…του Παναγιώτη Τραϊανού

…Oι Μπους, Κλίντον και Ομπάμα «σαλαμοποίησαν» το σχέδιο του Χίτλερ να κατακτήσει τον Κόσμο και στην ουσία τον κατέστρεψαν.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος τώρα ολοκληρώνεται!

1989-2008-2024 είναι οι κρίσιμοι «σταθμοί» στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία τής ανθρωπότητας!

.

Το 1989 ξεκίνησε ο πιο τρομερός και ύπουλος παγκόσμιος πόλεμος στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Ο πόλεμος της συνωμοσίας και της αθλιότητας, ο οποίος όμως ως τελικό του αποτέλεσμα άφησε πίσω του άπειρους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ νεκρούς και την απόλυτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή! Εκ των αποτελεσμάτων βλέπουμε ότι δεν έχει καμία σημασία που ο πόλεμος αυτός έχει διεξαχθεί χωρίς τη χρήση στρατιωτικών μέσων! Αυτό, το οποίο έχει κοστίσει στην παγκόσμια οικονομία, είναι εξίσου μεγάλου! Αυτό, το οποίο έχει κοστίσει σε απώλειες —τόσο σε κράτη όσο και σε ιδιώτες— είναι εξίσου τεράστιο! Δισεκατομμύρια ανθρώπων έχουν δει τη ζωή τους να υποβαθμίζεται και τελικά να καταστρέφεται ως αποτέλεσμα του πολέμου αυτού. Η παγκόσμια δυστυχία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο πρωτοφανές! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ απώλειες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ανθρώπινων ζωών, που μόνον οι πόλεμοι προκαλούν!…

…Αυτοκτονίες, ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και άπειρες άλλες ανθρώπινες απώλειες, οι οποίες προκύπτουν απ’ αυτήν την τρομακτική οικονομική κρίση κι αυξάνουν συνεχώς τον αριθμό των θυμάτων αυτού του ακήρυχτου πολέμου. Πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρίσκονται σήμερα ανάμεσά μας κι απλά δεν τα κατάφεραν, επειδή δεν είχαν χρήματα για ιατρικές εξετάσεις ή για να εξασφαλίσουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή; Πόσοι άνθρωποι δεν ζουν σήμερα λόγω των τροχαίων δυστυχημάτων, τα οποία συνέβησαν εξαιτίας των ασυντήρητων —λόγω της οικονομικής κρίσης— μέσων κυκλοφορίας ή δρόμων; Ακόμα και τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟμεταναστών, οι οποίοι μεταφέρονται μέσα σε βάρκες και θαλασσοπνίγονται, στα πλαίσια αυτής της κρίσης συγκαταλέγονται. Όλα αυτά τα θύματα, τα οποία προέρχονται από τη σημερινή τρομερή οικονομική κρίση στην ίδια «λίστα» θανάτου συγκαταλέγονται.

Είναι τόσο τρομερός αυτός ο ακήρυκτος πόλεμος που έχουν… … …

.

… … η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

«Εις θάνατον»…

 

.

loading...