ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙAΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Μιας και οι Ευρωεκλογές τέλειωσαν και έχουμε την τελική καταμέτρηση, όπως αυτή καταγράφεται με τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα στη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών – ( https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/parties) από την Singular Logic.

 

Για μένα προσωπικά υπάρχουν “πολλά ερωτήματα”…. .. αλλά θα μείνω σε ένα και “μοναδικό” .. …..

Κάτι που το είχα διατυπώσει και στις περασμένες εκλογές πολλές φορές.. .. Αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

 

Θεωρώ πως οι “εγγεγραμμένοι” .. Το “σύνολο των εγγεγραμμένων” δεν είναι “μεταβλητή” και είναι ένας σταθερός και γνωστός αριθμός, όπως αυτός έχει γνωστοποιηθεί με την εκπνοή των εγγεγραμμένων σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των εκλογών. Είτε αυτές είναι Εθνικές – Βουλευτικές – Δημοτικές  ή Ευρωεκλογές ..

 

Και για να γίνω περισσότερο κατανοητός με το ερώτημα μου…

 

Στις 09/06/2024 και ώρα 20:27 οι εγγεγραμμένοι εμφανίζονται 2.826.416.  Την ώρα αυτή σύμφωνα πάντα με την καρτέλα που απαθανάτισα ξέρουμε πως εκείνη τη δεδομένη στιγμή, δηλαδή στις 20:27 έχουν καταμετρηθεί από το σύνολο των 18.617 εκλογικών κέντρων, μόνο τα 6.305 και προφανώς αυτή η ενσωμάτωση των εγγεγραμμένων αντιστοιχεί στους 2.826.416. Δεν σημαίνει πως το ΣΥΝΟΛΟ των εγγεγραμμένων είναι αυτό το νούμερο, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν ξέρουμε το πραγματικό νούμερο του συνόλου των εγγεγραμμένων. Κάτι που φαίνεται πως ξέρουμε για τα εκλογικά κέντρα πόσα ακριβώς είναι.

 

Για να μη μπερδεύει τους φορολογούμενος πολίτες οι οποιεσδήποτε καρτέλες της SL θα πρέπει – όπως ακριβώς φαίνονται τα νούμερα στα εκλογικά κέντρα. Έτσι ακριβώς θα πρέπει να έχουμε εικόνα και για το ΣΥΝΟΛΟ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων με την έναρξη των αποτελεσμάτων της καταμέτρησης..

 

 

Σας υπενθυμίζω πως στο παρελθόν είχαμε σκαμπανεβάσματα με το “τελικό” νούμερο των εγγεγραμμένων ..

 

 

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε όλα τα νούμερα των εγγεγραμμένων σε διάφορες χρονικές περιόδους που έχω απαθανατίσει.

 

Για παράδειγμα στις 20:33 την 09/06/2024 είχαμε 3.228.742 στα 7.058 Ε.Κ από το σύνολο των 18.617 εκλογικών κέντρων.

 

Και για να μη σας κουράσω με αριθμούς .. Μπορείτε να τα δείτε στο έγγραφο που σας επισυνάπτω όλα ..

 

Θα καταλήξουμε σήμερα να  ξέρουμε με το 100% της ενσωμάτωσης των εκλογικών κέντρων πως το ΣΥΝΟΛΟ των εγγεγραμμένων για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ στις 09/06/2024 είναι 9.814.685 εγγεγραμμένοι.

 

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

 

Θεωρείτε έτσι όπως μας τα παρουσιάζει η Singular Logic και προφανώς εδώ και χρόνια δείχνει να συμφωνεί το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και να αποδέχεται.. .. Είναι σωστή αυτή η μέθοδος παρουσίασης ???

 

 

Ειλικρινά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένω την απάντηση σας ..

 

Ειλικρινώς

 

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

 

 

 

Υγ – Τα συμπεράσματα δικά σας ..

 

Πατήστε το σύνδεσμο για τα έγγραφα …

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

loading...