Άδωνις Γεωργιάδης: Στα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη, θυμίζει «άφραγκο Ωνάση»

Χαρακτήρισε χυδαία ιστορία τους υπαινιγμούς Οικονόμου και είπε χαρακτηριστικά «Δεν βγάζω άκρη με τους ΣΥΡΙΖΑιους»

Ως «γελοία» και «χυδαία» ιστορία χαρακτήρισε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα περί «συναλλαγής» υποστήριξε ο Θανάσης Οικονόμου για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με τους ΣΥΡΙΖΑίους δεν βγάζω άκρη. Κατηγορείται η Χριστοδουλοπούλου ότι διόρισε την κόρη της επί προεδρίας Βούτση και όχι επί ΝΔ. Λένε, δηλαδή, ότι ο τότε πρόεδρος της Βουλής με την τότε αντιπρόδρο συνήψαν μια συμφωνία αρχειοθετήσεων των πόθεν έσχες Μητσοτάκη. Όλο αυτό σας βγάζει κάποιο νόημα; Οτι δηλαδή τα πήραν με κάποι τρόπο από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτό είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία, να μας κυβερνήσει» είπε ο υπουργός Υγείας στο Action 24.

«Λέει δηλαδή σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ότι Βούτσης, Χριστοδουλοπούλου και Βαρεμένος τα πήραν από τη ΝΔ. Είναι μια γελοία και χυδαία ιστορία. Είμαι πολιτικά αντίπαλος και με τους 3 αλλά είναι έντιμοι. Ούτε κλέφτες είναι, ούτε συνωμοσιολόγοι, ούτε τίποτα» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά, δε, την τοποθέτηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά ότι «μια χαρά είχε αρχειοθετηθεί το πόθεν έσχες Μητσοτάκη», ο υπουργός Υγείας είπε ότι εγείρεται ένα νέο ζήτημα σε σχέση με τους ισχυρισμούς Κασσελάκη, προσθέτοντας ότι «το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη ελέγχθηκε 2016-2019 επί κυβέρνησεως ΣΥΡΙΖΑ και επί πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν λένε ότι Τσιπρας, Βαρεμένος και οι άλλοι ήθελαν να καθαρίσουν τον κ. Μητσοτάκη».

«Πίστευα ότι στις εκλογές του 2023 η εποχη της τοιξιότητα θα έχει τελειώσει γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα είχαν καταλάβει ότι όλα αυτά σας πάνε στο -23%» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Κληθείς, δε, να τοποθετηθεί επί αυτού που παρουσίασε ως πόθεν έσχες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι «είναι προφανες ότι σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμάστε την ταινία “Ένας άφραγκος Ωνάσης”; Η εικόνα ότι είναι ζάμπλουτος και έχει αστακοκάραβα και μπορεί να αγοράζει τα σπίτια, δεν είναι έτσι. Ηρθε και έκανε entry στον λαό με κάτι που δεν είναι. Είναι ένας ευκατάστατος άνθρωπος, καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια, με ενοχλεί που μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσάσε και με δεδομένο ότι δεν έχει έσοδα, σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να φύγει ή να βρει δουλειά».

«Τα επενδυτικά του προϊόντα ήταν 3 εκατ. ευρώ και ξόδεψε 1 εκατ. για να πάρει σπίτι. Έχει πλέον 1 εκατ. και έχει χρέη 2 εκατ. Έχει δύο ακριβα σπιτια που είναι πανάκριβαο να τα συντηρήσει, έχει και δύο αυτοκίνητα που έχουν κόστος συντήρησης. Είναι εικόνα ζάμπλουτου επιχειρηματία αυτή; Είδα λίγο και την εταιρεία για τους πελάτες της οποίας υποστηρίζει ότι έβγαλε 49 εκατ. δολάρια πέρσι και έχει 8 εκατ. δολάρια ζημιά. Με 8 εκατ. δολάρια ζημιά πώς έβγαλε 49 εκατ. δολάρια για τους πελάτες του;».

«Αρχίζω να πιστεύω πως όσα λέει είναι ψέματα. Πιστεύω ότι βρήκαμε έναν μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν μπει ορκωτός λογιστής και θα ελέγξει το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη εικάζω ότι θα κλάψουν μανούλες γιατί αυτά που παρουσίασε δεν βγάζουν νόημα» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι «αυτό το χαρτί που παρουσίασε ως δήθεν πόθεν έσχες τον έχει μπλέξει πολύ άσχημα».

«Γιατί δεν μας λέει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα που έχει; Γιατί δεν μας είπε ποια είναι η έδρα της εταιρείας στις ΗΠΑ; Για να μην γράψει Ντελάγουερ, γιατί το Ντέλαγουερ είναι φορολογικός παράδεισος» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας σχολίσαε, τέλος, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βγήκε με στόμφο και είπε “προσπάθησα να υποβάλω το πόθεν έσχες και δεν τα κατάφερα” Δουλεύει η πλατφόρμα. Η σωστή απάντηση είναι ποιος από το γραφείο σας πήγε να καταθέσει στην πλατφόρμα και δεν τα κατάφερε, να σας βοηθήσουμε γιατί είστε τόσο άχρηστοι που δεν ξέρετε ούτε μια πλατφόρμα να λειτουργήσετε».

loading...