«Λιοντάρια» της Ορθοδοξίας. Καμαρώστε :

1. Λαϊκοί ανεβασμένοι στην Ωραία Πύλη.

Εκπρόσωπος και αθλητές του Ολυμπιακού -αν και λαϊκοί- είναι ανεβασμένοι στην Ωραία Πύλη! (θυμίζει τον άθεο ινστρούχτορα κομμουνιστή να βγάζει λόγο από την Ωραία Πύλη στην ταινία ΕΛΕΝΗ του Ν.Γκατζογιάννη).  Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που στέκεται δίπλα τους, δεν ενοχλείται καθόλου !

Δυστυχώς οι σημερινοί δεσποτάδες, δεν φαίνεται να έχουν φόβο Θεού. Στο δρόμο που χάραξε ο Ελπιδοφόρος … Η Ωραία Πύλη ως ντεκόρ για φωτογραφίσεις (ομοφυλόφιλων ζευγαριών που αγόρασαν παιδιά)!

Όπως και δεν ενοχλείται καθόλου για τα λόγια που ακούγονται:

«… από τον ευλογημένο από τον Κύριο Ιησού Χριστό μας Ολυμπιακό, για τον ευλογημένο από τον Κύριο Ιησού Χριστό μας Βαγγέλη Μαρινάκη Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός …»

 

Καμαρώστε το «επικό» βίντεο:

https://youtu.be/uzjsVAOJSr8?feature=shared

και στο twitter εδώ:

https://twitter.com/i/status/1784599441799868603

(την είδηση ανέδειξε το ιστολόγιο «ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ», εδώ)

2. Το «λιοντάρι», ο Πειραιώς, μετά το Κολυμπάρι

Ένα μήνα μετά το Κολυμπάρι (Ιούλιος 2016), ευλαβής και αγωνιστής ιερέας από τη Θεσσαλονίκη, μας προέτρεπε να κάνουμε υπομονή μέχρι να συνεδριάσει η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, γιατί ετοιμάζονται τα «λιοντάρια» να αντιδράσουν, 5-6 μητροπολίτες και θα γίνει χαμός!  Για την ιστορία, δεν έγιναν συνεδρίες το καλοκαίρι και τον Οκτώβριο που έγινε η 1η Συνεδρίαση, τα «λιοντάρια» έθεσαν το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών!!! Το κλασσικό ρητό: όταν δεν θέλουμε να κλάψουμε για μια μεγάλη αμαρτία, κλαίμε για μια μικρή.

Και τον Νοέμβριο 2016 που συζητήθηκε το θέμα για την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης στην Ιεραρχία, εκδόθηκε ανακοίνωση που έλεγε ότι  έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ δεκτή η εισήγηση του μητροπολίτη Σερρών (δείτε εδώ)

3. Το «λιοντάρι», ο Πειραιώς, μετά την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης

Θυμίζουμε ακόμη ότι το «λιοντάρι» έλεγε ότι δεν θα δεχθεί όσους ψηφίσουν το Σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, αλλά λίγες ημέρες μετά τους προσφωνούσε και τους μοίραζε την πρωτοχρονιάτικη πίτα! (δείτε εδώ)
Ο βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας, προσφωνείται και παραλαμβάνει το κομμάτι της βασιλόπιτας (και μάλιστα 1ος από τους επισήμους!) ενώ ψήφισε ΥΠΕΡ του συμφώνου συμβίωσης. Μάλιστα του κάνει και χειραψία ο Πειραιώς …
και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε στην ετικέτα μας Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (εδώ)
4. Φάπες με τον πρέσβη των ΗΠΑ!
Στην χειροτονία του παραβρέθηκε όλη η πολιτική ελίτ!  Το γνωρίζαμε: αυτός θα ανέβει πολύ ψηλά!
Αναδημοσιεύουμε κ πάλι από το «ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ»,  εδώ :

«σ.σ. Δείτε τον Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, αυτόν που είπε ότι ο Χριστός έβαλε το πάθος της ομοφυλοφιλίας στους ανθρώπους, να παίζει σφαλιάρες με τον Τσούνη, τον πρέσβη της Αμερικής που προωθεί στην Ελλάδα την ατζέντα της ομοφυλοφιλίας.

Γλέντια και χαρές για τον εκλεκτό των αμερικάνων Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ την κατανυκτική περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο οποίος προορίζεται λέει κάποια στιγμή να μας κατσικωθεί και ως αρχιεπίσκοπος. Αλλά ‘θα τον επιλέξει το Άγιο Πνεύμα’ και οι ευλαβείς βλαμμένοι ‘θα πρέπει να του κάνουνε υπακοή’.

Έχει ζήσει χειρότερες στιγμές η Εκκλησία της Ελλάδος;»

5. Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος «Η Εκκλησία δεν αποκλείει κανέναν»
Εννοεί δεν αποκλείει δηλωμένους ομοφυλόφιλους, αυτούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο που δίνει δικαίωμα υιοθεσίας σε ομοφυλόφιλους κλπ.
Δεν είδαμε όμως ποτέ κάποιον μητροπολίτη να υποδέχεται στο γραφείο του και να φωτογραφίζεται χαμογελαστός με βουλευτές της τότε Χρ.Αυγής! Αλλά με τον Κασελάκη να τα φλας και τα χαμόγελα!
Άρα για να το διορθώσουμε: «Η εκκλησία δεν αποκλείει κανέναν άθεο και ομοφυλόφιλο» Τους «φασίστες» τους αποκλείει!
Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, προσέξτε σεβασμιότατοι τι λέτε όταν χρησιμοποιείτε τον όρο εκκλησία. Εκκλησία είναι οι Άγιοι, είναι οι μάρτυρες, είναι οι ευλαβείς ιερείς και μοναχοί, είναι οι λαϊκοί, η Ιερά παράδοσή μας. Δεν είναι ούτε τα μητροπολιτικά μέγαρα ούτε οι λμουζίνες ούτε οι όμορφοι διάκονοί σας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχόμαστε όσα κηρύττετε εσείς ως εκπρόσωποι της  εκκλησίας.
Σχετικό σχόλιο:

«Δεν αποκλείει κανέναν από τη σωτηρία η φιλάνθρωπη Εκκλησία μας, από τα Μυστήρια όμως και τον εκκλησιασμό αποκλείει τους δημοσίως εξακολουθητικώς αμαρτάνοντες και σκανδαλίζοντες με τη φιλάνθρωπη προοπτική να αφυπνισθούν και να μετανοήσουν…

Αστράφτει και βροντά το Πηδάλιο από τα «καθαιρείσθω» και τα «αφοριζέσθω»,,, Αλλά αυτές οι προσταγές είναι άκρως αντίθετες προς την αιρετική αγαπολογία και την «πολιτική κορεκτίλα» των τρισάθλιων και ελεεινών καιρών μας…

Σήμερα τονίζεται μονοσήμαντα η αγάπη του Θεού και παραθεωρείται σκανδαλωδώς η δικαιοσύνη Του….

Γίναμε εμείς οι σημερινοί «χριστιανοί» φιλανθρωπότεροι των Αγίων και των Πατέρων που με την επιστασία του Αγίου Πνεύματος συνέταξαν τους Θείους και Ιερούς Κανόνες…» (πηγή)

Ας είμαστε λοιπόν λίγο επιφυλακτικοί σε ποιους «κάνουμε υπακοή».

Αληθινά λιοντάρια είναι αυτοί που έχυσαν το αίμα τους για την πίστη μας. Όχι αυτοί που φορώντας το ράσο, βρήκαν τρόπο να κάνουν καριέρα.

Καλή εβδομάδα των Παθών. Καλή Ανάσταση.Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/04/blog-post_30.html

loading...