Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ… 5 ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 4 ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Γ. Γ. ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ:« O ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ»!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΘA ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΕΛΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ 1 ΠΡΟΣ 1;

ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος βράζει… 5 στρατοί συγκρούονται και 4 ετοιμάζονται για πόλεμο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να κηρυχθεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Γ Γ Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών: o κόσμος στα πρόθυρα ενός Γ Παγκόσμιου!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΘA ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΕΛΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ 1 ΠΡΟΣ 1; όσο κι αν φαίνεται να είναι στο απυρόβλητο μπορεί να τον δώσουν ως ήρωα ως και οι σύμμαχοι του και οι δικοί του ..τώρα θα γίνονται όλα τα αδιανόητα αν είναι να διατηρηθεί η ισορροπία τρόμου…

Ο κόσμος βράζει…5 στρατοί συγκρούονται και τέσσερις ετοιμάζονται για πόλεμο

Πέντε στρατοί στον κόσμο πολεμούν ο ένας τον άλλο, συμπεριλαμβανομένων 4 στρατών που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και ένας στρατός εξοντώνει έναν ανυπεράσπιστο λαό, ενώ άλλοι 4 στρατοί προετοιμάζονται για πόλεμο σε μια σκηνή που έχει κάνει τον κόσμο να μοιάζει με «χύτρα ταχύτητας» ικανή να εκραγεί σε ανά πάσα στιγμή και να κηρυχθεί τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, Γενικός Γραμματέας της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας σύγκρουσης και ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, όπως αναφέρει το «Russia Today».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...