Το να είσαι αντίθετος στη γενοκτονία είναι πιο εγκληματικό από το να διαπράττεις

Αν νομίζετε ότι οι καθημερινές δολοφονίες αθώων πολιτών είναι φυσιολογικές και αποδεκτές, τότε είστε τόσο διαταραγμένοι και τυφλοί όσο κάθε τρελός στην πόλη. Μάλλον ακόμη χειρότερα.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

 

Όλες οι φρενήρεις ατάκες για φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο πολιτισμός μας είναι τόσο διεστραμμένος και συντετριμμένος που θεωρεί ότι η αντίθεση στη γενοκτονία είναι πολύ χειρότερη από τη διάπραξή της. Κάτι που είναι περίπου τόσο καθυστερημένο όσο μπορεί να φτάσει μια κοινωνία.

Σοβαρά, προσπαθήστε να φανταστείτε έναν πολιτισμό πιο διεστραμμένο και ανισόρροπο από έναν πολιτισμό που εξοργίζεται περισσότερο από εκείνους που διαμαρτύρονται για τις θηριωδίες της γενοκτονίας παρά από αυτούς που τις διαπράττουν. Ένας πολιτισμός όπου οι άνθρωποι φορούν τα παντελόνια τους στο κεφάλι και περπατούν προς τα πίσω όλη μέρα; Θα ήταν λιγότερο επικίνδυνο. Ένας πολιτισμός όπου τα σκυλιά είναι κύριοι των ανθρώπων και όπου τα παιδιά πηγαίνουν στη δουλειά ενώ οι γονείς πηγαίνουν στο σχολείο; Θα ήταν ακόμα λιγότερο τρελό.

Τίποτα δεν είναι πιο παράξενο σε αυτόν τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να φανταστείς ότι θα μπορούσες να κάνεις χειρότερα. Αν νομίζεις ότι οι καθημερινές σφαγές αθώων πολιτών είναι φυσιολογικές και αποδεκτές και θεωρείς ότι η αντίθεση σε αυτή την πρακτική είναι τερατώδης και διαβολική βδελυγμία, τότε είσαι τόσο ταραγμένος και τυφλός απέναντι στην πραγματικότητα όσο κανένας άλλος. Ίσως και χειρότερα.

Το να θεωρείς τις μαζικές στρατιωτικές σφαγές ως ηθικές και την αντίθεση σε αυτές τις σφαγές ως ανήθικη πράξη σημαίνει να ζεις σε ένα εντελώς αναποδογυρισμένο ηθικό και νοητικό σύμπαν. Μπαίνει σε ένα φανταστικό τούνελ εντελώς αποκομμένο από την πραγματικότητα. Αλλά αυτό είναι το είδος της κυρίαρχης κοσμοθεωρίας που η τάξη των πολιτικών μέσων ενημέρωσης αυτής της κοινωνίας προσπαθεί να μας πιέσει με το ζόρι μέρα με τη μέρα, σε όλη μας τη ζωή.

Μόλις είδα ένα  tweet  από τη σχολιάστρια Briahna Joy Gray που έλεγε ότι για να βρει   οποιαδήποτε αναφορά  στους New York Times για τους εκατοντάδες Παλαιστίνιους στους ομαδικούς τάφους  που ανακαλύφθηκαν στη Γάζα, έπρεπε να περιηγηθεί σε  τέσσερα  άρθρα σχετικά με τις διαδηλώσεις υπέρ. Παλαιστίνιες σε πανεπιστημιουπόλεις – συμπεριλαμβανομένων δύο γνωμικών που επικρίνουν τους διαδηλωτές.

Τι είδους διαστροφή, τι είδους γαμημένη δυστοπία είναι αυτή, να παίρνουν οι άνθρωποι τις πληροφορίες τους και να σχηματίζουν τις απόψεις τους από αυτά τα ειδησεογραφικά μέσα; Ολόκληρος ο πολιτισμός μας είναι κορεσμένος με τέτοια προπαγάνδα που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και σε τρελαίνει. Οι ηθικές μας πυξίδες έχουν στραφεί 180 μοίρες από τον πραγματικό μας βορρά και οι εσωτερικοί μας αισθητήρες είναι συντονισμένοι σε εντελώς αλλοιωμένες συχνότητες.

Χρειάζονται να τρελαθούμε τόσο πολύ για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε μια πλανητική αυτοκρατορία που κυριολεκτικά δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς συνεχή βία και τυραννία. Χρειάζονται να σκεφτούμε ότι το πάνω είναι κάτω και το μαύρο είναι άσπρο. Όχι μόνο δεν πρέπει να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε το καλό από το κακό, αλλά πρέπει επίσης να πιστεύουμε ότι το κακό είναι καλό και το καλό είναι κακό. Έτσι σφυροκοπούν τη συλλογική μας συνείδηση μέρα με τη μέρα με εξαιρετικά επιθετικές ψυχολογικές επιχειρήσεις με τη μορφή προπαγάνδας στα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να διασφαλίσουν ότι οι εσωτερικοί μας μηχανισμοί διαταράσσονται αρκετά ώστε να συναινέσουμε στον βαθμό εξαθλίωσης που απαιτείται για να συνεχίσουν οι ηγέτες μας. να μας κυριαρχήσει σε αυτόν τον πλανήτη.

Αυτό αποφάσισε η άρχουσα τάξη μας να θεωρήσει φυσιολογικό, όπως είπε ο Aaron Bushnell λίγες στιγμές πριν αυτοπυρποληθεί για να διαμαρτυρηθεί για τη γενοκτονία στη Γάζα. Μια κοινωνία όπου οι μαζικοί τάφοι τυγχάνουν λιγότερης προσοχής από τα μέσα ενημέρωσης από τους διαδηλωτές στα πανεπιστήμια. Μια κοινωνία όπου οι πολιτικοί επικεντρώνονται στον τερματισμό των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων στις πανεπιστημιουπόλεις και όχι στη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ σε έναν περιφραγμένο θύλακα γεμάτο με παιδιά. Μια κοινωνία όπου η προσπάθεια να σταματήσει η γενοκτονία θεωρείται έγκλημα και η διάπραξή της θεωρείται αξιότιμη πράξη.

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepres

πηγή: Caitlin Johnstone

loading...