Απάντηση από τον Vladimir Vladimirovich Putin στον Julian Macfarlane

δημοσιεύσαμε την επιστολή που έστειλε ο Julian Macfarlane στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η επιστολή αφορούσε την ομιλία του αρχηγού του ρωσικού κράτους στη Διοίκηση Εξωτερικών Υποθέσεων της χώρας του και την «ειρηνευτική πρόταση» που περιείχε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197

Ο Πούτιν μόλις απάντησε στον Τζούλιαν Μακφαρλέιν σε ένα email που δημοσιεύουμε επίσης. Περιέχει λεπτομέρειες που μας επιτρέπουν να αξιολογήσουμε σωστά την ανίκανη φασαρία της Μαντάμ Μελόνι στη σύνοδο κορυφής της G7.

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ο Τζούλιαν Μακφαρλέιν γράφει στον Βλαντιμίρ Πούτιν

Αγαπητέ Τζούλιαν.

Σας ευχαριστώ για το email σας.

Εκεί με αποκάλεσες «Αγαπητέ Βλαντ». Κανείς εδώ στη Ρωσία δεν με αποκαλεί «Βλαντ». Ο σχολιαστής σας  Moscow Exile  έχει δίκιο όταν γράφει:

Το “Vlad” δεν είναι μια φιλική, υποκοριστική μορφή του “Vladimir”. Το “Vlad” είναι ένα φιλικό υποκοριστικό του ονόματος Vladislav. Το όνομα “Vladimir” δεν συντομεύεται ποτέ σε “Vlad”. Οι φιλικές μορφές του Βλαντιμίρ είναι το Volodya και οι παραλλαγές του με υποκοριστικά επιθέματα: Volodka, Volodyenka; Vova και τα υποκοριστικά επιθέματά του: Vovka, Vovochka; Vovchik και Vovan. Οι Ρώσοι με ρωτούν συχνά γιατί οι Αμερικανοί αποκαλούν πάντα τον Πούτιν «Βλαντ». Εκτός από το γεγονός ότι «Βλαντ» δεν σημαίνει «Βλαντιμίρ», εκτός αν είναι στενός φίλος και του μιλάει ιδιωτικά, ένας Ρώσος δεν θα αναφερόταν ποτέ δημόσια στον Ρώσο αρχηγό κράτους χρησιμοποιώντας το υποκοριστικό του ονόματός του, όπως κάνουν οι Αμερικανοί όταν αποκαλούν τον πρόεδρό τους «Τζο».

Αλλά ξέρω ότι είσαι δυτικός και δεν μιλάς ρωσικά – και έχω συνηθίσει να με λένε Βλαντ στη Δύση. Αλλά επειδή εσείς και εγώ είμαστε φίλοι, πείτε με ” Volodia ” – ή ακόμα και Vovochka – αλλά ιδιωτικά, παρακαλώ.

Όπως γνωρίζετε από τη ζωή στην Ιαπωνία, κάθε πολιτισμός έχει διαφορετικούς κανόνες όσον αφορά τα ονόματα και είναι σημαντικοί. Ξέρω ότι οι Ιάπωνες σε αποκαλούν «Julian». Ξέρω επίσης ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το μικρό σας όνομα εκτός και αν είστε στενοί φίλοι. Ο σεβασμός απαιτεί να σε αποκαλούν “Macfarlane-san” όχι “Julian”, αλλά νομίζουν ότι οι ξένοι θέλουν να τους αποκαλούν με το μικρό τους όνομα.

Αυτό είναι ένα από τα κύρια πολιτικά μου σημεία: ο σεβασμός των διαφορών στην κουλτούρα και την παράδοση. Λέγεται ότι πολλοί Δυτικοί πιστεύουν ότι τέτοια πράγματα δεν έχουν σημασία. Αλλά ο σεβασμός, ακόμη και σε μικρά πράγματα, είναι η βάση της κοινωνίας των πολιτών.

Όχι απλώς μια πρόταση ειρήνης

Λυπάμαι που η χρονική στιγμή της « ειρηνευτικής μου πρότασης » δεν σας επέτρεψε να γράψετε το ειδικό άρθρο που είχατε σχεδιάσει –αλλά  η ομιλία μου δεν αφορούσε μόνο την Ουκρανία– αν και σε αυτό εστιάζει η Δύση. Όπως έγραψες κάπου, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό είπα από την πλευρά μου σε αυτήν την ομιλία:

« Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα. Η παγκόσμια πολιτική, η οικονομία και ο τεχνολογικός ανταγωνισμός δεν θα είναι ποτέ όπως πριν.

Όλο και περισσότερες χώρες προσπαθούν να ενισχύσουν την κυριαρχία, την αυτάρκεια και την εθνική και πολιτιστική τους ταυτότητα. Οι χώρες του Νότου και της Ανατολής αποκτούν σημασία και ο ρόλος της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής αυξάνεται….

Αυτή η νέα πολιτική και οικονομική πραγματικότητα χρησιμεύει τώρα ως το θεμέλιο για την αναδυόμενη πολυπολική και πολυμερή παγκόσμια τάξη πραγμάτων, και είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία. Αντανακλά την πολιτιστική και πολιτισμική ποικιλομορφία που είναι εγγενές μέρος της ανθρωπότητας, παρά όλες τις προσπάθειες για τεχνητή ενοποίηση.

Αυτές οι βαθιές αλλαγές σε όλο το σύστημα εμπνέουν σίγουρα αισιοδοξία και ελπίδα, διότι η καθιέρωση της πολυπολικότητας και της πολυμέρειας στις διεθνείς υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και της ευρείας εκπροσώπησης, καθιστά δυνατή την από κοινού επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων για κοινό όφελος αμοιβαία επωφελείς σχέσεις και συνεργασία μεταξύ κυρίαρχων κρατών για την ευημερία και την ασφάλεια των λαών.

Ένα τέτοιο όραμα για το μέλλον ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των χωρών. Αυτό αντικατοπτρίζεται, μεταξύ άλλων, στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για το έργο μιας οικουμενικής ένωσης όπως η BRICS, που βασίζεται σε μια κουλτούρα διαλόγου που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την κυριαρχική ισότητα των μελών της και τον αμοιβαίο σεβασμό. Φέτος, υπό τη ρωσική προεδρία, θα διευκολύνουμε την ομαλή ένταξη νέων μελών της BRICS στα όργανα εργασίας της ένωσης.

Είναι το πλαίσιο – το παρασκήνιο – τόσα πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο.

Σύγκρουση με τις Ηνωμένες Πολιτείες

Ειλικρινά, το ζήτημα του μέλλοντος της Ουκρανίας έχει ήδη αποφασιστεί: «η άμεση απόρριψη της πρότασής μας σημαίνει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να παραδοθεί άνευ όρων. Αλλά δεν θα παραδοθούν όσο ο Ζελένσκι είναι στην εξουσία, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν επικεφαλής. Μετά από αίτημα των κυρίων του, ο Ζελένσκι πρέπει να προσπαθήσει να διατηρήσει τον πόλεμο. Αλλά δεν θα μπορέσει. Θα πρέπει να τραπεί σε φυγή. Και θα είναι απλώς ένας ακόμη λεκές στις σελίδες της αμερικανικής ιστορίας.

Θυμηθείτε ότι η Ρωσία έχει τώρα 700.000 στρατιώτες στην Ουκρανία.

Δεχόμαστε 30.000 εθελοντές το μήνα, τους οποίους επιβραβεύουμε μετά την υπηρεσία τους με ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για να τους κατευθύνουμε γρήγορα στη δημόσια υπηρεσία, βελτιώνοντας και αναμορφώνοντας τη διοίκηση της χώρας μας με ανθρώπους που έχουν αποδείξει τον πατριωτισμό και την προσαρμοστικότητά τους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχονται τώρα 37.000 νεοσύλλεκτους σε ένα χρόνο για τον στρατό τους. Αλλά οι κυβερνητικές θέσεις προορίζονται για άτομα των οποίων οι γονείς μπορούν να αντέξουν οικονομικά «καλά» πανεπιστήμια ή «καλές» πολιτικές διασυνδέσεις. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των νεαρών ανδρών που αποσύρονται από την αγορά εργασίας έχει αυξηθεί σημαντικά.

Στη νέα, αναπτυσσόμενη Ρωσία,  η αξία  πρέπει να μετράει περισσότερο από τη γνώση των «σωστών» ανθρώπων. Όλο και περισσότεροι νέοι άνδρες στη χώρα μας επιδιώκουν να συνεισφέρουν, όχι μόνο στον στρατό αλλά και στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Στη Ρωσία, με την ποικιλομορφία μας, δίνουμε έμφαση στις πολιτιστικές αξίες και σεβόμαστε τις διαφορές. Αυτό σημαίνει να είσαι Ρώσος.

Μέχρι το 2025, θα έχουμε ένα εκατομμύριο άνδρες στο έδαφος στην Ουκρανία. Κυρίως εθελοντές.

Αλλά δεν θέλουμε να κυριαρχήσουμε με τη δύναμη των όπλων. Αντίθετα, πρέπει να πείσουμε τους Ουκρανούς αδελφούς μας ότι δεν είμαστε τα τέρατα που ισχυρίζονται οι νεοναζί. Δεν είμαστε εμείς που τους σκοτώνουμε, είναι τα τέρατα του Βερολίνου, του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον.

Ξέρω ότι  το καταλαβαίνετε  αυτό –αφού έχετε πει κατ’ ουσία το ίδιο πράγμα επανειλημμένα– τονίζοντας όπως έκανα εγώ στην ομιλία μου– ότι ο  πραγματικός  επιτιθέτης σε αυτή τη σύγκρουση δεν είναι η Ρωσία – αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Για άλλη μια φορά, αυτό αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να τον εμπιστευτούν και ότι επιδιώκει μόνο να κυριαρχήσει.

Η Ρωσία είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο – και κάθε νέα οικονομική επίθεση από τη Δύση μας κάνει πιο δυνατούς και καλύτερους.

Η απώλεια του πολέμου θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στην Ουκρανία, γιατί τότε θα μπορέσει να ενταχθεί στην ταχέως αναπτυσσόμενη πολυπολιτισμική Ευρασία που έχει ένα λαμπρό μέλλον. Κατά ειρωνικό τρόπο, η ήττα της Ουκρανίας θα μπορούσε επίσης να είναι καλή για την Ευρώπη, η οποία βανδαλίζεται και λεηλατείται όλο και περισσότερο από Αμερικανούς χρηματοδότες.

Το ΝΑΤΟ είναι σπατάλη ανθρώπων και χρημάτων που θα ήταν πολύ καλύτερα να δαπανηθούν για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος συνολικά.

Κεφάλαιο και καπιταλισμός

Στο ειδικό άρθρο σας γράφετε πολλά για το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό.

Ο καπιταλισμός λειτουργεί καλύτερα με τον ανταγωνισμό και την ελεύθερη αγορά – περιορίζεται όπου χρειάζεται από το δημόσιο συμφέρον και τους εθνικούς στόχους, που καθορίζουν τη συνείδησή του. Η μορφή του αμερικανικού καπιταλισμού, ωστόσο, είναι ληστρική και μονοπωλιακή. Είναι ψυχοπαθής γιατί δεν έχει άλλες αξίες εκτός από τη φιλαργυρία, την απληστία και τη συσσώρευση πλούτου – σε βάρος άλλων, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών πολιτών.

Δεν μπορεί να υπάρχει ασφάλεια όταν βασιλεύουν τέτοιες παρεκκλίνουσες μορφές καπιταλισμού.

«Ένα σημαντικό μέρος του ευρασιατικού συστήματος ασφάλειας και ανάπτυξης πρέπει φυσικά να περιλαμβάνει θέματα οικονομίας, κοινωνικής προστασίας, ένταξης και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων όπως η καταπολέμηση της φτώχειας, η ανισότητα, το κλίμα, η οικολογία και η ανάπτυξη μηχανισμών. για την αντιμετώπιση πανδημικών απειλών και κρίσεων στην παγκόσμια οικονομία: όλα είναι σημαντικά.

Η Δύση, με τις ενέργειές της, όχι μόνο υπονόμευσε τη στρατιωτικοπολιτική σταθερότητα στον κόσμο, αλλά και απαξίωσε και αποδυνάμωσε βασικούς θεσμούς της αγοράς μέσω κυρώσεων και εμπορικών πολέμων. Χρησιμοποιώντας το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα και χειραγωγώντας την ατζέντα για το κλίμα, αναστέλλει την ανάπτυξη του Παγκόσμιου Νότου. Χάνοντας στον ανταγωνισμό, ακόμη και σύμφωνα με τους κανόνες που έγραψε η ίδια η Δύση, καταφεύγει σε απαγορευτικά εμπόδια και κάθε είδους προστατευτισμό. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν εγκαταλείψει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ως ρυθμιστή του διεθνούς εμπορίου. Μπλόκαραν τα πάντα. Επιπλέον, ασκούν πίεση όχι μόνο στους ανταγωνιστές τους αλλά και στους δορυφόρους τους. Απλώς δείτε πώς «βγάζουν το ζουμί» από τις ευρωπαϊκές οικονομίες, που βρίσκονται στα πρόθυρα της ύφεσης».

Ξέρω ότι έχετε γράψει για αυτό στο παρελθόν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πράγματι «παίρνουν το καλύτερο» –όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές οικονομίες– αλλά από όλες τις οικονομίες όπου έχουν τη μόχλευση που τους παρέχει η κυριαρχία των αμερικανικών και βρετανικών εξωεδαφικών διεθνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Τι να κάνετε με το λεμόνι όταν δεν υπάρχει πλέον χυμός;

Ευτυχώς για εμάς, οι κυρώσεις και η εχθρότητα των ΗΠΑ μπορούν μόνο να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξή μας για να τους ωθήσουν προς μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Ο κόσμος έχει δει πρόσφατες απόπειρες οικονομικής επίθεσης στη ρωσική οικονομία να καταλήγουν σε αποτυχία. Τι λένε οι Αμερικάνοι; «Θα νικήσουμε». Δίνουμε παράδειγμα για τον κόσμο.

«Γίνεται σαφές σε όλες τις χώρες, τις εταιρείες και τα κρατικά επενδυτικά ταμεία ότι τα περιουσιακά στοιχεία και τα αποθεματικά τους δεν είναι καθόλου ασφαλή, τόσο νομικά όσο και οικονομικά. Και ο επόμενος που θα απαλλοτριωθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε – αυτά τα ξένα κρατικά κεφάλαια θα μπορούσαν να είναι μεταξύ τους.

Η δυσπιστία προς το χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται στα δυτικά αποθεματικά νομίσματα αυξάνεται ήδη. Υπήρξε εκροή κεφαλαίων από τίτλους και χρεωστικούς τίτλους δυτικών κρατών, καθώς και από ορισμένες ευρωπαϊκές τράπεζες, που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν απολύτως αξιόπιστοι χώροι αποθήκευσης κεφαλαίων. Σήμερα τους αφαιρούν ακόμη και χρυσό. Και έχουν δίκιο να το κάνουν.

Πιστεύω ότι πρέπει να εντατικοποιήσουμε σοβαρά τη διαμόρφωση αποτελεσματικών και ασφαλών διμερών και πολυμερών ξένων οικονομικών μηχανισμών, εναλλακτικών αυτών που ελέγχονται από τη Δύση. Αυτό περιλαμβάνει την επέκταση των διακανονισμών σε εθνικά νομίσματα, τη δημιουργία ανεξάρτητων συστημάτων πληρωμών και τη δημιουργία αλυσίδων παραγωγής και διανομής παρακάμπτοντας κανάλια που μπλοκάρονται ή διακυβεύονται από τη Δύση.

Φυσικά, οι προσπάθειες για την ανάπτυξη διεθνών διαδρόμων μεταφορών στην Ευρασία –μια ήπειρο της οποίας ο φυσικός γεωγραφικός πυρήνας είναι η Ρωσία– πρέπει να συνεχιστούν.

Αναθέτω στο Υπουργείο Εξωτερικών να υποστηρίξει πλήρως την ανάπτυξη διεθνών συμφωνιών σε όλους αυτούς τους τομείς. Είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της χώρας μας και των εταίρων μας. Αυτό θα δώσει επίσης νέα ώθηση στην οικοδόμηση μιας μεγάλης ευρασιατικής εταιρικής σχέσης, η οποία μπορεί ουσιαστικά να γίνει η κοινωνικοοικονομική βάση ενός νέου αδιαίρετου συστήματος ασφάλειας στην Ευρώπη.

Η Ευρασία είναι πραγματικά ένας γενναίος νέος κόσμος! Και συμβαίνουν καταπληκτικά πράγματα!

Υπάρχει πάντα μια λύση

Για παράδειγμα, η Huawei στην Κίνα πούλησε πρόσφατα ηλεκτρονικά προϊόντα στην Αργεντινή, δεχόμενη πληρωμή σε βόειο κρέας, το οποίο μπορούν να μεταπωλήσουν στην Κίνα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να επιβάλουν κυρώσεις στην ασφάλιση των ρωσικών τάνκερ προκειμένου να αποτρέψουν τις αποστολές πετρελαίου τους στην Κίνα και την Ινδία. Οι Κινέζοι και η Ινδία θέλουν φθηνό ρωσικό πετρέλαιο και δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Μέχρι το 2022, είχαμε έναν «σκιώδη στόλο» 100 δεξαμενόπλοιων. Από τότε, είχαμε πολλά περισσότερα. Και αναπτύσσουμε εναλλακτικά δίκτυα μεταφορών, θαλάσσιων και χερσαίων.

Αντίθετα, μεγάλες δυτικές ασφαλιστικές εταιρείες και ναυτιλιακές εταιρείες έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες από τις επιθέσεις των Χούτι, οι οποίοι ευνοούν την πολύ φθηνότερη διαδρομή μας προς τη βόρεια Αρκτική.

Φυσικά, το δολάριο ΗΠΑ δεν φεύγει. Για να διεκδικήσει ο πολυπολικός κόσμος την ανεξαρτησία του και να αναπτυχθεί, το δολάριο είναι κατά κάποιο τρόπο άσχετο, αρκεί να καινοτομούμε τους δικούς μας μηχανισμούς ανταλλαγής και πληρωμής –με ρούβλια ή γιουάν– ή το βόειο κρέας…

Ο πόλεμος ?

Θα γίνει πυρηνικός πόλεμος;

Πολλοί άνθρωποι – ειδικά στη Δύση – μιλούν γι ‘αυτό ως ο μόνος τρόπος για να διατηρήσει η Αμερική την κυριαρχία της – παρόλο που θα ήταν αυτοκτονία για τις Ηνωμένες Πολιτείες αφού η Ρωσία και η Κίνα έχουν πυρηνική υπεροχή. Δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι Αμερικανοί έχασαν τον πόλεμο του Βιετνάμ επειδή οι άνθρωποι τους δεν ήθελαν να δουν τους γιους τους να πεθαίνουν εξαιτίας των αυτοκρατορικών τους φιλοδοξιών. Σήμερα, καθώς η βιομηχανική βάση της Αμερικής έχει αποδυναμωθεί – και η κουλτούρα της γίνεται όλο και πιο επιφανειακή – η όρεξη για πόλεμο είναι ακόμη μικρότερη. Εάν οι Αμερικανοί δεν μπορούν να νικήσουν τους Αφγανούς αγρότες, πώς μπορούν να κερδίσουν τον ρωσικό στρατό;

Δεν φοβόμαστε να πολεμήσουμε. Οι Αμερικανοί δεν έχουν πλέον τα μέσα να πολεμήσουν.

Όλες οι αυτοκρατορίες είναι εδαφικές από τη φύση τους. Επομένως, όταν μειώνονται, επεκτείνονται πέρα από τα όρια κάθε ελέγχου. Επομένως, οι επαρχίες είναι αυτές που έρχονται πρώτες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν έναν νέο τύπο αυτοκρατορίας –όχι μόνο εδαφική αλλά  εξωεδαφική–  που επιδιώκει να επιβάλει τη θέλησή τους πέρα από τις δικές τους περιοχές. Αυτό το είδος υπέρβασης αποδυναμώνει περαιτέρω τις Ηνωμένες Πολιτείες. Βλέπουμε περιφερειακή αποδυνάμωση σε γενικές γραμμές.

Είναι το θλιβερό και άσχημο τέλος αυτής της Αυτοκρατορίας, που παίρνει μαζί της αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Όλα αυτά προσπάθησα να τα εκθέσω όσο το δυνατόν πληρέστερα στην ομιλία μου, γιατί το μόνο αντίδοτο στο δηλητήριο του ψέματος είναι η λογική και η αλήθεια.

Καλή τύχη με το ειδικό άρθρο σας! Ελπίζω η ομιλία μου να σας φανεί χρήσιμη.

Ο φίλος σου,

Volodya

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ME ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ-ΑΚΛΗΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΕΣΟΔΑ. ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΕΣΤΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΠΙΘΜΥΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. 

 

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥTILENEPRESS ; 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Oι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού-Γεωπολιτικού αναλυτή και αρχισυντάκτη του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού MytilenepressContact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress

πηγή: Vu du Droit

loading...