Αποκαλύψεις για τον «μυστικό πόλεμο» του Ισραήλ κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Εδώ είναι για άλλη μια φορά η απόδειξη ότι η αδίστακτη σιωνιστική οντότητα δεν είναι τίποτα άλλο από μια ομάδα τραμπούκων, ληστών και εγκληματιών που έχουν συγκεντρωθεί σε ένα μικρό παλαιστινιακό έδαφος για να διαπράξουν τα χειρότερα εγκλήματα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

 

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197

Όχι μόνο πολλαπλασιάζουν τα εγκλήματα πολέμου κατά των Παλαιστινίων αμάχων συνεχίζοντας τον αποικισμό, τη σφαγή αμάχων, την εθνοκάθαρση, τον αποκλεισμό και την πείνα… αλλά, επιπλέον, όταν η διεθνής δικαιοσύνη προλαβαίνει αυτούς τους εγκληματίες, δεν διστάζουν να απειλήσουν δικαστές όπως αποδεικνύεται σε αυτό το άρθρο από τον  βρετανικό Guardian  .

Σίγουρα δεν είναι στη Γαλλία που θα μπορέσετε να βρείτε τέτοια άρθρα γραμμένα από έμπειρους δημοσιογράφους που έχουν κάνει έρευνες για περισσότερο από ένα χρόνο για να αποδείξουν ότι το Τελ Αβίβ διοικείται από μια ένωση κακοποιών και εγκληματιών. Φαίνονται πολύ όμορφοι με τις στολές τους των 5.000 ευρώ, εξηγώντας όλη μέρα ότι το Ισραήλ είναι μια «μεγάλη δημοκρατία», εκτός από το ότι ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα, ακόμα χειρότερα, τώρα το ξέρουν όλοι.

Είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει αυτή η απάτη, επειδή η παρωδία έχει διαρκέσει πολύ καιρό.

*

Επί εννέα χρόνια, το εβραϊκό κράτος ενεργούσε στη σκιά προσπαθώντας να τορπιλίσει τις έρευνες που διεξήγαγε εναντίον του το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, σύμφωνα με κοινή έρευνα της βρετανικής εφημερίδας « The Guardian » και δύο ισραηλινών ΜΜΕ.

Το ίδιο δικαστήριο του οποίου ο εισαγγελέας ζήτησε πρόσφατα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης κατά των ηγετών του Ισραήλ και της Χαμάς για εγκλήματα πολέμου.

«Για σχεδόν μια δεκαετία, το Ισραήλ παρακολουθούσε ανώτερους αξιωματούχους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο […] ως μέρος μιας μυστικής επιχείρησης που αποσκοπούσε στην αποτροπή της έρευνας του ΔΠΔ για φερόμενα εγκλήματα πολέμου»,  αναφέρει σε μια μακρά έρευνα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου  + 972 Ιστότοπος του περιοδικού  και με τίτλο « Εποπτεία και παρεμβολή: αποκαλύφθηκε ο μυστικός πόλεμος του Ισραήλ ενάντια στο ΔΠΔ».

Η δημοσίευση αυτής της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από κοινού από τον ισραηλινο-παλαιστινιακό ιστότοπο, το  ισραηλινό μητρικό του έντυπο Local Call  και  τη βρετανική εφημερίδα  The Guardian ,  έρχεται οκτώ ημέρες αφότου ο εισαγγελέας του ΔΠΔ Karim Khan ανακοίνωσε ότι είχε ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά τριών τους ηγέτες της Χαμάς για τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου, αλλά και  εναντίον του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, και του υπουργού Άμυνας του, Γιόαβ Γκάλαντ , για εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Τι αποκαλύπτει αυτή η έρευνα; Ότι το Ισραήλ, γράφει  ο The Guardian,  « ανάπτυξε τις υπηρεσίες πληροφοριών του για να παρακολουθεί, να χακάρει, να πιέζει, να δυσφημεί και να απειλεί φερόμενους ανώτερους αξιωματούχους του ΔΠΔ σε μια προσπάθεια να εκτροχιάσει τις έρευνες του δικαστηρίου».

Κατασκοπεία και απειλές

Για παράδειγμα, συνεχίζει η βρετανική εφημερίδα, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες « υπέκλεψαν τις επικοινωνίες»  –κλήσεις, μηνύματα, email, έγγραφα– του εισαγγελέα Καρίμ Χαν, του οποίου οι προθέσεις γνώριζε το εβραϊκό κράτος.

Αλλά και από την προκάτοχό της, Φατού Μπενσούντα, η οποία ξεκίνησε έρευνες το 2021 για πιθανά εγκλήματα πολέμου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διώξεις εναντίον Ισραηλινών αξιωματούχων.

Η τελευταία μάλιστα « απειλήθηκε»  από τον τότε επικεφαλής της Μοσάντ, Γιόσι Κοέν, που ηγούνταν παράλληλης επιχείρησης, και ο οποίος της είπε:

« Δεν θέλετε να εμπλακείτε σε πράγματα που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια της οικογένειάς σας. » Παρακολούθησαν επίσης, ιδιαίτερα από τη Shin Bet, τις παλαιστινιακές ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων που « παρείχαν συχνά στην εισαγγελία [του ΔΠΔ] πληροφορίες για τις ισραηλινές επιθέσεις στους Παλαιστίνιους»,  εξηγεί επίσης  το +972.

πηγή: The Free Thinker

από τον Τάιλερ

Την περασμένη εβδομάδα, ο βρετανός θρύλος της κιθάρας, Έρικ Κλάπτον, πλησίασε τα σχόλια του Ρότζερ Γουότερς δηλώνοντας σε μια συνέντευξη ότι « το Ισραήλ διευθύνει τον κόσμο, το Ισραήλ διευθύνει το σόου ».

Ο 79χρονος μουσικός, ο οποίος πρόσφατα έπαιξε μια κιθάρα βαμμένη στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας, πήρε συνέντευξη στις 22 Μαΐου από τον David Spuria , έναν Αμερικανό YouTuber που φιλοξενεί τη δημοφιλή εκπομπή Real Music Observer.

Μιλώντας για πρόσφατες αντι-ισραηλινές διαμαρτυρίες στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ, ο Κλάπτον επέκρινε τις ακροάσεις της Γερουσίας στις οποίες οι πρόεδροι πανεπιστημίων ανακρίθηκαν σχετικά με τον αντισημιτισμό στις πανεπιστημιουπόλεις.

Ο Έρικ Κλάπτον επικρίνει τις ακροάσεις της Γερουσίας

« Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με αυτό που συνέβαινε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και αλλού. Και μετά αυτό που δεν μπορούσα να πιστέψω, γιατί με τρόμαζε, ήταν οι ακροάσεις στη Γερουσία, που ήταν σαν τις δίκες της Νυρεμβέργης », είπε.

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Γερουσίας έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις στους προέδρους των πανεπιστημίων, λέγοντας: «Θέλω απλώς να ακούσω ένα ναι ή ένα όχι. Μη μου μιλάς για το πλαίσιο. Ναι ή όχι, ενθαρρύνετε τον αντισημιτισμό στην πανεπιστημιούπολη σας; Και είπα μέσα μου, «Τι είναι η Ισπανική Ιερά Εξέταση; Και έτσι είναι! Είναι η AIPAC, είναι το λόμπι. Το Ισραήλ κάνει το σόου. Το Ισραήλ κυβερνά τον κόσμο .

πηγή: Les Moutons Rebelles

loading...