ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 3ο : ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Γράφει ο Jesse Smith

Μετάφραση Γεώργιος Βλάχος

Το πρώτο μέρος αυτής της σειράς εξέθεσε τους βαθείς δεσμούς των Ηνωμένων Εθνών με τη Θεο-σοφία, τον αποκρυφισμό και το κίνημα της Νέας Εποχής, μέσω ατόμων όπως η Μαντάμ Μπλαβά-τσκι, η Άλις Μπέιλι και ο Ρόμπερτ Μίλερ.

Το δεύτερο μέρος αποκάλυψε το ρόλο των Ροκφέλερ στην ίδρυση του ΟΗΕ και του Οικουμενικού θρησκευτικού κινήματος, μέσω οργανώσεων όπως το Παγκόσμιο και το Εθνικό Συμβούλιο Εκκλη-σιών και η Πρωτοβουλία των Ηνωμένων θρησκειών. Αυτό το άρθρο θα αποκαλύψει το τρέχον ενορχηστρωμένο σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών, για να φέρει τον κόσμο μαζί ως “πολλούς πολιτισμούς, μια ανθρωπότητα.”

Το “θεϊκό” Σχέδιο ξεδιπλώνεται

“Μπορούμε να επιτύχουμε την παγκόσμια ειρήνη μόνο αν υπάρξει πνευματική αναγέννηση σε αυτόν τον πλανήτη.” Dag Hammarskjold, 2ος Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών

Το 1952, η Έλεανορ Ρούσβελτ, πρώτη κυρία των ΗΠΑ από το 1933 έως το 1945, διάβασε μια προσευχή σε μια ραδιοφωνική εκπομπή από την έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Η προσευχή δόθηκε στην Άλις Μπέιλι το 1945 από την πνευματική “ιεραρχία” και είναι γνωστή ως η μεγάλη επίκληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...