Ας βοηθήσουμε όλοι. Θα σώσουμε ένα μικρό παιδί.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ! ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ…

Ο 10χρονος Άγγελος, ο μικρός γιος της πολύτεκνης οικογένειας της Χρυσούλας Παναγιώτου (έχει 4 παιδιά), αντιμετωπίζει από την ηλικία των 1 1/2 ετών συσσωρευμένα προβλήματα υγείας που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του. Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε άθλια κατάσταση: η μάνα είναι άνεργη και ανασφάλιστη και με όλη την αξιοπρέπεια που την διακρίνει (ζήτησε να καλύψουμε το πρόσωπό της), εξιστορεί στην κάμερά μας τον Γολγοθά του μικρού Άγγελου και της οικογένειάς της.

Ο Άγγελος δεν μπορεί να παίξει, να χαρεί και να πάει σχολείο όπως όλα τα άλλα παιδιά. Χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς, μιας και τα προβλήματα που έχει είναι πάρα πολλά. Όπως το σύνδρομο Chiari (μια σπάνια νόσος), αλλά και η δυσκινησία των κροσσών που θέτουν καθημερινά σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. Ο Άγγελος πρέπει να μεταμερθεί άμεσα στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε λεπτή εγχείρηση.

Ας βοηθήσουμε όλοι. Θα σώσουμε ένα μικρό παιδί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

loading...