GEWKWN: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ 

GEWKWN – 

Όλα ξεκίνησαν από πολύ παλιά, από τον πόλεμο του Σατανά εναντίον του ΘΕΟΥ και εναντίον των ανθρώπων. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ, μουσουλμάνοι εναντίον εβραίων, εβραίοι εναντίον μουσουλμάνων, και όλοι αυτοί μαζί με το Βατικανό εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.  Ποιοι είναι οι βασικοί μονομάχοι; 

 ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ 1. Ο Μονομάχος αυτός (εβραίος) μεταφέρει εδώ και χιλιάδες χρόνια την λανθασμένη πεποίθηση ότι είναι ο εκλεκτός Λαός του Θεού………. βέβαια το ποιος είναι ο θεός τους μας το αποκαλύπτει ο ίδιος Ο ΧΡΙΣΤΟΣ: 

 Ιω. 8,44  ‘’ Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  του ανθρώπου ΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθεια……..’’    ο μονομάχος αυτός πολεμά εδώ και χιλιάδες χρόνια τον Ελληνισμό, και τα τελευταία 2000 χρόνια πολεμά και την Ορθοδοξία.

ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ 2.  Το ιερό βιβλίο του 2ου Μονομάχου (Μουσουλμάνος)  λέει: «Φονεύετε τους απίστους (απίστους εννοεί όλους τους άλλους λαούς) όπου και αν τους βρίσκετε» –  Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους” – «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά…….. Οι άπιστοι, θα συλλαμβάνονται και θα θανατώνονται, χωρίς οίκτο, θα διαβιούν στη γη άσχημα, θα εκτελούνται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται χέρια και πόδια………Και οι δυο Μονομάχοι λένε ότι εκτελούν τις εντολές του θεού τους.  Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η ορθοδοξία 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ, και οι εντολές του είναι : 

1. Αγάπα τον Κύριο τον Θεό σου με όλη σου την καρδιά και όλη την ψυχή σου και όλη σου τη δύναμη 

2. Αγαπάτε τους εχθρούς υμών, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς.                               Προσευχηθείτε γι’αυτούς που σας κακομεταχειρίζονται και σας καταδιώκουν. (Μτ. 5:44). Να μην ανταποδίδετε σε κανένα άτομο κακό για το κακό. (Ρωμ. 12:17, Ά Θεσ. 5:15)

Το 2015  ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, δήλωσε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν τίποτα παραπάνω από .…ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!  Αυτό αποτελεί αναίρεση της ίδιας της χριστιανικής Πίστης,  ο Πάπας της Ρώμης μίλησε για τον Ιησού Χριστό ως να επρόκειτο για έναν  καλό άνθρωπο και ο οποίος, δεν…. ήταν Πνεύμα! Ο Πάπας είπε ότι “Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς” (Jesu non era uno spirito, era una persona,era un uomo (!)

Όλοι έχουμε ακούσει για το περίφημο CHIP RFID (ΤΣΙΠ – ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ) Το οποίο είναι ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια κυβέρνηση για να ολοκληρώσει τον έλεγχο όλης της ανθρωπότητας. Η χρήση τους προβλέπεται παντού, με κορύφωση το τσιπάρισμα (σφράγισμα ) του ανθρώπου, λοιπόν ακούστε τι είπε ο Πάπας : “Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου”  

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Θα κάνουν αυτόν τον φοβερό και θλιβερό πόλεμο, τον πόλεμο αυτόν δεν το κάνει Ο Θεός, αλλά εσείς οι άνθρωποι, γιατί μέσα από τις στάχτες του πολέμου, θα βγουν τα φίδια να σας ‘’σώσουν ‘’ θα βγει και το μεγάλο φίδι,  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο πριν από τον αντίχριστο και τα άλλα φίδια από την ιδία μάνα βγαλμένα, από τον οφι, αυτοί θα είναι οι ηγέτες σας και θα είναι και ο άλλος ’’Η ΓΥΝΑΙΚΑ,’’ η πόρνη που μέθυσε τους βασιλιάδες της Γης……ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, αυτή θηλάζει αυτά τα φίδια αυτήν την στιγμήν, αλλά με το δηλητήριο που τον τάισαν……..

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Παιδιά μου όλα αυτά θα γίνουν, όλα αυτά θα τα επιτρέψει Ο Θεός, γιατί θα πρέπει να έρθει η ώρα της Αναλαμπής, αν δεν έρθει το αντίγραφο – κλώνος,  αν δεν έρθει αυτός δεν μπορεί να έρθει ο Βασιλιάς, δεν μπορεί να έρθει Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, δεν θα μπορέσει να τελέσει το Θεάρεστο έργο, αυτό που θα τρέχετε όλοι σας με ένα σταυρό στο χέρι και με το όνομα ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ 2020 μας αποκάλυψε ότι η αιτία για όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο είναι τόσο βαθιά που εμείς δεν την βλέπουμε και ούτε θα μας την πουν ποτέ!  Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα…….. η ψυχή σας και ο νους σας να ελέγχεται από εκείνους….ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας και το  D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ως ΕΛΛΗΝΕΣ! 

ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ:

21/10/2023 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: Θα μαζευτούν ( στα ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ) όλοι οι κατακτητές (παπικοί και άλλοι) αυτοί που θα πάνε να προσκυνήσουν ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ  του αντίχριστου, τον κλώνο του.  Στον πόλεμο που θα γίνει για την ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, θα επέμβουν τότε τα Ηνωμένα Έθνη για να ‘’αποφύγουν’’ μεγαλύτερη αιματοχυσία και θα αναλάβουν για λίγο καιρό την Ιερουσαλήμ. Τα Ηνωμένα Έθνη όμως θα έρθουν στα Ιεροσόλυμα και για άλλο λόγο, για να προετοιμάσουν τον ερχομό του παγκόσμιου ηγέτη τους, τον καιρό εκείνο θα κτιστεί και ο Ναός του Σολομώντα, διότι το τέμενος θα καταστραφεί από ‘’ΛΑΘΟΣ’’ ενός πυραύλου, τον ναό θα τον ονομάσουν Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς (της Ιερουσαλήμ) εκεί στα Ιεροσόλυμα θα εγκαταστήσουν την πανθρησκεία, και τον παγκόσμιο ηγέτη τους που θα έρθει ως ειρηνοποιός, και ως θρησκευτικός ηγέτης.

Με απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου των ΗΠΑ που πάρθηκε το 2013 έκρινε πως οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης τους η Ιερουσαλήμ και όχι το Ισραήλ. Από αυτό φαίνεται πλέον καθαρά ότι στα σχέδια των Γερακιών της παγκοσμιοποίησης, τα Ιεροσόλυμα δεν θα ανήκουν στους εβραίους η στους παλαιστινίους μελλοντικά (πολύ σύντομα) ΤΗΝ ΕΠΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ( ΟΗΕ) . Και αυτό μετα από έναν ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Το 1947 ο ΟΗΕ κήρυξε την Ιερουσαλήμ σε καθεστώς ξεχωριστής οντότητας υπό διεθνή έλεγχο. Αυτό εξακολουθεί να είναι το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο καθεστώς για την πόλη. Ωστόσο, μετά τον πόλεμο του 1948, η πόλη διαιρέθηκε, με το Ισραήλ να καταλαμβάνει το δυτικό μισό και την Ιορδανία το ανατολικό μισό – που περιλαμβάνει και την περίφημη Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων. Το Ισραήλ ανακήρυξε την Δυτική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του. Κατόπιν το 1967, κατέλαβε το ανατολικό τμήμα. Το 1980, με νόμο κήρυξε την Ιερουσαλήμ «ολόκληρη και ενωμένη», ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε το ψήφισμα 478 την ίδια χρονιά, δηλώνοντας τον νόμο ‘’άκυρο’’.

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα οδηγούν στο να κάνουν την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα όλων των εθνών, ο Πάπας Φραγκίσκος ( ο πρόδρομος του αντίχριστου) προετοιμάζει εδώ και χρόνια την Ιερουσαλήμ για να γίνει η πόλη όπως είπε , για ‘’Όλα τα Έθνη’’.

Δεν μπορούσα παρά να ερευνήσω τη θεωρία ότι το Βατικανό με τα σχέδια που έχει και μαζί με τους εβραίους και την Νέα Τάξη θα κτίσουν τον ‘’Τρίτο Εβραϊκό Ναό’’, λοιπόν, για πολλά χρόνια, το Βατικανό επενδύει μεγάλα ποσά για την αγορά περιουσιακών στοιχείων στην Ιερουσαλήμ, έχει στην κατοχή του και πολλά αντικείμενα από τον Δεύτερο Ναό. Τον Δεκέμβριο του 2013, γίνονταν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι και του πρωθυπουργού Νετανιάχου σχετικά με την παραχώρηση των Ιερών Τόπων της Ιερουσαλήμ στο….. ΒΑΤΙΚΑΝΟ !!! 

Η άφιξη και η παρουσίαση του Αντίγραφου – κλώνου, του Αντίχριστου, θα γίνει στα Ιεροσόλυμα, στον Ναό του Σολομώντα.

 Ο πρώην Πρόεδρος George W. Bush, ανακοίνωσε στην ορκωμοσία του : ‘’Όταν οι Πατέρες μας διακήρυξαν μια ‘’νέα τάξη των αιώνων’’, ενεργούσαν σύμφωνα με μια αρχαία ελπίδα που προορίζεται να εκπληρωθεί’’ Μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα αφορούν την εκπλήρωση της ‘’αρχαίας ελπίδας’’ των πατέρων του George W. Bush;

Η Ιερουσαλήμ κατέχει κεντρική θέση όχι μόνο για τις τρεις θρησκείες, του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ, αλλά και για τον Τεκτονισμό. Ένας κύριος στόχος των Ελευθεροτεκτονων, όπως και των Εβραίων, είναι η ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντος. Ως εκ τούτου, ο Τεκτονισμός αναμένεται να έχει συμμετοχή στις μελλοντικές διαδικασίες που θα αφορούν τα Ιεροσόλυμα ως παγκόσμιας πρωτεύουσας.  

Τα Ηνωμένα Έθνη αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το ρόλο της παγκόσμιας κυβέρνησης….. ο επικεφαλής του ΟΗΕ δήλωσε στις 14 Δεκεμβρίου 2020, ‘’ Αυτή είναι μια στιγμή για την ενίσχυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ομπάμα είπε ότι ‘’Η Αμερική πρέπει να παραδώσει την κυριαρχία και να αγκαλιάσει μια παγκόσμια κυβέρνηση ‘’ Σεπτέμβριος 2015 : Ο Πάπας Φραγκίσκος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια ομιλία που ξεκίνησε μια διάσκεψη κατά την οποία τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν μια ‘’ νέα παγκόσμια ατζέντα’’ για την ανθρωπότητα.

Η αληθινή αποστολή των Ηνωμένων Εθνών δεν έχει καμία σχέση με τη διατήρηση της ειρήνης, την υπεράσπιση ανθρώπων ή εθνών. Ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε ως εργαλείο παγκοσμιοποίησης, για να υποτάξει τον κόσμο κάτω από μια δικτατορία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013: οι λαοί που θα βγουν από τον πόλεμο θα βρίσκονται σε σύγχυση θα μαζεύουν τις πληγές τους, ο παγκόσμιος ηγέτης τους όμως δεν θα μπορέσει να τους καλύψει, θα είναι τόσο ψεύτικος, και με μια τεχνολογία που θα είναι καταστραμμένη, θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον ΘΕΟ και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει, που θα είναι το ίδιο με το πρόσωπο του ΘΕΟΥ…… Ο πάπας γεννημένος από αυτόν θα είναι ένας μικρός αντίχριστος και θα παραδώσει αυτόν ως ηγεμόνα. Θα έλθει ως βασιλιάς και θα πέσει ως Λέπρα γιατί λεπρός θα είναι στην ψυχή του ετούτος.

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος : ‘’ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που μερικοί λένε…….Μην τα μπλέκουμε. Να έχουμε καθαρή όραση των πραγμάτων……Ύστερα είναι τα άλλα, του αντίχριστου τα χρόνια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ‘’

Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ …..

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: ‘’ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΝ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ’’

Άρα το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο Αντίχριστος θα έρθει μετα από την διάδοσή του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο, θα μου πείτε, καλά, ποιος είναι αυτός που θα έρθει τώρα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ;;; λοιπόν, σύντομα θα εμφανιστεί ο ‘’ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ’’ Η ΤΟ ‘’ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ’’ Η Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Η ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ (οι σκοτεινές δυνάμεις) ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

loading...