Amar Djerrad το άγνωστο δόγμα του Σιωνισμού.

Για να επωφεληθούν από το μνημείο, οι Σιωνιστές έχουν κάνει τα πάντα για να διαιωνίσουν αυτή την ενοχή στις σημερινές γενιές των ενοχοποιούμενων χωρών, προκειμένου να τις μειώσουν, να τις χειραγωγήσουν και να τους αποσπάσουν προνόμια.

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress.  Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

 

Για όσα έχουν κάνει και κάνουν, μέχρι σήμερα, στους Παλαιστίνιους, θα έπρεπε να πληρώσουν και οι απόγονοί τους; Ακολουθούν μερικά παραδείγματα ενεργειών που πρέπει να θυμούνται για τους απογόνους τους, ώστε να μην ξεχνούν τη σκληρότητα των προγόνων τους.

Υποκριτές οιονεί Εβραίοι, ψευτομεσιανιστές, Σιωνιστές

Υπάρχουν οι Σιωνιστές υποστηρικτές του « Μεγάλου Ισραήλ » και της κυριαρχίας, που επωφελούνται από την «άνευ όρων» υποστήριξη της αμερικανο-αγγλοσιωνιστικής οικονομικής ολιγαρχίας ειδικότερα, κατόχους του Μεγάλου Κεφαλαίου. Μερικές ενέργειες των προβάτων/μαθητών τους.

 Ας επισημάνουμε αυτό το ανθρώπινο απόβλητο μεταμφιεσμένο σε θρησκευτική φιγούρα, τον Eliezer Kashtiel (διευθυντή της Ακαδημίας Bnei David, στη Δυτική Όχθη) που δικαιολογεί τον ρατσισμό και τον αποικισμό του με το γεγονός ότι οι αραβικοί λαοί έχουν « γενετική ανεπάρκεια ». Είναι το αρχέτυπο του σιωνιστή ψευδοεβραίου χωρίς αρετή που θα παραμείνει στην ηθική περιπλάνηση. Για αυτόν τον ραβίνο-ταρτούφο «… είναι ανίκανοι να οδηγήσουν μια χώρα, γιατί δεν ξέρουν πώς να κάνουν τίποτα… ». Στις τάξεις του, υποστηρίζει την υποδούλωση των « ανόητων και βίαιων » μη Εβραίων λόγω της γενετικής τους κατωτερότητας. « Ναι, είμαστε ρατσιστές… Υπάρχουν… άνθρωποι που έχουν γενετικά χαρακτηριστικά και αυτό μας αναγκάζει να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε… Οι Εβραίοι είναι μια πιο επιτυχημένη φυλή ». Ο «ψυχικά ανεπαρκής» είναι πράγματι αυτός που ισχυρίζεται τον ρατσισμό και την κλοπή γης ως «αξίες» και που, όσο ανόητος κι αν είναι, απλώς επιβεβαιώνει τη βλαβερότητα του Σιωνισμού. Ερωτηθείς για τα λόγια του, απάντησε ότι είχαν « απομακρυνθεί από το πλαίσιο…ήταν ένα μάθημα…το θέμα του οποίου ήταν να προσπαθήσουμε να δώσουμε μια σύγχρονη μετάφραση στη βιβλική έννοια της δουλείας ». Ας το ακούσουμε για να  κρίνουμε το “πλαίσιο” σε αυτό το βίντεο .

• Οι Σιωνιστές, ενθαρρύνονται από την υποστήριξη της Δύσης, ξεχύνουν την οργή τους χωρίς περιορισμούς,  όπως κάνει ο Ισραηλινός βουλευτής Amog Cohen: « Σκοτώστε τους όλους … Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το Ραμαζάνι για να τους εξοντώσουμε… Πρέπει να τους επιτεθούμε όταν νηστεύουν, όταν είναι εξαντλημένοι και αδύναμοι… » ενώ προέτρεψε τον Νετανιάχου να εισβάλει στη Ράφα.

 Και τα βρώμικα κατορθώματα αυτών των δύο « στρατιωτών » του «πιο ηθικού στρατού » σε αυτά τα βίντεο.  Κάποιος ψάχνει για « μωρά, αλλά δεν υπάρχουν πια». Μπορεί να σκότωσα ένα 12χρονο κορίτσι, αλλά ψάχνω για μωρό ». Πρέπει να είναι μαθητής του τερατώδους ραβίνου Eliyahu Mali, διευθυντή του σχολείου Yeshiva, ο οποίος ενθαρρύνει τους μαθητές του που υπηρετούν στο στρατό να σκοτώσουν όλους στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων των μωρών, επειδή σύμφωνα με αυτόν τον “εκπαιδευτή” σήμερα είναι μωρό, αύριο είναι μαχητής .»  Ο άλλος αφηγείται πώς εκτέλεσε έναν άοπλο, κωφάλαλο Παλαιστίνιο πολίτη που τον παρακαλούσε. Χωρίς να ξεχνάμε αυτούς τους καταραμένους  εποίκους που εκτελούν εν ψυχρώ έναν 63χρονο Παλαιστίνιο σε μια στάση λεωφορείου, ο οποίος δεν αποτελεί απειλή. Δεν είναι πλέον έκπληξη με αυτό το είδος αφού σκοτώνουν παιδιά και μωρά!

• Καθώς δεν είναι τρελοί, οργανώνουν ακόμη και  αποικισμό από απόσταση : Παλαιστινιακή γη πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά σε συναγωγές.

 Κάποιοι φτύνουν ευθέως τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ. Όπως ο  τρελός ραβίνος της Νέας Υόρκης  που ισχυρίζεται ότι η Παναγία έμεινε έγκυος μετά από μοιχεία. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα την είχαν σκοτώσει οι Εβραίοι αν δεν έλεγε ψέματα. Εφευρίσκοντας αυτή την ιστορία, έδωσε τον Χριστιανισμό που ακολουθούν σήμερα 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ίδια προσβολή για τον Προφήτη « Ο Μωάμεθ, προερχόμενος από την έρημο, ο οποίος βεβαιώνει ότι ο Άγγελος Γαβριήλ του είχε δώσει το Κοράνι χωρίς μάρτυρα ». Τι σχόλιο να κάνεις σε έναν ανεγκέφαλο που προσβάλλει 2 μεγάλες θρησκείες. Πρέπει να πιστεύει ότι είναι πιο έξυπνος από τους 4 δισεκατομμύρια ακόλουθούς τους!

• Ο θειούχος Eric Zemmour, απόγονος των « ιθαγενών Ισραηλιτών της Αλγερίας », ο οποίος έγινε ξανά Ισραηλινός πολίτης, συνεχίζει να πιέζει για αντιπαράθεση  μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων . Μέσα από τα ταξίδια του στο Ισραήλ, δεν μπορεί παρά να είναι ένας σιωνιστής πράκτορας ανατροπής που έχει εισαχθεί καλά στα γαλλικά ιδρύματα!

 Ο Habib Meyer, ως Γάλλος βουλευτής, υπερασπίστηκε  τα εγκλήματα φωνάζοντας  στη Συνέλευση, φωνάζοντας « δεν τελείωσε!» » ως απάντηση στον βουλευτή «Ινσούμη» E. Coquerel που εξήγησε την κατάσταση στην Παλαιστίνη. προφανώς δεν ρισκάρει τίποτα, είναι σιωνιστής και στη Γαλλία!

 Ας ακούσουμε αυτόν τον  διαστρεβλωμένο εγκέφαλο, τον Gil Taïeb , (πρόσφατα αποθανόντα) πρώην αντιπρόεδρο της CRIF, διαχειριστή του Ισραήλ στη γαλλική επικράτεια. Σύμφωνα με τον  Yonathan Arfi , ο « αδερφός του στα όπλα αφιέρωσε τη ζωή του… στην υπεράσπιση της υπόθεσης των Εβραίων και του Ισραήλ… ενσάρκωσε… την άρνηση της ηττοπάθειας και  την αγάπη για τη ζωή ». Στο φιλοσιωνιστικό κανάλι Cnews , ζήτησε από τους Γάλλους ηγέτες να τοποθετηθούν « σαφώς »: « Είστε στο πλευρό του Ισραήλ ή είστε εναντίον του. Είστε υπέρ της δημοκρατίας ή είστε εναντίον της . Όχι, δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτή η επιλογή θα έπρεπε να είχε παρουσιαστεί ως εξής: « είσαι στο πλευρό του Ισραήλ ή στο πλευρό των Παλαιστινίων. Είστε υπέρ της βαρβαρότητας ή εναντίον της ». ” ΑΓΑΠΗ της ΖΩΗΣ ” ? Ποιος δολοφονεί αμάχους απουσία αντιστασιακών. Ήταν ο στρατός του που σκότωσε περισσότερους από 34.000 Παλαιστίνιους, κυρίως γυναίκες και παιδιά, και τραυμάτισε περισσότερους από 77.000, οι οποίοι κατέστρεψαν υγειονομικά, εκπαιδευτικά, θρησκευτικά, διπλωματικά κτίρια κ.λπ. ? Αποτυγχάνοντας να δείξει στον κόσμο ότι η παλαιστινιακή αντίσταση στόχευε αμάχους, ο στρατός της σκότωσε Ισραηλινούς αμάχους για να χρεώσει το έγκλημα στην αντίσταση! Ποιος συλλαμβάνει πολίτες, τους γυμνώνει και τους παρουσιάζει ως « παραδομένους τρομοκράτες της Χαμάς », όπως αποδεικνύεται από αυτό το  βίντεο που δείχνει εντελώς γυμνούς Παλαιστίνιους  από τη φυλακή Ofer; Ανήκουστο, ακόμη και μεταξύ των Ναζί! Ας παρακολουθήσουμε αυτή τη χάρτινη τίγρη  να βομβαρδίζει δειλά αμάχους στη Ράφα  αμέσως μετά την ταπείνωσή της από το Ιράν!

• Ακόμη και οι ηθοποιοί συμμετείχαν, όπως  ο Michel Boujenah . Οι συγκλονιστικές του δηλώσεις οδήγησαν στις συνέπειες που του αξίζουν: δύο εκπομπές του μποϊκοτάρονταν. Δήλωσε στα ερτζιανά του εβραϊκού ΜΜΕ Radio J : « Αν οι κάτοικοι της Γάζας συμφωνούν με τη Χαμάς, τότε δεν υπάρχει παράπλευρη ζημία. Έχουμε να κάνουμε με άγριους, που αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο ». Στην πραγματικότητα, ήταν αυτός που « αποκάλυψε το αληθινό του πρόσωπο » ως Σιωνιστής που καταχράται τη φήμη του για να υποστηρίξει τους εγκληματίες. Δεν αξίζει να παίξει.

• Ο άλλος ταραγμένος γαλλοσιωνιστής , ο A. Finkielkraut , είπε ότι « το μίσος για τους Εβραίους είναι εμποτισμένο με καλή συνείδηση ». Δεν είναι μάλλον  μίσος για τους «μη Εβραίους …»; Ο κόσμος ξέρει ποιος έχει ένοχη συνείδηση, ποιος είναι άγριος και ποιος είναι άπληστος σε σημείο να δεχτεί τη βοήθεια των εκτελεστών του για να διώξει αυτούς που τους βοήθησαν κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δείτε:  εδώ ,   εδώ και  εδώ , ενώ εκμεταλλεύονται το μαρτύριο των προγόνων τους! Ο Finkielkraut είναι ένας από τους «θεωρητικούς» που προσπαθεί να διαιωνίσει αυτή την ακόρεστη απληστία.

Οι απάνθρωπες πράξεις τους, σύμφωνες με τις διδασκαλίες του Θεού ή του διαβόλου; Από πού έχουν αυτό το δικαίωμα αυτοί οι τρελοί να σκοτώνουν ηλικιωμένους, γυναίκες, παιδιά και μωρά κ.λπ., για να καταστρέψουν τις αστικές υποδομές; Ένα κρυφό « Πρωτόκολλο των Σιωναζί »;

Πιστοί, ανθρωπιστές και ενάρετοι Εβραίοι

Αντίθετα, υπάρχουν Εβραίοι μεγάλης ηθικής αξίας των οποίων η αφοσίωση στην ανθρωπότητα θα τιμηθεί από την ιστορία. Ο φόβος των Σιωνιστών είναι να δουν τα ψέματά τους να καταστρέφονται από τις αλήθειες και την ειλικρίνεια των ίδιων των Εβραίων.

• Ας ακούσουμε αυτή τη γενναία Γαλλίδα,  τη Marine Tondelier , για το θάρρος της και τις αλήθειες της παρά τις πιέσεις που φανταζόμαστε! Ερωτηθείσα εάν έπρεπε να διωχθεί το Ισραήλ, η απάντησή της ήταν κατηγορηματικά « ναι », χαιρετίζοντας την προσέγγιση της Νότιας Αφρικής στο ICJ που θα ήθελε να είχε ξεκινήσει από το ICJ. « Αλλά ήταν η Νότια Αφρική που είχε το θάρρος να κάνει αυτό το αίτημα ». Εξηγεί τους λόγους δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για το τι κάνει το Ισραήλ στους πολίτες της Γάζας σχετικά με τους βομβαρδισμούς αμάχων, την απαγόρευση δημοσιογράφων…

• Αυτή η άλλη γυναίκα εξηγεί το τέλος των θρήνων των Εβραίων εποίκων με αυτό το  ειρωνικό μήνυμα : « Ισραήλ, οι στρατιώτες, οι έποικοι, οι διπλής υπηκοότητας που αποκαλύφθηκαν δείχνοντας τι πραγματικά είναι μέσα από τα δικά τους βίντεο γράφοντας τα ονόματά τους για τους πυραύλους που σκοτώνουν Παλαιστίνιους, που τσακίζουν τα κεφάλια των αγοριών, που χορεύουν, κοροϊδεύουν και γελούν»… « Κανείς δεν θα σε κοιτάξει με τη διπλή σου εθνικότητα και θα νομίζει ότι είσαι «ιδιαίτερος». Είστε πλέον οι απόκληροι !». Τους διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιστρέψουν πλέον στις δουλειές τους ως συνήθως.

• Στο ερώτημα αν είναι υπέρ της εξάρθρωσης της Χαμάς,  ο καθηγητής Norman Finkelstein , παιδί επιζώντων του Ολοκαυτώματος, απαντά «… μια απλή υπόθεση: περίπου 1.400 άνθρωποι (σύμφωνα με το Ισραήλ) σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου, 350 ήταν στρατιώτες… Για το «Cast Μόλυβδος», είναι οι ίδιοι αριθμοί από την πλευρά της Χαμάς, των οποίων  τα ¼  είναι μαχητές αυτής της ομάδας… αν νομίζετε ότι εξαιτίας αυτού που έκανε η Χαμάς, έπρεπε να καταστραφεί, τότε πρέπει να καταστραφεί και η ισραηλινή κυβέρνηση. Αν πάρουμε την επιχείρηση «Χυτό Μόλυβδο», «Πυλώνας Άμυνας», «Προστατευτική Άκρη», η Ισραηλινή Κυβέρνηση πρέπει να εξαρθρωθεί 10 φορές! Μιλάτε για τους 290 Ισραηλινούς ομήρους, οπότε ας μιλήσουμε για τα 2,3 εκατομμύρια Γάζες που κρατήθηκαν όμηροι για 20 χρόνια σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης… Τα βάσανα της ανθρωπότητας είναι αυτά που έχω δει από τότε που έφτασα σε αυτή τη Γη. Δεν ευτελίζω το γεγονός ότι 1,1 εκατομμύρια παιδιά είναι στόχος μιας γενοκτονίας… » Δείτε επίσης, σε αυτά τα δύο βίντεο, άλλες εξίσου καυστικές παρεμβάσεις του καθηγητή Finkelstein  εδώ  και  εδώ .

• Ο απόστρατος υποστράτηγος του Ισραηλινού Στρατού Γιτζάκ Μπρικ παραδέχτηκε  την εξάρτηση του Ισραήλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, λέγοντας: « Όλοι οι πύραυλοί μας, τα πυρομαχικά… όλα τα αεροπλάνα και οι βόμβες προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις κλείσουν τη βρύση, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να πολεμάτε… δεν μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον πόλεμο χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες .» Αποκάλυψε στο Maariv ότι “ Υπάρχει πλήρης αταξία… ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσουμε δεν λειτουργεί, επειδή ο στρατός έχει ιδιωτικοποιήσει τα πάντα προς όφελος των ιδιωτικών εταιρειών .”

• Ένας βετεράνος που συμμετείχε στις απελάσεις των Παλαιστινίων κατά την 1η Νάκμπα,  εξηγεί με λύπη τι τους έγινε . Αποσυσκευάστηκε την αλήθεια του ως εξής: « Από όλα τα παλαιστινιακά χωριά κανένα δεν πολέμησε… δεν είχαν όπλα… δεν σκέφτηκαν να φύγουν χωρίς να επιστρέψουν… η γη δεν ήταν άδεια όπως μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός.. Είναι η πρώτη φορά εδώ και χιλιετίες που ολόκληρα χωριά έχουν εξαφανιστεί έτσι… τα πυροβολήσαμε, έτσι τράπηκαν στη Γάζα… μπήκαμε στα χωριά να τους διώξουμε… ήταν χωριά ειρηνικά και ειρηνικά… Τους άξιζε να μείνουν στα εδάφη τους όπως έκαναν εδώ και 5000 χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα βρώμικα πράγματα που κάναμε! Στο σπίτι λένε ότι δεν τους διώξαμε… και όλα αυτά λόγω της σιωνιστικής ιδεολογίας ».

• Αυτός ο  αντισιωνιστής ραβίνος δεν πάει με το πίσω μέρος του κουταλιού ! Αναρωτιέται πώς τολμούν οι Σιωνιστές να μιλήσουν στο όνομα της Τορά; Επικρίνοντας την ισραηλινή εγκληματική πολιτική, συνέκρινε τη Γάζα με το Άουσβιτς. Μόνο αυτό !

Σιωνισμός: μια κρυπτική ιδεολογία του ναζισμού

Ο κόσμος γνωρίζει ότι είναι το σιωνιστικό λόμπι που υπαγορεύει εν μέρει τη δυτική εξωτερική πολιτική. Όλα πρέπει να διατάσσονται σύμφωνα με τα συμφέροντα του Μεγάλου Χρηματοοικονομικού Κεφαλαίου σε συντονισμό με τους Σιωνιστικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής ρητορικής. Στην Παλαιστίνη, είναι « η Χαμάς ο άγριος επιτιθέμενος », στην Ουκρανία « είναι η Ρωσία ». Το Ισραήλ πρέπει να παρουσιαστεί ως ένα « νόμιμο και ανθρωπιστικό κράτος που αμύνεται » ανεξάρτητα από τα στοιχεία του ναζισμού του! Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα πειθούς για την υποστήριξη του λόγου του. Παράλληλα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπάρχει ένα  Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο . ένα ουσιαστικό βήμα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση!

Χορηγώντας τους ένα καθεστώς ατιμωρησίας, οι Αγγλοαμερικανοί και οι οπαδοί τους τους έκαναν αλαζονικούς, άπληστους, άυλους, επιτρέποντάς τους να διαπράττουν ασύλληπτες πράξεις. ένα πλαστό του ναζισμού. Με αυτό το προνόμιο, τους έδειξαν ότι το αίσθημα του « θύματος » δεν τους εμποδίζει να είναι το ίδιο άθλιοι με αυτούς! Είναι λογικό να επιτρέψουμε στον παλαιστινιακό λαό να εξαφανιστεί στη χώρα του για να ικανοποιηθούν οι ιδιοτροπίες των απατεώνων, γενοκτονιών και κλεφτών αποικιστών; που καταπατούν τον ΟΗΕ και τους διεθνείς νόμους; Όλα αυτά με αντάλλαγμα την παρακολούθηση των ενεργειακών αποθεμάτων της περιοχής; Ο σιωνισμός είναι ένα πλαστό, μια κρυπτική ιδεολογία του ναζισμού!

Ο Ντοστογιέφσκι, στο « Ημερολόγιο ενός συγγραφέα »,  κεφάλαιο 4 « Το εβραϊκό ζήτημα » (1877)  αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε με τους Ρώσους αν υπήρχαν 3 εκατομμύρια μεταξύ 80 εκατομμυρίων Εβραίων. Πιστεύει ότι « θα τους μείωναν σε σκλαβιά». Χειρότερο από αυτό: θα τα γδέρνουν τελείως! Κι όταν δεν είχαν τίποτε άλλο να τους πάρουν, θα τους εξολοθρεύονταν, όπως έσφαξαν τους ηττημένους λαούς στις παλιές καλές μέρες της ιστορίας τους… »

 

Το ICJ εργάστηκε, αποφάσισε, και ακόμη κι αν δεν υπάρξει άμεσο ή μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα, οι δολοφόνοι θα πληρώσουν αργά ή γρήγορα. Αυτό θα μείνει καρφί στα παπούτσια τους. μια αφόρητη μόνιμη αμηχανία. Θα κυνηγηθούν, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη!

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).  

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός. 

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας. 

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. 

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός. 

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepres

loading...