ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΣΑΡ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΣΑΡ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…! Ο ΆΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ! «ΌΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ».

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖONΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ

ΦΩΤΟ 

Στο Σπίτι του ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΣΑΡ στη Συρία..Όταν προσκυνάς από κοντά τα άμφια του είναι σαν να είναι σύσσωμος… σαν να είναι εκεί το σκήνωμα του. Τόσο ζωντανή είναι η χάρη του. Για πρώτη φορά ο πατέρας του και η αδερφή του !

Ο Άγιος της Ειρηνικής Εκδίκησης! Μαρτύρησε στις 24 Ιανουάριου 2012 στην πόλη της Χάμα (Επιφάνεια) από μία ένοπλη ομάδα τζιχαντιστών καθώς επιχειρούσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε ενορίτη του τραυματία..

Αυτά τα λόγια κι άλλα πολλά περισσότερα γράφτηκαν εκεί μέσα στο σπίτι του Ιερομάρτυρα:

”πολλοί οι πιστοί αλλά λίγοι οι πιστοί μαθητές που πραγμάτωσαν τη Διδασκαλία Του ήσουν ένας από αυτούς. … Έφυγες νωρίς για να φύγεις σε αυτή τη στιγμή της αποθέωσης της ψυχής σου.

Δεν έφυγες από τα βόλια των τρομοκρατών έφυγες γιατί ο Ιησούς σε επέλεξε άξιο μάρτυρα του Αγίου Ονοματός Του. Έφυγες για να μην φύγει αυτός ο κόσμος για πάντα από το Πρόσωπο του Θεού . Εσύ μου δίδαξες την έννοια της ειρηνικής εκδίκησης…”

Το σπίτι του ο Άγιος Ιερομάρτυρας με το μαρτύριο του το μετέβαλε σε Οίκο Θεού. Όταν προσκυνάς από κοντά τα άμφια του είναι σαν να είναι σύσσωμος… σαν να είναι εκεί το σκήνωμα του. Τόσο ζωντανή είναι η χάρη του.

 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...