Φτάνει ο λογαριασμός για οικολογική εξαπάτηση

Το Saperlipopette, η οικολογική μετάβαση, που υποτίθεται ότι θα μετατρέψει τις κοινωνίες μας σε πράσινες και χαρούμενες ουτοπίες, μεταλλάσσεται σε ένα ζόμπι του οποίου η μυρωδιά σήψης γίνεται δύσκολο να καμουφλάρει: ακόμη και ο πιο αποκρουστικός δημοσιογραφικός τίτλος δεν μπορεί να εκκενώσει τα προβλήματα ολοένα και πιο τεράστιων αιτιών από τις ανόητες αποφάσεις που μας επιβάλλει αυτή η μετάβαση στη φτώχεια.

 

Ωστόσο, όλα είχαν αποφασιστεί σωστά, σωστά προστατευμένα από κάθε δημοκρατική διαδικασία και τακτική διαβούλευση με τους ανθρώπους που, όντας λίγο αδέξιοι, θα μπορούσαν να είχαν εκτροχιάσει τα πάντα: αφενός, επειδή μόλυναν πραγματικά πάρα πολύ (αλλά ναι, αφού εμείς» σας λέω), ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να ξεφύγουμε εντελώς χωρίς οχήματα με θερμική μηχανή μέχρι το 2030, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να αλλάξουμε τους πάντες σε ηλεκτρικούς, και από την άλλη πλευρά θα απαλλαγούμε ταυτόχρονα από αυτήν την πυρηνική ενέργεια που σίγουρα παρείχε επίσης πολλές λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα.

Φυσικά, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε κάπως την πραγματικότητα και τα απτά γεγονότα. Για παράδειγμα, υποτιμώντας λίγο ( λίγο ) τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ή μεθανίου από τα ανθρακωρυχεία, θα καταφέρναμε να κάνουμε τη Γερμανία να φαίνεται σχεδόν ενάρετη σε σημείο που να δικαιολογεί το κλείσιμο των πυρηνικών σταθμών της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει επίσης ότι το παρουσιάζει. τελευταία μορφή παραγωγής ενέργειας υπό το πιο αρνητικό δυνατό φως.

Έλλειψη γνώσης, μεγάλες αμυχές και, ειλικρινά, ψέματα για διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποκαλύφθηκαν πρόσφατα: μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μια γερμανική ερευνητική εφημερίδα δείχνει ότι οι Πράσινοι εξαπάτησαν τα δεδομένα που υποστηρίζουν την έξοδο της Γερμανίας από την πυρηνική ενέργεια και τους ανώτερους αξιωματούχους του υπουργείου (του οι Πράσινοι, ως επί το πλείστον) αγνόησαν έτσι τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων με τους οποίους ζητήθηκε η γνώμη, ιδίως όταν συνέστησαν την αναβολή της διακοπής της πυρηνικής ενέργειας, καθώς ήταν προβλεπόμενο ότι η ρωσο-ουκρανική σύγκρουση θα προκαλούσε ανησυχίες για τη γερμανική κατανάλωση ενέργειας.

Εν ολίγοις, οι ομάδες των Πρασίνων που ήταν υπεύθυνες για την πυρηνική ενέργεια εξαπάτησαν την κοινή γνώμη και τους είπαν συνειδητά ψέματα για να απαλλαγούν από τη μοναδική πηγή ενέργειας πραγματικά χωρίς άνθρακα που είχε τότε η Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ενώ η τιμή της ευρωπαϊκής ηλεκτρικής ενέργειας υπέφερε έμμεσα τις συνέπειες των οικολογικών ψεμάτων των Γερμανών Πρασίνων, μάθαμε ότι όσον αφορά την αντικατάσταση όλων των θερμοκινητήρων οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2030, δεν έχει εκπονηθεί μελέτη επιπτώσεων .

Αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό αφού τέτοιες μελέτες θα έδειχναν πολύ εύκολα ότι ούτε οι αυτοκινητοβιομηχανίες ούτε οι υποδομές είναι έτοιμα για μια τέτοια ανατροπή. Από την πλευρά των καταναλωτών, η μέση τιμή των ηλεκτρικών οχημάτων επιβάλλει βαριές κρατικές επιδοτήσεις… Οι οποίες έχει καταστεί αδύνατο να χρηματοδοτηθούν ενώ το ενεργειακό κόστος (και επομένως όλα τα άλλα κόστη) έχει εκτιναχθεί στα ύψη και ο πληθωρισμός συνεχίζει να είναι πολύ μυώδης.

Αυτό το τέλος των επιδοτήσεων, σχετικά απότομα , επιβάλλει αμέσως την επιστροφή στη γη των οικολογικών μορίων για αυτά τα οχήματα που, ως εκ τούτου, δεν πωλούνται πλέον.

Λογικά, βρισκόμαστε πλέον με σημαντικά αποθέματα αυτών των νέων οχημάτων, που παράγονται κυρίως στην Κίνα, τα οποία συσσωρεύονται στα λιμάνια άφιξης για αρκετούς μήνες (ή ακόμα και ενάμιση χρόνο αυτή τη στιγμή). Αποθέματα τα οποία, παρεμπιπτόντως, αποτελούν σοβαρό οικολογικό κίνδυνο εάν ένα από αυτά τα μηχανήματα, γεμάτα λίθιο, πιάσει κατά λάθος φωτιά.

Όλα αυτά καταδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι όταν οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται όχι για πραγματιστικούς λόγους αλλά για ιδεολογικούς λόγους, το αποτέλεσμα είναι πάντα μια οικονομική καταστροφή . Και στην περίπτωση που μας αφορά, αυτό συνδυάζεται με μια οικολογική καταστροφή (ωχ ειρωνεία), από ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά που παραμορφώνουν τα τοπία, ρυπαίνουν βιώσιμα και έχουν πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην πανίδα και τη χλωρίδα, μέχρι αυτή την απίστευτη ποσότητα αυτοκίνητα με ρυπογόνες μπαταρίες που είναι δύσκολο ή και αδύνατο να ανακυκλωθούν και σύντομα δεν θα ξέρουμε τι να τις κάνουμε.

Βρισκόμαστε με ρυπογόνα λιγνιτωρυχεία, αξιόπιστους και ασφαλείς πυρηνικούς σταθμούς που έχουν κλείσει ανόητα, υπερτιμημένο φυσικό αέριο και επομένως ηλεκτρικό ρεύμα και δεκάδες χιλιάδες οχήματα που δεν μπορούν να πωληθούν που αντιπροσωπεύουν τελικά δισεκατομμύρια ευρώ επενδύσεων.

Όλα αυτά επειδή σας είπαμε ψέματα , επειδή σας εκφοβίσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Γιατί ναι, αυτή η οικονομική και οικολογική καταστροφή συνδυάζεται με την αποκάλυψη ότι όλα βασίστηκαν στο ψέμα.

Πρέπει να ειπωθεί ως έχει: η σημερινή οικολογία είναι ένα ψέμα , μια λιτανεία από αναλήθειες και κατασκευές, λίγο πολύ χονδροειδείς μυστικισμούς και κακή επιστήμη με φιγούρες που βασανίζονται επαίσχυντα για να τους κάνουν να φτύνουν τα πάντα και το αντίθετό τους, ξεδιάντροπα.

Όλα αυτά τα καταγγέλλουν επί αιώνες οι λίγοι που έχουν διατηρήσει το μυαλό τους και συνεχίζουν να τα καταγγέλλουν όσοι θέλουν να τα ακούσουν.

Έτσι, το γεγονός ότι τα αιολικά πάρκα (και γενικά οι παράτυπες ενέργειες) ευνοούν το ρωσικό αέριο είχε αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό. Αυτό σου το κρύβουν τα ΜΜΕ και οι οικολόγοι που σου λένε ψέματα .

Το γεγονός ότι η πυρηνική ενέργεια είναι μια αξιόπιστη, εξαιρετικά πυκνή ενέργεια που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας για εκατοντάδες χρόνια με εξαιρετική ασφάλεια ήταν επίσης ένα γνωστό γεγονός που αποσιωπήθηκε προσεκτικά, κρύφτηκε και καλύφθηκε με τα ψέματα πολιτικών και πολιτικών.

Το γεγονός ότι οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας δεν οφείλονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα είναι ευρέως γνωστό σε όσους μπαίνουν στον κόπο να κοιτάξουν. Αυτό σας το κρύβουν και τα ΜΜΕ και οι οικολόγοι που σας λένε ψέματα . Το γεγονός ότι χάρη στην πρόσφατη μέτρια αύξηση του επιπέδου του διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα, η Γη πρασινίζει ξανά και ότι η φύση στην πραγματικότητα γίνεται όλο και καλύτερη, σας το κρύβουν προσεκτικά αυτοί οι υποκριτές.

Πες στον εαυτό σου ότι αν αυτοί οι άνθρωποι σου είπαν ψέματα, εν γνώσει τους, για αυτά τα θέματα, σου είπαν ψέματα και για τα υπόλοιπα . Δεν δίστασαν να σας πουν ψέματα για να σας επιβάλουν ακόμη πιο ισχυρούς περιορισμούς, σας είπαν ψέματα για τον ιό, σας είπαν ψέματα για το κλίμα και σας λένε ακόμα ψέματα για τους στόχους τους: να αποκτήσουν δύναμη για αυτούς, υποταγή για εσείς.

Αυτά τα ψέματα έχουν πλέον κόστος για την κοινωνία που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Έρχεται ο λογαριασμός και θα είναι πολύ οδυνηρό.

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepres

loading...