GEWKWN: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ……

 

GEWKWN – 

Κάποιοι διαβάζοντας αυτά που θα γράψω σήμερα θα πουν ότι είναι υπερβολικά και ίσως ακραία, αυτά όμως τα έχουν πει εδώ και χρόνια Άγιοι Γέροντες, τα ίδια λένε και διάφορα ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, αυτό που θα ζήσουμε σε λίγο καιρό δεν έχει προηγούμενο. Οι περισσότεροι άνθρωποι πού κυκλοφορούν στους δρόμους σήμερα συμπεριφέρονται νευρωτικά, είναι έτοιμοι να εκραγούν, δείχνουν αφηρημένοι, με τον νου τους να ταξιδεύει αλλού, άλλοι γιατί δεν έχουν δουλειές και πώς να ζήσουν τις οικογένειες τους, άλλοι γιατί ο μισθός τους δεν φτάνει για το ενοίκιο για την δόση του χρέους και για τα έξοδα των παιδιών τους…..Οι περισσότεροι υποφέρουν από κατάθλιψη, ενώ η κατανάλωση των ψυχοφαρμάκων έχει αυξηθεί δραματικά.

ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ : Ο ανώτερος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ WEF Yuval Noah Harari δήλωσε ότι : ‘’Κερδίζουμε τώρα πραγματικά θεϊκές δυνάμεις δημιουργίας και καταστροφής όπως ακριβώς σύμφωνα με τις αρχαίες θρησκείες ο Θεός είχε τη δύναμη να δημιουργήσει ζώα και φυτά και ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Τώρα η ανθρωπότητα στον 21ο αιώνα με τη βιομηχανική και την τεχνητή νοημοσύνη αποκτά αυτή τη θεϊκή δύναμη να σχεδιάζει και να κατασκευάζει τη ζωή’’. Σε μια άλλη δήλωση είπε ότι ’’ δημιουργείται μια τεράστια κατηγορία άχρηστων ανθρώπων και ότι η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης αρχίζει να δημιουργεί ‘’την άχρηστη τάξη’’ της ανθρωπότητας που πρέπει να εξαλειφθεί. ‘’

ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: Στις 22 Σεπτεμβρίου 1991, πραγματοποιήθηκε δημόσια ακρόαση των Ηνωμένων Εθνών, ένα έγγραφο από εκείνη την ακρόαση σημείωνε την επιτακτική ανάγκη ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, μέσω τροφίμων και φαρμάκων, ή με στρατιωτική βία, όταν απαιτείται.

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, δεν θα προλαβαίνουν τα γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο, σε όλο τον πλανήτη:

1. Παγκόσμια Οικονομική κατάρρευση: οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, ακολουθεί το κλείσιμο τραπεζών και η καταστροφή του Δολαρίου του Ευρώ και άλλων νομισμάτων. Θα σωθούν με τις λιγότερες συνέπειες όσες χώρες επιστρέψουν γρήγορά στο Εθνικό τους Νόμισμα. Εμπειρογνώμονες από όλον τον πλανήτη προειδοποιούν τους ανθρώπους να προετοιμάζονται για καταστροφική οικονομική κατάρρευση. Ο J. Rickards, διάσημος δικηγόρος οικονομολόγος έγραψε : ‘’H κρίση θα ξεκινήσει με «τεράστιες κοινωνικές αναταραχές» σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες θα είναι κλειστές λόγο κατάρρευσης και οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους, η κοινωνική αναταραχή θα ξεσπάσει «αρκετά γρήγορα» και πολύ άγρια.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ 2021 : Το δολάριο θα καταστραφεί μέσα σε μια ώρα και αυτό θα γίνει Μεσάνυκτα, όταν ο κόσμος θα κοιμάται, δεν θα γνωρίζουν τίποτα, αυτό θα είναι με δικά σας λόγια, παιδιά μου, TO LOCKDOWN των τραπεζών…. Ο κόσμος τότε θα βρεθεί σε μεγάλη ανάγκη……. Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες θα πέσουν τα κεφάλαια, από την Ελλάδα τα κεφάλαια θα φύγουν… θα γίνει ένα μπάχαλο ( όπως το λέτε εσείς) με τα κόκκινα δάνεια και όλα τα άλλα, θα γίνει πραγματικά ένας μεγάλος χαμός

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ 5/7/2023: ‘’ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, δεν μπορεί να επιστρέψει στην Δραχμή διότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ε.Ε και Ελλάδος που το απαγορεύει, γι’ αυτό ίσως πάει σε ένα από τα άλλα ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΝΑ. ΣΤΑΤΗΡΑΣ. ΤΑΛΑΝΤΟ. ‘’

2. ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ: Θα κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο: αναταραχές, λεηλασίες, βανδαλισμοί, σκοτωμοί, ο τρόμος θα κυριαρχήσει. Οι άνθρωποι θα φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Πολλοί άνθρωποι θα σκοτωθούν ή θα τραυματιστούν ως αποτέλεσμα αυτής της αύξησης των βίαιων εγκλημάτων. Οι ταραχές, οι λεηλασίες και η εκτεταμένη βία θα ξεσπάσουν, καθιστώντας την αυτοάμυνα το κύριο μέλημά μας.

ΣΧΟΛΙΟ: Όσο περισσότερο συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και στην Γάζα , τόσο περισσότερες διαμαρτυρίες κλιμακώνονται όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε ολο τον κόσμο, ΜΗΠΩΣ για την Αμερική υπάρχει ένα σενάριο όπου αυτές οι διαμαρτυρίες θα καταλήξουν σε εμφύλιες αναταραχές και θα έδιναν την τέλεια δικαιολογία για επιβολή στρατιωτικού νόμου πριν από τις Αμερικάνικες εκλογές;

3. Φυσικές καταστροφές: Ηφαίστεια, Σεισμοί που δεν έχουν ξαναγίνει, εδάφη θα μετατραπούν σε ερήμους, σε κάποια μέρη του κόσμου θα πλημμυρήσουν τα πάντα από πρωτοφανείς βροχές διάρκειας πολλών ημερών, μεγάλα κομμάτια Γης θα τα σκεπάσει η θάλασσα για πάντα.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Γέροντας μας προειδοποιούσε από το 2012 για Γεωλογικά φαινόμενα που θα προκαλέσουν καταποντισμό τμημάτων ξηράς, όπως σεισμοί, εκρήξεις Ηφαιστείων κλπ ‘’Θα τραβηχτεί η θάλασσα προς τα μέσα σε όλο τον κόσμο, ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΕΣ: ‘’Παιδιά μου θα έχουμε φοβερούς καταποντισμούς σε τέσσερις χώρες, θα πάθουν μεγάλη ζημιά μεταξύ αυτών και η Αυστραλία’’ Επίσης ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ: ‘’ Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους κι αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γη. Τα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός ‘’ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ‘’τρομερές φυσικές καταστροφές που θα χτυπήσουν όλες τις χώρες του κόσμου με πρώτη και καλύτερη την Αμερική. Αυτές θα είναι καταιγίδες ανήκουστης δύναμης, σεισμοί, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί, Ηφαίστεια…..

4. ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ: Η ενεργοποίηση των οπλικών συστημάτων δημιουργίας Σεισμών και επηρεασμού του καιρού, έχουν επηρεάσει τις τεκτονικές πλάκες με κίνδυνο σύντομα να δούμε τρομερούς Σεισμούς εκρήξεις ηφαιστείων, φωτιές, πλημμύρες και μεγάλες καταστροφές, ερευνητές λένε ότι ένας τεράστιος σεισμός και ένα τσουνάμι θα μπορούσε σύντομα να χτυπήσει τη βορειοδυτική ακτή των ΗΠΑ, η νέα έκθεση των ερευνητών υποστηρίζει ότι υπάρχει 100 % πιθανότητα να συμβεί ένας σεισμός τέρας ‘’Θα εξαπλωθεί από τον Καναδά στην Καλιφόρνια πάνω από 800 μίλια’’, δήλωσε από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον ο Κρις Γκόλντφινγκερ στο CBN News.

Η Γεωγραφία θα αλλάξει. Κάποια εδάφη θα εξαφανιστούν, άλλα θα σηκωθούν από τις θάλασσες. Οι χάρτες που έχουν συνταχθεί προηγουμένως θα είναι άχρηστοι, οι επιζώντες θα περιπλανηθούν, αναζητώντας άλλους ζωντανούς, η επιβίωση θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητα προσαρμογής. ΟΗΕ: Οι μισές χώρες του κόσμου είναι απροετοίμαστες για τις φυσικές καταστροφές «Θα συμβούν ακραία καιρικά φαινόμενα»

5. ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ, τίποτα δεν θα βρίσκουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν. Τα τρόφιμα μέσα στις πρώτες τρεις μέρες θα εξαφανιστούν από τα supermarket, και από όλα τα καταστήματα τροφίμων, αν δεν βρεθεί τρόπος εφοδιασμού με τρόφιμα τότε θα έχουμε πείνα, και όταν πεινά ο άνθρωπος τότε τρελαίνεται, και γίνετε βίαιος. Φάρμακα δεν θα υπάρχουν, το νερό όπως έχουν πει οι Γέροντες θα είναι μολυσμένο, πριν να το καταναλώσετέ να κάνετε το σημείο του Σταυρού πάνω από το νερό και να πείτε τρεις φορές ‘’ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ‘’

6. Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μέσα σε αυτό το χάος που θα επικρατεί, και με μια ξαφνική αύξηση αρρώστων ή τραυματισμένων, θα καταρρεύσει με τραγικές συνέπειες Τα βίαια εγκλήματα και οι βίαιες διαμαρτυρίες θα οδηγήσουν σε πολύ περισσότερους τραυματισμούς και θανάτους, η πρόσβαση όμως στην υγειονομική περίθαλψη θα είναι σχεδόν ακατόρθωτη, Θα υπάρξει έλλειψη νοσοκομειακών κρεβατιών, ιατρών, και φαρμάκων

Πάντα παρακαλούσα τον Χριστό μας στις προσευχές μου να λυπηθεί όλους εμάς τους ανθρώπους και να μην επιτρέψει να συμβούν όλα όσα έλεγαν Άγιοι και Γέροντες.

Όμως τα τελευταία 5 χρόνια κατάλαβα το λάθος μου και στην προσευχή μου πλέον παρακαλώ τον ΧΡΙΣΤΟ να δώσει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, διότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στον πλανήτη Γη, κανένας δεν αγαπά τον ΘΕΟ με τον τρόπο που θέλει ο ίδιος Ο ΘΕΟΣ να τον αγαπούμε, Ο ΘΕΟΣ θέλει πράξεις και όχι λόγια, θέλει να αγαπάμε τον συνάνθρωπο μας…….

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ…..ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

loading...