί. που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει και εσείς να οδηγηθείτε σε πολιτικό βατερλώ και η Πατρίδα μας σε μεγάλες περιπέτειες!!!!!!.
Μιμηθείτε το κο Μακρόν, που μετά από μια μεγάλη εκλογική ήττα του κόμματος του, οδηγεί τη χώρα του σε εκλογές, θέτοντας το συμφέρον της Γαλλίας πάνω από το συμφέρον του κόμματος!!!!!.
Εσείς, κε Μητσοτάκη, έχετε υποστεί ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ με αυτήν του κου Μακρόν!.
Γιατί ο Μακρόν μπορεί να πήρε το 15% και εσείς το 28% επί των ψηφισάντων, όμως η αποχή στη Γαλλία ήταν 47% και στην Ελλάδα ανήλθε επί Πρωθυπουργίας σας, στο 60% (που είναι η μεγαλύτερη αποχή από όλες τις Εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις, από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους!).
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!, λοιπόν κε Μητσοτάκη και κάνετε εκλογές!. Ή
ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΤΕ στις Βρυξέλλες, αναλαμβάνοντας την Προεδρία του Λαϊκού Ευρωπαϊκού κόμματος, για να απαλλαγούμε από εσάς και η ένδοξη Ελλάδα μας να βρει το δρόμο της!!!.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

 

loading...