Α. ΒΟΥΤΣΙΤΣ: «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ 3 Ή 4 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΣΤΟΚΑΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΑΛΕΥΡΟΥ, ΖΑΧΑΡΗΣ»!

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΜΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ…

ΒΙΝΤΕΟ

Νέα προειδοποίηση για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που προέρχεται από τον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς σε τελευταία συνέντευξή του σε ελβετικά ΜΜΕ: «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος σε 3 ή 4 μήνες»!

Ο Σέρβος πρόεδρος αποκαλύπτει επίσης ότι η χώρα του «στοκάρει αποθέματα βενζίνης, αλεύρου και ζάχαρης» για να προετοιμαστεί! Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς είναι πολύ απαισιόδοξος για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο κίνδυνος ενός μεγάλου πολέμου στην Ευρώπη αυξάνεται καθημερινά. Η Δύση πιστεύει ότι δεν μπορεί να αντέξει την ήττα, ενώ τα πάντα διακυβεύονται για τον Πρόεδρο Πούτιν.

Ο αρχηγός του σερβικού κράτους προετοιμάζει τη χώρα του για μεγάλο πόλεμο εδώ και πολύ καιρό. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη έλεγε ότι ήταν «αρκετά σίγουρος» ότι θα υπάρξει «σύντομα καταστροφή».

Κατά τη γνώμη του, «το τρένο έφυγε» και «κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει». Εάν οι μεγάλες δυνάμεις δεν κάνουν τίποτα, ο Βούτσιτς πιστεύει ότι σχεδόν σίγουρα θα βρεθούμε μπροστά σε μια μεγάλη καταστροφή.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...