ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ. Η ΕΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… |ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΈΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΓΡΑΨΕ «ΝΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ!»

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΚΛΠ. ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο “ΛΙΘΟΣ” ΜΑΣΚ!

Περιστέρι… έγινε η Βαρσοβία. ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. Η ΕΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. Θρησκευτικός πόλεμος στην Πολωνία.

Το Δημαρχείο Βαρσοβίας διέταξε αφαίρεση θρησκευτικών συμβόλων σταυρών, Εσταυρωμένων κλπ. Μέχρι και ο Έλον Μασκ παρενέβη στη διαμάχη κι έγραψε ”ΝΤΡΟΠΗ. Αυτά είναι αμερικανιές!’‘…

Θρησκευτικός πόλεμος στην Πολωνία. Το Δημαρχείο Βαρσοβίας διέταξε αφαίρεση θρησκευτικών συμβόλων σταυρών κλπ. Μέχρι και ο Έλον Μασκ παρενέβη στη διαμάχη κι έγραψε ”ντροπή”. Η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς. Χτυπούν τα προπύργια.

Στην Πολωνία, οι σταυροί κάνουν την εμφάνισή τους στην προεκλογική εκστρατεία για ευρωεκλογές.

Μια διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Πολωνία γύρω από τα χριστιανικά σύμβολα που ο φιλελεύθερος δήμαρχος της Βαρσοβίας απαγόρευσε στο δημαρχείο του.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης εξηγούν πώς η συζήτηση αναθερμάνθηκε σε σημείο να γίνει επιχείρημα εκστρατείας για τους εθνικούς συντηρητικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...