GEWKWN: Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ

 

GEWKWN-

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος : ‘’ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που μερικοί λένε…….Μην τα μπλέκουμε. Να έχουμε καθαρή όραση των πραγμάτων……Ύστερα είναι τα άλλα, του αντίχριστου τα χρόνια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ‘’

ΑΠΟ ΤΟ 2013 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ : Παιδιά μου θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τον ΘΕΟΝ, θα φέρουν τον δικό τους ΠΡΟΔΡΟΜΟ (τον ΚΛΩΝΟ του αντίχριστου), θα κάνουν παγκόσμια κυβέρνηση με παγκόσμιο νόμισμα. θα μιμηθούν τον Θεό και τους Αποστόλους, και ψέματα πολλά θα σας πουν για ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και για την Αγία Τριάδα, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, θα μιλούν για θεό αορίστως όχι για τον Ουράνιο Θεό, Αυτός θα είναι ο θεός του αδη, ο δικός τους άθεος θεός. Θα έλθει η ώρα να σας παρουσιάσουν το νέο ‘’ ευαγγέλιο ‘’ θα λέει ότι Ο Θεός είχε πριν από τον Χριστό έναν άλλον υιό και μετά από τον Χριστό επίσης έναν άλλον και ότι ο Χριστός ήταν ένα από τα πνεύματα που ήλθαν στην Γη και ότι υπάρχουν και άλλα. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα γράφει μέσα, θα βγάλουν τον Χριστό αιρετικό. Ο κόσμος με αυτά που θα διαβάσει, θα παρασυρθεί και θα παραπλανηθει, και πολλοί τυφλοί ( πνευματικά ) θα βγάλουν και πάλι τα μάτια τους

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός: “Εμείς δι’ουδέν άλλο απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλά διότι είναι όχι μόνον Σχισματικοί, αλλά και Αιρετικοί. Δια τούτο σας παρακαλώ, αποφεύγετε τους Παπικούς όπως φεύγει κάποιος από φιδιού και από προσώπου πυρός, αλλά και τους «Ορθοδόξους» που σχετίζονται με παπικούς.

Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς: “Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: Του Αδάμ, του Ιούδα και του Πάπα”

Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης : Ἡ Ὀρθόδοξη πίστη βλάπτεται καὶ καταρρακώνεται, διότι ἐξαφανίζονται τὰ ὅρια μεταξὺ Ὀρθοδοξίας καὶ αἱρέσεως, διότι ἀκυρώνονται ἡ Ἁγία Γραφὴ καὶ καταπατοῦνται οἱ Ἱεροὶ Κανόνες ποὺ ἀπαγορεύουν τὴν ἐπικοινωνία μὲ τοὺς αἱρετικούς

Ο Πάπας χτίζει τη μια Παγκόσμια Θρησκεία, και η κόλαση τον υποστηρίζει…..

Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε: «οι σχέσεις με τον Ιησού είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς». Το 2017, ζήτησε «μία παγκόσμια κυβέρνηση» και «πολιτική εξουσία» Ο Πάπας Φραγκίσκος συγκλόνισε τον χριστιανικό κόσμο φιλοξενώντας ισλαμικές προσευχές και ρεσιτάλ Κορανίου στο Βατικανό και ζήτησε όπως οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο πρέπει να επισκέπτονται τα τζαμιά και να υμνούν τον Αλλάχ, στην επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη μπαίνοντας στο Μπλε Τζαμί, βγάζοντας τα παπούτσια του, κοιτάζοντας τη Μέκκα και υμνώντας τον μουσουλμάνο θεό. Fulford : Ο καρδινάλιος Gerhard Mueller, ο πρώην επικεφαλής του ανώτατου δογματικού γραφείου του Βατικανού, μαζί με άλλους καθολικούς προειδοποίησαν ότι ο «πάπας Φραγκίσκος» ηγείται «της εχθρικής κατάληψης της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού»

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ‘’ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ……ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το…. ίδιο πράγμα’’

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ (ΚΛΩΝΟΣ) :

Δεν είμαστε στην εποχή του Αντίχριστου, δηλαδή στην εποχή του τέλους του κόσμου. Τι θα προηγηθεί; Ματθ 24, 14. ‘’Και κηρυχθησεται τούτο το ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη εις μαρτύριον πάσι τοις έθνεσι, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ‘’

Άρα κάτι άλλο προηγείται, πρέπει ο πρόδρομος του αντίχριστου, ο Πάπας να παρουσιάσει το αντίγραφο – κλώνο του αντίχριστου στον κόσμο

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: ‘’Παιδιά μου, αν έρθει σήμερα ο Βασιλιάς Ιωάννης , η όπως αλλιώς θα λέγεται, εσείς οι άνθρωποι έστω και με αυτήν την κρίση που περνάτε σήμερα δεν θα τον πιστέψετε, δεν θα τον περιμένετε όπως πρέπει να περιμένουν έναν Βασιλια εξ Ουρανού, με Θεϊκές Δυνάμεις και γνώσεις , δεν θα τον περιμένετε έτσι γιατί δεν θα μπορέσετε να τον πιστέψετε, άρα πριν γίνει αυτό θα έχετε τρεις αλλεπάλληλες ‘’συγκρούσεις’’

Α) ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

Β) ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ

Γ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

Ανάμεσα στο πρώτο και στο τελευταίο, θα βγάλουν οι δυνάμεις του σκότους τον δικό τους άνθρωπο ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ και θα ξέρει να χειριστεί τα πάντα, όλα, του πλανήτη…..

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, Θα τον παρουσιάσουν ως τον καλύτερο που θα μπορέσει να διαχειριστεί την παγκόσμια κρίση φτώχιας…οι άνθρωποι τότε θα είναι σε φοβερή δυσκολία οικονομική, ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι λαοί θα βγουν τόσο ταλαιπωρημένοι τόσο αγριεμένοι τόσο αιμοβόροι από όλο αυτό το κομμάτι που θα θέλουν να ξεσκίσουν ακόμα και τις σάρκες τους όχι μόνο του διπλανού, και άρον άρον θα θέλουν να βγάλουν έναν, πως δήθεν θα σώσει την κατάσταση. Θυμηθείτε ότι πολλοί θα σας μιλήσουν και θα σας πουν ότι εκκλησία είναι και η καθολική εκκλησία και αυτοί που με μεγάλη ευγένεια μιλουν για αγάπη, (ευαγγελιστές, χιλιαστές, και πολλές άλλες αιρέσεις….) ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, αυτά όλα είναι καρκινώματα που έπεσαν από τον κορμό και προσπαθούν ενώ είναι καρκινώματα να ανθίσουν ο καρκίνος παιδιά μου δεν ανθίζει αλλά διασπείρετε και πεθαίνει, Ο ΚΟΡΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ, Ο ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….ΟΡΘΟΣ ΣΕ ΔΟΞΑΖΩ ΚΥΡΙΕ….

Θα γίνει και αυτός ο πόλεμος, ο φρικτός πόλεμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ, τότε θα έχουν έτοιμο αυτόν που θα βγει από τα χαρακώματα μιας καταστραμμένης οικονομίας και τότε θα λένε:

ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.…ΑΥΤΟΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…ΑΥΤΟΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ…ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ….ΑΥΤΟΣ.’’

Θα προσπαθήσει να κάνει τα ίδια που έκανε ο Χριστός, θα προσπαθήσει να κάνει θαύματα να σηκώνει νεκρούς και παράλυτους για να δείξουν ότι ο δικός τους είναι ο μόνος Μεσσίας, οι άνθρωποι, ένα πολύ μικρό κομμάτι, δεν θα τον εμπιστευτεί, άρα δεν μπορεί να είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης, τότε θα επέμβει ο αντίχριστος και ο σατανάς, και τότε ο κλώνος θα αλλάξει τον τρόπο που θέλει να επιβληθεί…….

Ο Πάπας χτίζει τη μια Παγκόσμια Θρησκεία, και η κόλαση τον υποστηρίζει…..

ΑΠΟ ΤΟ 2013 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ( ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ, Θα είναι το όργανο του αντίχριστου, και όπως λέει ο Ειρηναίος, (αυτόν που θα φέρουν τώρα) είναι ο ‘’υπασπιστής’’ του αντίχριστου. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ, ένας παγκόσμιος ηγέτης, που θα είναι ίσως στα χρόνια Του Χριστού η λίγο μεγαλύτερος, θα τον φέρουν ως Μεσσία θα τον παρουσιάσουν ως πάνσοφο, θα μιλά σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όλοι οι ηγέτες της γης θα πάνε να τον καλωσορίσουν…… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Τώρα παιδιά μου, θα ζήσετε, όχι τον ίδιο τον όφι, αλλά τον κλώνο του. Οι λαοί που θα βγουν από τον πόλεμο θα βρίσκονται σε σύγχυση θα μαζεύουν τις πληγές τους, ο κλώνος όμως δεν θα μπορέσει να τους καλύψει, θα είναι τόσο ψεύτικος, δεν θα μπορέσει, με μια τεχνολογία που θα είναι καταστρεμμένη, άρα τι θα γίνει ; Όλοι αυτοί οι Λαοί θα σηκωθούν εναντίον του θα τον ρίξουν όλοι οι λαοί.

Παιδιά μου, Οι ψευτιές που θα ξεστομίσουν θα είναι αβάσταχτες δεν θα υπάρξει προηγούμενο, μην τρελαθείτε όταν θα βγει η φήμη ότι υπάρχει ένα άλλο ευαγγέλιο που θα λέει άλλα. Όταν θα έλθει η ώρα να σας παρουσιάσουν το νέο ‘’ ευαγγέλιο ‘’ θα λέει ότι Ο Ουράνιος Πατέρας είχε πριν από τον Χριστό έναν άλλον υιό, και μετα από τον Χριστό επίσης έναν άλλον και ότι Ο Χριστός ήταν έναν από τα πνεύματα που ήλθαν στην Γη και ότι υπάρχουν και άλλα. Και τότε παιδιά μου πολλοί τυφλοί ( πνευματικά ) θα βγάλουν και πάλι τα μάτια τους. Στο ‘’ ευαγγέλιο ‘’ αυτό το νέο που θα βγάλουν, δεν θα είναι ο ΛΟΓΟΣ του Θεού , θα μαζέψουν από εδώ και από εκεί διάφορες ψευτιές και θα το ονομάσουν βίβλο, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα γράφει μέσα, εκεί θα βγάλουν τον Ίδιο τον Χριστό ως αιρετικό.

Ο κόσμος με αυτά που θα διαβάσει θα παρασυρθεί και θα παραπλανηθεί. Θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, οι δυσκολίες θα είναι από τους ανθρώπους που θα παρουσιάσουν το ‘’ δήθεν ‘’ καινούργιο ευαγγέλιο στον κατάλληλο γι’ αυτούς χρόνο. Θα σας πουν ότι αυτοί έχουν την πραγματική Καινή Διαθήκη και με την βούλα από τον οικουμενισμό θα σας πουν ότι ήταν κάπου κρυμμένη στο Βατικανό και ότι αυτή είναι η γνήσια.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! Θα σας πλησιάσουν πολλοί, έρχεται σύντομα το αντίγραφο του αντίχριστου , αυτός που ετοιμάζουν, που θα σας δίνει υποσχέσεις και ψέματα. Αυτός, που το φίδι θα κρατά στον κόρφο του, που από το στόμα του θα βγάζει λαύρα και από την καρδιά του παγωνιά και δηλητήριο. Θα σας δώσουν άφθονα χρήματα, ο πάπας θα μιλήσει σε πολύ κόσμο, όχι μόνο στο Βατικανό, θα μιλήσει για το άτομο που θα σας ’’ σώσει ‘’ γι’ αυτόν που τον γέννησε και θα πει ‘’ θα προσευχηθώ στον θεό για εσάς .’’ Αλλά σε ποιον θεό ? αυτός έχει τον θεό της πτώσεως, της ασχήμιας του μίσους και του πολέμου, που θα θέλει να σας ξεσχίσει και να σας πιεί το αίμα, θα έχει γεννηθεί από τον σατανά ( ψυχικώς) είναι εκείνος που μόνο προσευχή δεν έχει.

Παιδιά μου πολύ χρήμα θα σας φέρει θα δείτε ‘’θαύματα’’ με τα μάτια σας, το αντίγραφο του αντίχριστου, ο κλώνος του, θα έχει το ίδιο πρόσωπο με τον εωσφόρο, θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον ΘΕΟ και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει, Θα στρώση ακόμα και χρυσό στους δρόμους για να δείξει την δύναμη του. Ο πάπας γεννημένος από αυτόν θα είναι ένας μικρός αντίχριστος και θα παραδώσει αυτόν ως ηγεμόνα.

Αλλά , όμως όσα χρόνια θα μείνει αυτός που θα βάλουν ως παγκόσμιο ηγέτη …….θα: Βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλέα Ιωάννη.

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ : παιδιά μου, αν σήμερα έρθει ο όφις, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αναλαμπή της Ορθοδοξίας, άρα δεν θα τον νικήσετε ποτέ, άρα θα αμφισβητήσετε την Δευτέρα παρουσία Του Κυρίου σας, άρα ……ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, Ο ΚΛΩΝΟΣ…. αυτός θα έλθει ως βασιλιάς και θα πέσει ως Λέπρα γιατί λεπρός θα είναι στην ψυχή του ετούτος. Θα κάνουν αυτόν τον φοβερό και θλιβερό πόλεμο, τον πόλεμο αυτόν δεν το κάνει Ο Θεός αλλά εσείς οι άνθρωποι, γιατί μέσα από τις στάχτες του πολέμου, θα βγουν τα φίδια να σας σώσουν και το μεγάλο φίδι.

Το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, Ο ΚΛΩΝΟΣ και τα άλλα φίδια, από την ιδία μάνα είναι βγαλμένα, από τον όφι θα είναι οι ηγέτες σας και θα είναι και ο άλλος …Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ’’ η πόρνη που μέθυσε τους βασιλιάδες της Γης, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, αυτή (η πόρνη) θηλάζει αυτά τα φίδια αυτήν την στιγμήν, με το δηλητήριο που τον τάισαν ο κλώνος.

Παιδιά μου μην γελαστείτε, θα περάσετε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Όλα αυτά θα γίνουν, όλα αυτά θα τα επιτρέψει Ο Θεός, γιατί θα πρέπει να έρθει η ώρα της Αναλαμπής, αν δεν έρθει το αντίγραφο, γιατί τι είναι ο κλώνος ; είναι ένα αντίγραφο……. αν δεν έρθει αυτός δεν μπορεί να έρθει ο Βασιλιάς, δεν μπορεί να έρθει Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, δεν θα μπορέσει να τελέσει το Θεάρεστο έργο αυτό που θα τρέχετε όλοι σας με ένα σταυρό στο χέρι και με το όνομα ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ MOY 5/12/2022…..

Παιδιά μου θα υπάρχουν, για λίγο διάστημα, 2 ηγέτες στην Γη ο ένας θα είναι ΕΚ ΘΕΟΥ, Ιωάννης θα λέγεται; Κωνσταντίνος θα λέγεται; Όποιο και αν είναι το όνομα του. Ο άλλος θα είναι από τον αντίχριστο και θα είναι ο κλώνος του, και θα κάνει κάποια ψευδό-θαύματα και θα πλανήσει τους ανθρώπους, αυτός θα ανοίξει τον δρόμο του αντίχριστου, και επειδή με τα εμβόλια δεν επέτυχαν αυτά που ήθελαν έχουν επισπεύσει την εμφάνιση του δικού τους Μεσσία.

Το πρόβλημα τους όμως είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχουν 2 Μεσσίες από την ίδια χώρα…. Άρα θα βγουν και θα αποκαλύψουν ότι ο Ιησούς Χριστός ο αληθινός Θεός δεν είναι Μεσσίας αλλά ένας απλός προφήτης, ένας ξένος , που πέρασε από την Γη, και όσοι συνεχίσουν να τον πιστεύουν θα θεωρούνται αιρετικοί, θα πουν ότι δεν είναι δικός τους αλλά ένας ξένος.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ. Θα τις αποκαλύψουν οι ΙΔΙΟΙ οι ορθόδοξοι αρχιερείς…. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ να τα αποκαλύψουν μετά από 2000 χρόνια διότι τώρα είναι η ώρα να παρουσιάσουν τον δικό τους ψευδό-Μεσσία. οι Ορθόδοξοι Αρχιερείς θα πάθουν ΣΟΚ αλλά μετά θα αναγκαστούν να ομολογήσουν ότι τα γνώριζαν και ότι δεν τα αποκάλυπταν διότι θα είχαν μεγάλες αντιδράσεις από τους ανθρώπους …………..

ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

loading...