Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!

Η ομιλία του Νασράλα δεν αφορούσε μόνο την Κύπρο αλλά όλη τη Μεσόγειο και όλον τον κόσμο! Μια διπλωματική εκστρατεία πριν την μετωπική σύγκρουση!

Η ομιλία του Νασράλα εντάσσεται στην εκστρατεία για τη δημόσια διπλωματία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.

Η προχθεσινή ομιλία είναι μια από τις μορφές αυτής της καμπάνιας για να επιστήσει την προσοχή όλου του κόσμου, και όχι μόνο του Ισραήλ, στο γεγονός ότι η απόφαση να πάει σε πόλεμο με τον Λίβανο σημαίνει μετάβαση σε μια κατάσταση που δεν θα είναι πανομοιότυπη με την αντίληψη που έχουν σχηματίσει ο εχθρός και οι προστάτες του.

Η ομιλία του Νασράλα δεν απευθυνόταν μόνο στους ηγέτες και τους εποίκους του εχθρού, ούτε μόνο στις βάσεις αντίστασης, αλλά και σε όλους τους περιφερειακούς και διεθνείς παράγοντες που υποστηρίζουν το Ισραήλ στρατιωτικά, υλικά και πολιτικά.

Ο Νασράλα δήλωσε σε «αυτόν τον κόσμο» ότι θα τον έπληττε επίσης μια συνολική σύγκρουση, αφού τα εργαλεία μάχης της αντίστασης θα λειτουργούσαν σε όλα τα μέρη από τα οποία θα ωφεληθεί ο εχθρός.

Όταν έλεγε ότι η Μεσόγειος Θάλασσα θα απαγορευόταν στις δυνάμεις κατοχής και στους υποστηρικτές της, εννοούσε ότι όλες οι χώρες που συνορεύουν με τη Μεσόγειο Θάλασσα πρέπει να ενεργούν με βάση ότι ενδιαφέρονται για πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...