Η παγκόσμια κυριαρχία της Ρωσικής Ομοσπονδίας προκαλεί τρόμο στους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού.

Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ξένοι αναλυτές και καθηγητές έχουν μια αρνητική στάση προς την Ρωσική Ομοσπονδία. Ως παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας τους ενοχλούν οι άρρηκτοι δεσμοί της Eκκλησίας και του Ρωσικού κράτους. Όμως αυτό που τους τρομοκρατεί περισσότερο από όλα είναι ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έγινε κοσμοκρατορία-σύγχρονη αυτοκρατορία με θεμέλιο λίθο τον Αριστόκλειο πολιτισμό.

 

 

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager.

 

Έντρομοι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι προσπαθούν να διαλύσουν την σύγχρονη Ρωσική αυτοκρατορία.

Σύμφωνα με τους πιστούς των Διονυσιακών αξιωμάτων οι δύο θεσμοί κράτος-εκκλησία διέπονται από μια εθνικιστική ιδεολογία που ονομάζεται Русский мир- ο παγκόσμιος Ρωσικός κόσμος. Με βάση αυτό το αξίωμα ο Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία. Η Ιδεολογία αυτή αποτελεί μια μορφή θρησκευτικού Χριστιανικού φονταμενταλισμού με επίκληση στην βία-αιματοχυσία, την κατάκτηση ξένων εθνών, την πίστη στην Ορθοδοξία-έθνος και την κοινή γλώσσα.

Ο Πούτιν ως “νεοναζί” δικτάτορας στοχοποιεί όσους αντιστέκονται. Ταυτόχρονα κατόπιν φοβερής προπαγάνδας του Κρεμλίνου, οι Ρώσοι είναι πεποισμένοι ότι η Δύση αποτελεί τον μεγάλο δαίμονα-εχθρό του Ρωσικού έθνους. Η ιδεολογία του νέου Ρωσικού κόσμου αποτελεί την πιο ακραία μορφή “ναζισμού” στην σύγχρονη εποχή !!!

Στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 συναντάμε την δημιουργία του παγκόσμιου Ρωσικού κόσμου. Εν τούτοις η ιδεολογία αυτή ενισχύθηκε με την ανάληψη της εξουσίας από τον Πούτιν.  Στην διαμόρφωσή αυτής της “ναζιστικής” θεωρίας έχουν συμβάλλει καθοριστικά ένα σύνολο προσώπων, μεταξύ των οποίων και ο Πατριάρχης της Μόσχας Κύριλλος ο Αλεξάντερ Ντούγκιν και ο πρόεδρος Πούτιν !!!

Βασικός γεωστρατηγικός στόχος η κυριαρχία ενός υπερεθνικού Ρωσικού κόσμου, μιας Ρωσικής Χριστιανικής πολιτισμικής επιρροής στην οποία περιλαμβάνονται η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, η Μολδαβία και το Καζακστάν !!! Το “ναζιστικό” ιδεολόγημα αφορά και τους απόδημους Ρώσους.

Ο Ρωσικός κόσμος έχει ένα κοινό πολιτικό-θρησκευτικό κέντρο την Μόσχα, μια κοινή γλώσσα την Ρωσική, ένα κοινό πνευματικό κέντρο το Κίεβο, μια κοινή εκκλησία με έναν κοινό για όλους πατριάρχη τον Κύριλλο και το Ρωσικό Πατριαρχείο. Ο Ρώσος πατριάρχης βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον τσάρο-πρόεδρο Πούτιν. Οι προαναφερόμενοι μοιράζονται κοινές ηθικές αξίες Ορθοδοξία-πολιτισμός. Βασικός στόχος κράτους-εκκλησίας είναι να υπάρξει ένα εναλλακτικό Ορθόδοξο οικονομικό σύστημα που θα αντανακλά την πνευματική ενότητα της Αγίας Ρωσίας.

Συνεπώς δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Ρώσος πρόεδρος αρνείται στην Ουκρανία το δικαίωμα στην ύπαρξη. Για την θεμελίωση της Ρωσικής-“ναζιστικής” προπαγάνδας οι Ρώσοι “Γκαιμπελιστές” με επικεφαλής των Αλεξάντερ Ντούγκιν χρησιμοποιούν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και τον Χριστιανισμό.

Οι διάφορες εθνότητες του νέου Ρωσικού κόσμου αποτελούν κατά τον Πατριάρχη Κύριλλο, «ένα ενιαίο και ελέω Θεού πνευματικό-πολιτιστικό μόρφωμα, εντός του οποίου οι γνώσεις του Αριστόκλειου πολιτισμού και του Χριστού. Ο Ρωσικός κόσμος στέκεται στον αντίποδα της διεφθαρμένης Δύσης η οποία έχει απωλέσει αξίες-ηθική και έχει καταστεί ανδράποδο των Αμερικανών.

Σύμφωνα με τους ξένους “ειδήμονες” τα Ρωσικά-“ναζιστικά” αξιώματα αποτελούν την πιο ακραία μορφή του Χριστιανικού-φονταμενταλισμού !!! Επίσης αυτό που ενοχλεί τους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού είναι η ενσωμάτωση της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδία. Η Κριμαία είναι περιοχή μεγίστης ιστορικής-ηθικής αξίας για το Ρωσικό έθνος. Στην περιοχή αυτή ο πρίγκιπας Βλαδίμηρος έλαβε το βάπτισμα του Χριστιανού με εντολή του κορυφαίου της παγκόσμιας ιστορίας Βουλγαροκτόνος).

Η αποδοχή του Αριστόκλειου πολιτισμού και του Χριστιανισμού άλλαξε για πάντα τις τύχες του Ρωσικού έθνους. Οι Ρώσοι αποδεχόμενοι τον Χριστό και τον Μέγα Αριστοκλή, έγιναν δημιουργοί ενός μεγάλου και ισχυρού βασιλείου και μιας σύγχρονης παγκόσμιας αυτοκρατορίας. Η δύναμη της Ορθοδοξιας και του Αριστόκλειου πολιτισμού είναι αδιαμφισβήτητες.

Δεν ανησυχούν αδίκως οι πιστοί των Διονυσιακών αξιωμάτων. Γνωρίζουν την δύναμη του Ελληνικού πολιτισμού και της θρησκείας και ανησυχούν σε υπερθετικό βαθμό. Δίκαια είναι τρομοκρατημένοι με βάση τα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαίωνα.

Οι αναγεννημένοι από την Ορθοδοξία Έλληνες είχαν την ευλογία και την απόλυτη στήριξη του Θεού να διοικήσουν την παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για να διδάξουν τον Ελληνικό πολιτισμό-Ορθοδοξία στα έθνη κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους. Όταν αρνήθηκαν οι Ισραηλίτες τον  Χριστό, τον αποδέχτηκαν οι Έλληνες των πρωτοχριστιανικών αιώνων και του μεσαίωνα, οι οποίοι έκαναν τον Ιουδαϊκό Χριστιανισμό Ελληνικό.

Για αυτό οι πρόγονοι μας από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους. Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη.  Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική, Συρία, Ισραήλ σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία και δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους. Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός).

Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

Δεν ήταν τυχαία ιστορικά γεγονότα ότι ο Τίμιος Σταυρός βρέθηκε για πρώτη φορά επί βασιλείας του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν παραχωρήθηκε η Ρωμαϊκή εξουσία στους Έλληνες και επέστρεψε στα Ιεροσόλυμα από τον πρώτο Έλληνα αυτοκράτορα που ανέβηκε στον Ρωμαϊκό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως.

Τα δύο αυτά μεγίστης-παγκόσμιας σημασίας γεγονότα δείχνουν ότι οι αναγεννημένοι από την Ορθοδοξία Έλληνες, είχαν την ευλογία και την απόλυτη στήριξη του Χριστού να διοικήσουν την παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για να διδάξουν τον Θεό-Δημιουργό του Μέγα Αριστοκλή και τον Ελληνικό πολιτισμό στα έθνη κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους.

Για αυτό έντρομοι μέσα από τις ενέργειες των ηγετικών στελεχών της Ρωσίας παρακολουθούν τις εξελίξεις. Ενδεικτική μεταξύ άλλων ήταν η ομιλία του Πατριάρχη Κυρίλλου στην  συνέλευση τους Ιδρύματος Ρωσικός Κόσμος. ο Ρωσικός κόσμος σύμφωνα με τους δυτικούς είναι ένα “ναζιστικό” μόρφωμα που προωθεί την Ρωσική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Στην ομιλία που εκφώνησε ο Πατριάρχης Κυρίλλος το 2009 στην Τρίτη Συνέλευση τους Ιδρύματος «Ρωσικός Κόσμος», ενός οργανισμού που ίδρυσε το Κρεμλίνο για να προωθήσει τη Ρωσική γλώσσα και τον πολιτισμό. Την ομιλία του Ρώσου Πατριάρχη την συγκρίνουν  με τον Ιταλικό φασισμό-ναζισμό γιατί οι Ρώσοι κάνουν αναφορές στην Μεγάλης- Αγία Ρωσία. η οποία εκτείνεται εκτός των σημερινών συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι αναφορές στο κοινό αίμα, γλώσσα, πίστη αποτελούν   την ναζιστική ιδεολογία της εποχής μας !!! Εν τούτοις εσκεμμένα ξεχνούν οι μέτοχοι της Διονυσιακής θρησκείας ότι οι Ρώσοι ασπάστηκαν στον Αριστόκλειο πολιτισμό-Ορθοδοξία. Για αυτό  ακολουθούν τις διδαχές των ηρώων του 1821 και του πατέρα της παγκόσμιας ιστορίας.

Οι Ήρωες Χριστιανοί του 1821καθόρισαν με το αίμα και τους αγώνες τους το ποιοι δικαιούνται να ονομάζονται Έλληνες. Εν συνεχεία το ψήφισαν και στις 3 εθνοσυνελεύσεις που ακολούθησαν σε Επίδαυρο, Άστρος και Τροιζήνα. Η ονομασία Χριστιανός δεν σημαίνει απλά το θρήσκευμα, διότι παράλληλα προσδιορίζει και την εθνικότητα.

Για αυτό την σύγχρονη εποχή έπρεπε πάση θυσία να καταργήσουν επισήμως την εθνικότητα-θρήσκευμα και όχι μόνον το θρήσκευμα όπως νομίζουν λανθασμένα οι πάντες, από τις ταυτότητες. Από την στιγμή που αφαιρέθηκε οριστικά το θρήσκευμα από τις νέες ταυτότητες, ταυτόχρονα αφαιρέθηκε και η εθνικότητα των Ελλήνων.

Ποιους θεωρούσαν Έλληνες πολίτες οι πρώτες εθνοσυνελεύσεις ; Mε την κήρυξη του επαναστατικού αγώνα ήταν επιτακτική-εθνική ανάγκη, να καθοριστεί η ταυτότητα του επαναστατημένου έθνους. Η απάντηση στο ζωτικής-κομβικής σημασίας ερώτημα, ποιοι είναι Έλληνες, δόθηκε μέσα από τις τρεις Εθνοσυνελεύσεις. Σύμφωνα με αυτές τα κριτήρια για να έχει κάποιος την Ελληνική ιθαγένεια, θα έπρεπε να είναι κάτοικος της Ελλάδας και να πιστεύει στον Χριστό.

Ο αποκλεισμός των υποστηρικτών του Διονυσιακού πολιτισμού, συνδεόταν με την μεγαλύτερη-εθνική ανάγκη, που ήταν η εξασφάλιση της ιστορικής συνέχειας του έθνους. Ταυτόχρονα ήταν απαραίτητο για λόγους εθνικής επιβιώσεως  να εφαρμοστεί το αξίωμα του Πατέρα της Ιστορίας, του Ηροδότου, με το όμαιμον, το ομόγλωσσον, και το ομόθρησκον. Για αυτό οι πρόγονοι μας ψήφισαν νόμους ότι όσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Επικρατείας της Ελλάδος, πιστεύουσιν εις Χριστόν εισίν Ελληνες και απολαμβάνουσιν άνευ τινός διαφοράς όλων των πολιτικών δικαιωμάτων. Ομοίως Έλληνες εισί, και των δικαιωμάτων απολαμβάνουν, όσοι έξωθεν ελθόντες και την Ελληνικήν φωνήν πάτριον έχοντες, και εις Χριστόν πιστεύοντες. Ζητήσωσιν παρρησιαζόμενοι εις τοπικήν Ελληνικής Επαρχίας αρχήν, να εγκαταριθμηθώσι δι΄ αυτής εις τους πολίτας Έλληνας. Αυτά ψήφισαν οι ήρωες, του 1821 στις εθνοσυνελεύσεις. Με βάση τα συμφραζόμενα από την σύγχρονη-Διονυσιακή προπαγάνδα ο Ηρόδοτος και οι Ήρωες του 1821 ήταν “ναζιστές” !!!

Σύμφωνα με τους Δυτικούς προπαγανδιστές επαφίεται στους σημερινούς Ορθοδόξους-Χριστιανούς να αντιταχθούν σθεναρά στις “ναζιστικές” πολιτικές του Πούτιν και να τον νικήσουν !!! Σύμφωνα με τους πιστούς τους Διονύσου οι Χριστιανοί πρέπει να αντισταθούν όπως ο Καρλ Μπαρτ στην Διακήρυξη του Μπάρμεν, σχετικά με την Γερμανική-Χριστιανική Κίνηση που υποστήριζε τον Χίτλερ !!! Το καθεστώς Πούτιν και Χριστιανισμού την σημερινή εποχή είναι ακριβώς το ίδιο !!!! Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως (Telegram), ο Volodymyr Zelensky δημοσίευσε βίντεο. Το βίντεο αφορούσε την επίσκεψή του μαζί με τον αρχηγό του Ουκρανικού επιτελείου του στα στρατεύματα του Bakhmout.

Εκεί τον βλέπουμε με τον έτερο φύρερ Άντρι Μπιλέτσκι ο οποίος είναι ο στρατιωτικό ηγέτης των ολοκληρωμένων εθνικιστών της Ουκρανίας . Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή της Ουκρανίας είναι να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου σε μια τελική λύση ενάντια στους Σημίτες και τους απανταχού Ρώσους !!!

Ο ολοκληρωτικός εθνικισμός είναι μια ιδεολογία που δημιούργησε ο Ουκρανός Dmytro Dontsov, με βάση την ιδεολογία του Γάλλου Charles Maurras. Η  θεωρία του ήταν βασισμένηγ στο μίσος ενάντια στους Εβραίους και τους Ρώσους.

Ως μυστικός πράκτορας του Ράιχ ο Ντόντσοφ έγινε κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ένας από τους κύριους διοργανωτές της τελικής λύσης ενάντια στους Εβραίους ως διαχειριστής του Ινστιτούτου Reinhard Heydrich στην Πράγα. Δεν δικάστηκε στη Νυρεμβέργη και επέστρεψε στην CIA. Στις ΗΠΑ ίδρυσε το Σύνταγμα του Αζόφ και υπέστη την ήττα στη Μαριούπολη, Ο Andriy Biletsky δημιούργησε μια μηχανοποιημένη μονάδα πεζικού, την 3η Ταξιαρχία Εφόδου. Είναι αυτή που σήμερα είναι η κύρια ουκρανική μονάδα που συμμετέχει στηΝ μάχη του Μπαχμούτ.

Ο Andriy Biletsky έκανε υποχρεωτικό για όλους τους άνδρες του να διαβάζουν και να μελετούν τα γραπτά του Dmytro Dontsov. Επιπλέον λατρεύει τον φίλο του Ντόντσοφ, τον Στέπαν Μπαντέρα, ο οποίος σφαγίασε περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο Ουκρανούς κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Μπαντέρα, δεν δικάστηκε στην Νυρεμβέργη ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στη CIA. Ο Ουκρανός ναζί διηύθυνε τις Ουκρανικές εκπομπές του Radio Free Europe από το Μόναχο κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε τις ενδεικτικές δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν :

«Βάζοντας επικεφαλής της Ουκρανίας έναν άνδρα εβραϊκής καταγωγής [Volodymyr Zelensky], με εβραϊκή καταγωγή, οι δυτικοί ηγέτες θέλησαν να αποκρύψουν την απάνθρωπη ουσία που βρίσκεται στα θεμέλια του ουκρανικού κράτους σήμερα. Αυτό κάνει την κατάσταση απεχθής στον υψηλότερο βαθμό. Γιατί εδώ έχουμε έναν Εβραίο που συγχωρεί την δόξα του ναζισμού και εκείνους που ενορχήστρωσαν την εβραϊκή γενοκτονία στην Ουκρανία, προκαλώντας το θάνατο ενάμιση εκατομμυρίου ανθρώπων», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την συνάντηση της Επιτροπής Pobiéda την περασμένη εβδομάδα.

Η Ρωσία πραγματοποιεί ειδική στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία για να εκδιώξει τους ναζί. Στον πόλεμο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner. Εν τούτοις η ομάδα Wagner που διοικούνταν από έναν Ρώσο θαυμαστή του Τρίτου Ράιχ, τον Dmitri Outkine. Το Κρεμλίνο μόλις τον εξάλειψε μετά από μια εσωτερική σύγκρουση που χαρακτηρίστηκε από τον δυτικό Τύπο ως απόπειρα πραξικοπήματος.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟ ΤΕΤΑΣΡΟ ΡΑΙΧ

Η συντριπτική ήττα της ναζιστικής Γερμανίας το 1945 από την Ρωσία αποτελεί μόνο μια ανάπαυλα σε έναν μεγαλύτερο συγκρουσιακό πλαίσιο  ενάντια στο φασισμό. Στην Ουκρανία συνεχίζεται κατά την σύγχρονη εποχή  η Χιτλερική  παράνοια  Αμερικής-Γερμανίας ενάντια στην Ρωσία.

 

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Από το πρώτο στο τρίτο ναζιστικό ράιχ (Γεωστρατηγική και Ιστορία)

Φέτος είχαμε την 78η επέτειο από την ήττα της Ναζιστικής Γερμανίας τον Μάιο του 1945. Το Διονυσιακό-Τρίτο Ράιχ νικήθηκε προσωρινά καθώς το τέταρτο ράιχ δεν έχει ηττηθεί ακόμη.  Η ναζιστική Γερμανία αποτελεί την κορωνίδα του Διονυσιακού πολιτισμού-φασισμού, μιας δύναμης που επανεμφανίστηκε μεταπολεμικά σε πλήρη ισχύ με την Αμερικανική αυτοκρατορία. Βερολίνο-Ουάσιγκτον αποτελούν το Τέταρτο Ράιχ.

Η δημιουργία ενός παγκόσμιου ναζιστικού οργάνου (ΝΑΤΟ) το 1949 ξεκίνησε με αμέτρητους επεκτατικούς-αιματηρούς  πολέμους. Η έναρξη των πολέμων έγινε στην Κορέα και στην συνέχεια είχαμε το Βιετνάμ, την Σερβία. το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Συρία μέχρι τον Ουκρανικό πόλεμο. Οι αιτίες του πολέμου στην Ουκρανία εντοπίζονται  στις μυστικές σχέσεις μεταξύ των Αμερικανών -Βρετανών και του Ναζιστικού Ράιχ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την  ανανέωση της Ναζιστικής Πολεμικής βιομηχανίας. Με την λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου  εκατοντάδες αξιωματικοί των SS και όχι μόνον μετά την ήττα της Γερμανίας κατέφυγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πολλές πηγές μεταξύ άλλων και αποχαρακτηρισμένα αρχεία των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την στρατολόγηση χιλιάδων Ναζί, αξιωματικών των SS και των δολοφόνων συνεργατών τους από Αμερική και Αγγλία. Βασικός στόχος ήταν η ανασύνταξη των υπολειμμάτων της πολεμικής μηχανής του Τρίτου Ράιχ κατά της Σοβιετικής Ένωσης.

Στα πλαίσια αυτά Ουκρανοί Ναζί συμμετείχαν ενεργά στη Ναζιστική-Τελική Λύση,σκοτώνοντας εκατομμύρια Σλάβους.  Στρατολογήθηκαν από τις δυτικές δυνάμεις για να πολεμήσουν σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων πίσω από τις Σοβιετικές γραμμές. Αδίστακτοι δολοφόνοι όπως ο Ουκρανός ναζί Stepan Bandera, προστατεύονταν από τις Αμερικανικές και Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους.

Ο πρώην αρχηγός κατασκοπείας των Ναζί υποστράτηγος Reinhard Gehlen, συντόνιζε τους Ουκρανούς-Ναζί για να διεξαγάγουν έναν μυστικό πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Ένα μυστικό στράτευμα πρακτόρων και παραστρατιωτικών υποστηρίχθηκε  από την Ευρώπη τις επόμενες δεκαετίες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλοί από αυτούς εκπαιδεύτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σαμποτάρουν τις σοβιετικές δημοκρατίες.

Οι αρχηγοί των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS) σε περίοδο πολέμου, εν γνώσει τους στρατολόγησαν Ναζί στην Ευρώπη για να συνεχίσουν τον αναμενόμενο πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Οι Ratlines δημιουργήθηκαν για να διασφαλίσουν ότι οι Ναζί εγκληματίες πολέμου θα απέφευγαν την δίωξη. Παράλληλα οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, εξασφάλισαν στους εναπομείναντες πολέμου-Ναζί προσοδοφόρο χρυσό και άλλα αντικείμενα αξίας που είχε συγκεντρώσει το Τρίτο Ράιχ κατά την διάρκεια διακυβέρνησης  της εξουσίας του.

Η  άρχουσα τάξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας είχαν συμβάλει καθοριστικά στην δημιουργία του ναζιστικού μορφώματος της Γερμανίας την δεκαετία του 1930 με σκοπό την ήττα της Σοβιετικής Ένωσης και του κομμουνισμού. Ενδεικτικό της συμπαιγνίας που συντελείται εδώ και αρκετές δεκαετίες αποτελεί και η παραδοχή του  στρατηγού Leslie Groves. Ο Αμερικανός στρατηγός ήταν επικεφαλής του προγράμματος Manhattan Project και τόνισε στους επιστήμονες του Πενταγώνου ότι ο πραγματικός στόχος της βόμβας ήταν η Μόσχα και όχι η ναζιστική Γερμανία όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως.

Η σημερινή σύγκρουση στην Ουκρανία αποτελεί συνέχεια του Β Παγκοσμίου πολέμου μεταξύ του στρατιωτικού άξονα των ΗΠΑ-Γερμανία (ΝΑΤΟ) και της Ρωσίας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη σε ιστορική συγκυρία υπαρξιακών επιπτώσεων για το μέλλον και την ζωής όπως δήλωσε και ο Πούτιν. Οι Ναζιστές του Κιέβου που βρέθηκαν στην εξουσία με πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε από τη CIA το 2014, τιμούν κάθε εβδομάδα κάποια ναζιστική προσωπικότητα από το παρελθόν μετονομάζοντας οδούς-δρόμους στην μνήμη τους.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί στρατολόγησαν τα υπολείμματα του Τρίτου Ράιχ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με την παρανοϊκή ιδεολογία των φασιστών η σύγχρονη Αμερική-Γερμανία έχουν ένα  “θεϊκό” δικαίωμα ανωτερότητας και κυριαρχίας επάνω σε όλα τα έθνη της Γης.  Η CIA το 1947 υπό τις διαταγές του Προέδρου Χάρι Τρούμαν βομβάρδισε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, αποτελούσε την εκπλήρωση του Αμερικανικού φασισμού-ναζισμού μαζί με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα του Πενταγώνου (MIC).

Η CIA, η MIC, οι τράπεζες της Wall Street και οι δισεκατομμυριούχοι του Αμερικανικού-καπιταλισμού αντιπροσωπεύουν το βαθύ κράτος. Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ εκπροσωπεί την ιδεολογία του Χίτλερ. Η εκλογική διαδικασία και η ψεύτικη δημοκρατία αποτελούν την κάλυψη των ναζιστών κυρίαρχων ελίτ της Ουάσιγκτον. Το ίδιο καθεστώς ισχύει και για τα περισσότερα δυτικά κράτη και τις ψεύτικες εκλογές τους. Η πραγματική εξουσία βρίσκεται σε μια μη εκλεγμένη-ναζιστική ολιγαρχία η οποία εκπροσωπεί την Διονυσιακή Κουλτούρα.  Ένα από τα πιο κλασικά παραδείγματα αποτελεί η Ελλάδα. (1)

Το ναζιστικό καθεστώς των ΗΠΑ έχει εισβάλει παράνομα στο Βιετνάμ, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Λιβύη, την Συρία, την Σερβία και την Κορέα. Σε αρκετές τριτοκοσμικές χώρες και σε όσες είναι υπό την εξουσία της Ουάσιγκτον έχουν εκδιωχθεί βιαίως οι κυβερνήσεις που επέλεξαν οι πολίτες των κρατών.

Το 2014 ήταν η σειρά της Ουκρανίας και η ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Γιανούκοβιτς. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις γενοκτονίας των Ρώσων της Ουκρανίας. Εγκλήματα πολέμου εις βάρος άμαχου πληθυσμού. Εν τούτοις ο Τσάρος του Κρεμλίνου επιδεικνύει μια πρωταφανή ψυχραιμία και ανεκτικότητα απέναντι στα εγκλήματα των νεοναζί της Ουκρανίας. Με την έναρξη του πολέμου και την Ρωσική εισβολή ελάχιστοι άμαχοι Ουκρανοί σκοτώθηκαν σε σύγκριση με άλλους πολέμους.

Ο γεωστρατηγικός στόχος της Ουάσιγκτον για επέκταση-κυριαρχία στην Ανατολή και εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου, έχει τραγικές συνέπειες στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Εκτός από τις επιπτώσεις στις εμπόλεμες ζώνες των εμπλεκόμενων χωρών έχουμε οικονομική κρίση σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Για πολλοστή φορά στα πλαίσια της σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών ο δυτικός κόσμος χτυπά την Ορθόδοξη Ρωσία.

Επικεφαλής όλων των επιθέσεων ενάντια στο Κρεμλίνο είναι οι ΗΠΑ με τους υποτακτικούς της Ευρωπαϊκή Ένωση-Τέταρτο Ράιχ, ΝΑΤΟ,  G7 κλπ. Στόχος το σύγχρονο κέντρο του ορθόδοξου χριστιανικού πολιτισμού η Μόσχα. Ακόμη και στην σημερινή της μορφή όπου τα θεμέλια των εθνών-κοινωνιών οι γυναίκες συνδυάζουν τον Αριστόκλειο και τον Διονυσιακό πολιτισμό χωρίς να είναι γνήσιες χριστιανές, η νοθευμένη Ρωσική Ορθοδοξία ενοχλεί τους παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τα γεράκια του Λευκού Οίκου πιστά στα Διονυσιακά αξιώματα των Κάδμου-Δαναού, Πέλοπα, Λυγκέα, του Imperium Romanum με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, των Σταυροφόρων-Ναϊτών Ιπποτών προσπαθούν να κυριαρχίσουν πολιτιστικά-πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά και στα πεδία των μαχών έναντι των εθνών που υποστηρίζουν τον Αριστόκλειο πολιτισμό.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι στις 9 Μαΐου 2023 ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι «ο πολιτισμός βρίσκεται κρίσιμο σημείο, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι οι νεοταξίτες διχάζουν τις κοινωνίες, προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις-πραξικοπήματα, και προωθούν τον άρρωστο εθνικισμό (ναζισμό), καταστρέφοντας τις αξίες του Χριστιανισμού. Οι νεοναζί Αμερικής και Γερμανίας επαναλαμβάνουν τα λάθη και τα εγκλήματα των Ναζιστών του τρίτου ράιχ. Επίσης συμβολισμό υψηλής αξίας είναι το γεγονός ότι ο Ιουδαϊκής καταγωγής Ζελένσκι έλαβε το βραβείο Καρλομάγνος μαζί με μια τεράστια οικονομική βοήθεια 2.7 δισεκατομμυρίων ευρώ σε Γερμανικό στρατιωτικό εξοπλισμό !!! γερμανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.

Δυστυχώς τα Ευρωπαϊκά έθνη ξεχνούν τι πέρασαν στα χεριά των ναζιστών του Καλρομάγνου, των ομοεθνών του και των Γερμανών σταυροφόρων μερικούς αιώνες αργότερα.Ο ναζισμός εδώ και αιώνες αποτελεί την ύψιστη δυτική αξία και ιδεολογία. Αρκετοί Γερμανοί-Ευρωπαίοι και Καναδοί πολιτικοί την σημερινή εποχή είναι συγγενείς των Ναζί του Χίτλερ-Χίμλερ SS και υπάγονται στην Θούλη και στην Ερμητική Χρυσή Αυγή.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια στρατιωτική επιχείρηση των αμάχων στο Ντονμπάς, αποτελεί στην ουσία μια ακόμη ένοπλη πολεμική σύκγρουση ανάμεσα στους δύο πολιτισμούς (Αριστόκλειο και Διονυσιακό). Οι Ρώσοι επιτελείς πιστεύουν ότι μόνον η νίκη στον πόλεμο θα αναγκάσει τους αξιωματούχους-επικεφαλείς του Θεού Savaziou ότι δεν είναι πλέον οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι. Εν τούτοις το βέβαιον είναι ότι μόλις χάσουν στην Ουκρανία θα  εγκαταλείψουν τους νεοαναζί του Κιέβου, όπως εγκατέλειψαν το Βιετνάμ, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και θα επιστρέψουν στις βάσεις τους.

Εκτός από πόλεμος πολιτισμών είναι και μάχη ανάμεσα σε πολιτικές ιδεολογίες.

Οι πρόγονοι των σημερινών Ουκρανών νεοναζί  οι παππούδες πολέμησαν ενάντια στην ίδια τους την πατρίδα !!! Την σημερινή εποχή την θέση των Μπολσεβίκων της Ρωσίας πήραν οι Κομμουνιστές της Κίνας.

Όπως όλα τα κουμμουνιστικά κόμματα στον κόσμο και οι Κινέζοι είναι εθνικιστές και στηρίζουν ολόψυχα την πατρίδα τους. Τα παραδείγματα αμέτρητα. Οι Ρώσοι κομμουνιστές πολέμησαν τον Χίτλερ. Οι Βούλγαροι αριστερών πεποιθήσεων υπαγόμενοι στην Σοβιετική σφαίρα ανέπτυξαν άκρως εθνικιστική πολιτική. Στην Συρία τα κομμουνιστικά κόμματα πολεμούν δίπλα στον νόμιμο ηγέτη Μπασάρ Αλ Ασάντ. Εθνικιστική πολιτική έχουν και στην Βόρεια Κορέα, την Κούβα κλπ. Οι μοναδικοί κομμουνιστές στον κόσμο που μισούν θανάσιμα την πατρίδα τους βρίσκονται στην σύγχρονη Ελλάδα !!! Το οξύμωρο του σύγχρονου ναζισμού είναι ότι διοικείται από τροτσκιστές σιωνιστές. Η νεοναζιστική τους ιδεολογία είναι ο δυτικός υπερθεματισμός σχετικά με την ανωτερότητα του Δυτικού κόσμου. Η νεοταξική Δύση είναι η καλύτερη από την Ανατολή, η οποία πρέπει να υποταχθεί-κατακτηθεί. Η σύγκρουση στην Ουκρανία γίνεται ενάντια στους Ρώσους της Ανατολής των οποίων το ιδεολογικό υπόβαθρο βρίσκεται στην Ορθόδοξη Ρωσία.

Οι Ρωσόφωνοι πληθυσμοί μάχονται για το δικαίωμα διατήρησεως του δικού τους πολιτισμού απέναντι στην νεοταξική βαρβαρότητα. Οι αδίστακτοι ναζί του Κιέβου έχουν ως στόχο την εξόντωση όλων των αντίθετων πολιτισμών στην Ουκρανία.  Ανέκαθεν το βασικό δόγμα του ναζισμού είναι ο παγανισμός-εωσφορισμός.

Δυστυχώς στην σύγχρονη εποχή η ανομία, η αταξία, η ανωμαλία, η βία, οι πόλεμοι, η έλλειψη παιδείας κυριαρχούν στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Κάνεις πλην ελαχίστων, δεν ενδιαφέρεται για τον Αριστόκλειο πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Ο αποκρυφισμός του Τρίτου Ράιχ αναγεννήθηκε στην Ελλάδα, την Ουκρανία, το ΝΑΤΟ καΙ σε ολόκληρη την Αμερική και τηγν Ευρώπη.

Οι ναζιστικές μειονότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη δημιούργησαν μια τερατώδη παγκόσμια τάξη με γνώμονα τον Φρυγικό θεό των καταστροφών Savazio.  Ο πρώην εξορκιστής του Βατικανού Malachi Martin, στο«Keys of Blood», αναφέρεται στο εγγενές κακό που διαπερνά την Ευρώπη και τον χριστιανικό κόσμο. Κυρίαρχο ρόλο στην εξάπλωση του νεοναζισμού διαδραματίζει το Βατικανό.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει γίνει η καταστροφή και ο διασυρμός για το Αμερικανικό κράτος.

Στην Ουκρανία ο νέος πλανητάρχης Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει ένα πόλεμο ειδικής στρατηγικής. Εν αντιθέσει με τους Δυτικούς εγκληματίες σε Σερβία, Ιράκ, Συρία, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδωσε σαφείς εντολές να μην σκοτώνονται και να μην κακοποιούνται οι άμαχοι Ουκρανοί. Πρώτη φορά στα χρονικά κατά την σύγχρονη εποχή, ένας ηγέτης μιας υπερδύναμης συμπεριφέρθηκε με συμπόνοια, στον άμαχο πληθυσμό. Είναι αδύνατον ο νικητής του παγκοσμίου πολέμου σε μικρότερη κλίμακα που διεξάγεται μέχρι και σήμερα στην Συρία, να μην είναι σε θέση να κερδίσει έναν τοπικό πόλεμο με την αδύναμη Ουκρανία.

Στην Συρία και στα πεδία των μαχών, η Ρωσία κέρδισε την Αμερική, το Ισραήλ και την Τουρκία, δεν γίνεται να δυσκολεύεται σε έναν ασήμαντο πόλεμο στα σύνορα της. Μεταξύ άλλων ο πόλεμος στην Ουκρανία από την νέα τάξη πραγμάτων, ήταν μια κίνηση απελπισίας -αντιπερισπασμού, για να κερδίσουν τους Ρώσους και να ανακτήσουν τον έλεγχο της Συριακής επικράτειας. Η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, το ΝΑΤΟ και η εξαρτώμενη ενεργειακά από την Μόσχα Ευρωπαϊκή ένωση  δεν είναι σε θέση αυτήν την στιγμή να διεξάγουν παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στην Ρωσία.

Η στρατιωτική τεχνολογία της Μόσχας σε συνδυασμό με τον Ρωσικό-Κινέζικο και τον Ιρανικό στρατό αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους Δυτικούς. Η οικονομική, η κοινωνική, η πολιτική και στρατιωτική αποσύνθεση αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Η Αμερικανική αυτοκρατορία αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν. Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είναι αρκετά ικανοί και εξελίξιμοι με αποτέλεσμα να μην αποδέχονται  την κυριαρχία μίας ξεπεσμένης υπερδύναμης. Η πάλαι ποτέ αυτοκρατορία είναι και εξαρτημένη οικονομικά από την ταχέως ανερχόμενη  Κίνα. Το Αμερικανικό κράτος βρίσκεται σε βαθιά κρίση και αποσύνθεση. Σταδιακά χάνει έδαφος στα παγκόσμια τεκταινόμενα και διαρκώς μειώνεται η ισχύς του.

Σε αυτήν την παρακμή συνέβαλαν αποφασιστικά ο Διονυσιακός πολιτισμός, οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι. Στην διάρκεια αυτού του αιματηρού για την ανθρωπότητα αιώνα, ο Λευκός Οίκος με ισχυρό στρατό και οικονομία, είχε καταλυτικό ρόλο σε ολόκληρη την οικουμένη. Ενδεικτικό σχετικά με την ισχύ ήταν ότι το 1945, το  ακαθάριστο εθνικό προϊόν αντιπροσώπευε περισσότερο από το μισό του παγκόσμιου ακαθάριστου προϊόντος!!!

Η Αμερική ως ναυτική και αεροπορική δύναμη ήταν σε θέση να ελέγχει στρατηγικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά σχεδόν ολόκληρο πλανήτη, με την συνδρομή και αρκετών συμμάχων (ΝΑΤΟ), οι οποίοι αυτή την εποχή είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τους Αμερικάνους, μετά τις ήττες στην Συρία, το Αφγανιστάν και την  Ουκρανία.

Η δυνατή οικονομία, ο ισχυρός στρατός και η υψηλή τεχνολογία έδιναν στην Αμερική, την αίγλη της αυτοκρατορικής δύναμης. Μέσα από το ελεύθερο οικονομικό σύστημα στα κράτη που εξουσίαζε πολιτικά-στρατιωτικά και οικονομικά η Ουάσιγκτον, κυριάρχησε η νέα τάξη πραγμάτων σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό και θρησκευτικό επίπεδο.

Από τις αρχές του 21ου αιώνα έχουμε σημαντικές ανακατατάξεις σε παγκόσμιο επίπεδο κυρίαρχη παρουσία της Κίνας και της Ρωσίας. Στην Αμερική μέσω των Διονυσιακών αξιωμάτων έχουν δημιουργηθεί απάνθρωπες κοινωνικές αντιθέσεις, οι οποίες έπληξαν την δημοκρατία. Ταυτοχρόνως, διαβρώνουν τον κοινωνικό ιστό, φαινόμενο το οποίο σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε και την σημερινή στρατιωτική, πολιτική, κοινωνική και οικονομική παρακμή.

Τα πλήγματα στο εσωτερικό της Αμερικανικής κοινωνίας, αντιμετωπίζονται από το καθεστώς με ανελέητη βία, από τον Ομοσπονδιακό στρατό και την αστυνομία. Οι Αμερικάνοι πολίτες αντιμετωπίζονται ως εξωτερικός εχθρός όπως οι Ρώσοι, οι Σέρβοι, και οι Σύριοι από το καθεστώς των ΗΠΑ !!!  Η βασικότερη αιτία παρακμής των Αμερικάνων είναι ο Διονυσιακός πολιτισμός.

Υπό αυτές τις συνθήκες ήρθε η πτώση της σύγχρονης αυτοκρατορίας. Μία κοινωνικά-οικονομικά παρακμάζουσα δύναμη, δεν είναι σε θέση να ελέγχει έναν κόσμο που αυξάνεται και εξελίσσεται. Εδώ και χρόνια η υπεροπλία των Αμερικανών δοκιμάζεται, μόνο σε αδύναμους αντιπάλους. Αυτό δείχνει την πτώση και την αδυναμία των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι πραγματικά ισχυρές χώρες να μην την υπολογίζουν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ηγείται μιας νέας τάξης πραγμάτων και από το έτος 2008 ξεκίνησε να εφαρμόζει το δικό του δόγμα σχετικά με την παγκοσμιοποίηση. Το Κρεμλίνο έγινε ρυθμιστής των παγκόσμιων εξελίξεων. Όπως έγραφα από το 2014 το μέλλον της ανθρωπότητας κρίνεται στην μαρτυρική Συρία. Ο Πούτιν επέτυχε να κερδίσει τον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο και να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία. Η κυρίαρχη ομάδα που μέχρι πρόσφατα εξουσίαζε τον πλανήτη αποτελείται από διεθνείς τράπεζες, μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια. επενδύσεις, πολυεθνικές, εταιρίες πετρελαίου κλπ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ηγείται μιας νέας τάξης πραγμάτων και από το έτος 2008 ξεκίνησε να εφαρμόζει το δικό του δόγμα σχετικά με την παγκοσμιοποίηση. Το Κρεμλίνο έγινε ρυθμιστής των παγκόσμιων εξελίξεων. Όπως έγραφα από το 2014 το μέλλον της ανθρωπότητας κρίνεται στην μαρτυρική Συρία. Ο Πούτιν επέτυχε να κερδίσει τον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο και να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία. Οι κυρίαρχοι ομάδα που μέχρι πρόσφατα εξουσίαζε τον πλανήτη αποτελείται από διεθνείς τράπεζες, μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια. επενδύσεις, πολυεθνικές, εταιρίες πετρελαίου κλπ.

Η Ρωσία επανήλθε πιο δυναμικά από οποιοδήποτε άλλο κράτος στον τεχνολογικό τομέα και ειδικά στον κλάδο των εξοπλιστικών. Οι Ρώσοι δημιούργησαν τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον κόσμο με τους  (S-400 και Pantsir). Τα κορυφαίου επιπέδου για ηλεκτρονικές παρεμβολές Murmansk-BN. καθώς και μια σειρά από ασταμάτητους υπερηχητικούς επιθετικούς πυραύλους, Kinjals και Zircons. Επίσης το Κρεμλίνο διαθέτει τα καλύτερα αεροπλάνα και βομβαρδιστικά της σειράς Sukhoi.

Παράλληλα τα πυρηνικά της Ρωσίας (Sarmat, Avangard και Poseidon) εκθέτουν την Γεωστρατηγική-Γεωπολιτική και Θρησκευτική συμμαχία 666 σε τεράστιους κινδύνους καθώς δεν είναι σε θέση να αντιτάξουν οτιδήποτε το αξιόλογο απέναντι στην Ρωσική πολεμική μηχανή.  Όπως έχω αποδείξει σε παλαιότερες εργασίες γεωστρατηγικής δεν είναι υπερβολή οι εκτιμήσεις μου ότι η Ρωσία προηγείται τεχνολογικά σχεδόν έναν αιώνα η και περισσότερο από τους ανταγωνιστές της.

Οι Δυτικοί τις επόμενες δεκαετίες δεν έχουν καμία τύχη σε ενδεχόμενο πόλεμο με την Ρωσική υπερδύναμη. Εν τούτοις ένα τεράστιο ερώτημα είναι τι θα συμβεί όταν στην εξουσία δεν θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Θα υπάρξει άξιος συνεχιστής του σύγχρονου Τσάρου ; Θα τεθεί υπό την προστασία του Δράκου και της Γεωστρατηγικής-Γεωπολιτικής Συμμαχίας 888 ; Η θα έχουμε μια νέα κατάρρευση του Ρωσικού έθνους όπως την δεκαετία του 1990 ; Οι δύο πρώτες περιπτώσεις είναι οι επικρατέστερες ενώ η τρίτη δεν έχει ελάχιστες πιθανότητες.

Η ισχυροποίηση στο έπακρο του Ρωσικού στρατού, η  παραγωγή όπλων από το κράτος για να αντιμετωπιστεί το απαγορευτικό κόστος που συνεπάγεται ο ιδιωτικός τομέας, η δημιουργία της Wagner, δημιούργησε μια ανίκητη  στρατιωτική μηχανή η οποία άλλαξε τα παγκόσμια δεδομένα. Με βάση το νέο καθεστώς οι διεθνείς τράπεζες επιχείρησαν να νικήσουν τον Πούτιν δημιουργώντας την Αραβική Άνοιξη. Το 2011 σε 9 κράτη υψίστης Γεωστρατηγικής σημασίας με κορωνίδα την Μαρτυτρική Συρία. η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια για το Μεγάλο Ισραήλ με βασικό στόχο τον έλεγχο του πετρελαίου στην Αραβική Χερσόνησο.

Το 2011 η Ρωσία ήταν δυστακτική να επέμβει στρατιωτικά στην Συρία. Η Ρωσία και το 2014 παρακολούθησε την Αμερικανική-CIA να οδηγεί σε επανάσταση και την Ουκρανία. Εκεί έλαβαν χώρα  νέες φρικαλεότητες, συμπεριλαμβανομένης της σφαγής στην Οδησσό, του βομβαρδισμού του λαού του Ντονμπάς !!!  Αμέσως τότε ο Πούτιν κατάλαβε ότι έπρεπε πάση θυσία να αποτρέψει την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ στην Συρία και στις 29  Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα ορόσημο για το Ρωσικό έθνος και την παγκόσμια ιστορία, επιτίθεται στους παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας.

Η δυναμική στρατιωτική συνδρομή προς την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού ήταν το πρώτο συντριπτικό-καθοριστικό χτύπημα από τον Ρώσο ηγεμόνα ενάντια στην Διονυσιακή τυραννία. Εμποδίζοντας τους παγκοσμιοποιητές να κατακτήσουν την Συρία άλλαξε άρδην τους παγκόσμιους συσχετισμούς. Ο Πούτιν τους εμπόδισε από τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου. Με την απώλεια μέρους του πετρελαίου και του πλούτου στην μέση ανατολή  η Δύση  μέσα από τον covid-19 oδηγήσε στην καταστροφή τις οικονομίες των Ευρωπαϊκών κρατών και παράλληλα κατέλυσε όλες τις ψευδεπίγραφες δημοκρατίες επιβάλλοντας ναζιστικά καθεστώτα με στόχο την γενική επίθεση προς την Ρωσία.

Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών έχουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη με την σκόπιμη καταστροφή της φύσης από τους πιστούς του Διονύσου. Οι Δυτικοί απώλεσαν τον παγκόσμιο έλεγχο του μαύρου χρυσού και σε συνδυασμό με τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημερώσεως χάνουν την ολοκληρωτική εξουσία επάνω στους λαούς-εθνότητες του Γεωστρατηγικού-Γεωπολιτικού άξονα 666. Έντρομοι για να αποφύγουν την διάλυση και τις ποινικές συνέπειες επιχειρούν να επιβάλουν τις νέες-ψηφιακές ταυτότητες για να αποκτήσουν εκ νέου τον απόλυτο έλεγχο. επάνω στα έθνη. Βασικό πειραματόζωο και αυτή την φορά η κατοχική Ελλάδα. Κάποιοι εκτιμούν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι ο νέος Βλάντ Τέπες. Είναι τυχαία η συμμαχία του με τον αρχαίο Δράκο 888 που αναφέρεται και στην Αγία Γραφή ;

Η Δύση είναι απομονωμένη και ο στρατός αδύναμος να αντιδράσει ουσιαστικά. Οι πύραυλοί των δυτικών είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας. η οικονομία σε άσχημη κατάσταση και οι πληθυσμοί ασφυκτιούν κάτω από την ναζιστική εξουσία. Είναι γεγονός ότι οι Ρώσοι πριν ανακάμψουν τεχνολογικά οι δυτικοί (ΝΑΤΟ) θα ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο  Με την ισχυρή συμμαχία του αρχαίου δράκου-όφι 888 (Κίνα) που προφητεύουν και τα ιερά κείμενα της Ορθοδοξίας. Εν τούτοις επί Βλαντιμίρ Πούτιν οι πιθανότητες ενός παγκοσμίου πολέμου φαίνονται να είναι σχεδόν μηδενικές.

 

Η Ρωσία ως έθνος με την αποδοχή του Αριστόκλειου πολιτισμού και της Ορθοδοξίας έγινε Τσαρική-αυτοκρατορία. Στην σύγχρονη εποχή με την διάλυση της Σοβιετικής ένωσης με θεμέλια τον Χριστιανισμό και την Αριστόκλεια παιδεία μέσα σε 27 χρόνια η Ρωσική Ομοσπονδία έγινε η πρώτη παγκόσμια υπερδύναμη. Στον αντίποδα ο Γεωστρατηγικός-Διονυσιακός άξονας 666 (Ισραήλ-Αμερική-Ευρώπη) είναι υπό κατάρρευση.

Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών έχουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη με την σκόπιμη καταστροφή της φύσης από τους πιστούς του Διονύσου. Οι Δυτικοί απώλεσαν τον παγκόσμιο έλεγχο του μαύρου χρυσού και σε συνδυασμό με τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημερώσεως χάνουν την ολοκληρωτική εξουσία επάνω στους λαούς-εθνότητες του Γεωστρατηγικού-Γεωπολιτικού άξονα 666. Έντρομοι για να αποφύγουν την διάλυση και τις ποινικές συνέπειες επιχειρούν να επιβάλουν τις νέες-ψηφιακές ταυτότητες για να αποκτήσουν εκ νέου τον απόλυτο έλεγχο. επάνω στα έθνη. Βασικό πειραματόζωο και αυτή την φορά η κατοχική Ελλάδα. Κάποιοι εκτιμούν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι ο νέος Βλάντ Τέπες. Είναι τυχαία η συμμαχία του με τον αρχαίο Δράκο 888 που αναφέρεται και στην Αγία Γραφή ;

Η Δύση είναι απομονωμένη και ο στρατός αδύναμος να αντιδράσει ουσιαστικά. Οι πύραυλοί των δυτικών είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας. η οικονομία σε άσχημη κατάσταση και οι πληθυσμοί ασφυκτιούν κάτω από την ναζιστική εξουσία. Είναι γεγονός ότι οι Ρώσοι πριν ανακάμψουν τεχνολογικά οι δυτικοί (ΝΑΤΟ) θα ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο  Με την ισχυρή συμμαχία του αρχαίου δράκου-όφι 888 (Κίνα) που προφητεύουν και τα ιερά κείμενα της Ορθοδοξίας. Εν τούτοις επί Βλαντιμίρ Πούτιν οι πιθανότητες ενός παγκοσμίου πολέμου φαίνονται να είναι σχεδόν μηδενικές.

 

Η Ρωσία ως έθνος με την αποδοχή του Αριστόκλειου πολιτισμού και της Ορθοδοξίας έγινε Τσαρική-αυτοκρατορία. Στην σύγχρονη εποχή με την διάλυση της Σοβιετικής ένωσης με θεμέλια τον Χριστιανισμό και την Αριστόκλεια παιδεία μέσα σε 27 χρόνια η Ρωσική Ομοσπονδία έγινε η πρώτη παγκόσμια υπερδύναμη. Στον αντίποδα ο Γεωστρατηγικός-Διονυσιακός άξονας 666 (Ισραήλ-Αμερική-Ευρώπη) είναι υπό κατάρρευση.

Στα πλαίσια της πανάρχαιας διαμάχης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών (Αριστόκλειος-Διονυσιακός), με στόχο την οικουμενική κυριαρχία, οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού έγιναν ιδρυτές τεσσάρων αυτοκρατοριών. Στην σύγχρονη εποχή δημιούργησαν την Αμερικανική αυτοκρατορία.

Οι Αμερικάνοι είναι ομόθρησκοι των ιδρυτών της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (Παγανισμός-Διονυσιακός πολιτισμός) και η Νέα Υόρκη είναι η σύγχρονη-παγκόσμια πρωτεύουσα του Διονυσιακού πολιτισμού. Ρωμαίοι και Αμερικάνοι έχουν τις ίδιες θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και στρατιωτικές πεποιθήσεις. Στα πλαίσια αυτά οι κρατούντες στην Ουάσιγκτον έδωσαν στα θεσμικά τους όργανα τις ίδιες ακριβώς ονομασίες με το αρχαίο Ρωμαϊκό κράτος!!! Καπιτώλιο, Γερουσία κλπ. Εν τούτοις οι αρχαίοι Ρωμαίοι έχασαν την διοίκηση της  παγκόσμιας αυτοκρατορίας, όπως έχασαν οι Αμερικάνοι την παγκόσμια κυριαρχία από την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν και την Κίνα.

Ο Διονυσιακός πολιτισμός-παγανισμός εκτός από τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο συμπαρέσυρε στην καταστροφή την Ρωμαϊκή και την Αμερικανική αυτοκρατορία. Τα δεδομένα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά για την Ουάσιγκτον. Να υπενθυμίσω ότι έχουμε την παραδοχή του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη, και σταδιακά οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Η Βορειοατλαντική συμμαχία με την Ευρωπαϊκή ένωση είναι κατ ουσίαν παθητικοί θεατές στην Ρωσική-Κινεζική επέλαση, μετά την ήττα στην Συρία.

Η Αμερική είναι θλιβερός και παθητικός θεατής σε όλα τα παγκόσμια γεγονότα, και κατάντησε να κρύβεται πίσω από την Τουρκία του εντελώς ανεξέλεγκτου πλέον Χαριζίτι Ερντογάν, για να προωθήσει τα συμφέροντα της στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνον. Η Αμερική έχει απωλέσει τον ρόλο της παγκόσμιας υπερδύναμης. Οι Αμερικάνοι έχουν γίνει εσωστρεφείς με καταστροφικές πολιτικές τακτικές Τα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας δείχνουν ότι η οικονομική, κοινωνική, πολιτική, στρατιωτική, γεωστρατηγική-γεωπολιτική κατάρρευση της Διονυσιακής αυτοκρατορίας αυξάνεται με ραγδαίους  ρυθμούς.  Η Αμερικανική αυτοκρατορία αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑKΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ THE TIMES OF VOULGAROKTONOS

loading...