GEWKWN : Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ετοιμαστείτε για πόλεμο. 

GEWKWN

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:

1. ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ( ΤΑΚΤΙΚΑ ) έχουν αναπτυχθεί  κοντά στην Ουκρανία, η Λευκορωσία μετέδωσε ζωντανά την φόρτωση των δικών της πυρηνικών κεφαλών, εξόπλισε μια μοίρα μαχητικών (βομβαρδιστικών)  και το πυροβολικό της. Από την στιγμή που οι τακτικές πυρηνικές κεφαλές βγήκαν από τους αποθηκευτικούς χώρους τότε έχουμε μια μεγάλη ΔΙΑΣΠΟΡΑ των πυρηνικών είτε για πόλεμο είτε για άσκηση, πληροφορίες λένε ότι η Λευκορωσία είναι σε συναγερμό όπως το DEFCON 2 της Αμερικής ( Στο DEFCON 2, ο στρατός είναι έτοιμος για μια επικείμενη επίθεση και μπορεί να αναλάβει δράση για να αμυνθεί ενάντια στην απειλή.) 

Κανείς στην Ουάσιγκτον η στο ΝΑΤΟ δεν περίμενε ΠΟΤΕ να κερδίσει η Ουκρανία. Οι ουκρανοί στρατιώτες είναι αναλώσιμοι όσον αφορά τη Δύση, και κανείς δεν νοιάζεται για τους Ουκρανούς. Είναι εκεί απλά για να σκοτώσουν Ρώσους. Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και το ΝΑΤΟ, ενισχύονται και προετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με στόχο να καταστρέψουν εντελώς την Ρωσία, για να προχωρήσουν στον ΜΕΓΑΛΟ τους στόχο που είναι η καταστροφή της ΚΙΝΑΣ.

2. Η ρωσική κυβέρνηση δήλωσε ότι τα αμερικανικά αεροσκάφη F-16 που προμήθευσαν στην Ουκρανία οι κυβερνήσεις της Δανίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας και του Βελγίου «θα αντιμετωπίζονται ως πυρηνικά όπλα».

3. Η Γερμανία θα παρέχει στο ΝΑΤΟ 35.000 στρατιώτες, τα σχέδια του ΝΑΤΟ προνοούν:

Α)300.000 στρατιώτες και εξοπλισμός του ΝΑΤΟ πρόκειται να ανατεθούν για γρήγορη ανάπτυξη από τις χώρες καταγωγής τους σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή χώρα.

Β) Η Γερμανία θα διαθέσει περίπου 200 αεροσκάφη και άλλα βασικά μέσα για ταχεία ανάπτυξη, περίπου 4.000 Γερμανοί στρατιώτες πρόκειται να σταθμεύσουν μόνιμα στη Λιθουανία.

Γ)  Την περαιτέρω εμπλοκή της συμμαχίας στο Κοσσυφοπέδιο, όπου η παρουσία των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ ενισχύθηκε πρόσφατα μετά τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας.

4. Μετα από τη δήλωση του Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών ότι δεν υπάρχουν απαγορεύσεις στη χρήση από την Ουκρανία των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς που παρέχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο για να χτυπήσουν βαθιά στο ρωσικό έδαφος , ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε το ρωσικό υπουργείο της Άμυνας να διεξάγει ασκήσεις για να εγγυηθεί την ικανότητα της Ρωσίας να αναπτύξει γρήγορα πυρηνικά όπλα στο πεδίο της μάχης………. η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

5. Στρατιώτες της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία

6. Η Λιθουανή πρωθυπουργός απορρίπτει τις ρωσικές προειδοποιήσεις και λέει ότι είναι έτοιμη να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία. 

7. Το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη ( με κάποιο τρόπο ) στην Ουκρανία:

Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη στην Ουκρανία εδώ και λίγο καιρό. Η γαλλική και βρετανική παρουσία αυξάνεται συνεχώς, με τις γελοίες δικαιολογίες ότι είναι για σκοπούς εκπαίδευσης, επιμελητείας και για πληροφορίες, όμως πληροφορίες λένε και για δραστηριότητα  ειδικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, μεταξύ αυτών και της Πολωνίας, εάν πράγματι είναι εμπλεκόμενη και η Πολωνία σε αυτό το ‘’παιγνίδι’’ τότε σύντομα θα μπει σε πόλεμο με την Ρωσία με τρομακτικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη 

8. Η Ρωσία προειδοποιεί το Ηνωμένο Βασίλειο και το ΝΑΤΟ! Η Ρωσία έστειλε τελεσίγραφο στο Ηνωμένο Βασίλειο και απείλησε με αντίποινα αν δεχτούν επιθέσεις με βρετανικά όπλα: 

Τα τύμπανα του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου χτυπούν κάθε μέρα και πιο δυνατά, δυστυχώς όμως στο μυαλό μας έχουμε εικόνες  του Β’ παγκοσμίου πολέμου, του Ιράκ και τελευταία στην Ουκρανία και στην Γάζα, και πιστεύουμε, μάλλον  θέλουμε να πιστεύουμε ότι λίγο πολύ έτσι θα είναι και ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, δυστυχώς όμως οι Υπερδυνάμεις έχουν πολύ καταστροφικά και θανατηφόρα όπλα που μέχρι σήμερα τα βλέπουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας…..

TECTONIC = Earthquake, Volcanos, Tsunamis:    Όπλα Τέσλα , Τεκτονικά όπλα, προκαλούν Σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και τσουναμι….

 DEW (Direct Energy Weapon) = Energy Laser, Microwave & Particle Beams = Fires:     Μεταξύ άλλων προκαλούν φωτιές όπου θέλουν σε όποια χώρα θέλουν και σε συγκεκριμένη περιοχή που θέλουν

RODS OF GOD (Space Force / Kinetic Energy Weapon) = Explosions

BIOWEAPONS = Sars, Virus, Convid/Variants & VQZ :    μεταξύ άλλων,  Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, θανατηφόρους ιούς κλπ

CYBERATTACKS = Food, Gas, Transportation, Supply Shortages:    κυβερνοεπιθέσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, στο αέριο, στις μεταφορές κλπ

ΟΠΛΑ LASER, Tactical Airborne Laser Weapon System (TALWS) : Τακτικό αερομεταφερόμενο οπλικό σύστημα λέιζερ :

image.jpeg

Τα όπλα Τέσλα / EMP:  αλλάζουν το κλίμα, προκαλούν σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων από μακριά μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων… Κύριο συστατικό  αυτών των οπλικών συστημάτων είναι οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και κατά προέκταση ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός.

Τα όπλα μικροκυμάτων είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της τεχνολογίας όπλων από την εποχή της ανάπτυξης της ατομικής βόμβας

Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός έχει τέτοια ισχύ που σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων καταστρέφει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή.

loading...