GEWKWN: Άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο τρόμου  

 

GEWKWN 

 

Οι συνέπειες μετα την απόπειρα κατά της ζωής του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, και τον ‘’θάνατο’’ του προέδρου του Ιράν θα είναι τρομακτικές, κάποιοι άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο τρόμου, μήπως πρέπει να αναμένουμε αντίποινα ;    Ένα φαινόμενο ντόμινο θα μπορούσε να πυρπολήσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, με τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις να παρασύρονται στην κόλαση.

Ήδη ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ως ηγέτης ενός «εχθρικού πολιτικού καθεστώτος»,  είναι ένας νόμιμος στρατιωτικός στόχος. Ο Μεντβέντεφ αποκάλεσε τον Ζελένσκι «εγκληματία πολέμου», ο οποίος θα πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ή «να εκκαθαριστεί ως τρομοκράτης» για τα εγκλήματά του κατά των Ρώσων και των Ουκρανών.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714 – 24 /8/ 1779) προφήτεψε τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, ενώ ο Άλμπερτ Πάικ / 1871, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, ΣΧΕΔΙΑΣΕ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, και επιπλέον ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ και τον τρίτον, και μάλιστα είχε γράψει πως ‘’ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους ‘’ Αυτό το έγραψε το 1871, την χρονιά που τον σχεδίασε. Ο Πάικ θεωρεί ότι μετα από τον Γ’ παγκόσμιο Πόλεμο, Θα είναι έτοιμοι τότε, αυτοί που θα επιβιώσουν, να δεχτούν την παγκόσμια κυβέρνηση και τον παγκόσμιο ηγέτη (Δικτάτορα).

Ας δούμε τώρα τι έγραψε από το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ για ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο……. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος….. ‘’πρέπει να προκληθεί εκμεταλλευόμενος τις διαφορές που προκαλούνται μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον !!!  Εν τω μεταξύ, τα άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διχασμένα σε αυτό το ζήτημα, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.

 Θα απελευθερώσουμε τους άθεους, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό, ο οποίος σε όλη του τη φρίκη θα δείξει ξεκάθαρα στα έθνη την επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού, της προέλευσης της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής………………το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα θεϊκά πνεύματα θα είναι από εκείνη τη στιγμή χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανυπόμονα για ένα ιδανικό…….θα λάβουν το αληθινό φως μέσω του σύμπαντος του καθαρού δόγματος του Λούσιφερ, που τελικά θα παρουσιαστεί στην κοινή γνώμη. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΙΚ ΤΟ 1871.

Είναι όλα προγραμματισμένα εδώ και πολλά χρόνια, χιλιάδες χρόνια….. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι οι κοσμοκράτορες στόχο έχουν να καταστρέψουν πρώτα την Αμερική και μετά όλα τα κράτη…. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, η Αμερική διοικείται από το βαθύ κράτος….. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ; 

ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ : δύο φορές υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ……. ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΡΑΗΛ !!!

Bill Cooper – ‘’ απεκάλυψε ότι η ίδρυση του Ισραήλ μετα τον Β’ παγκόσμιό πόλεμο έγινε για να τον χρησιμοποιήσουν σαν όργανο για να ξεκινήσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, και να καταστραφούν όλα τα έθνη, για να δημιουργήσουν από το χάος μια παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο Δικτάτορα  

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να πάει «μέχρι το τέλος» θέλει την εκπλήρωση της μεσσιανικής προφητείας (να φέρουν τον δικό τους Μεσσία ) Για ποιον Μεσσία όμως μιλούν, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΑΡΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ; ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΗΣΑΙΑΣ (κεφάλαιον 13, στίχοι 4-5): «Ο Κύριος του Σύμπαντος επιθεωρεί το στράτευμα που είναι έτοιμο για μάχη. `Έρχονται από γη μακρινή, από τις άκρες του ουρανού, ο Κύριος και το στράτευμά του για να ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ». 

Σχόλιο : δηλαδή ο Ησαΐας μας λέει ότι ο γιαχβε έρχεται με τον στρατό του από την άκρη του ουρανού για να ερημώσουν την ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, όλη την οικουμένη, δηλαδή θέλει να εξολοθρεύσει το ανθρώπινο γένος……..κάποιον μου θυμίζει αυτό 

Στην προσπάθεια των εβραίων να παρουσιάσουν τον δικό τους Μεσσία έχουν και την βοήθεια του Πάπα της Ρώμης

Το 2015  ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, δήλωσε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν τίποτα παραπάνω από … ένας απλός άνθρωπος!  Αυτό αποτελεί αναίρεση της ίδιας της χριστιανικής Πίστης,  ο Πάπας της Ρώμης μίλησε για τον Ιησού Χριστό ως να επρόκειτο για έναν  καλό άνθρωπο και ο οποίος, δεν.. ήταν Πνεύμα! Ο Πάπας είπε ότι “Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς” (Jesu non era uno spirito, era una persona,era un uomo (!)

Με αυτήν την δήλωση ο Πάπας ανοίγει τον δρόμο για την εμφάνιση του Μεσσία των εβραίων, αυτού που έρχεται με τον στρατό του από την άκρη του ουρανού για να ερημώσουν την ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, όλη την οικουμένη, δηλαδή να εξολοθρεύσει το ανθρώπινο γένος

 Στο τέλος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου,  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΘΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ …. θα αναρωτιούνται οι λίγοι τυχεροί άτυχοι που έμειναν ζωντανοί πως θα επιβιώσουν και για πόσο διάστημα. Με τους περισσότερους ανθρώπους νεκρούς, τους υπόλοιπους να πεθαίνουν, με το φαγητό δηλητηριασμένο, και με τον αέρα ακατάλληλο να αναπνεύσουν, με τις κυβερνήσεις εξαφανισμένες και τον στρατό διαλυμένο, δεν θα έχει σημασία γι’ αυτούς τους ανθρώπους ποιος είχε δίκιο, ποιος έλεγε ψέματα, ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο και ποιοι τον επεδίωκαν.

θα επικρατεί παντού το χάος, η πείνα, η εξαθλίωση, ο πόνος, οι αρρώστιες, ο φόβος και η καταστροφή. Από την μια στιγμή στην άλλη οι άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα, οι τράπεζες δεν θα λειτουργούν γιατί δεν θα έχουν χρήμα, παντού θα υπάρχουν καταστροφές, οι άνθρωποι θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου για λίγο φαγητό, για λίγο καθαρό νερό και για λίγη ζεστασιά……κάποιοι δεν θέλουν η φοβούνται να δεχτούν ότι όλα αυτά είναι πολύ κοντά.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ, ΣΩΤΗΡ

loading...