ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ

Μετά την Κατάθεση Αίτησης Ακύρωσης στο ΣτΕ, Ένσταση  στο Εκλογοδικείο και Αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά της παράνομης απόφασης  αναγνώρισης του   “Κόμματος  Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας” (συντομογραφία Κ.Ι.Ε.Φ.) για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, που δραστηριοποιείται στη Δυτική Θράκη…

 

Αθήνα 28/6/2024

 

Είναι ιστορικά αληθές και σχεδόν κοινά αποδεκτό πως σκληρές δοκιμασίες στο παρελθόν εμπόδισαν τον εκδημοκρατισμό και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους, αλλά και τους απαραίτητους μετασχηματισμούς της κοινωνίας για το καλό του Ελληνισμού και της Πατρίδας μας, του Ελληνικού Έθνους και της Χριστιανικής Ορθόδοξης Παράδοσης.

Η Ελληνική Πολιτεία φαίνεται πλέον στραμμένη στην εξυπηρέτηση κυρίως αλλότριων συμφερόντων, της διεθνούς πάλης προς κυριαρχία των δυνάμεων της Ολιγαρχικής Δύσης και της Ν.Τ.Π.   και ουδόλως ενδιαφέρεται για την αναδιάρθρωση, την ανασυγκρότηση και την σύσταση εκείνων των θεσμών που εξυπηρετούν  τις ανάγκες των Ελλήνων ως Έθνους και του Ελληνικού Λαού, ο οποίος στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π. οδηγείται πλέον στο σκότος στον εξανδραποδισμό και στην εξαφάνισή του, με την  ειδική μεθοδολογία της λαϊκής μετάλλαξης, μέσω των δήθεν προσφυγικών εποίκων και τελευταία της πολύχρωμης σημαίας.

Το Αίτημα της  Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Απελευθέρωσης από τον σύγχρονο οικονομικό ζυγό, τη σύγχρονη αυτή μάστιγα με τη μορφή μιας καθολικής υποτέλειας, είναι απολύτως σημαντικά και για το μέλλον του Έθνους, αλλά και του Ελληνικού Λαού. 

Εξίσου πολύ σημαντικά ζητήματα είναι η εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας, η μη ταπείνωσή της στη διεθνή διπλωματία, η Λαϊκή Κυριαρχία, η Δικαιοσύνη, η Παιδεία, η Πρόοδος και Ευημερία των Ελλήνων στον τόπο τους με τα ήθη και τα ελληνικά έθιμα,  την Χριστιανική Ελληνορθόδοξη παράδοση και  τον ελληνικό τρόπο ζωής, που είναι θαμμένος σε κάθε θεμέλιο ελληνικού σπιτιού.

Καθίσταται επομένως πολύ ύποπτο και εξόχως περίεργο πως  το “Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας” αναγνωρίστηκε ως πολιτικό κόμμα, το οποίο  δραστηριοποιείται στη Δυτική Θράκη και επιδιώκει την ανάδειξη της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας ως τουρκικής μειονότητας. 

Οι εμπρηστικές και αντεθνικές δηλώσεις της προέδρου του, σε όλη την προεκλογική διάρκεια, όσο και μετεκλογικά, με την ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής συνταγματικής έννομης τάξης και των διεθνών συνθηκών, καθιστούν αυθωρεί παράνομη τη λειτουργία και συμμετοχή του ΚΙΕΦ στην ελληνική πολιτική σκηνή, καθόσον ενεργεί και δρα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Συμπερασματικά, το κόμμα αυτό έχει ως Απώτερο στόχο την ανατροπή της Συνθήκης της Λωζάννης, πολιτική που επιδιώκεται και από την πλευρά της Τουρκίας !

Κατά τούτο είναι :

  •   Παράνομη η Συμμετοχή του στις εκλογές καθότι: Το ΚΙΕΦ εξαπάτησε τους εκλογείς εμφανιζόμενο ως φορέας της Ισότητας, της Ειρήνης και της Φιλίας, ενώ στην πραγματικότητα αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη, εμφανιζόμενο ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων.
  • Η παράνομη συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές αλλοίωσε το  Εκλογικό Αποτέλεσμα, και προσδιόρισε την έκφραση του ελληνικού λαού  κατά επίπλαστο τρόπο.
  •   Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου δεν έλεγξε όπως όφειλε το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη (αντεθνική) δράση του ΚΙΕΦ, το οποίον  ως δούρειος Ίππος δρα αντεθνικά, σε βάρος των εθνικών ελληνικών συμφερόντων.

Όλα τα ανωτέρω καθιστούν ακυρωτέες τις πράξεις του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, που έκαναν δεκτή τη συμμετοχή του ΚΙΕΦ και  την ανακήρυξη συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024,  τόσο  ενώπιον του ΣτΕ όσο και του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου (Εκλογοδικείου), και επιβάλλεται να ακυρωθούν. 

Παράλληλα,  η  εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οφείλει να διερευνήσει την παράνομη και αντεθνική  δραστηριότητα  του ΚΙΕΦ,  να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες και  να αναστείλει τη  λειτουργία  του.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες  με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και πατριωτικό καθήκον έχουν χρέος  να προβούμε, με πολιτική  ομαιχμία στην ανάδειξη  της πολιτικής οντότητας  εκείνης που απαιτούν οι καιροί και έχει ανάγκη η Ελλάδα κι ο Ελληνικός λαός.

 

Οι περιστάσεις απαιτούν εκείνο το “πολιτικό υποκείμενο”, για την ανακοπή και εν τέλει την ανατροπή της άθλιας – σοβούσας πολιτικής κατάστασης στην Πατρίδα μας.

Η  χώρα μας οφείλει να βρει τη θέση της στο διεθνές επίπεδο ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να νιώσουν ξανά περήφανοι!

Η Ώρα του Λαού κατέστη  αναγκαία όσο ποτέ!

Υπογράφουν την παρούσα δήλωση και προσκαλούν σε συνυπογραφή όλους εκείνους που ενστερνίζονται το περιεχόμενό της.

 

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Δικηγόρος Παρ Αρείω πάγω και ΣτΕ

Νίκος Βασιλειάδης: Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δικηγόρος Παρ Αρείω πάγω και ΣτΕ

Νίκος Νικολόπουλος: Πρ. Βουλευτής και Υπουργός

Παναγιώτης Αποστόλου, Πολιτικός Αναλυτής – Αρθρογράφος

Δημήτρης Κυπριώτης: Στρατηγός ε.α 

Νίκος Βάνης: Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Στιχουργός

Γιώργος Αναγνωστάκος: Επιχειρηματίας

Εύη Πιτσάβα: Καθηγήτρια Νοσηλευτικής 

 

loading...